hits

juni 2013

the lone ranger

Noe av det beste med sommerferie, er å kunne tilbringe mange kvelder i kinosalen.

Allerede neste uke, har en av sommerens største filmer premiere og jeg gleder meg vilt til å komme hjem fra Hove for å se den. Det er filmen The Lone Ranger som har premiere, der man får blant annet møte favoritten Johnny Depp, sammen med Armie Hammer og min personlige favoritt, Helena Bonham Carter. Skaperen bak filmen, er Jerry Bruckheimer, som også er mannen bak Pirates of the Caribbean, noe som gjør at jeg gleder meg enda mer! Se filmtraileren under.

Jeg klarer nesten ikke vente lenger! Flere som er like gira som meg?

 
package

I dag ble en fin fin pakke levert på døra.

Jeg har siklet rundt på Mr. Porter lenge, det er ingen hemmelighet. Dessverre har jeg opparbeidet meg en angst for å handle på nett, ettersom jeg synes det er fint å komme prøve klær i butikken. Men denne gangen kunne jeg ikke dy meg. Se på den fantastiske pakken jeg fikk fra MrPorter.com i dag!

Har drømt om et par sko fra Tod's en god stund og da jeg så disse, var jeg nødt til å ta handling. Kjøpte også et par sokker fra Paul Smith, som er ufattelig gode å gå med (for ikke å snakke om fine). Nei, nå er jeg glad.

getting ready

Ferie har jeg hatt lenge, men det er nå nedtelling til rabalderet begynner!

Om bare én uke, drar jeg nedover mot Tromøya og Hovefestivalen, og for det, trengs det forberedelser. Jeg har allerede brukt altfor mye penger på festivalklær, så nå ser jeg enda mer frem til festivalen! Har vel kjøpt cirka seks capser, tre singletter og et par shortser og t-skjorter. Nedtellingen er i gang!

Tank & shorts Weekday - Caps Acne - Shades Le Specs

Jeg vil også avslutte dette innlegget, i spirit av Hovefestivalen, med å kåre en vinner av vip-tilgang på festivalen! Vinneren er: MOP. Du vil motta en e-post fra Hovefestivalen med nødvendig informasjon. Gratulerer!

vil du være vip på hove?

Skal du på Hove i år? I såfall, vil jeg gi deg og en venn muligheten til å få en enda bedre opplevelse!

Ny konkurranse kommer her! Skal du på hove og ønsker å ta del i enda mer spennende som skjer backstage? Da må du følge med. Jeg ønsker å gi deg og en venn en fantastisk dag på Hove. Vinneren skal få med en venn på en idyllisk båttur rundt backstage området, en middag for to på backstagestranden i tillegg til en omvisning på det spennende backstageområdet! Er du over 20 år, vil du også få muligheten til å ta del i backstagefestene som skjer på stranden hver kveld. Er dere heldig, så får dere kanskje møte noen av artistene?!

Det eneste dere trenger å gjøre, er å svare i kommentarfeltet på; hvilken artist gleder du mest til å se på Hovefestivalen i år?

Mari og jeg skal også på hver backstagefest, så hvis du vinner, så sees vi! Lykke til!

NB & PS: Du vinner ikke festivalpass til Hove. Dette må du fikse selv, hvis ikke du allerede har. Vinneren vil bli kåret på mandag!

Konkurransen er avsluttet! Se neste innlegg for å finne ut hvem som vant.

konkurranse / vinn gavekort !

Endelig har jeg fått muligheten til å dele ut en fantastisk premie til en heldig vinner!

CupoNation har gitt meg muligheten til å gi én heldig leser et gavekort fra Nelly.com på hele 600kr! Det er ganske mye penger, hvis man skal gjøre litt nettshopping. Nå som sommeren endelig er her, er dette en ypperlig mulighet å gjøre ferdig de siste kjøpene før man skal ut på tur, på festival eller bare slappe av hjemme. Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å fylle ut skjemaet under.

Vinneren blir tilfeldig trukket ut blant de som svarte riktig på spørsmålet over. Heldigvis tar det ikke lang tid, og spørsmålet er ikke så altfor vanskelig. Husk å fylle ut riktig e-post da det er her du blir kontakt hvis du vinner. Lykke til!

