hits

oktober 2013

amsterdam

Vi har kommet frem, og vi er i sjokk. La meg vise dere hvorfor!

Som overskriften henviser, er vi i Amsterdam i Nederland. Jeg har aldri vært her før, så dette er veldig spennende! Akkurat hvorfor vi er her, får dere vite i morgen, men aller først la meg fortelle hvorfor vi er i sjokk. Vi bor nemlig på et helt utrolig fint hotell! Hotellet heter Conservatorium og er i en av de fineste gatene i byen. Ikke nok med det, rommet vårt... Ja, jeg har ikke ord!

I utgangspunktet, fikk Sarah og jeg hvert vårt rom, men rommene er så enorme at vi så ikke poenget i å bo hver for oss. Hører nesten ikke hverandre hvis vi roper fra andre siden, eller rettere sagt, i andre etasje. Rommene har to etasjer, bad med tre rom og en tv i hvert rom! Her kunne jeg bodd!

ut på tur

Endelig. Endelig skal jeg ut av landet og fylle opp registeret av opplevelser!

Er for øyeblikket på Gardermoen sammen med ingen andre en fine fine Sarah. Vi skal ut på tur, sørover i Europa. Spenningen stiger og vi er så ufattelig gira begge to. Blir gøy å reise med denne jenta, da vi har konstant latterkrampe hver gang vi er sammen. Håper hun også er en kløpper på å spoone.

Fått meg ny koffert og greier! Den er fra Stylepit.no. Er så lei av å ha stygge og slitte kofferter som alltid blir tatt av surrete gamle damer på flyplassen fordi de tror det er deres koffert. Not anymore! Min koffert skiller seg ut fra alle! Kjøp en i mange forskjellige farger her.

fornøyd

Lenge siden sist folkens!

Jeg er så glad nå. Lettet og glad! Det er tydelig at hardt arbeid virkelig lønner seg, og da snakker jeg i dette tilfelle om studiene. Vi har fått tilbake årets første eksamen, og jammen meg fikk vi ikke A! Det er jo helt utrolig. Nå er mor stolt skal dere se.

Ikke nok med det, vi har også levert hele to eksamener denne uken, som et resultat av hardt arbeid. Mye av grunnen til denne intensive jobbingen, er fordi jeg skal ut å reise. Rettere sagt, jeg skal til tre forskjellige land de neste to ukene og jeg reiser først thing in the morning! Vil ikke fortelle hvor helt ennå, eller med hvem, det skal dere få se. Som et resultat av skolejobbing, har jeg dessverre ikke fått knipset stort med bilder. Ikke med kameraet i alle fall, men mobilen har vært med! Sjekk mine siste Instagrams her.

Jeg er så gira på morgendagen, og de neste dagene! Elsker å reise og elsker å ta del i spennende ting. Selvfølgelig skal jeg ta med dere på reisen, bare vent. I mellomtiden bør dere stikke innom profilen min på Instagram, @KjetilLundstein.

ready

Jeg venter spent på neste uke, da er det mye som skjer!

Dette har kanskje vært det nærmeste jeg har kommet en helvetes uke hittil, rett og slett fordi jeg føler at tiden ikke strekker til. Hadde det vært en ekstra dag i uken, hadde livet vært enklere. Den luksusen er vi dessverre foruten.

Grunnen til at jeg kunne trengt noen dager ekstra, er fordi jeg skal ut å reise! Ikke bare til London, som jeg nevnte tidligere, men fikk også en spennende nyhet som omhandler enda en reise! Blir ufattelig spennende, og jeg skal ta med meg en jeg tror dere synes er litt morsom. Håper bare jeg rekker å bli ferdig med alt skolearbeidet.

Nå skal jeg på håndballkamp! Gleder meg.

pressedag: kaare lund

Denne uken har det vært presseuke, men jeg derimot, oppholdt meg på biblioteket.

