hits

september 2013

movie night

Skjer ikke at kvelden skal bli brukt på noe annet enn film altså.

Nå som jeg har fått meg Apple TV, trenger jeg ikke å laste ned filmer ulovlig og heller ikke behøver jeg å stikke på VideoNova for å leie film, som før. Jeg slipper også å styre rundt streamingsider med dårlig film utvalg. Jeg kan leie alt jeg vil ha rett fra boksen, og i kveld kjører vi på med barskingsaker. Nå settes Fast and Furios 6 på!

Hvilken film skal du se i kveld?

Annonse

en av de søndagene

Dere vet de søndagene, der du ikke vil noe annet enn at mandagen skal komme?

Man våkner tidlig, men vil sove lenger. Ligger våken i en time, til man endelig sovner litt igjen og våkner på ettermiddagen. Prøver å få noe ut av dagen, og ender opp med fottur ned til Bunnpris i joggisen. På vei hjem igjen, tar man turen innom Burgerking for å kjøpe middag. Kommer hjem og ser på TLC hele kvelden, fordi man ikke orker å skifte kanal. Dere vet de søndagene.

Nå har jeg fått selskap, som sammen med meg, skal ligge i fosterstilling i sofaen. I kveld er det film og pepsi max, endelig!

illesteva

Har kjøpt en liten gave til meg selv.

Når jeg får pakke fra MrPorter.com, føler jeg virkelig at det er bursdagen min. Den er så fint pakket inn, med personlig kort til meg eller Mr. Lundstein som de så fint kaller meg. Money well spent, sier jeg bare. Kjøpte meg et par solbriller jeg har siklet på lenge. De er fra Illesteva.

Hvor fine er ikke disse?

fredagsunderholdning

Fant nettopp et intervju med Justin Beever.

Den fantastiske komikeren, Zach Galifianakis, har sitt eget lille talkshow kalt Between Two Ferns, rett og slett fordi de sitter mellom to busker (genialt). Har sett nesten alle de tidligere episodene, men så trodde jeg det var over. Men der tok jeg feil!

Hvem er vel et bedre intervjuobjekt enn selveste Bieber? Haha. Jeg digger det.

Dette er jo selvfølgelig bare tull, til dere som er Beliebers der ute, noe jeg seff er selv. Liker at gutten har såpass selvironi at jeg han blir med på dette, samtidig som at han skal ha creds for å i det hele tatt klarer å holde maska! Morsomt ikke sant?

delfinalist

Har du hørt om den store konkurransen til Oslo City der man kan vinne shopping for en halv million?

For noen uker siden, fikk jeg høre om en helt utrolig konkurranse. Du vet en av de konkurransene der du er helt sikker på at du ikke har noe som helst sjanse i å vinne? Jeg er delfinalist!

Tidligere denne uken, fikk jeg en mail som avslørte at jeg var en av 10 delfinalister. Derfor skulle jeg få en eksklusiv VIP-kveld med en venn på Oslo City! Jeg tok med meg Sarah (Sisteplass), fordi jeg følte jeg skyldte henne litt shopping, da vår forrige shoppingrunde gikk litt dårlig. Da vi kom til Oslo City, ble vi møtt av verdens flotteste jente (hun var så fin), samt en kameramann som skulle følge oss hele kvelden. Jeg trodde seriøst at det var mange andre som skulle være der, så da det bare var Sarah og meg som satt der, ble jeg veldig overrasket. Positivt overrasket!

Hele dagen var virkelig bra! Jeg fikk Sarah til å handle tidenes jakke på Urban, samt en søt genser med kattepus på (<3), pluss en film som vi skal se sammen. Mens jeg kjøpte en genser på Urban, t-skjorte på Carlings og Apple TV (vet ikke hva det er, men jeg må jo ha alt fra Apple)! I tillegg til dette, fikk jeg ny sveis, noe Sarah også fikk. Hun ble så fin atte! Nå gjenstår det å se om jeg vinner hele konkurransen, noe jeg virkelig krysser fingrene for. Da blir det mye gaver til dere skal dere se! 

gamer

Endelig hjemme fra en lang dag med jobb og skole. Bruker tiden produktivt, med Fifa 14!

