hits

juni 2014

new in for the summer

Jeg kunne ikke bedt om en bedre mandag!

Sola skinner inn gjennom vinduet og idet jeg skal stå opp ringer det på døren. Pakken jeg har ventet på er ankommet og jeg kan nå gå ut i sola med den perfekte badeshortsen. Jeg bestilte en ny badeshorts fra Paul Smith på Mr Porter og den er insane. Jeg tør å påsta at den er perfekt.

Nå er det rett ut i sola for et test run, haha. Ha en fin uke!

klar for en ny uke

Denne uken har vært den aller lengste uken i mitt liv.

Altfor mye har skjedd denne uken, så mye jeg helst skulle unngått å oppleve. Inni alt det vonde har jeg også hatt fine dager, noe som tilsammen er litt utmattende. Det at det i dag er søndag gjør meg glad, for i morgen er det en ny uke som jeg skal nyte. Jeg har tross alt ferie og ved tidligere erfaringer, går sommerferien altfor fort. Håper neste uke gir meg flere grunner til å smile!Den lille tiden som er igjen av uka skal tilbringes med min kjære. Det er deilig å være hjemme igjen.

min nye venn

Jeg er avhengig av musikk. Jeg trenger det hele tiden, hvor enn jeg er.

Når jeg bestemmer meg for noe, så gjennomfører jeg. Hver gang jeg virkelig ønsker meg noe, skaffer jeg meg det. Den siste tiden har jeg satt av litt penger hver måned for å kjøpe noe jeg har ønsket meg lenge. For en som er såpass avhengig av musikk som meg, føles det deilig å komme hjem, slenge meg ned i sofaen og sette på noen av mine favorittplater. Jeg kan virkelig sitte/ligge stille uten å gjøre noe som helst annet enn å bare lytte til god musikk. Det er helt fantastisk. Derfor har jeg kjøpt meg en høytaler fra Geneva.


Passer perfekt under bildet jeg fikk fra Robin Haugaas

Jeg er veldig glad den har CD-spiller slik at jeg ikke trenger å kaste alle de gamle CD-platene mine eller gjøre de om til mp3. Den har også DAB-radio og Bluetooth, slik at du kan høre rett fra mobilen. Jeg  hadde vel kanskje ikke trengt en Geneva Large, men den er så fin der den står. Den er jo nærmest et møbel Hvis du kunne tenke deg en slik en, finnes den også i Small, Medium og XL. Er den ikke fin?

day at work

Første dagen hjemme igjen, og jeg klarte ikke å komme meg opp av sofaen..

Dagen i dag startet med frokost til Millionær Søker Kjæreste, og mens jeg så på det tok jeg opp Ellen Show, slik at jeg fikk med meg begge programmene. Det sier vel kanskje sitt om hvilken grad av motivasjon som er i meg om dagen. Stusselig.. Da passet det rimelig greit å bli ringt av jobben som trengte hjelp. Noen ganger trenger man et lite dytt bak.

Jeg trodde disse sommerdagene skulle bli tilbragt på stranden med soling og bading, men hittil har det vært mest jobb. Godt reiseplanene har blitt oppdatert! Trenger litt sol på kroppen..

livet går videre

Noen veldig spesielle dager er over, og med det er vi klare for hjemreise.

De siste dagene har blitt tilbragt i Kristiansand, i anledning begravelse. Den pårørte siden av familien holder til her på sørlandet, så det har vært et veldig sosialt opphold. Men livet går videre. Nå venter en lang biltur med søster, som endelig flytter hjem igjen. Sammen skal vi på Norwegian Wood i slutten av uken. Ja, livet er både trist og fint. Man må bare passe på å nyte det fine man har sammen.Sørlandet er fantastisk på denne tiden av året. Har allerede planlagt en tur nedover i løpet av ferien, for solfylte dager på fiskebrygga og på bystranda er vel så fint som utlandet. Ha en fin dag!

si meg, hva betyr adieu

Når man mister en kjær en, handler det om for meg å tilbringe tid sammen med de man er glad i.