Heldigvis holder Kaare Lund Agenturer til rett ved siden av biblioteket, så jeg rakk en kjapp tur innom for å titte på de kommende spring/summer-kolleksjonene fra blant annet Whyred, Won Hundred og Replay. Whyred er virkelig en av favorittene mine, bare se her!

Ikke bare er det drøssevis av heftige sko, men også masse masse skinnjakker. Dette kommer altså ut i butikk etter nyttår, noe jeg gleder meg til. Fikk kanskje ikke vært rundt på pressevisninger hele denne uken, men jeg er sikker på at jeg fikk vært på den beste!

school outfit

Nok en dag med intenst skolearbeid, men nå er det torsdag. Det betyr helg!

Eller helg og helg, skal jobbe med eksamen hele helgen, så kall det hva du vil. I kveld derimot blir det litt fest og fanteri. Jeg er med å arrangere Beerfest på skolen i kveld, så da skal jeg være konfransier! Det blir gøy, spesielt da jeg skal kle meg ut som en ølflaske! Haha, dere skal få se bilder. Men først, dagens antrekk.

Jacket Johnny Leave Home - Tee Acne - Jeans Acne - Shoes COS

Digger å jobbe med folka i Studentunionen! Er så bra gjeng og folka jeg skal jobbe med i kveld er jo bare kremen. Kommer til å bli et kjempekult arrangement! Vi snakkes.

the bomber

Det er ingen tvil hva som er trending på jakkefronten i år, nemlig bomberjakken.

Hver gang man går ut på gaten i Oslo, er det umulig å ikke få øye på en eller flere i dette plagget. Det maskuline snittet gir et hvert antrekk en tøff vri, om ikke det gjør hele antrekket! Når et slikt unikt plagg blir en trend, finner man fort mange forskjellige typer, i mange forskjellige farger, med ulike detaljer og ikke minst i flere prisklasser. Bomberjakken er tilgjengelig for alle!

Luxury

1. Acne Studios - 2. Burberry Brit - 3. Givenchy - 4. Neil Barrett

Dette er jakkene kanskje alle har lyst, hvertfall jeg. Jeg kunne gått langt for å få jakken over fra Neil Barrett, da jeg synes fargekombinasjonene er utrolig fine, samt den ekstremt deilige detaljen med kalvehår i blått! Acnejakken finnes også i svart og burgunder, og er en jakke jeg virkelig vurderer å gå til innkjøp av. Dette er derimot de dyreste variantene.

Budget

1. Johnny Leave Home - 2. Johnny Leave Home - 3. Selected Homme - 4. A.O.CMS

Over finner man de mer rimeligere alternativene. Jeg har faktisk begge jakkene fra Johnny Leave Home over, som jeg virkelig liker. De skiller seg ut på hver sin måte, noe jeg virkelig elsker. Ønsker man å gå for noen mer nøytrale, men tøffe jakker, kan man gå til innkjøp av den fra Selected og A.O. på Nelly for eksempel. Det er det mest plaine jakkene som er morsomst å style, da man kan leke seg mer med ulike fargekombinasjoner og flere lag. Dette er en jakke alle bør ha i år.

Snart er jeg featured i en artikkel om akkurat disse jakkene på Urban sine nettsider. Her snakker jeg mer om hvordan man kan style bomberjakken og hva jeg liker best. Dere skal få link når den tid kommer, men følg med!

feeling excited

Vet at jeg ikke har oppdatert stort på bloggen i det siste, men det er grunn for det.

Fri er et fremmedord for meg om dagen. Har jeg fri fra jobb og forelesning, er det eksamensjobbing som må gjøres. Det er alltid noe å gjøre, og gir man seg selv litt fri, kommer samvittigheten og ødelegger de få minuttene frihet man har gitt seg selv. For øyeblikket står opp til flere deleksamener for tur og da jeg bestemte meg for å bestille billett til London i november, forutsetter dette at jeg må jobbe knallhardt de kommende ukene. Som sagt, jeg har aldri fri.

