hits

juli 2014

Guardians of the Galaxy

Når det er sommer, er det tid for film!

Det finnes ingenting bedre enn å tilbringe late dager på stranden, i solen og i vannet, komme hjem å grille, for så å dra på kino når kvelden kommer. Ikke bare kommer det mange filmer på DVD, men det strømmer på med store blockbuster'e på kino. Jeg har flere filmer til gode ettersom jeg har vært mye bortreist, men det er én film jeg har øverst på prioriteringslisten. På fredag den 1. august kommer nemlig en helt ny film fra geniet Marvel. Guardians of the Galaxy har premiere! Jeg er en superhelt-fanatiker, så dette blir garantert en høydare for meg. Spesielt kult blir det da dette er en helt ny film fra det ellers kjente Marvel-universet. Dette er filmen for meg.

Den ser heftig ut, eller hva?

back home

Det ble en lang reise i går, så det var deilig å endelig komme hjem.

Vi startet i Ebeltoft og kjørte gjennom Århus, Odense, København og Malmø før vi kom oss til Gøteborg. Det var nervepirrende å sitte på toget fra Sverige ettersom man har blitt fortalt så mye skummelt den siste uken. Vi ble blant annet stoppet av politiet på veien! Heldigvis gikk alt bra. Nå er vi trygt på norsk jord og har allerede rukket å ta en tur på stranden. Ingenting kan derimot slå dansk strand.

Pants Whyred - Shirt Fillipa K - Shoes Stockholm Design Group

Nå som jeg er hjemme igjen begynner hardkjøret. Heldigvis ikke noe skolerelatert, men det er absolutt mye på agendaen. Jeg har blant annet mine første dager i ny jobb denne uken! I tillegg skal jeg være toastmaster i bryllup, etterfulgt av jobbseminar i Tønsberg, Øyafestivalen og deretter Fadderuke. Dette skal bli gøy!

by the beach

Turen vår i Danmark har kommet til en ende, men den har vært helt utrolig.

Roadtrip'en vår er ikke over helt ennå. Vi skal nemlig kjøre igjennom hele Danmark, før vi kommer oss til Gøteborg. Grunnet vår manglende geografiske kompetanse, trodde vi broen over til Gøteborg var nord i Danmark. Det var den selvfølgelig ikke. Derfor må vi kjøre gjennom Århus, Odense, København og Malmø før vi kommer frem til Gøteborg! Men vi er tross alt på roadtrip, så hvorfor ikke se enda litt mer av dette vakre landet? Skal bli en fin hjemreise.

Shirt & shorts - COS

Det skal bli deilig å komme hjem, men kommer til å savne dette stedet. Jeg skal legge ut noen flere bilder fra dette fine stedet etter hvert. Men nå må vi dra!

molskroen

Hva er vel bedre enn å bo på et strandhotell når man først er i Ebeltoft?

Vi bor på Molskroen Strandhotell, kort vei fra Ebeltoft. Det beste med dette er jo at vi nærmest har en egen strand her vi bor! Jeg som synes strandlivet i Århus var bra, kan dere tenke jeg ble veldig overrasket når vi så stranda her! Sanden er hvitere og mykere, vannet er klarere og varmere, vinden er sterkere og deiligere, ja jeg koser meg. Området er nydelig, og det er stappfullt av heftige sommerhus her. Én dag dere, da har jeg sommerhus i Ebeltoft. Én dag.Ikke nok med at hotellet er nydelig, men rett under oss ligger det to fine restauranter. En for kjøtt og en for sjømat. Her snakker vi luksus! Nesten for fint for min del, men det er koselig å gå all in i blant. Men noen ganger kunne en burger vært deilig altså, og det uten å ruinere seg. Her ser dere noen fine bilder fra restauranten og ikke minst verdens beste dessert!Ser det ikke deilig ut?

Jægergårdsgade

Vi ble sterkt anbefalt en tur i Jægergårdsgade før vi dro videre. Takk for tipset!

Turen nærmer seg slutten, og vi har brukt så mye tid på å hygge oss, at bloggingen henger litt etter. Vi er nemlig i Ebeltoft! Dette er virkelig Danmark i et nøtteskall. Lange strender, deilig bris, skyfri himmel og vakker natur. Vi bor rett ved havet, så nært at vi hører bølgene. Bilder kommer!

Før vi reiste til Ebeltoft gikk jeg igjennom gode tips jeg hadde fått fra kjente og ukjente. Der var Jægergårsdgade nevnt flere ganger. Denne gaten er sjarm i form av restauranter, puber og caféer. Riktig nok, var det roligere enn forventet en sen kveld mitt i uka. Likevel fant vi det vi var på utkitt etter!

