hits

august 2013

long time

Føles deilig å være tilbake!

Kan ikke skryte på meg noen mindre travel hverdag, men hverdagen har i alle fall blitt det, hverdag. Rutinene er tilbake som før, noe jeg kjenner meg veldig komfortabel med. I hele to uker har jeg jobbet intenst med fadderukene til Campus Kristiania, som fotograf, "journalist", pr-ansvarlig, DJ(!!!) og ikke minst hjulpet til der det trengtes hjelp. Det resulterte i sykdom, selvfølgelig.

Sist helg ble tilbragt hos mor og far, rett og slett fordi jeg syntes synd på meg selv og trengte trøst og pleie (og ferdiglagd (og gratis) mat). Denne uken er jeg tilbake på skolebenken på noe jeg stolt kan kalle mitt andre år. Ser frem til nok et spennende år!

Tee Cos - Shorts H&M - Sandals Samsøe - Clutch Adax by Soulland - Shades Ray Ban

Håper alle sammen har hatt en ålreit sommerferie og at dere er like klar som meg, for et nytt år. Hva enn det skulle inneholde!

battle poetry tour

Til fredag er det konsert på Rockefeller. Det er ikke hvilken som helst konsert!

Lidolido er på turné og som en del av sin lange tur, stikker han heldigvis (selvfølgelig) innom Oslo og Rockefeller. Han slapp sitt andre album, Battle Poetry, i starten av sommeren og tilbakemeldingene har vært nok en gang fantastiske! Jeg har sett han på scenen opp til flere ganger, men ikke med de nyeste låtene på setlisten. Gleder meg!

Kjøp billetter her og bli med! Håper vi sees til en av sommerens beste konserter.

applause

Ny video fra Lady Gaga. Catchy shit.

Det er lenge siden Gaga har levert noe, ettersom hun både måtte avbryte turneen sin og jobber med det kommende albumet. Brått har det skjedd veldig mye og det virker som om det er ny stjerne vi er vitne til på det nye videoslippet. En litt mer naturlig, men fortsatt like sprø dame.

Hva synes dere om "comebacket"?

tattoo #2

Min andre tatovering betyr ikke stort. Jeg synes den er fin.

Allerede har mange spurt hva min nye tatovering står for, og det er deilig å slippe og forklare noe folk ikke ville forstått. I stedet svarer jeg bare "ingenting". Jeg har begynt å spare til en ny allerede, så holder dere oppdatert. Men her får dere se den siste.

Fylte også på min første tatovering, for at de skulle se finere ut sammen, noe jeg synes de gjør. Eller hva?

moods

Det var full fest på fredag, men ikke hvilken som helst fest!

Denne uken var jeg invitert på 10 årsjubileum hos Moods of Norway i Oslo Spektrum. Det startet med et koselig, men regnfullt event med Arnie Says. Var moro å se Arnie-gjengen igjen, før vi nærmest dro samlet til Moods sin storslåtte fest! Det var et fantastisk show og mange fine mennesker.

Gratulerer med dagen Moods of Norway!

favorittene

På tunge regnværsdager som denne, er det godt med en plan b.

Jeg har funnet meg nye favorittserier, samt dratt frem gode gamle som holder meg med selskap nå som sommeren er på vei mot slutten. Regnet kommer og går og gjør det umulig å legge noe som helst planer andre steder enn i sofakroken. Her er noen av de seriene jeg ser på om dagen!

The New Normal

En fantastisk komedie som hadde premiere i fjor høst. Den handler om et homofilt par som over alt annet, ønsker seg et barn. De møter på den perfekte surrogatmoren, som virkelig vil gjøre livet til de nye vennene sine en glede. Med en homofobisk rasistisk bestemor og verdens smarteste datter, blir den kommende familien enda større med karakterer som vrenger magen din og garanterer latter. Anbefales på det sterkeste!

The Walking Dead

Serien som gir deg zombier, gir deg også intense karakterer som beskriver det å leve i en apokalyptisk verden på en utrolig måte. Ikke at noen virkelig vet hvordan det vil være å leve med zombier, men hvis noen hadde visst det, er denne serien den hittil perfekte beskrivelsen. En actionserie som man aldri kan legge fra seg!

Frustrerte Fruer

Denne serien har pågått en god stund nå, men for en liten stund siden bestemte jeg meg for å starte på nytt og få med meg alle episodene. Det er sjeldent at en serie som varer såpass lenge, har fått meg til å ville se absolutt alle episodene. Den er morsom, dramatisk, spennende og actionfylt, samt rørende. Den får meg også til å være glad jeg bor i lille Norge, men også glad for at jeg har muligheten til å følge med på andres dramatiske liv. Elsker denne gjengen med damer!

Family Guy

Dette er en serie som alltid får meg til å le. Family Guy treffer virkelig min humor og derfor er det så deilig at det alltid er noen episoder å se, som får humøret mitt bedre. Pleier alltid å se noen episoder når jeg spiser, haha (må ha noe å se på når jeg spiser). Blir aldri lei!

Ink Master Sverige

Den siste tiden har jeg fått en enda større fascinasjon for tatoveringer enn tidligere. Jeg er alltid på utkikk etter nye ting som inspirerer meg og som kanskje får meg til å tegne enda mer på kroppen min. Da jeg kom over et eget tatoveringsprogram på ViaPlay, måtte jeg se alt. Har til og med funnet min favorittatovør!