I morgen blir det siste Fifa sluppet i butikkene, og jeg varmer opp med demoen på PS3 sammen med roomie. Har aldri vært noe stor fan av spillet, men da jeg i jula klarte å gruse fetterne mine, fant jeg ut at det er gøy (så lenge jeg vinner)! Så i det siste har jeg stilt overraskende mye opp på Fifa-kvelder. Tror egentlig jeg bare har nybegynnerflaks..

Er det noen andre Fifa-fans som gleder seg?

Annonse

vixen

Forrige uke var det lansering av den siste utgaven av Vixen Magazine Underground Edition.

Lanseringen fant sted på Parkteateret, Oslos kuleste scene. Elsker å møte menneskene bak Vixen, og selvfølgelig alle de andre som jeg vanligvis treffer på slike arrangementer. Selve utgaven av Vixen har jeg tatt med i bagen min, som skal leses så fort jeg får ledige minutter. Ta med dere et magasin når dere får øye på det!

sweatshirts

Mitt favorittplagg. Kan ikke få nok!

Da jeg besøkte hovedkontoret til Urban, ble jeg møtt av et syn bestående av masse collegegensere. Jeg fant fort ut av hva jeg skal anskaffe meg mest av denne høsten/vinteren. Selv en helt vanlig grå genser, er for meg fantastisk fin! Men jo mer spesiell, desto bedre. Her er mine favoritter, tatt fra MrPorter.com:

1, 2 og 3 Givenchy - 4 og 5 Katie Eary - 6 Neil Barrett - 7 og 8 Maison Kitsune - 9 Saturdays Surf NYC

Disse alternativene er i det dyreste laget, men man finner alltids lignende alternativer rundt om i de feteste butikkene. Man må ikke alltid punge ut de største beløpene, for å se bra ut, mener jeg. Likevel, er det lov å treate seg selv i blant!

prosjekt perfekt

Onsdag, 21:30, starter serien jeg har ventet lenge på. Ida Fladen skal bli perfekt!

Personlig synes jeg Ida alltid har sett bra ut, men hun følte selv at hun var på et sted hun måtte bort fra. Hun var utslitt og trengte å få tilbake overskuddet! Derfor er Ida Fladen nå hovedpersonen i den kommende serien, Prosjekt Perfekt, der hun skal teste alle livsstilråd som er der ute. Om alle funker, er en annen sak, men det skal Ida finne ut av! Se den morsomme traileren her.

Jeg har truffet Ida flere ganger i ettertid, og jeg ser faktisk en enorm forandring! Med andre ord, før og etter vil vise en vesentlig forskjell. Dette er en reise jeg gleder meg til å ta del i. Lykke til Ida!

fields

Nå som det er blitt for kaldt til å gå i kun t-skjorte, er det ett plagg jeg ikke kan få nok av.

Gensere med crew neck, altså collegegensere, kan gjerne fylle opp hele garderoben min denne høsten. Alle farger, med forskjellige print, både vanlige og oversized, fra forskjellige merker. En fet collegegenser til et par skinny jeans kan se mye heftigere ut enn man skulle tro. Det kommer et innlegg med mine favoritter i morgen!

Sweatshirt Johnny Leave Home - Jeans Cheap Monday - Shades Oliver Peoples

Urban har veldig mange fete collegensere denne høsten, og så må jeg ikke glemme butikken jeg jobber i, COS. De har så ufattelig mange fine gensere der at det er skummelt å gå på jobb! Utrolig at jeg ikke har kjøpt hele herreavdelingen..

real fast food

Det er ikke alltid like lett å spise sunt, når man har det travelt.

Nå sitter jeg med ansiktet nedi skolebøkene mine og begynner og bli lei av grafer, tabeller og tall. Likevel er jeg ikke lenger enn halvveis, så mye gjenstår! For å spare mest mulig tid, samtidig som jeg skal få mest mulig energi, har jeg lagd meg torsk! Den nye Findus, "Fisk i en fei" er genial! Kastet den inn i mikroen og så var den klar etter 4 minutter. Bon appetit!

Perfekt for en travel skolehverdag.

Annonse

the wire

Inne, på sofaen, med god musikk på høytalerne, sammen med fine mennesker. Dagen i dag har vært deilig, og skal avsluttes deilig. Spist meg mett på kinesisk og skal spise meg enda mer mett på iskrem nå. Det er lov. Fordi det er søndag.

Hat Acne - Bomber jacket Whyred - Sneakers Nike Free (kjøp her)

details

Jeg elsker å kombinere plagg som kanskje ikke folk normalt gjør her hjemme.

