hits

september 2012

seriemester

Høsten er her, og det betyr... nå kommer jeg til å bruke altfor mange timer på å se på serier.

Selv om man kan sitte igjen med dårlig samvittighet over å ha brukt altfor mye tid på å sitte foran skjermen, så er det hvertfall timer fulle av latter, spenning og drama! Tenkte å gå igjennom noen av de seriene jeg skal se denne høsten. Kanskje dere finner noen dere liker!

New Girl

Sesong 2 av New Girl er allerede i gang og de to første episodene har vist at den nye sesongen er vel så morsom som den først, om ikke mer. Det er deilig å få et gjensyn med Jess, Schmidt, Nick og Winston, samt flere rare karakterer som stadig dukker opp. Zooey Deschanel må være en av tidenes søteste jenter der ute og en rolle som Jess er noe hun nailer med hele sjela. Er du lei av vanlige, kjipe komedier der du blir tvunget til å le fordi det er lagt på fake latter fra et helt publikum som brakskratter av ting som promp (okey, det kan være litt morsomt), så er dette en perfekt serie for deg. Følg med, sesong 2 er allerede i gang!

Revenge

Dere tror meg kanskje ikke når jeg sier dette, men har dere noen gang opplevd å bli fly forbanna etter at en episode av en serie er over fordi dere er så sinnsykt gira på å vite hva som skjer videre? Revenge er en slik serie. Hele sesong bestod av bare slike episoder! Det er ikke tull. Det handler om en jente som mister faren sin, og etterhvert som hun blir eldre, vil hun ta hevn. Det viser seg at det som skjedde med faren hennes var mye større enn hun opprinnelig trodde. Revenge er en serie som utspiller seg i vakre Hamptons, men etterhvert som blod blir spilt, tryner blir hovne og følelser knust, ser ikke ting like vakkert ut lenger, men derimot jævlig spennende! Sesong 2 hadde premiere på torsdag og jeg ble vilt forbanna når episoden var over (ser dere?!). Se hele sesong 1 og catch up på 2'ern!

Gossip Girl

Etter hele 5 sesonger er den berømte dramaserien fra New York på sin siste sesong. Den 8. oktober har Gossip Girl premiere og da er det bare å telle ned episoder, til vi aldri får se de berømte (og bortskjemte) New York'erne igjen. Etter et par sesonger som har spilt seg veldig bort fra hovedhistorien (personlig mening) gleder meg til å se hvordan siste sesong kommer til å utspille seg. Jeg har en teori, om at alle kommer til å bli sammen med de de var sammen med i sesong 1. Bare for å få en happy ending. Come on, hvem tror at Blair virkelig blir sammen med Dan? Hvem andre ser frem til siste sesong av GG?

The Walking Dead

Og sist, men ikke minst, min favorittserie, The Walking Dead. Denne serien har nådd manges hjerter, noe flere kanskje stusser over siden de tror den bare handler om zombier og folk som dør og spiser hverandre osv. Det er jo for så vidt riktig det, men det er så utrolig mye mer til denne serien enn den actionfylte zombiespenningen! Dramaet mellom de overlevende, samfunnet de prøver å overleve inn, den fraværende troen om overlevelse, ja dere skjønner. Men hvis dere liker zombier i tillegg, så er dette den perfekte serien! The Walking Dead, sesong 3 har premiere 14. oktober og jeg gleder meg!

Det er alltids noen andre serier jeg titter på i ny og ne, men de nevnte over er de jeg garantert skal få med meg denne høsten. Hvis dere interessert i å finne nye serier å følge med på som blir lansert for første gang denne høsten, kan dere sjekke ut dette gode innlegget på 730.no her. Her får dere en innføring i mange nye serier som kommer i USA i år, og det er nok mye bra her altså. Har dere noen serier å tilføye min liste, så takker jeg gledelig ja til det!

måtte bare

Jeg er sjeldent den typen som er nødt til å skaffe meg nye produkter først, men denne gangen kunne jeg ikke la være..

