hits

september 2015

playing in the streets

"Endelig mandag!!", spør du meg. Endelig er jeg i gang i ny jobb! Endelig har jeg startet et liv med noe mer struktur enn tidligere. Jeg er opprømt og klar, og ser ingen grunn til å kalle denne starten for uka en blå start. Hvordan kan denne mandagen være blå, når man kan får danse med Astrid i gatene?

Astrid har på seg: lue fra Holzweiler og boots fra R.M. WilliamsJeg har på meg skjerf fra Holzweiler, jakke fra Acne og jeans fra Diesel

Visste dere at denne sjefsskreppa Astrid S er nominert til Best Norwegian Act i den kommende MTV EMAs? Det er ganske sjukt, og derfor fortjener hun masser av skryt og selvfølgelig en stemme. Du kan stemme på Astrid S her.

Jeg skal forresten utdype litt mer om min nye jobb litt senere. Liker den såpass godt, at den fortjener et aldri så lite eget innlegg! I kveld skal jeg feire et nytt liv med en flaske vann og en gulrot! Håper din mandag også har vært topp. Vi snakkes!

pause

I blant er alt man trenger et avbrekk. En pause fra alt og alle, langt vekk fra det dagligdagse. De foregående ukene har vært intense. Jeg har sjonglert to jobber og dermed gjort mitt aller beste for å gi alt begge steder. Nå er dette endelig over og fra og med mandag, går jeg inn i ny jobb 100%. Dette feiret jeg med å reise på hytta sammen med familien. Utrolig hva litt fjelluft gjør med kroppen.Neste uke kommer til å bli en helt unik uke. Ikke bare går jeg fullt inn i ny og spennende jobb, jeg tar også over leiligheten. Jeg er så spent!

 

Ambassador for MTV Play

Når kjente merkenavn ønsker at jeg skal fronte noe, synes jeg ikke bare det er gøy, jeg blir faktisk veldig glad. Ekstra glad blir jeg når MTV ønsker å ha meg som ambassadør for deres helt nye streamingtjeneste!

Ingenting fordriver tiden som å se på funny reality, folk som dummer seg ut, skader seg, folk som er gravide (og unge) eller bare god gammeldags drama(rama). Dette får du oppleve gjennom kjente serier som Ridiculousness, Geordie Shore, Teen Mom, Awkward, The Hills, The City og mange flere klassikere fra MTV. Se for deg alle disse seriene tilgjengelig, gratis, på én app! Jepp, nå får du tak i MTV Play.


Først tenkte jeg, "nok en streamingtjeneste jeg må begynne og abonnere på..", men denne koster ingenting i måneden! Du trenger ikke å lage profil eller noe. Så kast deg ned i sofaen, i sengen eller i godstolen med mobilen, ipaden eller macen, med venner eller alene, og trykk Play. Nå skal jeg starte på The Hills for 4 gang, med søster.

I samarbeid med MTV

 

 

what was I thinking

Vet ikke om alle som er innom her er klar over hvor lenge jeg har blogget. Det er faktisk i dag, blitt 7 år siden jeg publiserte mitt aller første innlegg! Det er egentlig ganske absurd.. Men det som er aller med fascinerende, er utviklingen jeg har vært igjennom fra 2008 til i dag. Jeg har til og med vært så snill og gjøre den gamle bloggen min åpen, så du kan lese mitt ALLER første innlegg her. I anledning 7årsdagen, la oss ta en trip down memory lane.

La oss innlede med en liten collage:

Aller først må jeg si, RIP rettetangen min. Herre, tenk at jeg synes dette var kult. Kanskje det var litt kult på den tiden, men jeg må le litt når jeg ser tilbake. Jeg fant på mye rart, ting jeg synes var veldig morsomt der og da, som faktisk fikk veldig god respons. Flere av mine nåværende venner har spurt meg hvordan jeg tør å ha slike ting fortsatt offentlig på blogg og YouTube, men det er simpelthen fordi jeg synes det er gøy å se tilbake på. Såpass selvironi har jeg! Bare se her:

En ting jeg synes er spesielt gøy å se tilbake på, er hvordan photoshop-ferdigheten mine har utviklet seg. Jeg var overbevist om at jeg var mester i å redigere bilder! Og jo mer jeg lærte, desto flere effekter måtte jeg ta i bruk. Haha, tenk at jeg faktisk på et tidspunkt hevdet at jeg ikke redigerte bildene mine noe særlig... Ta en titt på et knippe glansbilder her;Når vi snakker om redigering. Husker dere det fascinerende fenomenet med bloggheadere? Jeg hadde månedlige konkurranser der leserne mine kunne sende inn forslag til headere, der de kunne vinne freeeeshe shades fra en eller annet billigsjappe. Det var superstas! Her er noen av favorittene (haha):
Men alt i alt, er jeg faktisk fornøyd med hva jeg har gjort i løpet av min tid som blogger. Jeg har gjort veldig mye gøy og det er jo i grunnen derfor jeg startet å blogge! Alt jeg har fått oppleve, er grunnen til at jeg fortstatt holder på den dag i dag og jeg har ingen planer om å gi meg med det første! Takk for alle som har fulgt meg.

the white shirt

Uansett hvor glad man er i klær og mote, er det ett plagg man kan finne i alles klesskap. Den hvite skjorten. Dette er et ikonisk plagg som har vært brukt i lang lang tid, og den går aldri av moten. Noe av grunnen til at jeg elsker den hvite skjorten, er fordi den er så allsidig. Samme skjorte kan brukes i utallige antrekk, fra de mest casuale til de mest sofistikerte. Man kan dermed aldri få nok av de!