Jeg sier ikke at stilen min er noe særlig unik, men heller at jeg driter i hva andre synes om klærne mine. Positive tilbakemeldinger, det er kjempe gøy! Don't get me wrong, men hvis jeg vil gå med "de skoene til den jakken", så gjør jeg det, uansett hva noen mener om det. Er ikke vanskelig å se ut av vinduet og se at majoriteten "safer" og gjør som alle andre. Helt greit det, men det er ikke meg.

Nå skal jeg straks ut å spise middag og da skal jeg ha på meg dette. Spanderer mat ute på meg selv, som en belønning for en bra dag! Hvorfor ikke begynne den nye uken allerede på søndag? Da blir mandag ikke like fullt så tung. I kveld slenger jeg på meg den nye bomberjakken jeg fikk hentet meg hos Kaare Lund på torsdag (de har åpent i morgen og tirsdag), sammen med de nye skoene fra Nike Free (kjøp de her) og den feteste t-skjorta fra Johnny Leave Home. Antrekk kommer senere.

Håper du har en like bra søndag som meg!

sprek søndag

Håper at mange av dere ligger i fosterstilling på sofaen i dag, for da får jeg enda bedre samvittighet!

Opp tidlig, sunn og proteinrik frokost og rett på Elixia. Det er min søndag hittil! Ikke nok med at jeg får god samvittighet for treningen, men jeg har også funnet frem skolebøkene og skal jobbe med bed.øk! Hva sier dere til det!? Imponerende ikke sant?

Tights & top Casall HIT - Shoes Nike Free

De sinnsykt freshe Nike Free skoene jeg går med her, er fra Stylepit.no. Disse og mange andre sko + alle andre varer kan du få kjøpt billigere (15% avslag) med rabattkoden; THEGIANT. Tilbudet varer ut i dag! 

my girls

Dere så kanskje de nye kjærestene min på Senkveld i går?

Jeg fant tidligere i år, et band bestående av tre søstre som lager vakker vakker musikk. Låtene deres er ulikt noe annet jeg har hørt og det gjør vondt at det er så få låter tilgjengelig. Jeg snakker selvfølgelig om Haim!  

Jentene var gjester hos Thomas og Harald i går, både på sofaen og på scenen, og de er nesten like søte og morsomme, som de er talentfulle. Haim blir bare større og større og jeg lover at de kommer til å ta verden med storm! Hvis ikke, så tar jeg dem gjerne for meg selv altså.

Bilder fra årets Øyafestival - av Kim Erlandsen

Se Haim spille på Senkveld her. Håper dere alle sammen sjekker ut jentene på iTunes/Spotify, så kan vi sammen glede oss til deres aller første album blir sluppet den 30. september! Gleder meg!

siste

Sommeren er virkelig over for denne gang. Virkelig.

Det er ingen vits å satse på varme solskinnsdager nå lenger. Sommeren er forbi og det er ikke stort annet vi kan gjøre enn å smøre oss inn med et tykt lag tålmodighet. Det holder oss nok ikke varme i vinter, men what you gonna do. Mimrer tilbake på en tid der solbriller og shorts var innafor.

Over ser dere de siste antrekkene, helt tilbake til sommeren. Personlig elsker jeg den grønne shortsen fra H&M i nr. 9 sammen med den marineblå tee'n og Ray Ban-brillene. Må også legge elsk over antrekk 3, der jeg for første gang bruker hvite bukser og da sammen med verdens fineste sko! Hvilke likte du best?

students

Skoleåret er godt i gang, så det brukes mye tid på skole.

Vi har i dag løpt Oslo rundt og gjort intervjuer til en oppgave vi jobber med. Elsker hverdagen som nå består av skole, jobb, venner og blogg. Høres kanskje rart ut, siden det er så mye som skjer, men dette er en travel livsstil jeg digger. Tar meg selvfølgelig tid til å levere det jeg håper dere ser på som kvalitet her på bloggen, selv om det er travle dager. Jeg elsker studentlivet!

Photo: Martine Eliassen

Jacket Acne - Sweater Johnny Leave Home - Jeans Acne - Shoes Converse

Her er jeg med en kompis fra skolen, Andreas, som har sinnsykt fet stil. Måtte ha han med på bildene i dag. Kul ikke sant?

go crazy!

