hits

september 2014

new season

Det har vært en god dag i dag! En slik dag har jeg ventet lenge på.

Med alt som skjer om dagen, er det vanskelig å finne motivasjon til å gjennomføre absolutt alt med hundre prosent engasjement. Man kan vel si at jeg har litt vel mange baller i luften. Den store utfordringen er ikke å holde alle ballene i gang, men det å gjøre det beste ut av hver enkelt. I dag er første dagen på lenge jeg virkelig føler at alt er i rute. Det gir en deilig følelse på å holde alt sammen gående og det på best mulig måte.


Jacket Whyred - Sweater Acne - Pants HM - Shoes Surface to Air

Jeg synes også det er fantastisk at høsten er på vei. Jeg gruer meg til vinteren, mistforstå meg rett, men høsten er en vakker årstid. Det blir kaldere, men ikke for kaldt. Man kan gle seg godt, men ikke for godt. Det blir mørkere, men ikke for mørkt. Jeg elsker høsten.

suitable

Utnytter de anledningene jeg kommer over, to suit up.

Når jeg står opp om morgenen, står jeg som oftest og tenker over hva jeg har i skapet som både er fint og som er komfortabelt. Skal man ha lange dager på jobb eller skole, er ofte jeans, t-skjorte og sneakers en veldig god løsning. Men har man noen møter eller en viktig da på jobb, er det gøy å kle seg opp litt og finne frem en av dressene. I samsvar med høstens kjølige ankomst, er det også godt å få på seg noe mer klær.

Jeg elsker denne litt casuale dressen fra H&M. Materialet er varmere enn normalt, og strukturen gir den en mer hverdagsfølelse enn pyntet. Sammen med noen cleane sko og for eksempel t-skjorte, blir antrekket noe dresset ned. I jakkelomma har jeg det fine skjerfet jeg fikk fra Holzweiler.

vareprøvesalg

Høydepunktet hver sesong, er vareprøvesalgene.

Som student legger jeg ikke skjul på det at å handle på vareprøvesalg, er det mest optimale for økonomien. Eller egentlig er det mest optimale å ikke kjøpe noen ting, men la oss være realistiske, det går ikke. Denne uken har favorittagenturet vareprøvesalg igjen, nemlig Kaare Lund! Midt i Oslo Sentrum, Kongensgate 24, finner du lokalene og her er det stappfullt av godsaker fra Whyred, Won Hundred, Replay, Triwa, A.O.CMS med mer. Hver gang jeg tar turen, stikker jeg av med poser fulle av deilige saker.
Anbefaler deg å ta turen tidlig, da det aller kuleste fort blir snappet fra stativene. Vi sees!

this thursday

For en uke det har vært!

Det har vært en travel uke, på godt og vondt, men oppi det hele rakk jeg en tur ut. Det var ikke hvor som helst jeg dro. På torsdag var jeg på Holzweiler sin lansering av en ny, fin, liten skjerfkolleksjon i samarbeid med Angst Bar. Tok turen med kjære Marthe og det utartet seg til å bli en ganske kul kveld!


Ph: Alexander Norheim - The Sceptic


Ph: AkaM1k3

Nå er uken over, og jeg er klar for en ny en. God natt.

sunny stroll

En fin dag for en formiddagstur ute i byen.

Dagen startet litt skeivt, da jeg forsov meg til skolen. Ikke noen minutter, ikke en time, men hele 3 timer. Jeg tolker det som at jeg har brukt mye krefter de siste dagene. Det kan jeg egentlig bekrefte da jeg på mandag blant annet tok en tur down memory lane og var på håndballtrening! 5 år siden sist og jeg lover at jeg for første gang siden da tok i bruk noen fremmede muskler. Jeg sliter med å gå.

