hits

juni 2015

it has begun

Da var siste dag på jobben gjennomført før jeg trygt kan ta meg en velfortjent ferie! Det eneste er, jeg skal ikke ha ferie. Jeg har nemlig fått meg ny jobb og skal derfor bruke hele juli på ny arbeidsplass. Heldigvis er jeg så ufattelig spent på denne nye jobben, at jeg gledelig ofrer ferien for den. Jeg har likevel oppsigelsestid der jeg er nå, så derfor føler jeg det er verdt å bruke juli på opplæring. Ferie eller ei, jeg gleder meg!
Når ferien blir amputert, må man finne reserveløsninger. Derfor reiser jeg til sørlandet for å tilbringe helgen med slektninger. Det skal smake godt med en rolig helg i noe jeg krysser fingerne for er et varmere strøk. God natt!

entourage

Sommerferien byr på fantastisk mye spennende for de fleste av oss. Det er nå man har tid til å gjøre alle de tingene man ellers ikke har tid til! Kanskje starte på en ny serie, se en god film, ligge ute i solen og lese en god bok, og selvfølgelig dra MASSE på kino. Hvorfor ikke kombinere dette og se en av de beste seriene som finnes, Entourage, og deretter avslutte med å se den nye filmen på kino? Det skal jeg!

Jeg begynte å se på serien allerede da den kom i 2004 og har siden da sett alle episodene. I fjor startet jeg på nytt igjen. Entourage handler om en ung skuespiller som jobber seg opp i Hollywood, med alle sine gode barndomsvenner i ryggen. Etter 8 sesonger, har serien nå blitt film og jeg gleder meg helt vilt til å se den. La oss varme opp med traileren!

Let's hug it out, bitch!

Annonse

backyard

Gårsdagens antagelser om starten på uken slo for en gang skyld rett. Mandagen har langt i fra vært blå og det til tross for lyn, torden og regn. Det hjelper å sitte inne på et kontor og se ut, og ikke føle at man går glipp av park- og gateliv. Hellet fortsatte å være med meg, da solen dukket opp akkurat i det jeg tok foten ut. Slik kan det fortsette helt til jeg har ferie.I dag har jeg vært innom Kaare Lund Agenturer på pre-sale, da de allerede fra i morgen startet sitt vareprøvesalg. Stakk av med denne genseren fra Whyred som jeg likte svært godt. Med litt bedre tid senere denne uken, skal jeg ta nok en tur innom og finne meg noe mer jeg liker. Jeg trenger sårt en sommergarderobe..

good sunday

Denne søndagen har ikke vært en sliten søndag. Til tross, har jeg med god samvittighet holdt meg inne og sett serier på serier, til jeg dro på kino, før jeg nå skal se serier til jeg sovner. Jeg liker sånne søndager, for da klarer jeg på bedre vis å imøtekomme en ny uke. Håper det blir en fin en.

evench

Jeg elsker mennesker som tør å satse stort. Folk med ambisiøse drømmer som de følger og ikke lar noe eller noen stoppe dem. Jeg har noen sånne venner.

I våres ble jeg invitert til å stå modell til en lookbook, for et merke to venner av meg står bak. Det er et helt nytt merke, svært ulikt mye annet man finner i Norge. Merket heter Evench og er Oslos "progressive streetwear"-merke. Jeg må si jeg er mektig imponert over hva de har klart å få til og jeg er glad de ønsket å inkludere meg i prosessen. Her er noen av bildene fotograf Emil Kjos Sollie tok for Evench.De er foreløpig kun å finne på nett, med et spennende og begrenset antall pieces. Sjekk ut nettbutikken deres, Evenchclothing.com!

ingen sommer

Det blir en amputert sommer i år. Om jeg har glemt å planlegge noe, ikke orket å planlegge noe eller bare ikke hatt lyst til å planlegge noe, er jeg virkelig ikke sikker på. Det som er sikkert, er at jeg ikke kommer til å bevege meg stort denne ferien. For å være ærlig, er det helt greit. Jeg har hatt et intenst år med skole og jobb, som sakte, men sikkert begynner å roe seg ned. Jeg trenger å få beina tilbake på jorda, for det er jo nå livet begynner.

I det siste har det som normalt har vært sene helger på byen med altfor mye drikke, blitt erstattet med familiehygge hos m og p. Her får jeg slappet av og roet meg ned etter lange arbeidsuker. Og så skal man ikke kimse av mors matlaging heller! Her er noen bilder fra helgens besøk.

er det sommer?

Normalt er jeg en type som tar sommeren på forskudd. Jeg tar frem tynne jakker og bukser så fort gradestokken viser tosifret, og hyller værgudene for å oppfylle ønskene mine. Likevel er det typisk min flaks at det uken etter begynner å snø og jeg må full av skam gå ned i kjelleren og hente varmere tøy. Men nå er det juni og jeg klarer ikke å overbevise meg om at sommeren er her. Kan man kalle det sommer når man fryser hver natt? Er sommeren her når man ikke kan gå ut av huset om morgenen uten jakke? Jeg er delt, og det gjør meg frustrert. Gi meg tropenetter og t-skjortemorgener.


Jacket Won Hundred - Jeans Dr. Denim - Sneakers Adidas Flux - Shades Kaibos

Men hvem er det som har tid til å nyte sommeren uansett?

end of an era

Endelig er det over. Endelig kan jeg si meg ferdig. Jeg er ferdig med 16 års skolegang! Det har ennå ikke gått opp for meg, men jeg merker en ro i kroppen som jeg ikke har kjent på lang lang tid. Den siste tiden har vært intens og utmattende, men jeg holdt ut til det aller siste minutt. Nå i ettertid, var alt verdt det.

Nå venter en hverdag bestående av rutiner og struktur. Jeg ser frem til å kunne ha kontroll over dagene, formen og ikke minst helsen. Voksenlivet begynner nå!