Etter å ha brukt altfor mye penger på reperasjoner på min tidligere iPhone, begynte den å bli skrøpelig. Den hang seg stadig opp, skrudde seg av uten min tillatelse, sendte meldinger jeg skrev uten at jeg trykket på "send" og gjorde så jeg alltid tapte i Wordfeud (okey, det var kanskje min feil, men hallo.. still.. I don't lose..). Derfor tenkte jeg at jeg like gjerne kunne skaffe meg en ny en, og hvorfor ikke en iPhone 5? So, I did.

Jeg har allerede rukket å bli stormforelsket i den. Ulempen med dette kjøpet er at jeg kommer til å Instagramme altfor mye, men det får følgerne mine bare takle rett og slett. Uansett, den er perfekt.

Lekker eller hva?

day & night

Ett bilde for dagen, ett bilde for kvelden.

Da er de nye headerbildene her! Etter å ha hatt de samme bildene i over et år, følte jeg at det var på tide med noen nye. Hva var vel bedre enn en helgetur til Stockholm sammen med tidenes fotograf, Simen Falck? De første bildene er nå klare.

Det vil være en header på dagen og en header på kvelden, der begge passer til sin tid på døgnet. Kveldsbildet er i den litt mer råere stilen, men settingen, motivet og redigeringen er bare så utrolig bra! Er fantastisk fornøyd med resultatet! Hva synes dere?

Photo: Simen Falck

perfekt start på uka

Folk snakker om blåmandag og grusomme starten på uka. Jeg må være heldig, for alle mine mandager er bra!

Tidlig opp, på jobb, på forelesning, på trening og nå venter en kveld med skolebøker. Om den er noe spennende er en helt annen sak, men man sitter hverfall igjen med god samvittighet. Det er noe jeg har hatt et underskudd av i det siste.

Vest Guess - Genser Zara - Skjorte Topman - Bag Rehard

Senere i kveld kommer forresten en overraskelse! Ja, det er headerbilder! Gira gira. Check in senere i kveld.

endelig over

Smertene er borte, jeg klarer å sove en hel natt og jeg kan spise normalt. Endelig.

Det verste jeg vet er munnsmerter, så beslutningen å operere ut tenner fremfor å risikere smerter over lengre tid i fremtiden er jeg glad for at jeg tok. Nå kjenner jeg ingen smerter og stingene skal ut i løpet av uken. Men kjenner jeg min uflaks rett, kommer det nok noe nytt som skal plage meg fremover om ikke altfor lenge. Hate that.

Skjorte Rear - Jeans Nudie - Skjerf Acne - Boots Dr. Martens

Kommer forresten med nye headere om veldig kort tid! Kanskje i kveld, kanskje i morgen. Hvem vet?! Jeg er hvertfall veldig spent. Nå venter jeg bare på at Simen Falck skal sende de over. Håper dere er like spente som meg (mest sannsynlig ikke). Men nå skal jeg straks ut å spise. God søndag!

slakt

Makan så lite givende dag..

Hadde jeg vært smart nå, så hadde jeg brukt denne dagen på å catche up med det siste av pensum, men nei, jeg har faktisk prestert å se 4 episoder av the biggest loser. Skammer meg. Lite spennende for dere, det er jeg fullt klar over, sorry. Neste uke, når kraterne i kjeften min er grodd og alt av smertestillende er slukt, blir ting bedre. Lover.

Forresten, møt Jenny! Hun er en av de jeg bor med og hun som faktisk er mer interessert i å blogge på The Giant, enn det jeg er! Haha. Derfor hun er min "creative director", takk skarru ha Lil J. Hva hadde jeg gjort uten deg?

frokost for to og en halv

Fridag på en fredag er altfor deilig.

Ettersom jeg opererte i kjeften i går (kosmetisk seff (kødda)), var jeg nødt til å holde meg inne i dag med min kjære boks Pinex Forte. Derfor dro jeg ned på United Bakeries og kjøpte meg noen gode rundstykker og lagde meg en god frokost sammen med Jenny og Lola. Tror vi skal se en hel sesong med Biggest Loser i dag.