Likevel dro jeg meg selv opp og tilbragte dagen sammen med søster i byen. Lot alt av yttertøy ligge og gikk kun i t-skjorte (vi er midt i september for christ sake!!), og selv det var varmt. Nå har jeg skifta til uniformen (joggiz) og skal diske opp med middag. #hjemmeværende


Tee COS - Jeans Acne - Shoes Stockholm Design Group


looking forward to

Eneste grunnen til at jeg gleder meg til vinteren, er dette..

I starten av november kommer den mye omdiskuterte og etterlengtede kolleksjonen fra Alexander Wang i samarbeid med H&M. Det er ikke ofte jeg gleder meg til kleslanseringer, men dette er virkelig et unntak. Bare de få bildene som har blitt sluppet, sier sitt og det holder for meg til å få spyttkjertlene til å jobbe. Jeg er så spent på hva mer som blir lansert, og hva jeg kan få henda mine i!

Til og med sandalene gjør meg mo knærne!

between seasons

Å mestre overganger er en kunst i seg selv, en kunst jeg aldri vil mestre.

Ferien er for lengst over, men jeg føler meg langt fra godt i gang med nytt semester. Rutinene henger ikke på greip. Det har nok mye med å gjøre at jeg har fått deltidsjobb i tillegg til skole og jobben på COS. Jeg har mindre tid til overs, mindre tid til venner, familie og ikke minst kjæreste. Ikke for å snakke om trening!

Ikke bare er det vanskelig å gå fra ferie til skole og jobb, men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg en gang. Hver morgen blir det genser, bukse og jakke, men på vei hjem skinner sola og gradene viser over 20, så jeg kommer hjem gjennomsvett... Jeg vil ha høst og det på ordentlig!
Knit sweater COS - Pants COS - Sneakers New Balance - Shades Frank Walton

Jeg har ikke noe i mot å kle på meg ekstra på denne tiden av året, men det forutsetter at det er litt kaldere! Hvis ikke blir jeg for varm! Skjønner ikke værgudene det? Herregud..

sounds

Denne korte filmen, var så kul at jeg var nødt til å dele den.

Kleskjeden COS, som jeg blant annet jobber i, publiserte for kort tid siden denne filmen. Den er morsom, søt, fin og veldig kul. Den fortjente litt ekstra oppmerksomhet.

Jeg elsker COS. Derfor jeg elsker å jobbe der.

coping

Jeg klarer ikke å sitte stille lenger..

Sick, my ass. Vekkerklokka var på 06:00. Jeg kom meg opp, lagde kaffe og frokost, en deilig matpakke og dro den syke kroppen min på jobb. Heldigvis er formen bedre allerede, men flertallet av leger ville nok bedt meg holde sengen. Sorry as, men det har jeg ikke tålmodighet til.Jeg håper bare at dette ikke gjør ting verre. I'm sick (ironisk nok) and tired of this shit.

recovering

Når hverdagen virkelig er tilbake for fullt og rutinene skal settes, da er det typisk min flaks å bli syk.

Jeg har vært sengeliggende i over én uke. En uke der noen dager har vært bedre enn andre. Hver gang jeg er syk, smører jeg meg alltid med tålmodighet, for det er den beste medisinen i mine mange tilfeller. Det at det nå har gått en uke og jeg plutselig får beskjed om å holde sengen hele dagen, da begynner jeg å bli utålmodig. Ain't nobody got time for this!Jeg har ikke tid til å være syk... Og ikke for å snakke om hvor kjipt det er!

new crib

Det er så godt å være tilbake til Oslo. Spesielt når man finner seg et fint sted å bo!

Jeg bor sammen med Mads og en annen fet kis på St. Hanshaugen. Det var her jeg bodde i fjor også, men denne leiligheten er mye finere. I tillegg er rommet mitt gigantisk. Etter å ha bodd i diverse bøttekott de siste to årene i Oslo, er det deilig å ha et rom jeg kan gjøre litt med. Derfor har jeg svidd av litt mye for å få det litt fint. Worth it!

Jeg er derimot langt fra ferdig! Skal bli gøy å innrede mitt eget for en gang skyld. Man får det så mye hyggeligere når det er fint rundt seg, spør du meg.