Ikke nok med skolejobb, jeg har også et frivillig verv i Studentunionen ved Campus Kristiania, som jeg har nevnt tidligere. Her er jeg PR & Kommunikasjonsansvarlig ut 2013. I anledning rekruttering av et helt nytt Studentunionen, har den siste tiden gått til intervjuer, møter, generalforsamling og ikke minst har jeg stilt til intervju selv! Ja, jeg søkte enda et år i Studentunionen og vet dere hva, jeg fikk stillingen! Jeg har søkt en lederstilling i en helt ny avdeling jeg har vært med å utvikle sammen med resten av Hovedstyret. Det er ikke sikkert dette er interessant for dere, det kan hende dere ikke bryr dere i det hele tatt, men for meg, er dette veldig viktig. Verdien av å engasjere seg utenom studiene, har for meg vist seg å være uvurderlig. Jeg er så ufattelig glad for at jeg tok denne beslutningen for et år siden og at jeg har valgt å fortsette. Jeg er fra januar 2014, redaktør for Kommunikasjonsavdelingen i Studentunionen. Det vil være den største utfordringen jeg noen gang har tatt på meg, men også den mest verdifulle og lærerike. Jeg gleder meg!

Studentlivet er en viktig del av meg og jeg ønsker å inkludere dere i de opplevelse jeg kommer over. Håper det er greit.

lexington & sdg

Presseuken står for dør, men likevel har jeg fått besøkt mange spennende showrooms denne uke.

I tillegg til å være hos Moods of Norway og Mardou & Dean, har jeg også vært på pressevisning med Lexington og Stockholm Design Group. Her får dere litt om begge to i samme smekk.

Lexington

I regi av Presskontakterna, ble jeg invitert til Lexington sitt showroom ved Akerselva. Dette er opprinnelig et svensk merke, som den siste tiden har gjort det stort i blant annet USA. De har både interiør og klær, og det var deres kleskolleksjon for spring/summer vi skulle bli introdusert til her. Det er tydelig at Lexington er veldig inspirert av det amerikanske, noe jeg synes bare er bra, så lenge det kan skille seg litt ut i tillegg. Selve stylingen som var gjort til visningen var veldig gjennomført og løftet kolleksjonen betraktelig. Både for herrer og damer. Ta en titt.

Stockholm Design Group

Vet ikke om alle har hørt om SDG, men det er obviously et svensk skomerke som nå er blitt kjøpt av Eurosko. Jeg elsker sko, som noen vet, så dette var en gledelig start på dagen. Drømme meg bort i haugevis av fine skinnsko, det passer meg bra. Fikk også velge ut et par som jeg får tilsendt, dere kan tro jeg gleder meg! Her ser dere litt av utvalget deres som også er ute i butikk.

Sammen med en ekstremt tight skoleplan til uken, er jeg spent på hvordan jeg skal kunne klare å få med meg alle pressevisningene rundt om i byen, samtidig som jeg skal være på forelesning og jobbe med eksamen. Blir nok en like intens uke som denne. Vi får se!

late night /w mardou & dean

Dagene blir ikke bare startet med pressevisninger, de blir også avsluttet med dette.

Fra skole til møter, og fra møter til pressekveld. Mardou & Dean åpnet for inviterte inn til sitt showroom i Sorgenfrigate. Her kunne man selvfølgelig kjøpe aktuelle varer, men man fikk også en rundtur i kjelleren der man fikk se deres vår/sommer-kolleksjon. Hvem er det som mestrer å lage trendy våtdrakter? Helt seriøst? Jo, Mardou & Dean. Utrolig mye heftige pieces her, ikke for å snakke om groteskt deilige sko!! Takk for meg, og takk for at jeg fikk spise opp all maten deres. Sånn går det når man ikke rekker middag.

Kom akkurat inn døren og la meg rett ned i sengen. Kommer ikke til å rikke meg herfra før i morgen tidlig. Skal ligge her å sikle på de heftige hvite bootsene og de sexy krokodilleskinn sneakersene over frem til jeg sovner. Natta!

fra sted til sted

Dagene er intense..