Jeg har ordna en kul greie til dere. Billig shopping hos Stylepit.no!

Fikk tidligere denne uken tilsendt min første levering fra Stylepit.no med noen heftige sneakers og litt skjorter. Dette er vel den første nettbutikken der de, hvertfall for herrer, har fantastisk mye annet kult enn bare det majoriteten av den norske befolkningen kjøper. Med andre ord, de har klær JEG liker!

Derfor har jeg fått ordnet slik at alle som leser min blogg, får 15% rabatthele nettbutikken frem til søndag! Dette gjelder alle produktene på nettsiden, for jenter og gutter, selv på de produktene som allerede er satt ned i pris! Det eneste dere trenger å gjøre, er å fylle inn rabattkoden: THEGIANT når du handler. MEN for at koden skal fungere må dere handle for MINST 600 kr. Kos dere!

Her er noen av mine favoritter:

Ben Sherman: HER Denim & Supply: HER Samsøe Samsøe: HER

Bruuns Bazaar: HER PANUU: HERSamsøe Samsøe: HER

New Balance: HER - Dr. Martens: HERNike: HER

Marc Jacobs: HER - Polo: HER Marc Jacobs: HER 

Håper dere finner dere mye fint, sånn som meg. Har allerede plukket meg ut hva jeg selv ønsker meg, som jeg håper å få fatt på veldig snart. Men husk, tilbudet varer bare ut søndag og tilbudet får dere bare hos meg! :-)

Affiliate-lenker

personal shopper

Fikk et jobbtilbud her om dagen, av Sarah (Sisteplass). Hun trengte hjelp.

Sarah har flyttet til Oslo, mer konkret Bogstadveien. Fra bygda til upper east (west) side. Hun er derfor desperat etter en ny garderobe. Men hvordan klær de seg på Majorstua? Det burde jeg vite, ettersom jeg har bodd der ett år. Men spørsmålet er heller, hvordan kler en jente seg som synes alt er stygt? Sorry as, I don't know. Derfor resulterte 2 timer shopping, til kjøp av en bukse. 

Nå sitter vi hjemme hos Sarah. Hun har laget mat til meg, spilt musikk for meg, kastet bind og tamponger på meg og skal snart passe på meg ute i Oslo. For øyeblikket sitter jenta på do og spiller Candy Crush, med døra åpen. Det er greit det altså.

vareprøvesalg

Når man skal være i størst grad økonomisk, men likevel vil shoppe, er vareprøvesalg riktig sted!

Tiden har kommet på ny, der Kaare Lund åpner opp agenturet sitt for omverdenen og selger vareprøvene sine for opptil 80% avslag. De fører merkene HOPE, Replay, Whyred og Won Hundred som er noen av mine favorittmerker. Var her på forrige vareprøvesalg og fikk med meg fantastisk mye kult!

Salget starter førstkommende mandag klokken 08:30 og avsluttes tirsdag klokken 18:00. Dette er høstvarene som nå er ute i butikk, så du kan altså stikke av med butikkvarene, bare til en fantastisk billig penge. Er garantert at jeg finner noe kult, som jeg skal ta meg råd til. Kanskje vi sees?

urban hq

Elsker å besøke hovedkvarteret til Urban på Billingstad, finner alltid så mye kult!

Da jeg besøkte Lilia Gjerstad i dag, fikk jeg øye på skatter hun har laget til tidligere kolleksjoner, aktuelle kolleksjoner, kommende kolleksjoner, i tillegg til skatter som aldri vil bli solgt! Alt sammen var fra Johnny Leave Home, og jeg fikk med meg noe fint hjem som jeg gleder meg til å vise dere. Her får dere en liten smugtitt fra hovedkvarteret.

Sjekk den heftige jakken over. Fallt fullstendig for fôret inni, haha! Og det er ikke en gang ekte skinn. Hva synes du? 

cruising

I dag er jeg fornøyd, veldig fornøyd.

Ikke nok med at jeg presterte å få inn en av de hardeste styrkeøktene noen sinne i dag tidlig (snikskryt), men jeg har også vært på et veldig hyggelig besøk på Billingstad. Hva er det som skjuler seg på Billingstad? Jo det er Varnergruppen sitt hovedkvarter.