Nomnomnomnom

Denne helgen blir en hvit helg og det ser jeg frem til. Skal trene både lørdag og søndag, så jeg ser ingen grunn til å ødelegge det med å pumpe i meg alkohyler. God helg fra sløverne i Jacob Aalls gate!

ny roomie

Vi har fått et nytt, lite medlem i vår familie på Majorstua. Meet Lola!

Fra i dag og fire uker fremover skal vi passe en liten pomeranien ved navn Lola. Selvom jeg kunne godt tenkt meg å skaffe meg min egen hund nå, blir det vanskelig grunnet alt som skjer, derfor er det greit å få kjenne på det å ha hund uten at man binder seg. Har dere sett noe søtere eller?

Lil' Diva

Visste dere at hunder kan være divas? Hu lille dronninga her tar av! Haha. Hun elsker å bli bært, skal alltid ha oppmerksomhet, er hard to get foran kamera, skal ha kos bare når hun vil ha kos, ikke når vi vil kose, liker ikke å gå i bånd helst i veska. Forbanna søt da men. Hundeverdenen sin Linni Meister.

realitetens sex in the city

Se for dere Sex in the City, bare uten all sminken, klærne og glamouren. Istedet, realiteten.

Jeg begynner å bli lei av å se New York på skjermen med all rikdommen, alle de fine og fashionable klærne og alt vaset om hvor fantastisk det er. Jeg har bodd der selv og vet at det er fantastisk, men si at du er student som flytter til storbyen uten stort budsjett og støttende familie. Hvordan ville det gått? HBO slapp en ny serie tidligere i år bassert på dette, med et fantastisk humoristisk preg. Serien heter Girls, og sesong 2 er rett rundt hjørnet.

Nakenheten, råskapen, de enkle men dramatiske situasjonene, manuset, alt ved denne serien er genialt, og ikke minst ufattelig morsomt. Download it, purchase it, stream it, I don't give a shit, bare se det!

Andre fans her?

stressa much?

"Da er 1/3 av semesteret over folkens, er dere godt i gang?" sa foreleseren.

Wha-wha-what?! Hva er det for en ting å si på en blåmand..tirsdag? Ting har gått altfor fort! Det er allerede over to uker siden jeg flyttet ut, men her sitter jeg og tror at sommerferien nettopp ble over. Før jeg vet ordet av det, er det innleveringfrist av eksamen og jeg må sitte opp flere netter å jobbe til jeg kaster meg utfor balkongen (for så å klatre opp trappen for å trykke på "send"-knappen). Neida, jeg skal klare det. Må bare åpne boka først!

Jakke Weekday - Genser WeSC - Jeans Cheap Monday - Boots Dr. Martens

Ser dere forresten at jeg har klipt meg? Hendrix Hair gjør alltid underverker. Ikke minst er det digg at de holder til ca. 10 meter unna av, og også rett nedi Bogstadveien! Storfornøyd.

Photo: Simen Falck

back to business

Nytt bosted, nytt treningssenter. Jeg er tilbake på Elixia!

Etter en godspist sommer (og fadderuke og Stockholm) tenkte jeg det var greit å komme i gang med treningen igjen. Tidligere har jeg stadig forsøkt å endre kosthold, være på studio 4-5 ganger i uken og cut back on the sweets (+++), uten veldig stor suksess. Nå har jeg fått en treningspartner som er motiverende, dyktig, utrolig treningsvillig og ikke minst holder på med PT-utdanning. Jeg kaller han bare min PT.

Vi har vært på Elixia Colosseum tre ganger nå den siste uka. Tro meg, det svir og du klarer ikke å bevege deg normalt på flere dager, men det er digg! Gleder meg til å fortsette. I tillegg er motivasjonen litt høyere når man kan jogge to minutter til studio, fremfor å ta tog. I dag var det bein som sto på planen...

Sofakveld kaller, noe jeg ikke har hatt på en stund. God kveld!

sthlm vid

Jeg har mekket i stand en liten Stockholmvideo for dere. PG 13 forresten..

Da er jeg vel hjemme i leiligheten på Majorstua, og jeg har ikke tenkt meg noe sted på en god stund. Heller har jeg ingen planer om å handle noe mer i nærmeste fremtid, etter som jeg har brukt opp både lønn og studielån denne helgen... Sånn kan det gå. Mens jeg sitter og ser på tingene jeg har kjøpt og overbeviser meg selv om at det var verdt alle pengene, så kan dere titte på denne videoen jeg lagde i stad. PS: Sterke scener.

