hits

mai 2014

vacay

Gjett hvem som er ferdig på skolen for i år og har ferie a?!

Semesterets siste eksamen ble i dag gjennomført, noe som betyr at ferien er her! Hvertfall for min del. Er ikke meningen å gni det inn for de som fortsatt har skole altså.. Joda! Jeg følte en uvirkelig lettelse da jeg gikk ut av eksamenslokalet tidligere i dag, fordi dette semesteret har vart altfor lenge. Nå kan jeg sitte ute i solen uten å ha dårlig samvittighet. Jeg kan egentlig gjøre akkurat hva jeg vil, uten å føle at jeg sluntrer unna. Endelig!Nå er det avgårde til byen hvor det skal feires! Sier bare sol, park, øl og grilling. Og til deg som ikke ennå er ferdig med eksamen, stå på! Det er verdt det, for snart er friheten din!

utstilling

På søndag stakk jeg innom utstillingen til Robin Haugaas. For en dyktig mann!

Jeg nevnte forrige uke at en god venn av meg skulle ha en vernisage denne helgen. Selv var jeg der siste dagen, ettersom helgen var rimelig booket. Det hadde visst gått over all forventning, noe som er veldig bra for en første-utstilling. Konseptet er fantastisk og jeg hadde lyst til å stikke av med alt Robin hadde laget. Dette hadde jeg rett og slett ikke råd til, så jeg fikk et par kunsttrykk i stedet! Under ser dere noen bilder av hva han stilte ut. Er det ikke kult?

Bilde jeg fikk er allerede hengt opp og stråler på veggen! Jeg er så fornøyd.

boost

SK14 (sommerkroppen 2014) er ikke akkurat i rekkevidde, men man kan alltids prøve å komme så nærme som mulig!

Selvom dagene er travle, stappfulle av eksamensjobbing, forsøker jeg å alltid ta meg tid til å trene. Om ikke jeg rekker en økt på studio, rekker det med en deilig løpetur i lysløypa. Ikke bare er det deilig å kjenne svetten renne, men det gjør meg også mye mer klar for harde dager.

Nå som sommeren er her, er det deilig å endelig løpe ute igjen. Spille høy musikk, mens trærne suser forbi ved siden av meg. Norsk sommer byr også på mye regn, men det gjør faktisk turene enda deiligere. Dette er kanskje den beste måten å tømme hodet for tanker som gjør liten nytte oppi hodet og heller erstatte de med motiverende og energigivende tanker. Akkurat nå, fosser regnet ned utenfor og det taler for en løpetur.Forrige uke fikk jeg tak i et av de nye løpeskoene fra Adidas, de nye Adidas Energy Boost 2. Jeg har testet de en uke nå og de er virkelig noe for seg selv. Løpeskoene jeg har brukt tidligere har vært slitte, tunge og ikke minst ufreshe. De nye skoene fra Adidas føles utrolig lette på og når jeg er ute løper føler jeg meg faktisk litt raskere. I tillegg er det forbanna fine! De finnes også i flere forskjellige farger.Annonse

vernisage: robin haugaas

Denne helgen har en god venn av meg utstilling. Den heter: Dyr med ting på hodet.

Jeg uttrykker nok ikke min sterkeste facsinasjon for kunst her på bloggen, men sannheten er at jeg alltid har øynene åpne for ting som engasjerer meg, kunstmessig. Grafisk kunst er noe som tiltaler meg. Pushwagner er en av mine favoritter og jeg ønsker å en dag ha et Pushwagner-stykke på veggen! Siden grafisk er noe jeg elsker, er jeg veldig opptatt av farger. Et rent og minimalistisk interiørdesign, med fargerik kunst som en kontrast, elsker jeg. Derfor blir jeg sjeleglad når jeg har venner som følger drømmene sine og jobber med noe som jeg elsker!

