hits

august 2015

them kicks

Er det noe jeg aldri får nok av, så er det sko. Ikke bare hvilke som helst type sko, men sneakers. Favorittene om dagen er de nye sneakersene fra samarbeidet mellom Puma og Stampd. De er så heftige.


Det gjør meg glad at Puma leverer noe såpass kult om dagen. Et collab med Stampd er virkelig ikke feil! Det LA-baserte merket leverer luksuriøse street pieces, som sammen med Puma utgjør en deilig kombinasjon. Cool huh?

a week to remember

Mye har skjedd denne uken og jeg merker at det har påvirket både kropp og sjel. Selvfølgelig er jeg glad, men kroppen roper likevel etter ekstra søvn og hvile. Av den grunn har helgen vært roligere enn på lenge. Har til og med rukket å se flere filmer og flere sesonger med serier. Det ligner på den perfekte helg spør du meg.

Må også innrømme at det er deilig å være tilbake her! Ikke bare er det mye spennende som skjer i livet som jeg vil dele, det er faktisk veldig deilig å kunne skrive mye. Jeg elsker å skrive, om det er smått eller stort, tips eller svada, jeg elsker det. Håper du også har hatt en god helg!

soon, this will be mine

Jeg er fortsatt i ekstase.. Mental innredning har blitt en konstant aktivitet. Selv om jeg bare har vært i leiligheten én gang, har jeg kjøpt utrolig mye som jeg tror kommer til å passe inn. Endelig skal jeg få innrede mitt eget hjem, uten at noen skal komme med innvendinger. Jeg digger det! 

Her er krybben som snart skal bli min;

For min del kan vi godt hoppe over september. Jeg vil inn her nå!

en leilighet rikere

Er det ikke litt gøy, at bare et par dager etter jeg skrev om jakten på den perfekte leiligheten, så finner jeg den? Og vet du hva, den er min! I går kjøpte jeg min aller første leilighet og om bare en måned flytter jeg inn. Selv om det ikke har gått opp for meg helt ennå, startet jeg feiringen i går med å handle masse møbler. Gleder meg allerede til å innrede!

På det tidspunktet jeg flytter inn i egen leilighet, begynner jeg også for fullt i ny jobb. Ting skjer fort, men jeg liker retningen alt er på vei. Nå er neste steg... en bikkje.

jakten

For de fleste av oss, er hver dag en søken etter noe bedre enn den forrige. Man slutter i jobben i håp om at den nye jobben er mer spennende, man dropper gutten eller jenta i håp om at den neste man møter passer deg bedre, man erstatter craptop'en med en MacBook i håp om at hverdagen blir enklere. Det er slik at avgjørelser man tar, på et eller annet vis skal gi en slags forbedring, enten om det er for en selv eller for andre. Jeg står overfor en av de mest nervepirrende "forbedringene" i mitt liv hittil. Jeg skal kjøpe leilighet.

Tenk om jeg kjøper leilighet på feil sted, tenk om jeg ikke blir fornøyd, tenk om jeg kommer til å savne St. Hanshaugen, tenk.. Selv om det er mange bekymringer som dukker opp, er en ting sikkert og det er at det skal bli godt å få seg noe eget. Alt som gjenstår er å finne drømmeleiligheten.


hair routine

Til tross for at jeg sannsynligvis er over gjennomsnittet forfengelig, er jeg svært opptatt av å være effektiv på badet. Når det kommer til håret, er det viktig for meg å finne noe som fungerer bra, som jeg kan stole på og som hjelper meg å få håret slik jeg vil ha det, på kortest mulig tid. Sammenlignet med andre gutter, som tar en håndfull hårvoks og drar det gjennom håret, bruker jeg nok lengre tid... men det er fordi hår er viktig.

Da jeg startet som produktsjef for et år siden, fikk jeg prøve Schwarzkopf Professional sin Session Label serie. Dette er en hårserie, skapt av verdens fremst Session-stylister, som virkelig gir en kontroll over håret sitt. Jeg har lenge hatt god lengde på håret, så for meg er kontroll essensielt! Derfor er dette en hårserie for meg. Her er produktene jeg bruker hver eneste dag (i kronologisk rekkefølge, selvsagt);

1. Salt Spray - Denne sprayer jeg i håret etter jeg har dusjet, mens det ennå er vått. For at håret skal forme seg enda bedre på den måten jeg ønsker, bruker jeg deretter hårføner (noe gutter bør gjøre oftere). Saltvannssprayen sørger for en mer rufsete look.