Dette er selvfølgelig iscenesatt altså, med manus og gode skuespillerferdigheter. Jeg lover. Kors på halsen. Nesten.

helgetur på tur ut

Tiden har flydd forbi her i Stockholm. Om bare noen få timer reiser vi heimat.

Det er utrolig hvor mye vi har fått sett, gjort og opplevd mens vi har vært her. De siste dagene har vi leid sykler og syklet rundt hele Djurgården, sett utrolig mange fine hus, slott og natur, vært og sett Vasaskipet, shoppet til vi droppet, spist mat på mange forskjellige og fine restauranter, festet på Stureplan (LOOL) og ikke minst tatt masse bilder. Grunnet alt vi har gjort og tiden vi har brukt på det, har jeg ikke fått oppdatert så mye jeg som ønsket, men det kommer en hel haug med bilder etter hvert! I mellomtiden kan dere se litt hva jeg har tatt med mobilen.Mye av dette ligger på Instagram. Følg meg for flere oppdateringer, @KjetilLundstein.

money draining day

Jeg visste Stockholm er en fin by å shoppe i, ikke at jeg skulle gå helt wild..

Etter å ha brukt gårskvelden ute, var det vrient å komme seg opp og ned til frokosten i dag tidlig. Likevel, vi bestod. Fikk i oss mat, gjorde oss klare, kastet oss inn i taxien og kjørte nedover. Jeg vet ikke om det var været, det at jeg har fått lønn og lån eller at jeg bare er dum, men jeg presterte å dra kortet altfor mye i dag. Uansett, har fått kjøpt mye fint.

Genser - Acne

Jeans - Acne

Boots - Dr. Martens

Shades - WeSC

Jeg er på tur sammen med Simen Falck, hvis noen lurer på hvorfor bildene er så forbanna bra. Det er han som har tatt bildene i headeren min. Han er flink!

stockholm

Og med det var jeg i Stockholm, gitt.

Simen og jeg bestemte oss for å reise til Stockholm, veldig spontant. En langhelg med god mat, shopping, litt fest og utforsking. Dere forstår, jeg har aldri vært i Stockholm før! Av det vi har sett hittil, er det en rimelig fin by, men vi har ikke rukket stort annet enn å spise middag på Rolfs Kök, gått litt rundt i gatene og åpne en flaske vin. Morgendagen byr på mer spenning.

Jakke - Weekday

Tee - Acne

Bukse - Nudie

Boots - Tiger

Bag - REISS

Med tanke på at jeg aldri har vært her før, noe jeg egentlig ikke helt forstår, så lurer jeg på om dere har noen forslag til hva man bør få med seg her? Og ikke si Stureplan.

dr.

Da er mine første par med Dr. Martens innabords! Endelig.

I løpet av mitt semester i New York, gikk jeg daglig og siklet etter noen fete par med Dr. Martens både i butikkvinduene og på nett. Når jeg tenker tilbake på det, skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke kjøpte noen. Nå er de hvertfall i hus og de er fete as f***. De finnes hos ShoeBar, der de også har mange andre varianter!

ShoeBar ligger i Torggata i Oslo, i tillegg til at de har en nettbutikk. Anbefaler dere likevel å sjekke ut butikken deres. De serverer også kaffe!

Trodde forreste de første skoparene fra Dr. Martens jeg kom til å skaffe meg, var de klassiske sorte, men helt ærlig synes jeg disse er mye fetere. Kommer nok til å skaffe meg flere i fremtiden!

the destroyer

Yepp, that's me. De som kjenner meg godt, vet kanskje hva jeg snakker om.

Det er sjeldent jeg mister ting, at jeg mister ting og ikke finner de igjen. Det har vel skjedd to-tre ganger i løpet av livet, men det er ikke mye. MEN selv om jeg ikke mister ting bortevekk, betyr det ikke at jeg ikke klarer å miste ting i bakken, velve ned fra bord, miste i trapper, tråkke på, kaste i veggen (slighty intoxicated at that time), ja slike ting. Mobilen min har fått erfare dette.