Søte lille og nå runde (hun er gravid) Lilia møtte meg med sine kommende kolleksjoner, samt mye fett som er ute i Urban-butikkene allerede. Hun er designer for merket Johnny Leave Home! Fikk fatt på noe fete saker her, la meg si deg. Dere skal få en smugtitt senere i kveld.

Photo: Nancy Camilla

Sweater COS - Shoes Stylepit (Kjøpes her)

Nå er det videre på Hovedstyre-møte før det er kinokveld med gode gamle Mads. Dere får ha en kanontirsdag videre. I'm out!

insta lyfe

Har hatt mine ups and downs på Insta i sommer, men det har en god grunn!

Midt i sommerferien, fikk jeg min kjære iPhone 5 stjålet. Det resulterte i en sommerferie med tidenes kjipeste mobil med knustskjerm og ødelagt kamera i erstatning. Nå er jeg tilbake med en ny iPhone 5 (i hvit til og med!), så nå skal jeg runne Instagram  igjen. Følg meg på @KjetilLundstein!

Jeg har blitt en kløpper på matlaging i det siste, så ja, det er mye matbilder! Men det er bare hyggelig vel? Trenger litt motivasjon i matveien, nå som jeg har startet på'n igjen med trening. For mer matinspo, #matbloggen.

sneaker heaven!

Ønsker man å føle seg sporty og komfortabel, samtidig som man vil se fresh ut, da er sneakers svaret!

Selv får jeg aldri nok av sko. Jeg spiser opp sko som en annen bikkje og anskaffer meg kanskje 20 par sko i løpet av et år, det er ikke tull. Det gjelder både til trening og til hverdags! Men sko som også egnes best til trening, egner seg også til de dagene man ønsker å føle seg litt ekstra sporty, men samtidig se kul ut. Jeg har funnet frem noen sneakers, som jeg digger!

Nike Air Pegasus Blå HER Grønn HER

Hummel - Blå HER Oransje HER

New Balance - Rød HER - Navy HER

Adidas Adistar - Grønn HER - Burgunder HER

Converse - Gulbrun HER - Burgunder i skinn HER

Jeg har bestilt meg et par Nike's og et par fra New Balance, rett og slett fordi jeg ikke klarte å la være. Fordelen med sneakers, er at man kan få favorittskoene sine... i MANGE farger! Gleder meg til å hente de hos posten.

Affiliate-lenker

fall

Når det grønne blir rødt, er varmen på vei bort.

Sommeren er forbi, for sure, og shortsen skal nok ikke på igjen før i 2014. Nå er derimot jakkene på vei ut fra bakerst i skapene, noe jeg setter pris på. Så selv om kulden sniker seg innpå, venter jeg klar. Har funnet frem gamle jakker til denne sesongen, samt fått noe tilsendt som jeg gleder meg å ta i bruk og ikke minst vise dere. Jeg liker høsten.

Jacket COS - Tee & Jeans Acne - Shades Ray Ban

Siden jeg jobber på COS her i Oslo, får jeg plukket med meg noen nyheter i blant for en billig penge. Stakk av med denne fantastiske jakken på fredag. Stilren og enkel, samtidig så kul! Det er faktisk det første plagget jeg har kjøpt siden starten av ferien!

helgelåt

Det er lørdag og fest, la meg prøve å få dere i god stemning!

Ølen står på bordet og jeg gjør meg klar til en kveld ute. For det, trengs det selvfølgelig kald øl, men også god musikk! Geneva'n pumper ut god musikk, men volumet blir høyere når denne kommer. Hør favoritten min Foxes, mixet til det heftigste!

Ha en fet kveld!

upgrade

Kjøpte meg ny MacBook Pro da.

Det nye skoleåret har gått av stabelen, og etter to år fant jeg ut at en 15 tommers MacBook Pro veier for mye i skole(bagen)sekken. Den er fantastisk å bruke til bilder og bloggen, men fortsatt litt for stor og tung til skole. I den anledning hentet jeg min nye 13 tommers med Retina-skjerm i går. Jeg er så lykkelig!

Samtidig som jeg er lykkelig, føles det som om jeg snoker på en annen person sin datamaskin. Haha. Håper det går fort over, for den er en drøm å bruke! Likevel, er jeg student og ønsker derfor å selge en velfungerende 15 tommers MacBook Pro! Det er ingenting galt med den og den er under 2 år gammel. Send meg en mail på lundsteinblogg@hotmail.com om du er interessert! Nå skal jeg leke meg litt mer.

blue

Gjett yndlingsfargen min?

