hits

juni 2012

idyllisk

Hove er godt i gang og livet er rimelig greit!

Første dag på Hove er over og sommeren er snill mot oss her på Tromøya. Gårsdagen var fantastisk da sola skinte, vi satt i skråningen på amfiscenen og så Team Me, koste oss med fulle glass av øl, danset til Emeli Sandé, fikk gjøre et intervju med Mac Miller, ja dere vet, det vanlige som skjer på Hove. The good life.

Teltlivet går også overraskende greit. Hvem hadde trodd at Hotel-Kjetil kunne være en Telt-Kjetil? Litt støl i nakken, men ellers, top notch! Nå er det bare å komme seg tilbake til campen og få i gang vorset.

Stakkars pollenallergiske Arve..

SNAKKES!

fuzbol

Solen har tittet frem, vi har etablert oss på strandcampen og Hove er i gang. Hvorfor ikke starte med fotball?

Av en eller annen spaca grunn hadde jentene meldt seg på fotballturneringen som ble kickstartet i dag tidlig. Det som var mest sjokkerende derimot, var at alle jentene stilte klare til avspark! De skulle spille mot en gjeng karer fra gud vet hvor. I løpet av tolv minutter klarte jentene å bare slippe inn fire mål, så det var ikke så verst. På sett og vis, vant de på sin egen måte. Nå blir det spennende å se om de klarer seg videre uten å ligge nederst!

Klassisk 4-4-2 oppstilling

Nå er det ikke lenge til Team Me skal på scenen! Endelig er det i gang og jeg er så fantastisk gira! Kos dere hjemme, hahahaha.

forventninger

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, i 2012 leverer Hove sin beste lineup!

Det bandet jeg har blitt mest forelsket i over kortest mulig tid er nok Team Me. Jammen meg er det ikke et norsk band også, som har fanget meg fullstending. Denne gjengen fra Elverum har på kort tid vært verden rundt og truffet mange hjerter og for første gang kan vi se dem på Hove. Dette blir også min første gang og er kanskje de jeg gleder meg mest til å se i løpet av hele festivalen. Pffht, sier kanskje du, men jeg sier "With my hands covering both of my eyes, I am to scared to have a look at you now!". Jeg kommer garantert til å synge vekk stemmen min under denne konserten.

Et band jeg lenge har hørt på, som gjorde meg fullstendig betatt etter plata Wincing the Night Away. Nå har de sluppet enda et album, Port of Morrow, og blir spilt ca hver dag på radio over hele landet. Ikke rart de headliner Hove i år. Musikken deres, er gladmusikk på sitt beste, og jeg ser for meg meg selv stå med en øl i hånda å bare smile og trampe lykkelig med den ene foten under hele konserten. Sjekk ut favorittlåta, Australia, under!

Dette bandet så jeg allerede for to år siden, og siden den gang har The XX vokst seg enda større i Norge. Jeg husker jeg satt på tribunen under konserten deres på Øya i 2010 og ble fullstendig målløs. De leverte en helt magisk konsert som jeg sent kommer til å glemme. Må innrømme at jeg ikke kjente så altfor godt til låtene deres før konserten, men i ettertid har de virkelig blitt mye spilt. Jeg tror denne gjengen kommer til å gi Hove en minneverdig opplevelse.

Denne franske gjengen fikk jeg se tidligere i år på Sentrum Scene og i det øyeblikket forstod jeg at jeg var nødt til å få dem med meg igjen, så fort som mulig. M83 har spilt musikk for meg mens jeg har sovet, mens jeg har reist, mens jeg har danset, mens jeg har festet, ja de har vært med på en del i mitt liv. Musikken deres er både rørende og livlig, og jeg er så glad for at jeg får se de igjen allerede denne uken her. De som ikke skal på M83 konserten under Hove, bør ha en jævlig god grunn.

Kanskje ikke den artisten jeg så for meg å glede meg til for bare noen uker siden. Ryktet sier at denne dama skal være tåpelig til å synge live og at vi mest sannsynlig kan forvente oss en flopp av en konsert. Men! Den siste måneden har jeg hørt så fantastisk mye på debutplata hennes og jeg kan ikke si annet enn at den er helt fantastisk! Tekstene, melodiene, stemmen hennes, alt er så utrolig ... digg! Hvis en plate kan bli såpass bra, ber jeg på mine knær om at konserten kan bli vel så bra. Jeg har troa på denne dama, så da gjenstår det å se hvordan resultatet blir.