Heldigvis for meg har jeg noen gode venner i Knust Eple som stadig stiller opp og fikser mobilen min. De har vel tatt noen runder med den flere ganger i løpet av dette året, ettersom jeg er så reckless. Som noen av dere kanskje har sett, har jeg også hatt forskjellige farger på iPhone'n min! De kan bytte gjerne farger på iPhone'n også. Jeg har hatt speilblå, rød, sort og hvit. Min gode venn Bettina dro dit og gjorde iPhone'n sin rosa til og med! Flinke karer.

Mobilen min var et totalt vrak etter i sommer, så jeg fikk min fikset i går og endret farge til hvit. Nå ser den helt ny ut og jeg har lovt meg selv å ta bedre vare på den fremover. Hvis dere ønsker å endre farge på deres iPhone må dere sende en e-post til KnustEple.no, for de har ikke satt opp fargebytte på nettsiden ennå. Hvis du er like klumsete som meg, vær så god for tips!

synes synd på meg selv

En helt vanlig tur til tannlegen, endte med blod, piller, én mindre tann i munnen og en ekstra tann i hånden.

Jeg hater smerter i munnen. De smertene som kan komme helt plutselig fordi du har bitt deg i tannkjøttet eller tygget noe hardt, de smertene som kan komme over natta fordi tennene synes du er for dårlig til å ta tanntråd, de smertene som kommer fordi kjeften din valgte å styre visdomstennene i fullstendig feil retning. Derfor synes jeg det er ålreit å dra til tannlegen i blant, for å bli kvitt slike smerter.

Det viste seg at alle mine visdomstenner har vokst inn feil og takket være dette har jeg fått insane hovent tannkjøtt rundt den ene, der en jævlig infeksjon er godt i gang. For å lindre smertene i den ene tanna, var jeg nødt til å trekke den andre (hørtes logisk ut da tannlegen sa det), for så å trekke den siste neste uke. Så da ligger jeg her da. Med sugerør i Pepsi'n og synes synd på meg selv..

At Dr Samuelsen klarte å dra ut den der, er ufattelig. Applaus!

I kveld skal jeg dra fosterstillingen min retning Oppegård. Mor har invitert på fårikål og foreldrekjærlighet, noe jeg ikke klarer å takke nei til. Blir hyggelig.

shaving

Det har vært mye snakk om skjegg og bart i det siste. Da passer det seg å snakke litt om barbering også.

Barbering er tiltak. Enten må man smøre inn hele trynet med gørr for så å skrape av skjegg og bart med skarpe blader, som alltid har en risiko for å ødelegge ansiktet ditt (hvis du er veldig uheldig vel å merke). Barbermaskiner derimot synes jeg er bedre, for det går raskere, mindre sjanse for å skjære seg og etterhvert som teknologien utvikler seg, blir barberingen tettere. Jeg har fått meg den nye Braun 5050cc.

Den er behagelig å bruke, noe som er veldig viktig. Tett og fin barbering, uten å måtte gå over samme området flere ganger. Eneste som er kjipt, er at for meg som bor med to andre i en lytt leilighet og barberer meg ofte om morgenen, så vekker jeg hele bygget. Den bråker litt. Ellers vil jeg si at den er en utmerket maskin.

Sponset innlegg

etter regnet

Høsten bringer med seg regnet og da er det fint med en ordentlig regnjakke.

Hvorfor ikke skinne på de mest triste og grå dagene? Selv om regnet og skyene gjør alt grått, kan du spreke det opp med en farget regnjakke. Jeg hadde et mål under årets festivalsommer, og det var å skaffe meg en regnjakke som var fresh. So I did. Jeg fant en knall gul jakke fra Sebago!

Den finnes også i flere farger, så vurderer faktisk og skaffe meg en i rød også. Det er i alle fall greit å ha en slik on this rainy day.

what to eat?

Når man flytter ut, blir automatisk alternativene færre. Hvorfor det?

