hits

mai 2015

wayward pines

Kan du tenke deg noe bedre enn å komme over en helt ny serie som du vet kommer til å bli din favoritt i lang tid fremover? Vel, det er kanskje mye som er bedre enn det, men personlig er dette noe av det beste jeg vet. For meg er spenningsserier det aller beste. Om hver episode avslutter slik at du reiser deg i sofaen og roper "NEEEEI!!! HVA SKJER NÅ!????". Akkurat slik var responsen min etter å ha sett første episode av Wayward Pines.

Jeg var heldig og fikk se aller første episode av Wayward Pines allerede forrige uke, mye fordi jeg hadde sett traileren og døde av spenning. Serien har premiere på FOX i kveld, og da blir vi tatt med til en liten by med samme navn som serien. Vi følger secret service-agent Ethan Burke som våkner opp etter en bilulykke i Wayward Pines. Det tar ikke lange tiden før Burke forstår at denne byen ikke er som alle andre, da han hverken kommer i kontakt med familien sin eller klarer å komme seg hjem. Innbyggerne er heller ikke til stor hjelp. Jeg digger det!

Om du er like glad i spenningsserier som meg, er du nødt til å se traileren under;

Annonse

det nærmer seg slutten

Jeg begynner sakte men sikkert å innse hva som faktisk er på vei til å skje i livet mitt om dagen. Ikke bare er sommeren rett rundt hjørnet og bringer frem savnede følelser i kroppen, men jeg ser faktisk enden på den hverdagen jeg har hatt de siste tre årene. Tre år er lang tid, men jeg føler likevel at det var i går jeg gikk inn i mitt første høyskoleauditorium, uten å kjenne mer enn et knippe klassekamerater. Det knippet er i dag blitt flere håndfuller. Det er virkelig vemodig.


Sweater Arnie Says - Sneakers Adidas - Shades Ray Ban

Men før jeg tar disse store følelsene på forskudd, har jeg én eksamen og én bacheloroppgave å levere! Tro meg, det er ikke bare bare...

what a week

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne helt egentlig.. Men kronologisk, kan jeg vel fortelle at hele forrige uke blet tilbragt i London! Det var jobbtur, bestående av både business and pleasure, og tro meg dette var pleasure! Tror jeg ærlig aldri har opplevd så mye spennende på såpass kort tid. Vi fikk nyte hver kveld på de fineste restaurantene, fikk besøke en av våre leverandører (ingen ringere enn Burberry), vi så The Lion King-musikalen pluss at vi fikk en spennende omvisning i hele byen. Er det rart jeg elsker London?

Skulle gjerne ha fortalt alt underveis, eller rett etter jeg kom hjem, men midt oppi det hele har jeg lest til eksamen (som for så vidt er i morgen....). Will this never end?


Suit Ferner Jacobsen - Shoes Lotusse - Shirt The Kooples - Shades Acne Studios

Ellers er det inget annet å si enn, ønsk meg lykke til i morgen!