hits

oktober 2012

sick

Er det noe jeg virkelig hater, så er det å ligge i sengen 24/7 i flere dager grunnet sykdom..

Dagene som syk går veldig fort, men det er langt i fra noe fordel, for da nærmer eksamene seg med stormskritt. Lite kult. Siden søndag har jeg vært sengeliggende med en jævel av en halsbetennelse og en dæsj forkjølelse. Det eneste jeg har gjort, har vært å ligge i sengen og sett på sesonger på sesonger av serier. Faktisk så tror jeg at jeg vet hva som forårsaket sykdommen;

Hadde en kanonkveld på lørdag med gjengen fra Vixen samt mange andre kjente fjes! Med et vors i Hendrix sin salong, etterfulgt av en storslått halloweenfest på Raspoutine, var kvelden en knock out. Bokstavelig talt..

windows VIII

Grunnen til at jeg var i Stockholm denne uken var for å ta del i en stor lansering, lanseringen av Windows 8.

Som gutteblogger, er det morsomt å få være med på store ting som dette, for jeg er spesielt interessert i elektroniske duppeditter. Det å få ta del i noe stort som en internasjonal lansering for Windows 8 var rimelig kult, da man fikk se og prøve  alt som var nytt før alle andre. Ikke minst ble jeg spesielt glad for kveldens underholdning! Er ikke så ille å først få nyte dem spille på nært hold og deretter få gi dem noen klemme etter konserten vel? First Aid Kit er helt fantastiske.

Vil dere vite mer om hva Windows 8 er og hva som gjør det så spesielt? Ta en titt her. Pretty cool, huh?

cold and bitter wind

Lue Filipa K - Skjerf Acne - Jakke Bruuns Bazaar - Skjorte Topman - Jeans Nudie Jeans

Dette er andre gangen jeg er i Stockholm og selv om det bare var et par dager, så er byen like snill mot meg som sist. Alltid like mye fint å handle og alltid like mye fint å se. Det kunne vært litt varmere, da jeg fikk mitt første gjensyn med snøen mens jeg var der. Dårlig gjort.

dw

Oppholdet mitt i Kristiansand er over, og jeg sitter nok en gang kvalm til tusen på toget.

Jeg har vært i Kristiansand for å besøke min kjære søster. Det er rart med det, men jeg har ikke sett henne siden august da hun flyttet sørover for å ta masteren sin på UiA. Hele helgen var planlagt for at mitt opphold skulle bli bra. Det var middag og vorse, etterfulgt av økonomifest (fest for alle økonomene) og som vanlig hver gang jeg er i Kristiansand, avsluttes det hele på Tollboden. Har hatt en veldig bra helg!

Shirt Acne - Jeans Cheap Monday - Watch Daniel Wellington

Fikk forresten denne klokken fra Daniel Wellington her om dagen! Jeg bruker egentlig aldri klokke, men denne er enkel og stilren, så den kommer til å være på armen min en stund. Samtidig som DW ga meg denne fine, vil de gi bort en til dere også! Så klikk dere inn på Facebook page'n min og delta. Du kan vinne din favoritt!

travelling

Jacket Acne - Jeans Cheap Monday - Shades Aldo - Boots Aldo

Denne morgenen var en av de der det er vanskelig å stå opp. Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi kroppen sa nei. Kan si at kvelden i går har mye av skylden. Ikke akkurat et sjakktrekk å dra ut dagen før man skal sitte fem timer på tog. Savner sengen allerede.

wants

Det er den tiden av året der man tar frem penn og papir, og skriver ned hva man ønsker seg. La meg dele litt med dere.

1. Tiger of Sweden - 2. Oliver Peoples - 3. Alexander McQueen - 4. Marni - 5. Carven - 6. Alexander McQueen - 7. Tiger of Sweden - 8. A.P.C

Frakkene fra Tiger of Sweden har jeg siklet på alt for lenge nå, og hvis ikke noe fantastisk skjer og de dukker opp på døra mi snart, er jeg simpelthen nødt til å kjøpe de selv! Ellers håper dere der ute bare begynner å spare, for dette skal jeg ha til jul.

pressevisning på løkka

Har fått løpt av meg helgens latskap og vært rundt omkring i byen i dag. Var på tide!

Ble invitert på en pressevisning av en kommende dokumentar film med tittelen, De Andre. Dokumentarfilmen er regissert av Margreth Olin og blir snart mulig å se for alle andre. Med et aktuelt tema som utkastelse av asylmottakere som fyller 18 år, var det gripende, forferdelige og rørende scener vi var vitne til. Kommer tilbake til filmen ved en senere anledning.

Humøret eskalerte heldigvis da vi fikk i oss litt god mat og drikke i godt lag. Hang med skløttene Belinda, Kristin og Caroline Maria, noe som får en i godt humør! Har jeg lært.