Da har jeg bodd på Majorstuen i 1 uke akkurat. Jeg synes det har gått veldig bra hittil, men i matveien har jeg vært alt annet enn kreativ. Det blir stadig havregryn eller brødskive til middag, noe jeg klarer meg greit med, men spennende er det nå ikke. I kveld slo jeg på stortromma å lagde suppe med baguette. Det sier litt om hvor terskelen på kreativitet ligger om dagen.

Blomkål- og brokkolisuppe kunne jeg levd på hver dag!

Som nybakt student og Oslobeboer, trenger jeg hjelp. What to eat?!

kollektive gleder

Alle skal få og alle skal bidra.

Back home, i Oppegård, gjorde enten mor alt som trengtes i heimen eller så tok det tre dager med mas før jeg skulle bidra. Nå som jeg har flyttet ut og bor med to andre, er det viktig at alle bidrar for at hjemmemiljøet skal være bra. Derfor tok jeg oppgaven om å vaske badet med et smil, i hvert fall nesten.

Ingenting er bedre enn å vaske do på en klein søndag altså. Må si at teskjekjerringa har fått real konkurranse!

svettestue

Det ble hett på Dreamon sin releasekonsert i går, for å si det sånn.

Ettersom Anthony (Dreamon) slapp ny singel forrige dagen, holdt Universal og stjerna selv releasekonsert på Comfort Hotel Xpress i går kveld. Det man ikke visste var at med seg hadde han talenter som Marcus Only og Omar! Det ble dansing, hopping, øl og masse svette. Kvelden var en suksess, og sist men ikke minst, avslørte han at det om kort tid kommer et album! Det gleder vi oss til.

Låta Dreamon nylig lanserte heter All Night og musikkvideoen kan dere se under:

Jeg er spent på å se hvordan det kommer til å gå med det kommende albumet. En ting er sikkert, og det er at denne karen har jobbet utrolig hardt og fortjener det beste i fremtiden. Go go Anthony!

maja

Majorstuen, Majorstua eller Maja? Kjært barn har mange navn.

Ikke bare er det jeg som har flyttet hjemmefra, men også halve vennegjengen min bor mindre enn 5 minutter unna meg her på Majorstuen (Majorstua/Maja) noe som gjør at jeg kommer til å henge en del mer med folka mine i fremtiden. I tillegg føler jeg meg litt mer hjemme når jeg har gode venner i nærheten. I kveld skal Mads og jeg på Dreamon sin releasekonsert, så kvelden kommer til å bli bra.

God helg alle sammen.

når løvet faller..

.. er det frem med varme klær. Det liker jeg.

Jeg er lei av varmen og jeg er klar og forberedt på kaldere forhold. Gårsdagen var drittkald og det var heftig digg. Er jeg rar? Ja. Uansett så bar det ut i går, sammen med min gode venn Mads. Vi ble invitert til shoppingkveld på Tommy Hilfiger der de hev i oss bobler for at vi skulle handle mer enn vi hadde turt edru. Digger det. En veldig koselig kveld.

Jakke - Weekday

Skjorte - American Vintage

Jeans - Acne

Boots -  Aldo

Jeg må legge til at mor har pensjonert seg som fotograf, desverre, men jeg har fått et friskt pust inn i min indre bloggsirkel. Dere skal få møte henne etterhvert, men hun har fått tittelen som "Creative Director", just for the laughs. Hun er en skapblogger for å si det sånn.

anine going anina

De fleste kjenner vel til Anine Stang, men kjenner dere til Anina?

Min kjære Stang har hatt et lite opphold fra musikkverdenen i det siste. Hun har derimot ikke ligget på latsiden i de ytterste og varmeste strøkene med paraplydrink i hånd, nei, tvert imot. Denne jenta er hardtarbeidende som søren, selv når vi ikke høre noe fra henne. Siden sist, har Anine gone Anina og laget en ny låt med ny video, med et relativt nytt (heller tatt frem det gode gamle) image. Sjekk ut videoen til låta Brain Break under!

Må si jeg liker dette veldig godt, spesielt fordi min kjære Nancy Camilla har gjort koreografien på videoen! Synes virkelig det er stas å kjenne såpass store talenter. Hva synes dere?

førjulsgave

.. til meg selv.