Med en favorittfarge som er blå, kan du tro at jeg elsker denim. Jess indeed. Det blir blå regjering og jeg feirer med en blå uke (i klesveien altså), uten at jeg føler meg blue (skjønner?). Denne uken har vært travel med skole, rett og slett. Eksamensjobbing allerede og i dag, en lang dag med forelesning. Likevel, føler jeg meg bedre enn på lenge!

Jacket Scotch & Soda  Jeans Mardou & Dean - Tee Acne - Shades Ray Ban - Shoes Noodles - Bag Adax by Soulland

Nå stikker jeg snuten ut døra for å delta på StyleMag-lansering på H&M i Bogstadveien. Kanskje jeg får meg med noe fint derfra. Snakkes!

wild wool

Forrige uke var stappfull av forskjellige eventer, koste meg på alle sammen!

Det startet med event sammen med Specsavers, så var det hos Den Glade Gris, handledag på COS, treningsevent med Casall og kos med det norske varme merket Wild Wool. Cashmere, champagne og cupcakes er ikke feil en torsdags kveld. Møtte blant annet Julia og June, som jeg ikke har sett på en stund!

Denne uken blir heldigvis roligere. Da får jeg bedre tid til å fokusere på skole og trening. Skal tross alt melde meg inn i SATS! Det kommer til å bli spennende. God mandag folkens!

den glade gris

Jeg elsker åpninger. Men det aller beste er åpninger med masse mat og drikke!

Den Glade Gris åpnet tidligere i sommer, men den offisielle åpningsfesten var forrige uke. Jeg var invitert og fikk en gastroopplevelse jeg aldri har sett maken til. Vin og øl og masse masse hjemmelaget mat! Vi fikk alle en smakebit av deres 100 % hjemmelagde meny, så nå vet jeg hvor jeg skal spise ute neste gang. Takk for meg!

Blir fullstendig rastløs av å se på bildene av all maten. Er så sulten!

WHD

Kinohøsten ser lys ut og forbanna actionfylt.

Jeg ser frem til en kald, sur, mørk høst som tvinger oss innover i varmere rom. Snakker selvfølgelig først og fremt om forelesningssalen (flink student), men kveldene skal ofte tilbringes på kino! Ut ifra release-listene denne høsten har vi mye godt i vente. Mye saftig action!

Den 13. september, bare om 5 dager, er Channing Tatum og Jamie Foxx aktuelle med en ny og storslagen actionfilm. Filmen heter White House Down, og som sikter til nettop dette. White House Down.

Sjekk traileren og bli like gira som meg.

Annonse

sveis

Endelig, ny sveis.

Det er noe med at alt skal være på plass for at en skal føle seg ordentlig vel. Inntak av riktig mat, regelmessig trening, solbrun hud og ikke minst, en sveis du er fornøyd med. Nå som jeg bor på St. Hanshaugen er redningen enda nærmere. Bare en spasertur ned til Pilestredet og jeg er der. Jeg snakker selvfølgelig om Hendrix Hair.

Sweater COS - Sneakers Noodles

livin on a

... prayer budget.

Jeg har en helt annen motivasjon dette skoleåret enn i fjor. Motivasjon som preger holdning til skole, deltagelse på forelesning og tid dedikert til selve studiet, samt motivasjonen rundt det økonomiske. For å "sjokkere", kan jeg fortelle at sannheten er den, at jeg er student. Blogger og student. Noen bloggere behøver kanskje ikke å ta opp studielån, noen bloggere får kanskje studiet sitt sponset, noen bloggere har kanskje råd til å bruke hundre tusen kroner på klær i løpet av studieåret, men, det har ikke jeg. Sjokkerende, jeg vet.

Likevel, føler jeg en indre forpliktelse overfor dere lesere. Jeg har valgt en rød tråd som tar for seg klær og mote. Bør ikke jeg alltid ha nye klær å vise dere? Bør ikke jeg alltid ha det nyeste og det kuleste? Jo, sånn føler jeg det. Men sannheten er, at det klarer jeg ikke. Sorryborry.