Annonse

på med beltet

Som nybakt bilkjører, er jeg opptatt av å spre et viktig budskap.

De fleste er klar over at bilbeltet alltid skal være på når man kjører bil, men likevel viser statistikken at 40 % av de som blir drept i bilulykker ikke har brukt bilbelte. Tenk hvor mange liv som kunne blitt spart, om de uheldige bare hadde hatt på beltet. Spørsmålet videre vil jo bli, hvordan man skal overbevise alle som sitter i bil om å ha på bilbeltet. Vegvesenet skapte oppmerksomhet om dette på en litt annen måte enn normalt.

Ulykker kan skje hvem som helst og forårsakes ikke bare deg som kjører bilen, men også i stor grad andre bilister rundt deg. Ikke la de ødelegge eller i verste fall, avslutte livet ditt. Ta på deg beltet.

Annonse

true blood / hbo nordic

På fredag ble jeg sammen med en flott gjeng invitert på 4 retters middag på toppen av The Thief Hotel.

Som noen av dere kanskje vet, er jeg en stor True Blood fan og i anledning premiere av sesong 6 på mandag, ble vi invitert på et fantastisk event av HBO Nordic. Det ble servert 4 retters True Blood-inspirert mat, bloody mary straight outta Fangtasia og mye annet drikke. I tillegg fikk vi se første episode fra den kommende sesongen!

Lene og Malene, slående vakre som alltid!

Glenn

Andrea, Bjørn Erik og hysterisk morsomme Sandra

Deilig å se Julia igjen!

Trianna, Sandra og meg selv

Var godt å se så mange kjente ansikter her, som jeg ikke har sett på lenge. Det beste var at jeg ikke var den eneste blodfanen (bokstavelig talt) av True Blood, noe som gjorde hele kvelden enda bedre. Kan si såpass at for dere blodige fans der ute, gled dere!

sky high

Det har vært en fantastisk uke med mange fine mennesker.

For meg er sommeren tiden som skal tilbringes med mennesker en bryr seg om og som du kan ha det hyggelig med uten at man skal ønske noe tilbake. Hittil er det dette sommeren har handlet om! Håper dere nyter sommeren også.

Shirt & shorts Won Hundred

Senere i dag skal jeg fortelle litt om eventet jeg var på med HBO Nordic på fredag sammen med en gjeng flotte folk! God søndag inntil videre.

sommerfest / universal norge

En av sommerens høydepunkter, er garantert Universal sin sommerfest! I går var ingen unntak.

Photo: Chioma Anugweje

Haugevis av flotte mennesker, sommerkledd og klar for fest, var det vi ble møtt av da vi kom. Og ikke for å snakke om flere barer fulle av diverse (gratis) drikke. På lik linje som i fjor, storkoste jeg meg. Gleder meg allerede til neste år!

Blazer H&M - Tee COS

La forresten ut flere filmer på Vine fra festen i går, så følg meg gjerne der og ta en titt! Der er brukernavnet mitt: Kjetil Lundstein

hamstrer

Klesskapet fylles opp til randen nå som sommeren er her!

Elsker å handle nytt til hver sesong. Er det noe jeg ikke kan få nok av, så er det basisplagg som shortser og t-skjorter. Må jo ha noe kult til festivalsommeren! Derfor var det deilig å gå hjem fra sommersalg i dag med posen full av sommervarer. Dere får nok se hva jeg har anskaffet meg etterhvert!

Photo: Johnny Huynh

Cardigan American Vintage - Tee Johnny Leave Home - Shorts Acne - Sneakers Gregers - Shades Le Specs

I morgen er det duket for en festkveld hos Universal Music Norge i den store villaen deres i Drammensveien. Koste meg ufattelig mye i fjor, så ser frem til nok en kanonkveld med en haug av flotte folk. Kanskje jeg får et kyss av Lise Karlsnes i år også?

oslo summer

Døgnrytmen er ikke-eksisterende, dagene blir tilbragt i solen, buksene er pakket vekk. Jepp, det er sommer!

Produktiviteten synker betraktelig så fort timeplanen blir tom og senga blir mitt nye oppholdssted hvertfall frem til klokken 12. Det er ikke akkurat noe å skryte på seg, men det er sånn det er å ha ferie. Jeg elsker det! Likevel prøver jeg å få noe ut av dagene mine.