Med ett mål for øyet, nemlig å få i oss noe god mat, var visst dette stedet. Restauranten het Juliette og her serverer de deilig fransk mat. Menyen var så fransk at jeg slet med å tolke hva som stod på menyen, men det gjorde det hele bare mer spennende. Jeg bestilte noe jeg trodde var en lakserett, men som viste seg å være en stor deilig saftig tapastallerken. Følget fikk i seg helstekt kylling, med coleslaw og kartofler (nam). Atmosfæren var deilig og servitørene var virkelig sjarmerende! Se på bildene under, og jeg garanterer vann i munnen.

Nå skal vi gjøre oss klare for en middagstur i Ebeltoft! Ha en fin kveld.

århus

Opplevelsesregisteret fylles opp radig nå med en ny by for mine føtter. 

Nok en formiddag ble tilbragt på stranden, denne gangen på Moesgård. Varmen gir en følelse av å være et langt mer eksotisk sted enn Danmark, men jeg må ærlig innrømme at det er rimelig eksotisk her. Vi trasket langs Åboulevarden, spiste deilig lunsj på Café Faust, før vi gikk opp til Doms Kirken og inn på Store Torv. Her fikk vi handlet litt på COS og Støy Munkholm. Sistnevnte er en heftig butikk med merker som Acne, Common Project, APC, BLK DNM, Diemme, Our Legacy, Wood Wood, Won Hundred og Alexander Wang. Bør sjekkes ut, om du er i Århus! 

Senere i dag, reiser vi videre til Ebeltoft. Her skal vi bo på Molskroen Strandhotel som ligger rett ved havet. Ferien fikk kanskje en trøblete start, men nå koser vi oss virkelig #NKVO!

Det er dejlig å være norsk i Danmark!

roadtrip

Da var man på ferie igjen, men denne går virkelig i minneboka.

Nå er vi i Århus, Danmark. En koselig liten by langs østkysten. Jeg har vært her tidligere da jeg var yngre, så denne gangen blir opplevelsene en anelse annerledes. Hvordan vi kom oss hit derimot, er en historie for seg selv. Vi startet fra Fredrikstad kl 08:00, var på hotellet i Århus klokken 02:00. Som jeg sa, det blir en historie for seg selv.

Været i dag bød på skyfri himmel og 28 varmegrader. Vi kjørte derfor til stranden, kalt Ballehagen (love it) og lå der hele dagen. De danske klittene (dansk ass<3) er noe jeg har savnet. Begynner å bli en stund siden jeg har tilbragt sommeren i dette landet, men nå kommer alle de positive minnene tilbake. Jeg elsker Danmark.

More updates are coming right up!

shop update

Ettersom jeg skal flytte om kort tid, har jeg ryddet i klesskapet!

Med ekstrem rydding følger alltid ekstreme mengder klær. Jeg kan ikke ta med meg alt videre, så derfor har jeg oppdatert nettbutikken med noe dere kanskje kunne likt. Denne gangen har jeg også lagt til noe par med sko! Som regel så spiser jeg opp skoene mine, men disse er i veldig fin fatning. Det samme gjelder alle klærne her. Håper dere liker noe jeg har lagt ut, og da kan du se mer her!
Alt som ikke blir solgt blir etterhvert gitt bort til veldedighet, så hvis det er noe dere liker, husk at det fort kan bli borte. Er det noe mer dere kanskje kunne tenke dere at jeg skal legge ut, er det bare å si i fra. Ha en fin dag!

favoritesSommeren er halvferdig og antrekkene blir flere og flere. Har nå samlet noen! Hvilket likte du best?

I morgen har jeg planer om å oppdatere nettbutikken min. Har ikke gjort det på en stund, noe som også er tydelig ettersom jeg ikke får lukket igjen klesskapet mitt. Er det noe du ønsker jeg skal legge ut for salg?

game night

En herlig helg er snart over, men først er det fotballfinale!

Det har vært en slapp søndag, ettersom hele gårsdagen gikk til utdrikningslag. Vi startet halv seks og avsluttet nesten 24 timer senere. Nå er jeg hjemme og reparer med en liten øl til fotballkampen. Har fulgt med på hele VM i denne gangen, så jeg er virkelig klar for en spennende finale! Dette må være den beste måten å avslutte en bra helg.Pigue COS - Shorts Arnie Says - Shoes Gregers - Shades Ray Ban

Hvem vinner VM i år mon tro?

cliff diving

Hva passer vel bedre på sommeren enn stupeshow?

Om nøyaktig 2 dager (lørdag), rigges det opp til stort show i Kragerø. Etter stor suksess i 2010, er Red Bull Cliff Diving tilbake i Kragerø, så dette er jeg nødt til å få med meg. Red Bull Cliff Diving er en konkurranse mellom 10 deltagere som reiser rundt på turné for å vinne sammenlagt. Jeg er så glad for at konkurransen har kommet tilbake hit, for det er så fantastisk kult å se på. All inngang er gratis, så hvis du er i området bli med!