Robin Haugaas skal ha utstilling i Prinsensgate 7 her i Oslo fra fredag til søndag. Utstillingen heter Dyr med ting på hodet, der han skal vise kunst som er akkurat dette, dyr med ting på hodet. Det er både morsomt, vakkert, fargerikt og veldig godt arbeid. Jeg gleder meg til å se det han har gjort, og spesielt gleder jeg meg til å stikke av med et av verkene hans. Her ser dere noe av det han skal vise;På fredag er det åpent fra 17 til 21, og på lørdag og søndag er det åpent fra 13 til 17. Jeg anbefaler deg å stikke innom hvis du har lyst til på en morsom og kunstnerisk opplevelse. Er du i området, er dette virkelig noe du bør få med deg. Kanskje du også ender opp med å kjøpe et av verkene? Vi ses der!

one week left

I dag er det akkurat én uke igjen, én uke igjen til sommerferie.

Helt siden jeg leverte og fremførte forrige eksamen, har jeg hatt feriefølelse. Det skremmer meg litt, med tanke på at jeg fortsatt har en eksamen igjen. Alt jeg egentlig vil er bare å ta med håndkle på stranda og bade! Trangen på sol og bading, er rimelig distraherende hva gjelder eksamenslesing... Æsj as...Shirt Filippa K - Shorts Won Hundred - Shoes Tod's - Shades Cheap Monday

En ting er sikkert, og det er at det er forbanna deilig å ta i bruk shorts igjen! Monsterbeina mine passer ikke noen bukser, så shortsen er hellig for min del. I tillegg er det deilig og luftig!

17.05

Ja siden sist dere, siden sist..

Fredag 16. mai stod min gruppe foran sensorene og presenterte gruppeoppgaven vår. Oppgaven vi hadde jobbet med i lang tid. Det øyeblikket vi gikk ut derfra, ga jeg blaffen i hvilken karakter vi kom til å få, rett og slett fordi jeg endelig var ferdig (for so long). Heldigvis stakk vi av med en fantastisk karakter, som ga meg samvittighet til å nyte den kommende nasjonaldagen til det fulle. Gratulerer med dagen som var da dere!Over ser dere bilde av hva jeg gikk med på nasjonaldagen. Dressen, skjorta, slipset og tørklet er fra MQ og jeg var storfornøyd. Første gang på lenge jeg faktisk har følt meg fin! Ikke kul, men fin. Sjeldent jeg dresser opp, men når man har klærne til det føles det godt! Skoene er fra Lotusse og solbrillene er fra Cheap Monday.

short little update

Ja, livet er kjipere enn aldri før. Eller hva?

Skolen tar alt fokus. Det er riktig det, for så vidt, men det er ikke veldig gøy. Selv når jeg har noen timer ledig klarer jeg ikke å slappe av. Det faktum at eksamen skal fremføres om to dager henger over meg uansett hva. Akkurat nå skriver jeg raskere enn aldri før, slik at jeg kanskje rekker å lese litt før jeg legger meg. Deilig skal det da bli, å gå rett fra fremføring til 17. mai feiring. Her er noen deprimerende bilder som forklarer sinnstilstanden jeg er i.Nei nå må jeg faktisk neste gå å legge meg, slik at jeg får ligge våken å stirre opp i sengen mens jeg gruer livsskiten ut av meg et par timer eller tre før jeg sovner. God natt.

det er deilig å være norsk i norge

Etter opp til flere turer til Danmark den siste tiden, er det fint å se at Danmark kommer til Norge!

På Mathallen i Oslo, har Bornholms Mosteri åpnet en aldri så liten pop-up restaurant. Etter å ha fått en til de grader fascinasjon for Torvhallern i København, var det deilig å tre inn i Mathallen igjen. Luktene, utsikten, smakene, det er virkelig himmel på jord. Oppe i andre etasje finner man en liten restaurant, som ikke ellers er der, hvor en liten gjeng med danske karer har tatt med seg fantastiske råvarer hit til Norge. Vi fikk servert fem retter med deilig mat!