Slik min økonomiske holdning er per dags dato, er prioriteringene helt annerledes enn de var. Jeg har ikke kjøpt et plagg (cirka) siden starten av sommerferien (tror jeg (ta det med en klype salt a))! Ikke at jeg ikke har brukt penger, for det klarer jeg stadig på måter jeg ikke selv er klar over. Prioriteringene er satt slik at jeg heller ønsker å dra på spennende reiser når jeg har ferie, besøke venner rundt omkring i landet, kjøpe det riktige utstyret jeg trenger til skolen, samt bruke penger på de jeg bryr meg om, i stedet for på klær. Men er ikke det fullstendig feil prioritering som blogger?

Poenget mitt er at jeg ønsker å bruke mindre penger på klær dette semesteret, og bruker dette innlegget på å forberede dere på at jeg ikke kommer til å være noen moteguru (ikke at jeg har vært det før) dette året. For det, trenger jeg noen millioner kroner (yes, please). Klær har jeg mere nok av, noe jeg tror gjelder de fleste har. Bruk det du har, kombiner forskjellig og vær fornøyd, tenker jeg. Derfor kommer det her outfitbilder av klær dere sikkert har sett før:

Jacket H&M - Shirt Topman - Shorts Cheap Monday - Shoes Gregers - Bag Reiss

Kan si at jeg ble inspirert av Jenny Skavlan sin shoppestopp-periode, men nå er ikke jeg Jenny Skavlan. Heller kan jeg ikke sy-om, uansett hvor gira jeg er på å kunne det. Woooooah, we're half way there. Woooooah, livin' on a prayer budget. Noen som er med meg?

pressefrokost: specsavers

På toppen av Radisson Blu i dag tidlig, holdt Specsavers pressefrokost.

Eventet tok for seg lanseringen av to nye kolleksjoner hos Specsavers av merkene Bruuns Bazar og Osiris. Det er altså snakk om briller, noe jeg forløpig ikke har behov for. Behov eller ei, de var kjempe fine og jeg kunne gjerne tenkt meg et par bare for å se ekstra smart ut. Fikk til og med en synstest, og den viste meg det jeg allerede visste fra før. Jeg har perfekt syn (snikskryt).

Synd jeg ikke ser dårlig, for jeg kunne veldig gjerne tenke meg et par av disse brillene. Innfatningene var veldig fine, så er jo mulig å sette inn solbrilleglass. Med andre ord, har hatt en veldig bra start på dagen!

nattasang

Søteste Maggio har sluppet ny singel!

Hennes nye låt er like søt som jenta selv og gjør dagene mine bedre allerede. Jeg har en fæl vane av å høre i hjel nye låter jeg kommer over, men denne kan jeg høre på lenge! Låta heter Sergels Torg og dere kan høre den under her. P3 fikk henne til og med til å spille aukustisk midt på Youngstorget! Sjekk det ut her.

Fantastisk eller hva?

shit i want

... but can't afford.

Jeg har et veldig hat/elsk-forhold til vinterjakker. Det er det plagget jeg tør å ta meg råd til, til tross for høy sum, men det er også det plagget jeg bruker lengst tid på å velge ut. Man ønsker alltid å ha noe som varer lenge, samtidig som man ønsker å ha noe som skiller seg ut og som er i tiden. Jeg vil ha disse. Nå!

Acne.com

Acne har overgått seg selv denne sesongen, det må jeg si. Jeg vil ha teddyjakken og gå med den fra første snøfugg lander, til siste dråpe is har smeltet. Kanskje jeg tar meg råd til den, eller kanskje ikke. Det er uansett gøy å sikle litt på ting.

getting better

Forkjølelsen blir stadig svakere og jeg føler meg kvikkere enn jeg har gjort på lenge.

Det er utrolig hvor godt man faktisk kan kjenne på kroppen at man er i dårlig form. Ikke bare at man er syk, men at den fysiske formen ikke er som den var før ferien. Jeg starter sakte men sikkert å rette på livsstilen og har erstattet alle drikkevarer med vann. Måltidene er også i konstant endring til det positive, samtidig som jeg har iverksatt tiltak rundt småspising. Eneste som gjenstår nå, er å gå fra støttemedlem til aktivt medlem hos Elixia. La oss gi det et forsøk.

Søndager er derimot en versting-dag. Enten løfter man på ræva og kommer seg ut og trener, eller så blir man sittende og oppdatere seg på serier, mens man spiser opp restene fra gårsdagens middag og snacks. Livet as.