Alle seriene over er å se på Viaplay.no. Med Viaplay får du tilgang til markedets største utvalg av sport, nye storfilmer og et stort utvalg av kjente serier. Over 6000 titler. Online. Man kan også prøve en måned gratis, for å se om dette er noe for deg. Du kan se på Viaplay, overalt!

Annonse

reason for absence

Grunnen til at jeg har vært borte en uke, er ganske enkel.

Som noen kanskje har sett på Insta og Face, har jeg menget meg med faddere og fadderbarn. Ikke for å feste, men fordi jeg er med å arrangere årets Into Campus for Markedshøyskolen, Norges Kreative Fagskole og Norges Helsehøyskole. Har vært mye jobb, uten så mye som en dråpe alkohol! Men det er moro å se andre kose seg også.

Mitt arbeid har vært å oppdatere nettsiden til Studentunionen vår som du kan se her. Derfor har jeg også tatt alle bildene fra uken hittil, og er meget stolt. Nå har jeg helg og fri, endelig!

amandaprisen

Jeg vil fortelle om en litt annerledes Amandapris i år.

Kategorien, Årets Nykommer, er sponset av Viasat Film og gir vinneren, i tillegg til heder og ære, hele 100 000kr som den heldige kan gi til sitt hjertebarn. De nominerte er Tobias Santelmann, Marie Blokhus og Kaia Varjord og de alle har valgt seg ut et hjertebarn som står dem nært til hjerte. Se intervju med hver av de nominerte under.

I tillegg til å være med og avgjøre hvem av disse skuespillerne som kan stikke av med Amandaprisen og de 100 000 kronene, kan du også være med i trekningen av et lydanlegg fra Bose! Det eneste du trenger å gjøre, er å stemme på den du ønsker skal vinne. Personlig synes jeg Kaia Varjord gjorde en veldig sterk og imponerende rolle i 90 minutter, så jeg har stemt på henne! Hvem er din favoritt?

inked

Jeg har tenkt tanken altfor lenge. I dag gjennomførte jeg det.

Helt siden jeg tok min første tatovering i Los Angeles i 2009, har jeg hatt lyst på noe mer. Kommer i ny og ne over motiver jeg kunne tenke meg, men så ombestemmer jeg meg igjen. Denne uken gadd jeg ikke utsette det lenger. Det er ikke store greiene, men jeg er glad!

Hadde derimot glemt hvor vondt det gjorde...

my room

Da har jeg offisielt flyttet tilbake til Oslo.

Forløpig er Nancy på ferie i Marokko (jelly), noe som betyr at jeg bor helt alene i leiligheten på St. Hanshaugen. Det er litt trist. Kan derimot trøste meg med at sola skinner og Øyafestivalen starter i dag! Gira.

Leiligheten er veldig annerledes fra den jeg bodde i på Majorstua, men samtidig er den mer med. Den er kul, gammel og mye mer hjemmekoselig. Panelet på veggene her er også dødskult. Ta en titt på rommet mitt da vel.

Det er deilig å være tilbake!

sugar cube

Øyafestivalen nærmer seg! Denne uka er det i gang!

Øyafestivalen må simpelthen være sommeren høydepunkt. Dette blir mitt femte år som deltager på festivalen, og jeg merker at jeg alltid kommer hjem mer fornøyd enn de foregående årene. På onsdag kickstartes festivalen!

Siden Øyafestivalen er en byfestival, kan hver kveld umulig avsluttes etter siste artist på scenen. Nei, da er det videre ut på klubbene som arrangerer Øyanatt. Og det er ingen tvil hvor jeg skal hver kveld! Sukkerbiten!

Artister som vil stå på scenen på Sukkerbiten denne uken vil være blant annet Todd Terje, Mykki Blanco, Oneman, Skream pluss flere! Kommer til å bli netter fylt med deilig musikk, fete folk og den alltid så gode Sukkerbitenstemningen. Les mer og bestill billetter her.

Sees vi?

hjemme

Dette må ha vært den korteste uken jeg har opplevd på lenge.

I løpet av de siste syv dagene, har vi ligget på stranden, ved bassenget, spist altfor mye god mat, drukket altfor mye god øl og blitt altfor brune (neida). Nå er vi hjemme igjen og jeg kjenner at sola har sugd ut mye av energien min, så nå orker jeg ikke å rikke på meg. Det er faktisk litt lite gunstig, da jeg i dag flytter til Oslo!

Photo: Emil Kjos Sollie

Skal bli så godt å komme seg ut igjen og innover til Tigerstaden. Stedet er St. Hanshaugen og jeg er supergira! Skal bo en stor og fin leilighet, sammen med min gode venn Nancy. Fra koffert til esker, gotta go!

tænathon

To dager igjen, intens tæning på gang.

Vi har vært så uheldige å ha én dag uten sol, så vi har vært nødt til å gå ordentlig til verks. Olja er kjøpt! Tiden har virkelig gått fort denne uken, og skulle gjerne ha noen ekstra dager her. Men virkeligheten kaller, og de kommende ukene blir veldig travle! Får bare kose meg gløgg de siste dagene.

Jealous much?