2. Dust - Dette mattende premiumpulveret til håret er virkelig magisk. For en som har langt hår, og som sliter med at håret faller eller oppfører seg "ulydig", er dette helt perfekt. Drypp pulveret ned mot røttene for en skikkelig fleksibel styling. Jeg lover deg, at med Session Label Dust gjør håret ditt akkurat som du ber det om.

3. Molding Paste - Selv om jeg bruker mindre og mindre voks, er det alltid veldig greit å ta i bruk litt, for de små justeringene. Personlig bruker jeg Molding Paste'n for å forme håret på siden, og litt på toppen for at det ikke skal se altfor tørt ut. Session Label's Molding Clay er ikke for sterk, men heller ikke for svak. Den er helt perfekt.

4. Strong Hairspray - Altfor mange gutter blir overrasket da jeg forteller at jeg bruker hårspray.. Som om det er frowned upon å bruke det? Gutter som fikser håret ønsker vel at håret skal holde seg slik, og vare ut dagen? Ja, det trodde jeg også.. Da hjelper det med hårspray! Session Label's Strong Hairspray er den perfekte avslutningen på stylingen og sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for håret resten av dagen. Virkelig!

Normalt får man kun kjøpt disse produktene på frisørsalonger... Etter å ha brukt altfor lang tid på å finne den ene frisørsalongen i byen som selger Session Label, fant jeg ut at BliVakker.no har alt sammen, og det til gode priser! I tillegg har de masse annet både for han og henne. De ønsket som en liten bonus, at dere skal få -15% rabatt på alt i nettbutikken, om dere bruker rabattkoden; KJETIL. Det synes jeg er veldig raust.


Resultatet

Selv om alles hår er forskjellig, kommer slik produkter alltid til god nytte. Håper du fikk med deg noen gode tips!

 

Annonse

tøyenfest og tropisk bøtte

I mange år, har sommerens høydepunkt vært Øyafestivalen. Selv før jeg fikk skjenkebånd, var jeg aktiv besøkende i Middelalderparken. Da løp jeg rundt som en liten drittunge på festivalområdet, brukte opp pengene mine på bandmerch og lekte musikkekspert. Etterhvert som skjenkebåndet kom på ble jeg ikke akkurat noe mindre drittunge, men erstattet heller merch med øl. Men når man merker at man knekker andre dagen under fire-dagers'en, skjønner man må bruke festivaltiden litt annerledes. Det er det jeg liker så godt med Øyafestivalen. Det er så mye mer enn en fest.

I år ble det bare én dag i Tøyenparken, men det var en god en. Jeg tok turen på torsdagen og fikk oppleve Team Me, Tyler the Creator, Father John Misty og Florence + The Machine. Hadde det helt fantastisk!

Helgen ble videre kickstartet med Høyers tropiske sommerfest. Dro sammen med noen gode venner og hadde det helt topp under hele kvelden. Det er godt at man får litt sommerfølelse selv etter ferien. For en som ikke har hatt ferie, trenger jeg all sommersteming jeg kan få! Det er ikke mer enn et poolparty med paraplydrinker, servert fra bøtter som skal til. Takk for meg Høyer.

summer's over

Sommeren er offisielt over og de fleste av oss er tilbake på jobb. Vel, jeg har strengt tatt ikke gått noe sted, men heller vært hjemme og observert alle andre returnere til sine daglige rutiner. Egentlig er det bare deilig at ferien er over, for jeg begynte å bli lei av å se alle andre kose seg på tur og i sol, mens jeg satt inne hver dag. På ferie eller ei, så har tiden gått ufattelig fort de siste månedene. Tenk at jeg for to måneder siden ble ferdig med bachelor og nå er ute i full jobb?! Det er helt utrolig. Jeg er både stolt og svært svært fornøyd. Jeg gleder meg til å sette i gang for fullt!

Skal forresten gjøre mitt aller beste på å få bloggingen min til å bli mer frekvent. Jeg savner å skrive og ta bilder, så ønsker virkelig å bli bedre! Må bare beklage..