Bildene er fra fjorårets finale

Kanskje vi sees i Kragerø til helgen!

as it should be

Popp champagnen, for nå er det virkelig sommer!

Aaaah, så deilig det er å våkne til en overhetet gradestokk som forteller deg "Nå er det syden i hagen!". Det var ingenting annet å gjøre enn å kle seg naken å legge seg på verandaen. Svetten har rent i hele dag og jeg liker det. Brunfargen bare fortsetter å komme selv nå som jeg er hjemme og det er ikke verst. Jeg valgte virkelig riktig tidspunkt å reise hjem til trope-Norge!

Photo: Veslemøy KastumTee & Shorts Won Hundred - Shades Kaibosh - Shoes Converse

Nå skal jeg sette meg ut på verandaen igjen, bare denne gangen har jeg med meg et glass rødvin og en god bok (for oss som mener Divergent er en god bok altså). Håper dere har det like topp hvor enn dere er i verden!

sweat

Jeg merker at jeg er tilbake i Norge for å si det sånn.

I det ene øyeblikket fryser jeg, og i det andre øyeblikket svetter jeg så mye at jeg sklir av stolen. Man må nærmeste ligge på solsengen med paraply i tilfelle det begynner å regne og i tilfelle solen kommer frem. Rutinene er heller ikke helt på plass selvom jeg har kommet meg hjem. Eneste jeg er godt i gang med er treningen. Klarer ikke å fokusere helt når jeg vet at jeg veldig snart skal ut å reise igjen. Jeg får ta ett steg av gangen.Tee COS - Pants Whyred - Shoes COS

Over ser dere et av mine favorittantrekk om dagen. De tynne chinosene er perfekte for sommeren, hvis man ønsker å droppe shortsen. I tillegg er jeg forelsket i de nye slip ons'ene fra COS. Vet ikke om man kan se det på bildet, men de er i sort semsket skinn! De er til å grine av..

home

Det føles som uken aldri har funnet sted, så fort har det gått!

Etter en altfor lei hjemreise er jeg nå tilbake i Norge. Den uken uten noen bekymringer eller forpliktelser, viser seg å slå tilbake nå som jeg er tilbake. Stacken med regninger, mail, avtaler og arbeid har hopet seg opp og forpliktelsene er allerede på plass selv før jeg rakk å spise frokost. Men jeg har ingen grunn til å klage, for jeg har hatt en helt fantastisk uke! Heldigvis er ikke ferien helt over ennå.

En uke uten kjærlighet er derimot litt tungt, så nå bærer veien videre til my man. Skal showe off brunfargen litt!

mountain climbing

Vi har hatt sol hver eneste dag, så én dag med litt skyer er ikke noe å klage over. Tvert i mot.

Bak leiligheten er det et stort fjell, et fjell jeg har gått opp flere ganger da jeg var yngre. Har utfordret Simen til å bli med på en løpetur opp, men med såpass sterk sol som vi har opplevd hittil er dette umulig. I dag kom skyene frem og vi bestemte oss for å dra opp alle sammen. En to timers tur opp og ned et fjell med en gjennomsnittshelning på 50 grader passet oss perfekt på en dag som dette. Kommer til å kjenne det i beina i morgen..

Er det noen som kan se hvor vi er hen?

them summer nights

.. dette er kvelder man ikke bør ta for gitt.

Jeg ligger på solsengen til solen har passert taket på leiligheten. Jeg ruller meg inn i håndklet som en ball, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Jeg vil ikke gå opp helt ennå. Boken jeg leser er på et spenningspunkt som gjør den umulig å legge fra seg. Det er sommer i skyggen også. Kapitellet er over og jeg pakker tingene og går opp i leiligheten. På balkongen skinner solen fortsatt, så jeg legger bena på bordet i håp om å utligne i tænekonkurransen mellom Simen og meg. Jeg tar opp boken igjen og åpner en flaske øl. Dagen har så vidt begynt.Tee Acne - Shorts HM - Shades Cheap Monday

Sommeren er og forbli den beste tiden av året.

syden ass

Jeg har tatt meg ferie, og da mener jeg skikkelig ferie.

Ferie for meg, er en tid uten bekymringer, uten forpliktelser, uten distraksjoner og det på alle plan. Det forklarer hvorfor jeg ikke har publisert noe på lenge. På et tidspunkt innså jeg også at jeg hadde gått to dager uten å være på Facebook eller Instagram! Det er nesten skummelt..

Likevel var jeg nødt til å komme tilbake, for å i det minste gi en liten oppdatering på hva jeg gjør. Nå er Simen og jeg, sammen med søster og hennes type på tur. Det er varmt, solen steker, kroppene våre steker og blir røde og brune, vi bader og stuper og spiller volleyball, spiser herlig mat med god vin og øl, ser fotball med de lokale og heier. Slik er dagene nå, men til lørdag skal vi hjem. Syden ass.Kommer straks tilbake!