hits

august 2012

amber

Jeg bestiller aldri noe fra nett, men i helgen gjorde jeg et unntak.

Må innrømme at da Acne slapp sin nye kolleksjon på nett, følte jeg en trang til å bestille noe. Egentlig bare hva som helst. Som nettshopperjomfru, må jeg si at det var litt av et kick å trykke på "Bekreft bestilling"-knappen, men da jeg fikk pakken i posten denne uken ble jeg fantastisk fornøyd. Blå og fin.

Synes det er greit å bruke litt ekstra penger på noe som en lommebok. Det er noe som varer veldig lenge og trendene endres veldig sjeldent. Spesielt for oss gutter. Det liker jeg.

Fin, eller hva?

foxes

En ny favoritt er født og jeg er forelsket.

Foxes består av den lille, søte og britiske lille jenta Louisa Rose Allen på bare 22 år. Ikke stort fra denne artisten er ute, men når man kun har sluppet seks låter og alle tvinger deg til å enten danse eller til å åpne gapet å synge med uansett hvor fantastisk jævlig du høres ut, så er det virkelig noe der altså. Trust me.

Når jeg hører låtene hennes, spesielt Youth, Warrior eller White Coats får jeg lyst til å hoppe inn i bilen, kjøre ut i intet, sette alle låtene på repeat og synge til jeg ikke har mer stemme igjen. Uansett hvor overivrig jeg virker, så tuller jeg ikke. Sjekk ut Foxes her, eller hør på låtene under.

Youth

Warrior

Min favoritt, White Coats

At noe så bra som dette kan komme ut av en såpass liten og ung (og søt) jente er utrolig. Følg med folkens, Foxes kommer til å fyke til topps! Garantert!

Hva synes dere?

nytt liv

Det er ufattelig rart å være tilbake på skolebenken, men forskjellen er at jeg endelig er motivert!

Overskriften beskriver mye av den nye hverdagen min. Alt er i bunn og grunn annerledes, og slik vil det bare fortsette. Om en uke flytter jeg til Oslo, og jeg klarer faktisk ikke å forestille meg hvordan det blir. Har på følelsen at det kommer til å bli heftig!

Ellers føler jeg at jeg er godt i gang med skolen og jeg må si jeg er veldig fornøyd med valget av studie, da jeg allerede er ivrig og engasjert i hver forelesning. Likevel gjenstår det å opparbeide meg en god og strukturert hverdag bestående av lesing, skriving og trening. Vi får se hvordan det kommer til å gå..

Tee - Acne

Shorts - Acne

Sko - Noodles

Tok forresten skjegget forrige uke, men jammen meg vokste det ikke ut igjen. Sorry.

there's a god

Skal jeg si hvorfor? Fordi Bloc Party er tilbake med nytt album!

Skrev nylig om favorittalbumene mine gjennom min tid, og da var selvfølgelig Bloc Party på toppen. Dere kan derfor tro meg når jeg sier at jeg er lykkelig! Albumet Four ble sluppet tidligere denne uken og jeg elsker det. Vil ikke si stor annet enn at hvis du er glad i musikk, go buy it! Eller hør på det på Spotify her.

Denne skal spilles i bilen, på toget, ja hele tiden fremover! Himmelsk er det også at Bloc Party spiller på Rockefeller i november. Be there!

chateau neuf

Kvelden byr på komikveld på Chateau Neuf!

På scenen gjester Tore Sagen, Bård Tufte og Siri Kristiansen så vi har garantert en bra kveld i vente. Etter jeg kom hjem fra New York, har jeg blitt fullstendig hekta på Radio Resepsjonen, og Bård og Harald har jeg elsket hele livet. Ser frem til å kveles av latter!

Jakke - Scotch & Soda

Jeans - Acne

Boots - Tiger of Sweden

Forresten! Hva synes dere, skjegg eller ikke skjegg? Vurderer å ta det bort.

langøyene

Fadderuka er lagt bak oss og i dag var det skolestart!