Gant har helt siden 1949 vært eksperter på skjorter og har nå lansert en helt ny skjortekolleksjon, med fokus på det klassiske. I kolleksjonen finner man nettopp den hvite skjorten, en litt mer casual oxford og en litt mer formell. Under finner du to ulike måter jeg ville stylet denne klassikeren.

Den mer hverdagslige looken krever veldig lite. Med en hvit oxford-skjorte, kan man gjøre utallige kombinasjoner, men jo enklere desto bedre. Med et par jeans og et par boots, er du klar for det meste! Her har jeg stylet med et par R. M. Williams boots og et par Tramarossa jeans. En clean, men røff look.Den hvite skjorten er også sentral i et mer formelt antrekk. De fleste formelle antrekkskodene krever en hvit skjorte. Selv om man har muligheter til å være vågal når man bruker dress, med skjorter i ulike farger, er det aller stilligste og klassiske en svart dress kombinert med hvit skjorte og sorte sko. Her har jeg stylet skjorten med dress fra Hugo Boss og sko fra Church's. Det blir ikke bedre enn dette.

Gants Diamond kolleksjon hyller pionerene i vår tid, og det de har uttrettet. Selv om vi takket være disse menneskene har fått et nytt syn på verden, er den hvite skjorten fortsatt den samme. Ta en titt under.


Annonse

blacks

I blant er det deilig å kle seg ene og alene i svart. For meg betyr svart sikkert. Men selv om det er sikkert og trygt, er det fortsatt mange ulike muligheter. Man kan leke seg med detaljer, stoffer og strukturer. Svarte basics er uansett noe man aldri går lei, da det kan kombineres med nesten hva som helst.I dag gikk jeg for halvt bomull og halvt suede. Denne semskede bomberjakken fra Won Hundred er virkelig noe av det fineste jeg har i skapet. Så ren og enkel, men likevel helt fantastisk. Den kommer til å bli flittig brukt i høst.

a matter of time

Selv om hver dag som går, er gode dager, vet jeg at et sted ikke langt der fremme, blir ting enda bedre. Det å kjøpe leilighet, og så vente på å flytte inn er pinsomt. Jeg har nådd grensen for hva som er mulig av mental innredning, og videre (mentalt) plassert spisestuebordet seks forskjellige områder for å (mentalt) finne ut av hva som blir finest. Jeg har handlet kilovis med krimskrams på nett som ligger i en pose på soverommet, som bare venter på å pynte seg i den nye leiligheten. Tiden går altfor sakte..

I anledning "jeg dævver av å vente!!!", tar jeg kvelden. En ny dag er bare et snork unna, og vipps er det flyttedag!have a smashing weekend

Endelig er det helg og normalt ville jeg sittet i sofaen med en øl i den ene hånda og et stykke pizza i den andre. Denne fredagen derimot har jeg valgt å kle meg i joggedress og ligge pal i sofaen! Fajitasen står i ovnen og brusen er i glasset. Normalt ville jeg fått dårlig samvittighet når jeg ser hva slags snacks som venter på å bli helt opp i godteskålen. Men skal man sammenligne hva man får i seg på en rolig kveld hjemme, og hva man faktisk får i seg i løpet av en karatekveld på byen, er det virkelig ikke store forskjellen.

Jeg har fått en eske full av poser med Smash som skal nytes denne helgen (blir fort at jeg spiser alt). Vi kjenner alle reklamen som sier, "Det skal godt gjøres å bare spise én". Det er så sant... MEN, i blant er det greit å erstatte ølen med Smashen.


Og nei, jeg deler ikke...

 

Annonse

change of mindset

Akkurat når jeg har fått meg fulltidsjobb og får kjenne på hvordan det er å tjene godt med penger, som ikke skal gå til skole (og som for så vidt er lån), må jeg endre tankegang og forbruksvaner igjen. Jeg kan ikke lenger kalle meg fattig student... bare fattig. Heldigvis kan verdi måles i noe annet enn sifre på bankkonto når man kjøper leilighet. Det er deilig å vite at jeg investerer i noe og ikke kaster penger rett ut av vinduet som tidligere.

Tro det eller ei, er jeg ganske flink til å leve under "harde kår". Havregrøt er et utrolig allsidig måltid, lemme tell you! Dog, er det ikke bare hva man kjøper på butikken som påvirker økonomien. Det er nok andre vaner som må endres i tillegg..