hits

august 2014

backyard

Hverdagen kommer sakte men sikkert på plass.

Det tar tid å tilpasse seg nye ting. Ikke bare er det for meg å komme tilbake til gamle rutiner, jeg må også lage nye nå som jeg har flyttet tilbake til byen. Forskjellen i år fra tidligere, er at hver eneste dag i et halvt år fremover er booket. Dagene er booket til skole og jobb, hver eneste dag. Tanken gjør meg svett. Dette er litt av grunnen til at jeg flyttet, for å forberede meg på noe som kommer til å være det tyngste, tøffeste og mest utfordrende året hittil. Men jeg er klar for alt!

Heldigvis er det søndag i dag, den ene dagen jeg faktisk har fri. Jeg skal spise godis og se film. Denne tiden av uken er høyt verdsatt.

visiting home

Etter å ha bodd i Oslo i over to uker, er jeg på snarvisit hjemme.

Det er deilig å bo i Oslo altså, men for å være ærlig har jeg ikke lagd middag mer enn én gang i løpet den korte tiden jeg har bodd her. Det blir den enkleste løsningen uansett. Derfor er det godt å komme hjem til deilig hjemmelagd mat! Mødre er undervurderte as.


Jacket Whyred - Tee COS - Pants COS - Sneakers New Balance - Shades Acne

Her ser dere forresten den nye sveisen! Er ganske fornøyd, men det er uvant uten manken.. Takk Hendrix Hair!

Selling my baby

Min deilige og kjære baby, MacBook Pro 15 Tommer er til salgs!

For en liten stund siden var jeg nødt til å bytte ut min tidligere MacBook Pro. Det var kun fordi det var litt for stor når jeg begynte og ta den med på skolen. Jeg skulle gjerne ha hatt en stor hjemme og en liten på skolen, men det har jeg ikke råd til. Derfor er jeg på utkikk etter en ny eier til min store, deilige MacBook. Den ligger ute på Finn også, med enda mer informasjon. Du finner den her!

Er den ikke fin?! Den passer perfekt til deg som liker å se på film, serie, se på og redigere bilder eller film. En kreativ maskin for å si det sånn! Er du interessert kan du også sende meg mail direkte på Lundsteinblogg@hotmail.com. Håper noen vil ta den videre, så den kan fortsette å leve et fint liv.

Hva har skjedd?

Mye har skjedd i det siste, så hvorfor ikke oppsummere med noen IGs?

Kamera har enten vært ødelagt eller ligget hjemme og samlet støv. Min bestevenn, mobilen, er selvfølgelig med overalt og kan dokumentere der ingenting annet er tilgjengelig. Har ikke vært like aktiv som vanlig på Instagram heller, men her får dere en liten recap!


Har hatt en fantastisk sommer! Mange gode minner å se tilbake på allerede. Nå er det bare å sørge for at resten av året blir best mulig! Følg meg gjerne på Instagram på @KjetilLundstein.

 

finally back

Jeg har vært lenge borte, men nå er jeg endelig tilbake!

I dag er første dagen hvor livet virkelig er tilbake på skinner. Sommeren er offisielt over, og skolen er i gang! Grunnen til at jeg ikke har vært tilstede her, er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye i det siste. Så snart jeg var hjemme fra Danmark var jeg i bryllup! Her var jeg toastmaster, noe som var utrolig gøy. Ikke bare var det mitt første bryllup, men jeg ledet faktisk hele middagen. Veldig stolt!

Siden bryllupet har jeg flyttet til Oslo, startet i ny jobb, jobbet som redaktør under hele fadderuken til Campus Kristiania og i morgen starter jeg på skolen. Det er veldig mye som har skjedd, men nå som hverdagen er ordentlig i gang, er det bare å komme inn i rutinene igjen. Jeg ser frem til det!


En annen ting som er nytt er sveisen. Ikke på bildene over altså, men siden de ble tatt. Har fjerna manken fullstendig. Hendrix sa jeg så ut som en uteligger, så da var det ikke stort å gjøre annet enn å fjerne den. I'll show you later!