Har ikke stort annet å si enn at jeg gleder meg til å sette i gang med 3-års skolegang. Jeg savner å studere, savner å lære og jeg er stolt av denne tankegangen. I tillegg er jeg strålende fornøyd med fadderuka, ettersom jeg har blitt kjent med så mange mennesker. Da blir de kommende årene på Markedshøyskolen en del bedre! Fikk forresten igjen kameraet mitt i dag, så da tenkte jeg å vise noen bilder. Her er fadderne og fadderbarna på Langøyene!

Tidenes faddergruppe!

Er dere klare for skolestart?

addiction

Jeg må ha det, må se det, hele tiden, True Blood!

Tidligere i sommer bestemte jeg meg endelig for å se en serie jeg egentlig har hatt lyst til å se lenge. Har man sett noen episoder av True Blood, er det umulig å priorietere Twilight og lignende vampyr mumbo jumbo. Denne serien er rå, drøy, naken, ekkel og deilig, sexy og nasty, morsom og helt sinnsykt spennende. Gjennom timesvis med blod, kan man ikke noe for at man blir forelsket i hver og en av karakterene i denne serien. Heller gjør det ingenting at alle sammen ser forbanna bra ut.

Kom dere ut og kjøp alle sesongene på dvd. Dere kommer ikke til å angre! Men nå må jeg gå, skal se ferdig alle episodene.

yaaarrh

Totalt tom for krefter, men utrolig fornøyd!

Fadderuken hittil har vært forbanna moro. Jeg hadde faktisk ikke noe særlige forventninger til den, ettersom jeg aldri har opplevd det før, men jeg ble rimelig tatt på senga etterhvert som jeg fant ut hvor bra det var! Vi har vært på Langøyene, bar til bar, på piratcruise og i morgen er det avslutningsfest. I dag derimot, tar jeg meg en velfortjent pause.

Ettersom jeg mistet kameraet mitt på mandag, fant det igjen på tirsdag, mistet det igjen på tirsdag og fant det igjen i går, har jeg ikke fått lagt ut noe særlig bilder. Folk kaller meg surrete, men jeg kaller meg morsom. Mer bilder kommer snart!

fadderbarn

Fadderuka, IntoCampus, til Markedshøyskolen er i gang og jeg er utkjørt!

Misforstå meg rett, utkjørt er jeg fordi det er ting som skjer hele tiden og det er mye moro og fest, men jeg har det også fantastisk gøy! Har allerede blitt kjent med en haug av fete folk, flere jeg kommer til å være en del med fremover, og det er dette jeg har lengtet etter i lang tid. Jeg lever for å bli kjent med nye mennesker!

I kveld er det bar til bar med alle sammen, så vi får se om jeg lever i morgen! Tviler..

festival

Øyafestivalen er over og denne uka har vært insane!

Opprinnelig skulle jeg være med hver dag på Øyafestivalen, men det ble til at jeg dro onsdag og lørdag. De dagene ble valgt av gode grunner. Jeg fikk nemlig med meg Florence + the Machine, Susanne Sundfør, Feist, First Aid Kit, SBTRKT og Bon Iver. Trenger jeg å si mer?

Photo: Chioma

Nå som denne uka har kommet til en ende, som for så vidt har tatt på, blir neste uke enda villere! Dere vet jo at jeg begynner på skolen denne høsten og nå er ventetiden er over. Fadderuke coming up!

campingkos

C-Date sitt stunt midt på Egertorget gikk hett for seg på torsdag!

Forbipasserende på Egertorget på torsdag formiddag fikk seg en rar opplevelse kan jeg tenke meg, da en stor campingvogn rister og hopper opp og ned til rytmen av to mennesker som hadde det litt ekstra koselig under dyna. Digget hele konseptet, og hvis du gikk glipp av det, se filmen under!