Nærmest hver morgen starter med pressefrokost, tett etterfulgt av forelesning og deretter eksamensjobbing. Videre fortsetter kvelden med møter knyttet til Studentunionen. Det er vanskelig å være blogger, venn og flink og engasjert student på en gang. Likevel får jeg alle dager til å klaffe, men ender som regel opp som et slakt i sengen altfor tidlig på kvelden. Hvis dere ikke visste det, resulterer dette ofte i en morgen der man kjemper for livet for å komme seg opp. Men siden jeg sitter her og skriver, har jeg overlevd hittil.

Jacket Whyred - Jeans Acne - Scarf Acne - Tee COS - Bag Adax by Soulland - Boots Dr. Martens

Neste uke er det pressevisninger fra morgen til kveld, så blir nok like travelt da. Får håpe jeg overlever!

pressefrokost: moods of norway

Det var ikke en helt vanlig morgen i dag, det var en av de mer fargerike for å si det sånn.

Hvor ofte får man servert vafler, yogurthis og champagne til frokost? Jo, hver gang du blir invitert av Moods of Norway. I anledningen Moods sin nye sommerkolleksjon kalt Pop Factory, var jeg en av flere som har invitert til deres showroom i Bogstadveien. For en gjeng, det må jeg si.

Så fort det var over, og champagnen var tømt, bar det rett i forelesning. Haha.

nyheter: overdeler!

Over 20 nyheter på nettbutikken. Kun overdeler!

Synes det er så moro å bruke tid denne butikken. Det er noe både dere og jeg får ut av, og med så god respons jeg har fått, blir det ekstra moro. I den anledning har jeg lagt ut over 20 nye plagg på butikken! Her finner dere t-skjorter, skjorter, vester, jakker og frakker! Dere har kanskje sett noe av det før?

På hvert produkt dere klikker på inne på butikken, ser dere all informasjon dere trenger i margen til høyre. Her er det også link til bilder jeg har lagt ut på bloggen der jeg bruker plagget dere ser på. Er ikke det litt kult?

Håper dere liker det!

siste

Jeg synes det er spennende å gå nye årstider i møte når det kommer til klesveien.

Den siste tiden har det vært frem med jakker, frakker, skjerf og gensere, mens jeg har pakket bort haugevis av t-skjorter og shortser. Er det noe jeg aldri kan få nok av så er det jakker og gensere, så jeg elsker årstidsskiftet (så lenge snøen holder seg unna). Her er mine siste antrekk.

Av de antrekkene over, er min favoritt nummer seks. Elsker kombinasjonen av en fin frakk og et deilig skjerf. Det er heller ingen hemmelighet at jeg liker det virkelig komfortabelt, så nummer 4 og 7 er også antrekk jeg foretrekker. Hva synes du?

at home

Helg hos mor og far.

Alltid deilig å komme hjem til foreldrene. Her føler man at man alltid har det man behøver og bekymringene blir så mye færre enn normalt. Stikker tilbake til Oslo i kveld, men skal nyte et godt familiemåltid først. Sommeren er tilbake også, gitt!

Sweater COS - Jeans Acne - Sneakers Noodles

Litt av grunnen til at jeg dro hjem til Oppegård, var for å fikse litt mer med nettbutikken. Det har jo gått så utrolig bra!? Fått solgt flere ting allerede, på så kort tid! Jeg er ufattelig fornøyd. I gjengjeld har jeg nå lagt ut litt ekstra stæsj til dere. Sjekk ut nyhetene her!

morning

Det finnes ingen bedre måte å starte morgenen på, enn på treningsstudioet.

Jeg sier ikke dette for å skryte (joda, litt), men dagene blir alltid bedre hvis jeg starter med trening. Nå gjør jeg jo ikke akkurat dette hver dag, rettere nesten aldri, men i dag som i går, startet jeg på SATS. I dag var vi Team 2040 (2040, Kløfta) som trente nettopp dette, kløfta. Klarte ikke å ta shampo i håret etterpå, så hardt gikk det for seg.

