hits

november 2013

ønskeliste #2

Det er ingen tvil om hva som er årets store nyhet, den ene tingen man virkelig må ha.

Jeg har en indre nerd som ofte vil ut, rettere sagt vil han ut hele tiden. Hadde jeg hatt muligheten til å sette tiden på pause, hadde jeg brukt altfor mange dager foran skjermen med en Playstation-kontroll i hånda. Dette er selvfølgelig noe jeg ikke snakker ofte om, kall det en guilty pleasure, men hver gang jeg har mulighet, er jeg en gamer. Derfor er jeg henrykt og altfor gira nå som Playstation 4 er lansert!

Jeg ønsker meg denne maskinen helt vilt, selvom det egentlig ikke er noen spill jeg har lyst på helt ennå. Vil egentlig bare ha den, kose med den, sikle på den og fortelle alle at jeg har den. Mamma og pappa, vær så snill?

Annonse

new do

Bedre sent enn aldri. Endelig fått klipt skallen!

Det at jeg hadde time hos frisøren, var et perfekt tilfelle av "argh, jeg får ikke lest til eksamen folkens". Har gått rundt og drasset på en massiv manke på skallen den siste tiden, og har hatt tankene på noe helt annet enn å gjøre noe med det. Men til slutt kom jeg til et punkt hvor jeg fikk grøssninger av å se et fugleskremsel av noe tryne i speilet. Hvem er vel bedre til å gjøre noe med det enn Hendrix hos Hendrix Hair?

Jacket H&M by Maison Martin Margiela - Shirt Acne - Shoes COS

Deilig å endelig kunne ta frem den fine sauejakken min. Den er så god å ha på seg, og ikke minst, ser den så heftig ut! Nå kan vinter komme altså, for jeg er forberedt.

so close

Tenkte å vise en liten film fra Oslo City sin konkurranse som jeg var finalist i!

Jeg var finalist i konkurransen om å vinne shopping til hele 500.000kr, men jeg vant dessverre ikke. Det var derimot en morsom opplevelse som jeg er glad jeg fikk være med på. Vil med dette innlegget bare vise takknemlighet overfor dere som stemte på meg, jeg vant nemlig folkets favoritt, kun takket være dere! Med det vil jeg vise en liten film fra dagen det hele gikk ned.

Hvis du vil gjøre meg enda mer fornøyd, og gi meg muligheten til å kanskje vinne noe annet, hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg her, til Årets Herreblogg til Vixen Blog Awards. Hadde vært morsomt å faktisk vinne noe, hehe. Takk for all støtte!

vært forelsket?

Sex kan skape utfordringer for mange.

Man tenker kanskje ikke over det, spesielt ikke vi som lever i Norge, men hvert år får 16 millioner unge jenter barn. Majoriteten av disse jentene bor i utviklingsland. Grunnen til at tallet er så høyt i disse landene, er fordi et fåtall av dem går på skole, der man lærer om prevensjon og har tilgang til helsestasjoner. Norad er direktoratet for utviklingssamarbeid. Norsk bistand får hjelp av Norad, som gjør bistanden mer effektiv. Så når vi donerer penger til veldedige organisasjoner, spiller Norad en viktig rolle med forvaltningen av disse pengene. De gjør norsk bistand bedre.

Sex skaper utfordringer, og spesielt for de som ikke har tilgang til kunnskap. Kunnskap gir mulighet til å bestemme over eget liv. Vår bistand kan gi flere unge den kunnskapen de trenger til å bestemme over sine liv.

Annonse

this is my home

En dag, skal jeg bo akkurat sånn som jeg har drømt om.

Jeg jobber og står på, på skolen, på jobb og ellers i livet for og lykkes. Alle vil lykkes. Men hva vil det si og lykkes? For meg handler det om familie og venner, men også et hjem. Et hjem som er ditt eget, preget av deg og din stil, din estetikk og dine følelser. Jeg surfer rundt på nettet og blir inspirert av andres makeløs hjem og tenker, sånn vil jeg bo. Sånn vil jeg ha det.