I tillegg til de nevnte over, er det selvfølgelig mye mer jeg ser frem til. Det blir gøy å få med seg Snoop, LidoLido, Nero, Labrinth, Wiz Khalifa, Ed Sheeran, Eye Emma Jedi, Paskalev og seff Sirkus Eliassen. Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli årets begiventhet! Og allerede i dag, starter det med vorsespiel der LidoLido skal varme opp før det hele starter. Vi er klare for å bli blown away!

my instaweek

Mye har skjedd denne uka, og det har min Instagramprofil fått smake på.

Denne uka har bestått av eventer, fester, reising og hyttetur. Nå er vi på vei hjem fra Hvaler og skal innom Oslo en tur før vi reiser videre til Hove i morgen tidlig. Har hatt en utrolig deilig helg langt borte fra hjemme og fått gjort en del gode instaupdates, for å være helt ærlig. Jeg føler faktisk at jeg har runna Insta snart! Jeg er Instafreak!

Følg meg på @KjetiLundstein.

hvaler

Kan ikke huske sist jeg var på hyttetur på sommeren..

Da jeg var liten hadde vi hytte i Risør, som jeg personlig synes er en av Norges fineste sommerbyer. Vi tilbragte nesten hele sommeren her, hvert år! Det er først nå, som jeg er på Hvaler, at jeg merker hvor deilig det er å tilbringe tid på en sommerhytte. Utsikt ned mot sjøen, båtturer, grilling på terrassen, lyden av måker, bare lukten av sjø gjør meg nostalgisk. Vi koser oss!

Tee - Cheap Monday

Jeans - Cheap Monday

Sko - Converse by John Varvatos

Shades - Aldo

Nå skal vi ta oss en tur ned på den lokale kaféen for å spise lunsj. Ønsker alle en god sommer!

FERIE!

Da er jeg på tur!

Hadde på følelsen av at dagen på jobb i dag skulle være altfor lang, men ettersom jeg hadde time hos frisøren gikk tiden plutselig ekstra fort. Hadde time hos Hendrix Hair på Frogner som skulle gjøre årets sommerfrisyre for meg. Jeg var faktisk utenfor comfortsonen min, for jeg må ha en frisør jeg kan stole på og dette var første gang hos Hendrix. Men vet dere hva, jeg digga det!

Genser & shorts - Weekday

Med ny frisyre som jeg er kjempefornøyd med, sitter jeg nå på bussen nedover til Hvaler. Skal på hyttetur før vi reiser videre til Hove. Jeg har ferie folkens! Føles så godt!

Sponset klipp

mer hud

Mer varme, mer hud.

Sommeren er ankommet, men dagene går og juni er allerede snart over! Når er det varmen skal slå til? Dette er første dagen med litt sol og varme, men det ser ikke ut til at det skal vare særlig lengre. For å få en smule mer sommerfølelse, fant jeg noen gamle t-skjorter og rev av armene. Gjenbruk.

Tee - HM

Shorts - Weekday

Etter jobb i dag, ble jeg invitert med på boklansering av vår alles kjære Thomas Moen. Fikk med meg et eksamplar hjem, som jeg allerede har rukket å lese ut! Skal fortelle mer om boken senere. 123 blogg, heter den!

siste sjanse!

Nå er det bare tre dager igjen av Jordan sin outfitkonkurranse!

Det har vært utrolig morsomt å være med på denne kampanjen og det er synd at det hele er snart over. Men frykt ikke, legger dere ut bilder i løpet av de tre resterende dagene, har dere fortsatt muligheten til å stikke av med seieren. Jeg har til og med fått bilde av hovedpremien som kommer i tillegg til å få deres egne stil på en tannbørte. Nemlig et flunka nytt kamera!

Så kjør på med outfitbilder på Individual By Jordan og vinn over alle de andre. Håper virkelig en av dere stikker av med seieren! Husk at jeg skal hjelpe dere å stemme, men bare hvis dere blir med gjennom meg. GO WIN!

my insta week

Det er greit å kunne dokumentere dagene på Instagram!