Vi fikk servert rå torsk, sild, gris, lakris is og en deilig krem med noen spennende bær. Personlig var ikke rå torsk noe høydare, men jeg fikk virkelig øynene opp for stekt sild. Dette gjør en tur til Mathallen, virkelig verdt det!

pause

Etter mye jobbing, kommer det et tidspunkt der man simpelthen er nødt til å ta en pause.

Gårsdagen ble tilbragt hos my man, før jeg i dag nok en gang satt på skolebenken igjen. Utrolig hvor deilig det har vært med bare noen timer uten skole i tankene. Den tiden blir virkelig satt pris på! Overraskende nok, har denne perioden hittil gått veldig fort. Jeg var bombesikker på at dagene kom til å gå forbi i sneglefart, men når effektiviteten viser seg i arbeidet, dukker motivasjonen opp som et resultat. Vi ligger godt an, men stressnivået er likevel slitsomt høyt.Jacket Surface to Air - Sweater Surface to Air - Boots Dr. Martens

Helgen blir også brukt til eksamen, ja jeg vet at livet mitt er kjipt om dagen, men jeg skal forsøke å slappe av litt. I den grad det er mulig.

bad neighbours

Dagene er fylt med eksamensjobbing og regnvær. Hva som hadde passet godt nå, er en forbanna god film på kino!

Jeg vil le, jeg vil bli oppmuntret og glad! På den måten kan jeg få en liten dose positivitet inn i en ellers stressende og eksamensoppslukt hverdag. Jeg vil på kino!

På fredag har en film som jeg tror oppfyller kravene over, premiere. Bad Neighbours med Zac Efron (ja, Hollywoods heiteste) og Seth Rogen (ja, Hollywoods morsomste) er spådd til å bli en av årets morsomste komedier. Filmen handler om et par nybakte foreldre, som får livet snudd fullstendig på hodet når en fraternity (et studenthus for gutter) flytter inn ved siden av. Når naboen din har fest hver dag, er det vanskelig å være gode foreldre. Og når naboen din er nybakte foreldre, så er det vanskelig å holde heftige fester uten at de ringer politiet. Jeg har sett traileren snart femti ganger, så dette gleder jeg meg til!

Jeg tror den faktisk kan bli en av årets morsomste filmer!

lately

Tiden går sakte om dagen, noe som er lite gunstig med tanke på hva denne måneden har å by på.

Dagene som går er veldig like, og dagene som kommer er vel så like. Opp tidlig, skole, lese, trene og sove, ja det kommer til å bli en fin mai-måned. Eksamenstiden på vårparten er alltid tyngre enn på høsten. Man ser ut av vinduet fra biblioteket hva man egentlig går glipp av. Godt dette lønner seg i lengden!

Heldigvis har jeg hatt en fin tid frem mot dette øyeblikket, som man kan se på Instagram. Dette har skjedd på min Instagram, @KjetilLundstein i det siste;


Det første bildet er fra tidligere i dag. Vi satt hele gjengen og jobbet med eksamen, men vi klarte rett og slett ikke å holde oss lenger, vi var nødt til å komme oss ut i sola og nyte litt godt å drikke. Haha, jeg har på følelsen av at det kommer flere slike dager fremover. Jaja..

school boy

Jeg har offisielt flyttet. Flyttet inn på skolen.

Eksamenstiden er i gang, så i en måned fremover har jeg rett og slett ikke noe liv. De siste to dagene er blitt brukt, sjokkerende nok, på skolen. Men dette semesteret har vært relativt rolig, så noen intense uker med hardt arbeid er faktisk ikke så ille. Er man student så er man student. Hvorfor ikke da gjøre det beste ut av det?

Photo: Martine Eliassen

Jacket Surface to Air - Sweater COS - Shirt Cheap Monday - Jeans Acne Studios - Shoes Stockholm Design Group - Bag Mulberry

Denne fredagskvelden skal være tilbakelent i sofaen med god mat, tv-titting og familien. Slike nytelser kjennes ekstra godt når man ellers bruker dagene effektivt. Ha en god helg!