Håper virkelig den dagen kommer.

study mode

Det er den verste perioden av året, eksamensperioden.

Jeg er ikke alene når jeg sier at denne tiden av året, virkelig er den verste. Angeren rundt det faktum at man ikke har åpnet bøkene før nå, er sterk. Jeg er til og med nødt til å gå til innkjøp av bøker jeg ikke en gang visste at jeg trengte. Ikke nok med at vinteren bringer med seg nok mørke som det er, men med fire skoleeksamener for tur, blir hverdagen brått enda mørkere enn man trodde var mulig. MEN, jeg holder motet oppe og finner motivasjon i juleferie med pinnekjøtt og playstation. Dette skal gå så bra så.

Jacket Johnny Leave Home - Sweatshirt Arkaiv - Tee Acne

Første eksamen er allerede på onsdag, og den siste er 17. desember. Jeg ringer julen inn med eksamen.

home

Jeg er hjemme igjen. Ikke i Oslo, men på Oppegård hos mor og far.

Oslo er ikke hjemmet mitt lenger, da jeg har brukt denne helgen på å flytte alt jeg eier og har fra byen og hjem hit. Og vet dere hva? Her ute er det vinter! Har allerede fått julestemning, da gresset og alle trær er kritt hvite. Brukte derfor denne søndagen på å traske rundt i mitt nydelige nabolag. Jeg er glad jeg flyttet hjem.

Har dere forresten lagt merke til noe nytt her på bloggen?

ønskeliste #1

Julen nærmer seg og jeg setter sakte men sikkert opp en liste over ting jeg ønsker meg.

Som blogger, føler jeg meg pliktig til å konstant ta med meg kamera overalt. I praksis ender jeg opp med å ta bilder 1/10 ganger, så med andre, er det bare en vekt som gjør bagen min tyngre hver eneste dag. Jeg er derfor på utkikk etter et kamera som er lett, men bra slik at jeg kan knipse når som helst, og hvor som helst. Og jeg tror jeg har funnet det rette kameraet!

Kameraet heter Sony NEX 5T! Kjenner du til dette kameraet eller typen? I filmen over, virker det veldig bra og jeg liker det faktum at man kan skifte linser på det selvom det er et lite og kompakt kamera. Krysser fingrene på en hard pakke under juletreet i år!

Annonse

staying home

Hvit helg, foran skjermen, alene.

Det er eksamenstid og hver time teller. Derfor er det dumt å kaste bort en hel dag, med å være bakfull, i fosterstilling, i sengen. I tillegg så er jo fredagen på TV noe av det beste! Har kjøpt inn Pepsi Max, sjokolade og popcorn og koser meg. Alene derimot.

Jacket Whyred - Sweatshirt COS - Jeans Acne - Shoes COS

photo: Johnny Huynh

I morgen er en spesiell dag, og da er det greit å være fin i formen. Skal nemlig flytte hjem i morgen! Og jeg gleder meg faktisk. Kommer til å savne Nancy, men akkurat nå savner jeg mor og far. Skal bli godt å slippe og lage min egen mat!

back with vixen

Det er duket for en ny Vixen Blog Awards folkens, og gjett hvem som er semifinalist?

I går var det meet and greet med alle semifinalistene til det kommende Vixen Blog Awards! Alltid like moro å møte gamle kjente, samt nye ansikter. Jeg er i år semifinalist i kategorien, Årets Herreblogg og denne gangen ønsker jeg å stikke av med seieren. Dette forutsetter selvfølgelig at du klikker deg inn og stemmer på meg! Hadde blitt veldig takknemlig.

photo: Johnny Huynh

Det er alltid like spennende med Vixen Blog Awards, og jeg er alltid like nervevrak, hvert år! Hadde vært fantastisk moro å faktisk stikke av med seieren denne gangen. Håper du vil hjelpe meg :-)

my favourite girl

Vinteren nærmer seg, og det betyr, at konserten også nærmer seg!