Støtte de som lider samme sorg. Stille opp for de som trenger en skulder, og kanskje finne en skulder selv. I tillegg minnes over hva man sammen har vært igjennom, og høre historier fra andre som du ikke kjenner til, men gledes av å høre. Sorgen kommer ikke alene, den kommer med gleden. Glede uttrykt gjennom fortid, men også fremtid. Tårene er felt, og de vil kanskje fortsette å falle, men på et tidspunkt kan man se tilbake på det fine og ved hjelp av dette skape mer fint. Jeg elsker deg bestemor.


 

Lately

Mye har skjedd de siste dagene. Fine ting og vonde ting.

Forrige uke kom halve slekta på besøk, i anledning Kristi Himmelfart. Det var godt å tilbringe lange solfylte dager med nære. Vi var på stranden, spilte fotball, grilla, spiste is, ja vi gjorde alt man ellers gjør på sommeren (bortsett fra at det bare var mai). I tillegg er alle eksamene mine overstått for dette semesteret, som gir meg tid til å gjøre andre ting med god samvittighet. Her er en oppsummering av dagene på Instagram.

I dag skulle jeg egentlig vært i Italia. Av personlige årsaker, valgte jeg å bli hjemme med familien. I blant må man legge til side ting, til fordel for hva som egentlig er viktig i livet. Håper du får en fin uke!

supersalg

Miinto.no har i blant 24 timers salg der man kan handle i hele nettbutikken for 20% avslag. Nå tar de suksessen videre og gjør det igjen!

Fra klokken 12:00 i dag til i morgen samme tid kan du handle hos Miinto.no for en deilig andel rabatt. Det er faktisk sinnsykt deilig, med tanke på hvor mye forskjellig de har. Jeg satt en god stund i går der jeg samlet sammen mye forskjellig jeg har lyst til å handle, slik at jeg kommer forberedt til shoppingen. Her finner man hundrevis av merker til både menn og damer, samt til barn. For å ta del i shoppingspree'n må du melde deg på nyhetsbrevet her, slik at du får tilsendt rabattkoden som gir deg 20% avslag på hele butikken.

For å gi en liten oversikt over hva slags snadder man kan stikke av med, har jeg samlet noen av favoritten mine fra Miinto. Husk at siden salget bare varer i 24 timer, er det viktig å være på hugget. Jeg skal hvertfall sitte klar!

1. Les Deux - 2. NN07 - 3. Daniel Wellington - 4. Adidas - 5. NN07 - 6. Vans - 7. Les Deux - 8. Holzweiler - 9. Scotch & Soda - 10. Samsøe - 11. J. Lindeberg - 12. New Balance - 13. Ugg


Er du gira på en billig handel, husk å melde deg på nyhetsbrevet. Happy shopping!

 

Annonse

smak av sommer

Skoleferien er endelig her, men det betyr ikke nødvendigvis at man kan kaste fra seg alt man har i hendene og nyte livet.

Nå som man har mer tid for hånden, fylles planleggeren opp av jobbvakter og andre prosjekter. Jeg har allerede fått smakt litt på ferielivet, med årets første bad, masse is, kald pils i solen og tæneskille. Men selv om solen står alene på himmelen og stranden frister intenst, skal jeg stå på denne sommeren, jobbe og trene, ja gjøre mye jeg ikke har hatt tid til grunnet skolen. Allerede i morgen skal jeg på jobb tidlig på morgenen og dagen etter drar jeg på en spennende tur utenlands for å jobbe et par dager. Til tross for dette, føler jeg meg friere enn på lenge og jeg ser frem til en sommer styrt av ingen andre enn meg selv.

Tee COS - Pants Whyred - Sneakers Stockholm Design Group - Shades Kaibosh

Nå skal jeg leke grillmester og diske opp med tidenes sommermåltid i heimen. Nyt solen og sommeren, så skal jeg gi lyd fra meg snart!