Utfordringen her, blir å kunne opprettholde denne rutinen. Det skal ikke bli lett!

whyred

Denne dagen har vært fantastisk produktiv. Jeg overrasker meg selv!

Jeg var oppe kvart på 6 for å rekke og trene før skolen (snikskryt), da dagen skulle bli stappfull av skole, event og møter. Utrolig hva denne derre treningen gjør med overskuddet altså, og ikke for å nevne samvittigheten! Føler meg også utenom det vanlig fresh på slike dager.

Nevnte tidligere denne uken, at jeg nylig fikk meg en fantastisk fin frakk fra Whyred. Tok den med meg fra Kaare Lund Agenturer sitt vareprøversalg for noen uker siden og har nå endelig tatt den i bruk. Elsker den!

photo: Sara Strand

Coat Whyred - Shirt COS - Jeans Acne - Scarf Acne - Shoes Gregers

Selv om jeg er en tilhenger av tøffe bomberjakker, collegegensere og sneakers, er det deilig å kle seg litt finere i blant. Følte også at dette antrekket passet fint til brunchen hos Tommy Hilfiger. Hva synes du?

pressebrunch: tommy hilfiger

I dag var jeg tilbake på Posthallen, hos Tommy Hilfiger og deres showroom. Det var duket for brunch.

På utstilling, befant den kommende Spring/Summer-kolleksjonen til Tommy Hilfiger seg. Jeg må si at jeg finner Fall/Winter-kolleksjoner betraktelig mer spennende å se på i slike tilfeller, men fant likevel noen plagg jeg godt kunne tenkt meg. Det er tydelig at hawaii-mønstre er noe TH satser på den kommende sesongen, noe som ikke er helt meg. Men det er fortsatt mange tilskudd av de klassiske plaggene merket allerede er kjent for. Finner alltid noe å sikle på!

En ting er sikkert og det er at Tommy Hilfiger og Presskontakterna vet å arrangere pressevisninger. De fyller ikke opp visningen med bloggere og pressefolk, så det er derfor mulig å prate med alle og bli bedre kjent med spennende folk. I tillegg, så er maten alltid kick ass!

handen i fickan fast jag bryr mig

Det kommer så mange fantastiske album om dagen! For en deilig følelse!

Rart å si det, men i blant kan jeg forutse med rimelig høy sikkerhet at noen kommende album garantert blir bra! Et slikt tilfelle var Veronica Maggio sitt nyeste album. Dette er hennes fjerde album og på samme måte som Satan i Gatan ble produsert av en ny produsent, byttet Maggio produsent nok en gang for denne plata. Det kan vel kanskje høres på albumet, og det jeg hører, liker jeg. Med en deilig blanding av varierte låter, flyr låtene forbi raskere enn 40 minutter normalt gjør. For et deilig album!

Selve albumcoveret er jo like fint som jenta og musikken hun lager. Må si at jeg er frelst av denne artisten, virkelig. Låtene, stemmen, håret og leppene hennes (haha, besatt, jeg vet) alt er fint med henne! Har også noe spennende, i forhold til denne dama jeg vil vise dere snart. For dere som følger meg på Instagram, fikk dere kanskje et hint! I mellomtiden, sjekk musikkvideoen hennes til Sergerls Torg.

roar

Ny uke, nye muligheter.

For første gang på lenge, har jeg en uke fri for jobb. Det er kun for å få ekstra tid til skole, men jeg må innrømme at det skal bli godt å sove litt lenger, samt få trent litt (host, vi får se). Samt se litt serier jeg har gått glipp av. Dere vet den følelsen av ferie? Ja, selvfølgelig vet dere det, for dere har hatt høstferie (so unfair), den følelsen har jeg nå og det er deilig. Utrolig at en skoleuke føles som ferie.

Jacket Johnny Leave Home - Tee COS - Sneakers Noodles

Elsker fargene som endres utenfor døra. Er så deilig å kunne kle på seg litt ekstra, med flere lag, jakker og skjerf osv. I dag tok jeg på meg den animalistiske jakken fra Johnnyl Leave Home. Tigerprint-armene er heftige og gir meg perfekt camo for høsten, haha.

coats

Nå som høsten er ankommet, er det viktig å holde seg varm, men også å ta seg bra ut.