Tidligere i høst fikk jeg den ære av å ta bilder til intervjuet med Skandinavias fineste jente, nemlig Veronica Maggio. Jeg er virkelig sjarmert av henne, og alt som kommer ut av munnen hennes er vakkert. Det å få lov til å ta bilder av henne i 20 minutter i strekk, gjorde også at jeg ble enda mer forelsket. Flinke Felicia gjorde intervjuet, og det kan dere lese her.

Konserten til Maggio finner sted i Oslo Spektrum den 31. januar og jeg skal selvfølgelig dit. Er ikke noe annet sted å være, enn akkurat der den kvelden. Kjøp billetter her!

tips

Julen nærmer seg, og jeg vet du står overfor et vanskelig valg av gaver. Tro meg, det er helt normalt!

Jeg sliter sjeldent med å vite hva jeg ønsker meg. Personlig, ønsker jeg kun myke gaver, selvom jeg hadde selvfølgelig satt pris på en ny telefon under treet i år. Hva passer vel bedre enn litt gavetips, fra et av de beste stedene å handle gaver på, H&M! Jeg har plukket ut noen favoritter fra deres netttside, som kanskje hjelper handleprosessen litt. Ta en titt.

Skinnjakken fra H&M har jeg faktisk, og det er en vannvittig kul jakke til billig pris. I tillegg, hvem hadde ikke blitt glad for en fløyelsblazer? I would! H&M har virkelig stepped it up på herrefronten, og det varmer hjertet mitt. Blir brått noen gaver til meg selv i år.

Annonse

latest igs

Jeg føler at jeg er tilbake etter en veldig lang reise. Endelig.

Den siste tiden har blitt brukt på reising. Har vært i Amsterdam, London og København på kort tid og er nå endelig (faktisk) tilbake. Gårsdagen var også en liten reise i seg selv, da jeg var finalist i Oslo City sin konkurranse, en konkurranse jeg ikke vant. Dessverre. Med andre ord, det har vært mye som har skjedd, men nå er jeg klar for ta skolen med storm! Sjekk mine siste instaøyeblikk her.

Angående gårsdagens konkurranse, og hele den pakka der, skal jeg skrive mer om senere. I tillegg skal jeg vise dere noen morsomme bilder fra dagen! Men i mellomtiden, følg meg på insta a?

finalist!

Denne uken byr på show og glam! Jeg er nemlig finalist i Oslo City sin konkurranse!

Jeg nevnte for en liten stund siden at jeg var delfinalist i Oslo City sin store konkurranse om å vinne shopping for hele 2014 til en verdi av 500.000kr. Det er jo helt sykt når man tenker seg om, så ikke rart jeg vil vinne! Derfor var det moro å høre at jeg er finalist!

Men for at jeg skal vinne er dere nødt til å stemme på meg på OsloCity.no. Dette er derimot bare en del av konkurransen, resten skjer førstkommende lørdag på selve Oslo City! Det blir rød løper, live show og konkurranse! Alle må komme å heie på meg, klokken 15:00! For første gang på lenge, skal dressen på!

Over ser dere noen bilder fra VIP-kvelden på Oslo City jeg var på sammen med Sarah. Hadde vært så fantastisk å vinne denne premien, for da skal jeg blogge på Oslo City sin nettside i HELE 2014! Tenk så mye spennende jeg skal vise dere. Stem på meg, og dere vil IKKE angre!

køben

Lenge siden sist! Og nå er jeg også i et annet land!

Nå sitter jeg i København sammen med hele Studentunionen. Vi er på seminar, der nye og tidligere aktive medlemmer samles årlig for å bli kjent, jobbe med teambuilding og for litt morsomheter. I dag har vi vært på Café Norden midt i byen, i tillegg til at jeg har fått shoppet litt. Har med meg den nye vinterjakken min, som dere kan se her.

Jakken er fra Penfield og jeg kjøpte den på en liten fet butikk i Shoreditch, London. Liker veldig godt at det er en jakke og ikke en parka, noe som jeg alltid har hatt tidligere. Fargene er også fantastisk, synes nå jeg! Gleder meg til å bruke den mer.

coming home

Kofferten er pakket og jeg sitter klar for å reise hjem.