Annonse

sexy stunt?

Jeg elsker offentlige stunt, og en liten fugl har hvisket meg i øret at noe spennende skjer på Egertorget på torsdag!

I Oslo på torsdag, midt på Egertorget, kl. 12:00, skal datingnettsiden C-Date gjøre noe jeg har hørt skal være et sexy stunt. Jeg har vært så heldig å være blant noen få bloggere som har fått vite om dette morsomme påfunnet i forkant, og ønsker at så mange som mulig av dere får dette med dere! Senere denne uken, skal dere som ikke fikk det med dere, få en film av meg, men for å gi noe stikkord av det dere har i vente, kan jeg si: erotisk stevnemøte + campingvogn. Sexy? Yes.

En litt mer pimpet campingvogn vil være på Egertorget på torsdag, men spenningen er hva som vil være inni!

Er du i Oslo på torsdag, synes jeg absolutt du skal ta turen. Jeg jobber rett ved, så jeg gleder meg masse! For dere som ikke vet hva C-Date er, så er det en casual datingnettside med over 280 000 medlemmer der flertallet er jenter. Husk å følge med på bloggen for å se filmen jeg legger ut senere denne uken.

Annonse

norwegian outlet

Ble dratt med av søster på spontanshopping på Norwegian Outlet i dag. Ikke bra.

Rett fra jobb, inn i bilen og rett til Vestby for å titte litt på outlet'en. Selv har jeg aldri vært der før, så tenkte det var greit å sjekke denne outletlandsbyen ut. Mange ålreite butikker her, litt lite utvalg i noen av butikkene, litt rotete her og der, men likevel presterte jeg å bruke altfor mye penger, så det betyr jo at man hvertfall finner noe der! Viser sikkert hva jeg fikk kjøpt senere.

Møtte en kjempe søt liten leser i Vestby! Caroline og hennes pandamobil.

Tror jeg aldri kommer til å bli vant til det å være student. Eller, jeg kommer hverfall til å bli vant til følelsen av å leve på knekkebrød og vann i tre år. Men nå har jo jeg innstillingen om at jeg heller vil bruke penger på klær, enn på å overleve. Smiler fornøyd.

lappen you say?

Mens jeg har vært borte fra bloggen, har jeg prestert det utrolige. Jeg har fått førerkortet!

Mye av grunnen til at jeg blogget lite i ferien, er rett og slett fordi jeg har drevet med oppkjøring. Jeg har brukt flere titalls timer på å kjøre rundt med mor og far på gud vet hvor mange rare steder. Dere skjønner jeg hadde to oppkjøringer i fjor, som jeg strøk på, trist å si, men sant. Derfor var det ikke snakk om at jeg skulle feile nok en gang. Men øvelse gjør mester, og er dere heldige, så ser dere kanskje et stykk fornøyd Kjetil kjøre rundt i bestemors gamle Corsa! I'm offically a driver!

Jeg hadde aldri trodd at det å kunne kjøre bil rundt omkring kunne gjøre livet så mye lettere. Der tok jeg feil! Allerede på fredag, kjører jeg langtur for å besøke future wife i Stavern. Shit, så fornøyd jeg er!

hjemme

Ferien er over. Jeg er hjemme og er tilbake med jobb og blogg.

Hverdagen blir rimelig helrenovert når den går fra solfylte dager bestående av bading, avslapping og kos i varmen, til regn regn og atter regn med jobb og dyrt øl. Jeg snakker da om forskjellen mellom ferien i Bulgaria til det å være tilbake i Norge. Likevel har det vært deilig å komme tilbake til familie og venner.

Takk for en fin tur!

Og til deres informasjon, så er jeg tilbake på bloggen for fullt nå. Eller nesten hvertfall. Fadderuke om en uke, og da spørs det hvor mange oppdateringer det blir. Uansett, jeg har mye å fortelle, så skal prøve. God søndag videre!