hits

november 2012

keeping warm

Da har vinteren ankommet for fullt.

Jacket H&M by Margiela - Chinos NN07 - Shades WeSC - Scarf Acne

Enda godt at jeg har nok av jakker som holder meg varm i løpet av denne vinteren. Da kulda gjør at man må dekke seg fullstendig til, er jeg så overfladisk opptatt av å ha et stort utvalg av vinterjakker. Jakken over er den jeg kjøpte fra Margiela sin H&M-kolleksjon. Elsker den!

raining apples

Jeg har lengtet etter dette øyeblikket, nemlig det øyeblikket jeg satt med min egen iPad!Ikke bare er det en vanlig iPad jeg har kjøpt meg, men en iPad Mini! Hva skal du med en liten iPad spør du kanskje. Jeg svar bare, because its awesome! Og det er den. Da jeg leser til eksamen som er i morgen har jeg bare brukt den til lesing, noe som funker bra. Den funker også perfekt å bruke til å oppdatere her!

Er utrolig fornøyd.

new hairdo

Tenkte å prøve noe nytt. Er fantastisk fornøyd!

Litt annerledes enn hva jeg tidligere har gått for, men var virkelig klar for en forandring. Hvem er det bedre å gå til da, enn Hendrix Hair? Hendrix har vunnet min tillit, og tro meg, det er ikke mange som får lov til å leke seg med saks i mitt hår. Hva synes dere?

Sponset hårklipp

echo

Foxes er ute med ny singel, Echo!

Har skrevet om Foxes tidligere, og jeg ser ingen grunn til å ikke fortsette å holde dere oppdatert på hvordan det går med denne dama. Musikken er fantastisk og får meg i ufattelig godt humør. Siste låta Echo finner dere på Spotify.

insta life

Livet på insta er virkelig ikke noe å kødde med.

Den siste tiden har vært travel, og jeg har reist Skandinavia rundt både i jobbsammenheng og for hygge. Alt blir selvfølgelig lagt ut på min Instagram som er @KjetilLundstein. Jeg har blitt helt avhengig. La meg si det sånn, hadde Instragram vært en eksamen, hadde jeg fått en A. Lett.

new in

Selv om jeg ikke campet utenfor HM-butikken i dag tidlig, fikk jeg heldigvis velge å vrake i Margielas godsaker. Var jo fast bestemt på å gå til innkjøp av hvertfall noe av det nye. Men da jeg stod der og prøvde ut alt, var det altfor vanskelig å bestemme seg. Tror jeg er fornøyd faktisk. Den skal hvertfall på i kveld!

hvad laver du?

Cardigan Acne - Scarf Acne - Jeans Nudie Jeans - Boots Dr. Marten - Hat Filippa K

Da er jeg hjemme etter en heftig tur til København. Kjipt at det er over allerede, men med tanke på at eksamen skulle leveres inn i dag, var det like så greit. Frem til neste eksamensrush som er neste uke, skal jeg ligge langflat i sofaen og slappe av til jeg spyr. Livet er herlig!

københavn

Sammen med Studentunionen på Campus Kristiania, har jeg tilbragt de siste dagene i København.

Jeg kan meddele at jeg har fått stillingen PR- og Kommunikasjonsansvarlig i Hovedstyret ved Campus Kristiania. Sammen med nye og tidligere medlemmer ved Studentunionen reiste vi søndag til København. Det har vært dager fulle av seminar, samt hygge på kvelden. Dro uten å kjenne mange, men kommer hjem med mange nye venner!

Husker ikke sist jeg var i København, men må si det er en fantastisk fin by!

ride

Den unike Lana Del Rey fikk meg addicted. Addicted på henne og musikken hennes. Og det kommer bare til å fortsette.

Den siste singelen hennes Ride kom i videoformat forrige måned og jeg legger den ut her, for jeg synes dere bør se den alle mann. Sammen med låten, forteller Lana sin historie som gjør opplevelsen litt mer interessant. Live fast, die young.

frkstd

Har virkelig fått kjørt meg denne uka. Bokstavelig talt. Kjørt frem og tilbake fra Fredrikstad hver dag..

Leather Jacket Tommy Hilfiger - Shirt Topman - Jeans Nudie Jeans - Wallet Acne

Sammen med jobbet, Gateway College, har vi vært på utdanningsmesse i Fredrikstad denne uken. Hovedoppgaven min var å kjøre stuff frem og tilbake, noe som har vært moro ettersom det å bo i byen ikke byr på mange utfordringer med bil. Nå er det over, og jeg feiret med en liten shopping spree i Frækstad sentrum. Veldig fornøyd.

by margiela

Mange av dere har nok hørt at Maison Martin Margiela er H&M's neste samarbeid, og det gleder mange. Meg blant annet.

Uansett hvor mye jeg har hørt om dette samarbeidet, har jeg ennå ikke fått sett hele herrekolleksjonen, until today. Lagde en liten montage av de tingene jeg håper på å få innabords etter lanseringen. Jakkene er utrolig fete, da de skiller seg enormt ut fra det herrer daglig går med. Jeg går gjerne i en jakke fullstendig lagd av belter!

Hva synes dere om den kommende kolleksjonen?

Forresten, for dere som er interesserte i å se hvem som var så heldige å vinne sin veldig egne Daniel Wellington-klokke, kan klikke seg inn på Facebooksiden min å se. Gratulerer!

oh lola

Cardigan American Vintage - Scarf Acne - Longsleeve Hope - Dog Miss Lola

Første dag ute av huset som frisk gutt og det var no holding back. Intensiv dag på jobb og jeg var forberedt på å dø. But I did not. Likevel ble jeg så sliten at jeg nå ligger i sengen og ikke vet om jeg skal sove eller åpne en flaske vin. Kanskje jeg ikke er helt frisk likevel.