hits

juli 2015

redusert

Det var ikke lange ferien jeg hadde, men den lille uken jeg hadde fri var upåklagelig! Forrige uke ble tilbrakt på Tjøme i anledning Slottsfjell Festivalen. Vi var ikke på selve festivalen, men vi fikk med oss mye av moroa rundt det hele. Personlig foretrakk jeg tiden som ble brukt på soling og bading, da jeg sammenlignet med andre år, har hatt et uvanlig underskudd av dette i år. Har hatt en fantastisk tur, men kjenner det hele tok på..


Det er trist at det ikke venter flere feriedager for denne gang, men jeg har faktisk savnet jobben! Det er deilig å være tilbake.

idyll

Sørlandsidyll er for meg noe av det beste med sommeren. Det går aldri en sommer uten at vi besøker søskenbarn sørover i landet. Det har ikke vært det lengste oppholdet, men vi har rukket å nyte tre fine dager her nede. Jeg har endelig tatt mitt første bad for i år, fått mitt første solskille og kost meg med mine kjære. Takk for et fint opphold.

Til tross for at jeg skulle ønske jeg kunne vært her lenger, ser jeg frem til å komme tilbake til ny jobb. Har allerede funnet meg godt til rette og trives veldig godt! Det er godt å vite at tiden fremover, kommer til å bli bra.

did you know?

Visste du at jeg er på Snapchat? 

Nå har jeg jo vært på snapchat ganske lenge (hallo?.), men for kort tid siden gjorde jeg profilen min offentlig! På den måten kan du følge meg og se hva slags morsomheter jeg driver med. Nå som jeg er ute i ny og spennende jobb, blir det nok enda mer gøy! Bare scan skjermen med mobilen din, eller følg med på KjettaLundis. Vi snappes!