Kjenner jeg har en klump i magen nå som jeg skal forlate dette fine stedet, og ikke minst fine Mari. Siste kvelden, i går, viste jentene meg rundt her i Shoreditch og det er helt ufattelig hvor mange kule barer det er her! Vi var innom The Bookclub, Roadtrip og det kuleste, nemlig "Open mic night" på Troy Bar. Nå sitter vi her og surmuler for at jeg skal reise hjem, men det er klart at jeg kommer tilbake. Har fortsatt mye igjen å oppleve!

Coat Topman - Scarf Wills - Tee COS

Over ser dere litt av hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her. Fant en fantastisk frakk på Topman som jeg var nødt til å ta med meg. Har alltid hatt lyst på en camel-farget frakk, så nå er jeg fornøyd! Skal vise mer, selvfølgelig. Men akkurat nå, må jeg løpe!

shoreditch

Nok en dag har gått her i London og avreisen nærmer seg.

Hittil har jeg fått smakt på utelivet her i byen, samt mye spennende mat og drikke. Jeg har også fått kjøpt inn alt av klær jeg ønsket! Ikke minst en ny vinterjakke. Årets mest vriene kjøp er den forbanna vinterjakken, men jeg tror jeg har funnet min virkelige favoritt. Har også fylt opp kofferten med litt greier fra Topman som jeg ser frem til å vise dere. I kveld skal vi ut med andre kjentfolk som bor i byen, som en avskjed på et herlig opphold. Gleder meg til å komme tilbake.

Jacket Johnny Leave Home - Sweater COS - Hat Acne - Shoes COS

Har nesten dårlig samvittighet her jeg sitter, da jeg ikke har fått jobbet noe med skole, i tillegg til et langt opphold fra treningen. Skal bli fint å komme inn i rutinene igjen, men aller mest vil jeg bare bo her for alltid! Godt jeg har en bestevenn som bor her.

english breakfast

Det er ingen tvil om at frokosten her i London er annerledes enn hjemme.

Mari bor i Shoreditch i London, som er en bydel veldig ulik den London mange kjenner til. Det var akkurat en slik opplevelse jeg ønsket meg da jeg kom hit. Den typiske Londonturen er ikke noe høydare for meg egentlig, men et innblikk i en student sitt liv, litt utkanten, det er spennende det. Derfor tok Mari med meg på Breakfast Club her i Shoreditch i går, for en skikkelig engelsk frokost.

Takket være tips fra en av dere, har vi nå bestemt oss for å ta turen til museet, Tate Modern. For å sitere kommentaren, så er det hit man skal dra hvis man er interessert i litt "fucked-up-art". Høres spennende ut!

the good life

London er herlig, godt å være tilbake.

Briter er et folkeslag jeg virkelig synes godt om. De er kanskje litt lik nordmenn på en måte, men de garantert hyggeligere. I tillegg, snakker de verdens fineste språk! Skal være i byen til onsdag, på besøk hos Mari. Det er godt å se jenta igjen, samt er det godt å være med og oppleve livet hennes her. Et liv som hadde passet meg godt!

Da jeg kom i går dro vi ut og spiste på en spennende restaurant kalt Dishoom, som er en indisk konseptrestaurant. Deretter dro vi på en jazzbar og hørte på liv musikk, mens vi drakk enorme og fantastisk gode drinker. Dagen i dag har kun godt til å shoppe, med innspill av mat selvfølgelig. Har fått brukt litt penger i dag, for å si det mildt.

Jacket Jack & Jones - Sweater Johnny Leave Home - Shirt Acne - Jeans Acne - Boots Dr. Martens

Noen som har noen tips om steder jeg bør dra å se mens jeg er her? I morgen skal nemlig Mari og jeg være turister og da er det greit med noen ekstra tips. Tar alt til meg med stor takk!

min egen nettbutikk

Dette er så spennende og så gøy! Jeg har åpnet min egen bloggnettbutikk!