Utenom de dagene jeg har mistet, ødelagt eller fått mobilen min stjålet, er jeg cirka aktiv hver dag på Instagram. Er fullstendig avhengig! Og siden det har vært full rulle hele uka, får dere en liten instaupdate under her.

Ikke glem å følge meg folkens! Følg meg på Instagram her!

universal hagefest

Den årlige hagefesten til Universal er noe av kuleste som skjer i løpet av året i hovedstaden. I år ble jeg invitert!

Aller først følte jeg meg dum der jeg kom helt alene, uten noen date eller pluss one, men det gikk fort over da det viste seg at jeg kjente flere enn jeg trodde. Universal holder til på Bygdøy i en svær villa med like svær hage og hver meter var fylt med mennesker. Jeg fikk møte mange hyggelige folk, ble tilbydt å spille inn en singel, fikk et kyss på kinnet av min ungdomscrush Lise Karlsnes, rave med Gabrielle og Lido og god drikke. Et riktig kalas med andre ord!

            

Én stolt kar!

Takk for tidenes kveld Universal!

leather

Hekta på skinn.

Etter å ha hatt kortholder de siste årene, begynner jeg å merke at som næringsdrivende, er det dårlig plass til kvitteringer. Jeg har alltid ønsket meg en lommebok med litt størrelse, men vært skeptisk til de største. Ikke nå lengre.

Jeg har nå kapret med meg både en liten skulderbag og en lommebok fra merket ReHard som er eksperter på skinnprodukter. Er superfornøyd både med hvor praktiske de er og hvor fine de ser ut. Du kan jo ta en titt selv!

Dette er godsaker det!

slacker

Blåmandag deluxe.

Travle helger gir slitne mandager, det er et faktum. Har slukt minst fem kopper kaffe i dag, mens jeg sleit med å holde øynene åpne. Dette er grunnen til at jeg holder meg hjemme i sofaen i kveld med en god film og en stor flaske pepsi max. Hvis ikke jeg sovner snart!

Genser - Insight

Jeans - Cheap Monday

Sko - Nike Free

jeg hjelper dere

Jeg synes det er utrolig spennende å se så mange deltagere på Individual by Jordan!

Håper virkelig du vil være med å delta, for jeg har kjempe lyst til at det er en av dere som stikker av med seieren! Ser det er flere som har sendt meg link til antrekkene deres, og det liker jeg. Jeg stemmer på dere alle! Her kommer mine favoritter fra denne uken!

Er ikke ofte jeg har slik makt som jeg har nå i store konkurranser, men det er moro. Ser at jeg er mye mer aktiv med stemmene enn de andre bloggerne som har makt i denne konkurransen! Så last opp et bilde her, link til det i kommentarfeltet mitt, så skal jeg stemme :)

Annonse

gode kollegaer

Seminaruken ble avsluttet med middag med hele gjengen. Stedet var Plah.

Tidligere synes jeg slike store middager med kollegaer var litt rart og kunne være ubehagelig, men det var før jeg møtte gjengen fra Gateway. Har det så koselig, morsomt og bra. Tro meg, jeg ler konstant med denne gjengen.

Smaker østers for første gang..

.. og sååå godt var det!

Carrie, læreren min fra New York, var også på besøk i Norge!

Utrolig hvor mye mer man setter pris på dagene når man har så bra mennesker rundt seg. Takk for en flott kveld!

en utslitt kar

Denne uken har virkelig tatt på.

Med seminar hver dag hele uken har dagene vært ekstra lange. I tillegg til å ta del i mange av foredragene, har jeg også vært vaffelansvarlig. Tro meg, jeg lager noen bad ass vafler! Vi har også planlagt endel når det gjelder vår siste Åpen dag som finner sted på kontorene våres i Oslo på lørdag. Håper så mange av dere som mulig, kan ta turen!

Skjorte - Nudie Jeans

Shorts - Insight

Sko - Converse by John Varvatos

Shades - Ray Ban

Må forresten innrømme at det er himmelsk å kunne ta frem alle mine shorts igjen. Endelig kan jeg få litt farge på de ellers bleke beina mine. Ikke minst hadde jeg helt glemt hvor fete alle shortsene mine er!

woods

Liker at det aldri blir mørkt.