Helt siden i fjor, har jeg gått og siklet på noe som jeg virkelig har hatt lyst på. Nemlig et rødt skjerf fra Acne. Denne sesongen har de kommet med enda flere fine farger, med mønstre også, men jeg var nødt til å skaffe meg det røde. Og det gjorde jeg.

Det er fantastisk deilig å ha på seg, og man lyser opp med en slik farge! Nå gjenstår det bare å vente på høsten.

petit déjeuner

Perfekt morgen for å spise frokost på balkongen.

Jeg begynner sakte men sikkert å finne meg til rette her i byen. Det rare med det hele er at nå som jeg har flyttet hjemme fra tar jeg meg litt ekstra tid til hvert måltid. All den tiden jeg brukte på reise, kjede meg og klage hjemme, har jeg forflyttet over til noe annet. Det gjør at jeg koser meg ekstra mye.

Likevel har det skjedd så mye de siste dagene at kroppen min svikter snart. Jeg har konstant cravings for å sove, så det er det jeg har tenkt til nå. Hadet på du.

innredning

Som ny beboer på Majorstuen, var det nødvendig å kjøpe inn litt saker og ting.

Sammen med mor, gikk vi gatelangs i Oslo by i flere timer i forsøk på å finne noe fint til rommet mitt. Opprinnelig var jeg ikke sikker på hva jeg egentlig trengte, men jeg visste at noe måtte jeg ha på rommet mitt for å sette et litt ålreit preg på det. Jammen meg kom jeg ikke hjem med så mange poser at jeg så vidt klart å komme meg opp og inn i leiligheten. Har fortsatt litt igjen, men det begynner i alle fall å ligne noe!

Jeg har til og med egen vask på rommet! Hvor awesome?

rich white ladies

Tokyo Diiva er tilbake, nå med sin side kick, Scotty Rebel. 2G4 er de Rich White Ladies.

Helt siden jeg møtte Tok' i New York for første gang, fikk jeg øyeblikkelig følelsen av at dette er en vill jente som kommer til å gjøre mye fett. Siden den gang slapp hun Fashion Freak med en video, vel, forbanna godt kledelig til låta. Nå har gjort en colab' med Scotty Rebel, og låta heter One Percent. Heftige saker, gjort av ingen ringere enn ringreven Frederic Esnault.

Opprinnelig er jeg ikke veldig into sånn type hiphop, men det er et eller annet med den som gjør den rå og sykt gangstaheadbangbar. Shamener?

apartment teaser

Og med det er jeg ferdiginnflyttet på Majorstuen.

Etter mye blod, svette og tårer, mest svette (er så lummert ute), er jeg ferdig med å pakke ut alle eskene mine og alt er i skaper, hyller og skuffer. Det føles fortsatt veldig rart å være på et helt nytt sted, sammen med nye folk og så kalle stedet for "ditt". Tar nok litt tid. Likevel tenkte jeg å vise en liten teaser av hvordan det ser ut her.

Fikk en rimelig søt innflytningsgave fra jentene. Teddy skal passe på meg fremover.

Resten av leiligheten kommer om ikke så altfor lang tid. Dere skal også, forhåpentligvis, møte de søte jentene jeg bor sammen med litt senere. Nå skal jeg legge meg for første gang, i min nye seng på mitt nye rom. Kommer til å bli utrolig weird.

fug+vix+sony

Denne helgen har vært travel som få og jeg har innbilt meg at jeg skal være med på alt.

Torsdag feiret vi avslutningen av Fugazi, fredag attendet jeg Vixen Releasefest og i går var det to filmer + way too much candy med Bettina før jeg var sjåfør til halv seks i natt. Jeg kunne ha ligget i sengen i hele dag, men etter som jeg flytter I MORGEN!!!!! har jeg en del som skal pakkes. Har ikke startet med det ennå.

Finn Kjetta

photo: Stephen Butkus

Som bildene viser var det fantastisk godt med liv på Bar Bygdøy Allé på fredag. Glad jeg tok turen inno. Gratis drikke, mange kjente og selvfølgelig dansing til du dør. Men gotz to go, sees i Ozlo!