Jeg har så ufattelig mye klær, klær jeg ikke har plass til i garderoben, klær som ikke lenger passer, klær jeg ikke en gang har brukt, som jeg gjerne vil selge videre til dere. Det er mange som i løpet av den siste tiden, har etterlyst et sted å kjøpe tingene jeg har brukt og derfor gir jeg dere nå mulighet til å handle nesten hva dere vil. Velkommen til min butikk her!

Nettbutikken oppdateres jevnlig og måten å handle på er ufattelig enkel! Er det noen plagg eller ting du har sett på bloggen min, som du kunne tenkt deg å kjøpe, er det bare å ta kontakt så skal jeg se om jeg kan legge dette inn i butikken min. Håper du er like gira som meg!

dark

Jeg rakk så vidt å komme inn døren, før jeg nå skal ut på tur igjen.

Det ble en lang lørdag med jobb hjemme i Norge, før jeg nå igjen hiver meg på flyet. Denne gangen i retning London. Min gode venn Mari studerer sitt andre år i denne fine byen, så jeg reiser rett og slett for å gjendyrke det beste vennskapet noen sinne og for å kose meg i en av mine favorittbyer. Det blir nok mye shopping, mye god mat, litt drikke og mye mye latter. Vi sees i London!

Coat A.O.CMS - Shirt Won Hundred - Chinos A.O.CMS - Shoes COS - Shades Oliver Peoples

Må innrømme at jeg digger dette antrekket fra Amsterdam. Skjorten fra Won Hundred er utrolig stillig og kommer ut i butikkene til våren. Har også fått meg et par nye favorittsko, fra min egen arbeidsplass, COS. Hva synes dere?

red

Var ikke lang tid jeg tilbragte i Amsterdam. Nå er jeg hjemme igjen.

Sarah og jeg kom hjem i går, og avsluttet en spennende reise med litt hardcore norsk svadamat, nemlig pizza. Etter å ha spist så mye fancy mat, trengte vi noe ordentlig karbohydrater. Må innrømme at det var ganske heftig i Amsterdam. Ikke minst var det utrolig moro å testkjøre BMW i3, så moro at jeg allerede nå har lyst til å skaffe meg en! Haha, bare å begynne og spare.

Jacket A.O.CMS - Tee Whyred - Jeans Acne - Sneakers Noodles - Shades Ray Ban

I morgen er det på farten igjen, da jeg skal til London å besøke min kjære kjære Mari. Sist jeg var i London, var det for å intervjue Maroon 5 sammen med Coca Cola. Da fikk jeg ikke mye tid til å oppleve byen, så gleder meg til å bo sammen med en "innfødt" og få se byen på skikkelig vis. Dere skal selvfølgelig få bli med!

bmw i3

Sammen med en venn, ble jeg invitert til Amsterdam av BMW, grunnen er deres nye el-bil, BMW i3.

Som den ferske bilisten jeg er, ble jeg rimelig overrasket da BMW vil sende meg til Amsterdam for å være med på lanseringen av deres nye bil. Dette er noe de kaller en mega city car og den skal være perfekt for storby-kjøring! Det passer meg utmerket. Her i Amsterdam skulle vi også kjøre rundt en hel dag!

Var faktisk et snev av nerver som gjorde litt ut av seg i forkant av kjøringen. Jeg har jo lappen og kan kjøre bil, men et nytt land med millioner av uvørne syklister, var jeg redd at dette oppholdet skulle bli starten av en litt kjipere opplevelse, i buret. Alt gikk fullstendig strålende! Og jeg sitter igjen med følelsen av å ha kjørt rundt i den deiligste bilen noen sinne. Her er litt bilder fra dagen med Sarah.

Barnet vårt!

Alt BMW har ordnet er så ordentlig og alt er virkelig gjennomført. Det har vært et tett program, stappet med spennende mat og drikke, snacks og foredrag. Har heldigvis rukket å se litt av byen, samt leke litt på hotellrommet. Nå skal vi derimot hjem.. Takk for meg Amsterdam. We'll see each other again soon!