hits

oktober 2015

details: home

Leiligheten min har virkelig begynt å ta form siden jeg flyttet inn. For hver dag som går, setter jeg mer og mer personlig preg på leiligheten og det er virkelig gøy å se forskjellen. Det er fortsatt mye som gjenstår, da veggene forløpig er helt tomme, men jeg tenkte å vise enkelte detaljer jeg er fornøyd med. Blant annet fra soverommet som jeg virkelig elsker!Det føles godt å vite at dette er et sted jeg kan bo i lang tid.

getting into it

Hver dag er bedre enn den neste. Hver dag føler jeg meg tryggere på det jeg driver med, selv om neste dag er mer utfordrende enn den forrige. Det å være ut i full jobb er krevende, men for meg er dette hverdagen min. Det er mye som motiverer meg, men det faktum at jeg har gått på skole i 16 år for å nå dette punktet, er hoveddriveren. Selvom de hverdagslige rutinene er mer distinke og avgjørende enn tidligere, prøver jeg så godt jeg kan å være spontan og sosial. Denne kombinasjonen kommer nok til å ta litt tid, but I'm getting into it.

Blazer Tagliatore - Shirt Brooks Brothers - Pants PT01 - Shoes Tods

Snakker om rutiner. Nå skal jeg dra rett fra jobb og til trening! Blir nesten litt stolt av meg selv jeg... Vi snakkes!

the modern essentials

Min garderobe består mer og mer av essensielle pieces. Jeg har blitt flinkere til å kjøpe allsidige plagg som jeg kan bruke ofte og kombinere til mye forskjellig. En organisert, god og tidsriktig garderobe trenger ikke bare bestå av dyre merkeklær. Man kan lett kombinere ulike kvaliteter, i ulike prisklasser, fra ulike merker. Selv har jeg ikke tilstrekkelig budsjett til å ha en full merkegarderobe, men har heller ikke stort behov for det heller. Derfor blir jeg veldig tilfreds når kjeder som H&M leverer sesongpieces som passer ønske-garderoben min perfekt!

Igjen fortsetter David Beckham å plukke ut sesongens favoritter hos H&M og jeg har også plukket ut mine favoritter igjen. The Modern Essentials blir utvalget kalt, og ja, her finner man pieces som virkelig er essensielle for herregarderoben. Her er mine favoritter;
Den kamelfargede frakken er virkelig noe jeg trenger denne sesongen, en ren og klassisk frakk som tar seg ufattelig godt om vinteren. Jeg klarer heller ikke å legge fra meg min fascinasjon for bomerjakker. HM blir flinkere og flinkere på å finne plagg som er både tidsriktige og tidløse, noe som er viktig for meg, for jeg hater å kaste/gi bort klær etter hver sesong.

Jeg setter også veldig pris på samarbeidet mellom disse to merkenavnene, H&M og David Beckham. Det gir meg faktisk enda mer lyst til å handle der! Likevel ser det ut til at Kevin Hart er noe mer fornøyd med Beckham enn andre. Se den morsomme kampanjefilmen under:

Annonse

my new job

Det å starte i ny jobb er alltid nervepirrende. Man er usikker på hva man har i vente og har både forventninger og forhåpninger. Jeg var spesielt nervøs ettersom denne jobben, var min aller første lederstilling. I dag er jeg ufattelig trygg på det valget jeg tok og ser frem til hver eneste dag. Hverdagen er dynamisk og utfordrende, noe som passer meg perfekt. I tillegg, har jeg alltid drømt om en stilling innen mote. Stillingen min er e-commerce manager hos Ferner Jacobsen.

Endelig kan jeg bruke all min kunnskap fra bloggen, samtidig som utdannelsen min kommer godt til nytte. For å si det enkelt, er jeg ansvarlig for nettsiden og nettbutikken til Ferner Jacobsen. Det er en veldig spennende bransje som alltid er i utvikling. Dermed blir hver dag ulik den neste. Klikk deg inn her, og se hva jeg jobber med hver dag!
Blazer Tagliatore - Pants PT01 - Tee COS - Sneakers Lanvin - Watch Triwa

Det hjelper også at Ferner fører mange fantastiske brands! Det går ikke én dag, uten at jeg sikler etter produktene her. Over ser dere bare noe av hva jeg har klart å kapre med meg. Jeg digger det!

movie night

Det har vært litt av en uke! En intens, men fantastisk uke. Jeg har flyttet inn i min helt egne leilighet og har ikke gjort annet enn å jobbe med den. Det har vært noen endringer å ta hånd om, men nå begynner ting virkelig å falle på plass. Gleder meg til å vise den frem!

Alt som har skjedd har virkelig tappet meg for krefter. Derfor skal jeg nå endelig slappe godt av, og stikke på kino. Jeg skal se The Martian, som er antatt å være årets største filmbegivenhet! Ekstra gøy er det at Aksel Hennie spiller i den! Filmen handler om Mark Watney, en astronaut som er stranden på planeten mars. Mens Watney gjør alt han kan for å overleve på mars, planlegger hans mannskap på jorden (deriblant Hennie!) en redningsaksjon. Et spennende plott som passer perfekt på en søndag kveld!
Ha en fortsatt god søndag!

 

Annonse