Denne uken er det tre store eventer som står oppført på kalenderen. I morgen er det sommersalg hos Kaare Lund Agenturer (LETS GO!), på torsdag er det sommerfest hos Universal Music Norge og på fredag er det førvisning av den nye sesongen med True Blood på The Thief Hotel. Kommer til å bli en bra uke!

sommersalg / kaare lund

Hva er vel bedre på sommeren, enn sommersalg!?

I morgen inviterer Kaare Lund Agenturer til sommersalg i Kongensgate i Oslo. Utvalget vil være blant merker som Whyred, Hope, Won Hundred og Replay og her er det snakk om opp til 80% avslag! Jeg vet hvor jeg skal i morgen.

Håper vi sees!

my partner in crime

Hva er det som følger med deg, overalt, hvor enn du går og som alltid stiller opp?

Hvor avhengig man har vært av mobilen sin fra ti år tilbake, til nå, er enormt. Det er ikke lenger bare en dings som får deg i kontakt med andre, men har mer blitt en følgesvenn som stiller opp for deg. Det er rart å si, men for vår generasjon er det sant. Det å kunne fange øyeblikk i løpet av sekunder, det å kunne dele, lese, følge, snakke, se og le er bare noe av hva man får ut av mobilen sin. Jeg elsker å kunne vise alle dere hva jeg gjør hver gang jeg driver med noe spennende eller får oppleve noe nytt. For meg er mobiltelefonen min store deler av linken til venner, familie og ikke minst dere. Hvor viktig er din mobiltelefon for deg?

Annonse

weekend

Det er helg og den ble startet med en solfylt dag i Oslo by.

Kjørte innover til Oslo i dag for et møte hos Presskontakterna. For en fin gjeng som jobber der, og man skal vel ikke klage når man stadig kommer ut med poser fulle av godsaker! Skal teste litt produkter som kanskje ender opp her. Videre ble dagen brukt på smoothie på Frogners høyeste balkong. For en fin dag!

Shirt Acne - Shorts and shoes Arnie Says

Resten av helgen skal forbli hvit, ettersom jeg tok en liten tur ut i går. Planen er å jogge i solnedgangen, men vi får se hvor flink jeg er. Uansett, god helg!

busy

Selv om ferien er her, er dagene fortsatt travle.

Ulempen ved å flytte hjem igjen, er at det er enda mer tiltak å tilbringe dager i Oslo. Denne uken er timeplanen full, så det blir mye pendling på meg. Dagene er derimot veldig spennende, så ferie eller ikke, jeg koser meg!

Jacket Scotch & Soda - Tee Ralph Lauren - Shorts Topman - Boots Dr. Martens

Siden været er så forbanna variert om dagen, er det deilig å slenge på seg et par boots. Har så mange fine sommersko jeg vil gå, men tør ikke å la de bli ødelagt i det forvirrende været. Elsker bootsene mine fra Dr. Martens.

raf simons / mr. porter

Belgiske Raf Simons, har gjort en egen kolleksjon bare for Mr. Porter! Helt fantastisk.

Blomsterprint går igjen i hele kolleksjonen til Dior's nye Creative Director, Raf Simons som er laget eksklusivt for MrPorter.com. Den er ikke veldig stor, men hvert eneste piece er noe for seg selv. Ta en titt.

Jeg kunne drept for jakken, helt ærlig.

green

Endelig et ordentlig blogginnlegg!

Må beklage for lusne oppdateringer i det siste. The issue er at jeg har vært travel med jobb, konserter og eventer. I teorien, som blogger, skal jo kameraet være med til enhver tid, men tro meg, da ville det enten vært ødelagt, borte eller stjålet.

Jeg begynner endelig å kjenne på feriefølelsen nå og til uken, har jeg lagt noen spennende planer. Det er på denne tiden man kan begynne å gjøre alt man ellers ikke har fått tid til før. Håper og tror denne sommeren blir fantastisk.

Tee Acne - Shorts Cheap Monday - Sneakers Gregers

Sjekk de fete skoa jeg fikk fra ShoeBar på bildene over! De ser fantastisk fine ut og jeg er sykt fornøyd. Fine eller hva?