Selv om man helst skulle ønske å pakke seg inn i den største dunjakken med den deiligste pelsen, bør enhver gutt og jente ha en fin kåpe eller frakk i garderoben. Et slikt plagg kan løfte et antrekk betraktelig. Ved å kombinere et par enkle baseplagg med en fin frakk, kan man fort se fantastisk bra ut. Bare se på eksemplene under.

Siden jeg jobber i en av landets fineste butikker, synes jeg det bare skulle mangle at jeg kom med litt tips fra vår butikk, nemlig COS. Likevel, er det noen av de fineste jeg har sett i butikkene denne høsten. Den marineblå til venstre, er virkelig nydelig.

Selv har jeg en veldig fin frakk fra Whyred som jeg fikk med meg fra vareprøvesalget til Kaare Lund for noen uker siden. Skal vise dere den snart. Håper dere likte anbefalingen!

hundreds

Torsdag, er min fredag.

Jeg er ferdig med forelesninger hver torsdag, og pleier alltid å ta meg en tur ned på Hvelvet som er vår studentpub. Her prates det løst og fast, og nye vennskap oppstår. Det å ha forelesning til klokken 18 hver torsdag, og fortsette dagen videre med en kald pils i kjellern, er ikke feil. Men hey! Ikke drikk før du er myndig!

Jacket Whyred - Sweater The Hundreds - Bag Becksöndergaard

Tok i bruk den fresheste genseren i garderoben i dag, må jeg si. Fikk den med meg fra Urban forrige uke og digger den. Feeling childish, men kul. God helg a dere.

sesongstart

Endelig er tredje sesong av Homeland i gang!

Jeg elsker tv-serier. Uheldigvis har tiden blitt mer og mer knapp ettersom dagene blir travlere og jeg får dårligere samvittighet for hvert minutt jeg bruker på serier, MEN det er verdt det. Nå er Carrie, Brody og Saul tilbake og jeg skal straks se første episode av den tredje sesongen. Er så gira!

Noen andre som har sett de andre sesongene av Homeland? Makan til grensesprengende og intens serie, altså. Håper ikke jeg er den eneste fan'en der ute!

date night

Hadde en fantastisk deilig kveld i går, med fine fine Sarah.

Finnes det noe bedre enn å bli invitert på middag- og filmkveld, der alt er klart og servert så fort du kommer inn døren? Nei, ikke som jeg kommer på i farten. Derfor er det like deilig og koselig å være invitert hjem til Sarah. Filmen var kjøpt inn, nemlig The Great Gatsby. En visuelt henrivende film, virkelig!

Må alltid sprelle litt når jeg er med denne jenta. Derfor ble photoshoot i sengen (kinky, I know), samt litt filming. Scroll nedover og du finner en film full av lok, samt litt gitarspill og Justin Bieber sang. Heftig, jeg vet.

Vi er ikke shæster altså. Lover.

new week

Det har vært en sløv helg, en veldig sløv helg, som varte helt til mandag.

Derfor starter jeg uken i dag! Med trening, eksamensjobbing og litt papirarbeid. Kan ikke skryte på meg en pangstart altså, men det er rutine. Og rutine er bra! Livet er ganske så ålreit om dagen, utenom den smerten i halsen som sniker seg sakte men sikkert innpå og gjør seg klar til å angripe. Får hive innpå med appelsiner og omega 3, så skal jeg holde meg fri for sykdom denne sesongen. Nekter å bli syk nå. Det har jeg ikke tid til.

Jacket Jack & Jones - Tee Acne - Jeans Acne - Shoes Gregers

Nå er jeg på vei ut døren, på vei til Sarah. Hun disker opp til middag og film, og serverer garantert hennes berømte dadlesjokoladebanen-shake som forhåpentligvis gjør susen og holder sykdommen unna. Ha en fin uke!