Den siste tiden har gått så fantastisk fort. Månedene suser forbi, sommer er endelig her, skogen er grønnere enn noen gang, New York er enda lengre unna.Det er rart hva tiden gjør med deg.

Cardigan - American Vintage

Tee - American Vintage

Shorts - Cheap Monday

Sko - Sebago

vis meg din unike stil

Da er konkurransen til Jordan godt i gang og jeg ser en haug med gode bidrag!

Som en med større makt i en slik konkurranse, er det moro å se hvem som virkelig skiller seg ut og jeg håper du er en av dem. Husk at jeg vil at en av dere skal vinne, og håper derfor at så mange av dere som mulig blir med! Jeg kommer til å jevnlig plukke ut de stilene jeg liker best å legge de ut her. Her er de første bildene av mine favoritter!

Hvis dere legger ut link i kommentarfeltet til deres antrekk, så kommer jeg til å stemme på dere, samt legge ut antrekkene deres i neste innlegg. Dette er gøy :D Husk! At mine stemmer teller 5 ganger så mye!

Bli med i konkurransen her!

Annonse

hove '12

Dagene tikker forbi og nedtellingen for årets Hovefestival er snart nådd slutten.

Jeg er gjenganger på to festivaler i Norge og en av dem er Hovefestivalen. Det er ikke lenge siden jeg var der for første gang, men en gang på Hove, alltid på Hove. Hele gjengen vår reiser nedover i år, samt flere kjente så det blir garanti av minner med gode venner. Vi har til og med fått oss et sted å bo!

Andreas og jeg skal bo på Strandcampen som blir satt opp for første gang, der vi det allerede ligger klart et telt med liggeunderlag og soveposer, plassert rett ved stranden med tilgang til egne dusjer. Hvem trenger hotell?

Man kan til og med velge mellom telt og podpad, den til høyre på bildet over. Solcellepanel i et lite hus, haha. Én ting er sikkert og det er at denne festivalsommeren kommer til å bli legendarisk! Skal du på Hove i år?

toyota'n til magdi

"Kom å ta meg baby, bak i toyota'n til Magdi!"

Det er ikke ofte norske artister slår på stortromma når det gjelder musikkvideoproduksjon, men når det først skjer er det ikke noe sjokk at det er til en Karpe Diem låt. Gutta er store og med den nye singelen deres, tyr de til riktig hjelp. Jeg var på Nesodden for litt siden for å dokumentere Toyota'n til Magdi-innspillingen av Kavar Singh for Bold Productions. Med over 100 statister, stylister, regnmaskin, filmkraner, lyskastere over alt og ikke minst flere hundre vrakede biler, var det garanti for at dette resultatet kom til å bli heftig. Og vet dere hva? Det ble heftig.

photo: Kjetil Lundstein

Sjekk ut resultatet! Ikke bare er musikkvideon konge, men låta er noe av det beste jeg har hørt fra gutta.

Jeg har også gjort en del behind the scenes fotogage som jeg skal mekke sammen til en liten film. Bare vent å se.

foredragskjetta

Da er vi ferdige med vår Åpen dag i Stavanger, og det gikk utrolig bra!

Grunnet streik stod jeg opp klokken 5 i dag tidlig for å rekke flyet som gikk halv 10. Ble jo anbefalt å være tidlig ute fordi sikkerhetskontrollen kom til å ta lang tid. Men det viste seg jo at dette ikke var avklart da jeg var der og jeg derfor brukte bare to minutter. Takk for den. Ubesluttsomme folk..

Uansett, da jeg kom frem gikk alt oppover! Utrolig hyggelig å se Mari igjen ettersom hun har flyttet til Stavanger. Hun har studert hos Gateway College tidligere og skulle derfor være med å hjelpe til på Åpen dag. Det kom utrolig mange innom og jeg hadde så vidt tid til å puste. Det må jeg si er ganske moro! Merker at jeg virkelig har blitt vant til å holde foredrag. Dette må jeg fortsette med!

I kveld skal vi ut og kose oss i byen med litt godt og drikke i sola. Blir nok en tur ut senere også. Ha en god helg!