Fjompenissene Belinda og Kristin har også lansert for første gang sitt eget talkshow i dag! Det blir postet på deres blogger hver mandag. Digger konseptet og har tvunget dem til å innkludere meg. Tro meg, det skjer!! Se første episode her!

red, black & blue

Leather jacket Acne - Jeans Cheap Monday - Scarf Acne - Boots Dr. Martens

Planen var å legge meg tidlig hver dag i helgen, stå opp for å reise rett til biblioteket for og få lest litt. Dessverre fant jeg fort ut at en hel uke med skole holder i denne omgang, så jeg trengte en hel helg av. Har vært en hvit og fantastisk helg med gåtur, taco og film, som nå skal avsluttes med enda en film sammen med J. Håper alle har hatt en fin helg!

this room service sucks

Denimjakke Scotch & Soda - Genser Acne - Jeans Nudie Jeans

Fikk nylig hele fotoserien fra hotellrommet i Stockholm tilsendt. Likte veldig godt denne serien med stemningen, uttrykket og stilen i bildet. En funny shot!

photo: Simen Falck

struktur

Tro det eller ei, jeg har blitt skoleavhengig!

I starten av mitt semester på skolen, dro jeg på forelesningene, var engasjert og fulgte med og så dro jeg hjem og gjorde alt annet enn skole! Fint at jeg var skoleengasjert, men det holdt ikke å legge fra meg alt når jeg dro hjem igjen. Når eksamensdatoene begynner å nærme seg, var jeg nødt til å endre på hverdagen. Jeg ga meg selv løfter om å gjennomføre enkle og spesifikke trinn, og nå sitter jeg her. Og jobber.

Kotler <3

Spennende for dere? Nei, men viktig for meg. Bruker mange timer på biblioteket om dagen og har blitt forelsket i Kotler. Nå gjenstår det å se om jeg klarer å holde det oppe. Krysser fingrene!

new headers

Nå pøser det på med nye headerbilder!

Tenker det er morsomt å ha så mange headerbilder rullerende som mulig på siden min, slik at det blir så variert som mulig. Nå er det to nye bilder, nok en gang tatt av the amazing Simen Falck, som er lagt til, også fra Stockholm. De to nye finner du under.

Hva synes dere? Liker dere at det er mange bilder som rullerer eller at det er 1-2?

høst på frogner

Søndagstur med Jenny på Frogner er noe jeg kan bli vant til.

Det er så mye fint å se, å gjøre, å spise, å oppleve, å lukte i denne byen som jeg ikke var klar over. Bare det å ta en fot ut døra på en rolig søndag, gjør at uken din får en perfekt avslutning. Høstens fine farger, gjør også det hele ekstra fint!

Helgen har vært enda en av de rolige, men i løpet av søndagsturen til Jenny og meg, har vi bestemt oss for å ha en intens jobbeuke bestående av skole skole skole. Det tror jeg at vi klarer! Ha en fortsatt god søndag!

insta 2.0

Livet på InstaGram har vært fullstendig annerledes etter jeg fikk meg iPhone 5. Instalivet er blitt så mye bedre!

Livet handler ikke om InstaGram, men det er ikke mye om å gjøre. Er man ikke på InstaGram, lever man ikke komplett! Virkelig. Den siste tiden har jeg fått tatt masse gode bilder og alt blir publisert. Det blir ikke mer instant enn det! Hvis du har lyst på instant oppdateringer fra meg utenom bloggen, følg meg da vel. @KjetilLundstein.

Legger du ut mye kult med god kvalitet? Skriv navnet ditt på InstaGram under, så skal jeg sjekke deg ut! Jeg trenger å følge noen nye.

anna dello russo

Onsdag kveld var det lansering av Anna dello Russo sin nye kolleksjon for H&M. Her var feststemning!

Møtte tilfeldigvis me Julie på toget innover til byen der hun spurte om jeg ble med. Så spontan som jeg er, takket jeg gledelig ja! En kveld med Julie Aida sier man sjelden nei til! Jeg fikk helt i meg litt sprudlevann og danset med Thorstvedt, før jeg vendte hjem, fornøyd etter en produktiv dag. Rommet mitt er oversvømt av goodie bags om dagen..

Allerede om et par timer skal jeg være med Julie igjen og vi skal nok en gang get high på bobler, denne gangen sammen med Mads og HiFi-klubben! Thursday is the new friday people. God helg!

rainy day in vestby

Full fart om dagen, derfor jeg ikke er like mye tilstede dessverre.

Sammen med Julie/Fashion Diaries, dro jeg til Norwegian Outlet i dag i anledning vareprøvesalg. Da begge er blakke ute av denne verden, ble det window shopping for alle "penga". Vi fikk hvertfall spist oss tjukke på pizza før vi trilla hjemover.

Hele kvelden ble avsluttet på H&M der Anna Dello Russo hadde lansering. Sprudlevann og discodansing er to stikkord dere kan tygge på til i morgen. Natta.