hits

november 2015

dag etter dag

Jeg tror jeg har forstått hvordan det egentlig er å være ute i arbeidslivet for fullt. Jeg har forstått hvorfor det kalles arbeidslivet. Livet blir arbeidet. Og det var akkurat slik jeg hadde håpet det skulle bli. Greit at mann, hund og hus blir å se øverst på ambisjonslisten en vakker dag, men jeg har bestemt meg for at jobb, karriere og meg selv, er fokuset fremover. Selvom det er tungt, så elsker jeg det!

be seen

Dagene blir mørkere og det er vanskeligere å bli sett. Det er svært ugunstig for både bilistene og for oss fotgjengere. Den økte ulykkesrisikoen kan derimot halveres med små grep. Grep jeg mener vi selv er ansvarligere for å ta tak i, ikke bare for vår egen del, men for de som sitter bak rattet. Det letteste og mest effektive grepet er så enkelt som å bruke refleks.

Mine venner hos Mardou & Dean har i samarbeid med IF Skadeforsikring laget en egen reflekskolleksjon, bestående en jakke og accessoirer. Dette er et spennende og livsviktig samarbeid, som lar oss være mer forsiktige i trafikken, samtidig som man tar seg godt ut. Kolleksjonen kan du kjøpe her, eller i en av de fantastiske butikkene til M&D i Oslo.


 

 Annonse

buda

Det har vært en av de beste helgene på lenge! Fire dager i ny by var det som skulle til for å virkelig gjøre meg glad og fornøyd. Jeg har aldri vært i Budapest før, men nå har jeg allerede et stort ønske om å dra tilbake. Hver dag ble brukt på trasking, shopping, mat og drikke, slik man skal tilbringe tiden sin i spennende byer. Ekstra godt var det å tilbringe helgen med noen som kjenner byen godt!

Sweatshirt Polo Ralph Lauren - Jeans Replay Hyperflex - Sneakers Adidas Flux - Shades Kaibosh

Det er likevel godt å komme hjem, til egen seng og jobb. Fire dager borte fra jobb er mer enn nok! Med det tar jeg kvelden. God natt!

oh, right, hello

Dagene flyr av gårde og jeg blir like overrasket hver gang jeg ser hvor lenge det er mellom hver oppdatering her inne. Det at tiden går fort kan vel egentlig forklares av en spennende og hektisk hverdag, og det synes jeg er bra. For å bryte ned innlegget i to ulike oppdateringer, kan jeg aller først begynne med å si at ting går bra! Jeg blir mer og mer glad i jobben og leiligheten. Enkelte endringer krever mer tilpasning (les: økonomisk), naturlig nok, men ellers er alt topp!

Oppdatering nummer to er at jeg endelig, etter 11 måneder uten noe som helst ferie, skal ut på tur! Kommende uke flyr jeg til Budapest for å drive dank med en kompis som studerer der. Jeg er klar for å oppleve en helt ny by, i tillegg til å få litt velfortjent fri. Gi gjerne noen Buda-tips!
Jacket Samsøe - Tee Acne Studios - Jeans Won Hundred - Sneakers Puma x Stamped - Scarf Natura Cashmere

Denne søndagen har jeg tilbragt hos mor og far, sammen med søster. Vi har feiret farsdag med kake og presanger! Gi din far en ekstra god klem i dag. Han har fortjent det!

uken for norsk musikk

Det har vært en deilig uke hva angår norsk musikk. Ikke bare fikk vi den melankolske, men sexy musikkvideoen til Astrid S sin Hyde, vi ble også servert tre kanonlåter fra Karpe sitt kommende album. Denne uken vil bli husket.

Etter å ha sett Astrid S opptre live for første gang, på et utsolgt Parkteateret, gledet jeg meg veldig til å se den etterlengtede videoen til hennes siste låt. Jeg hadde selvfølgelig fått med meg de deilige teaserbildene fra shooten som foregikk på Island, noe som fikk meg mer gira. Videoen ble sluppet tidligere denne uken, og komplimenterer låta bedre enn jeg hadde forventet. Jeg elsker alt ved den.

 

Til tross for at jeg er Astrid S sin selverklærte største fan, har et enda saftigere slipp funnet sted denne uken. Karpe Diem duoen slapp tre låter med tilhørende videoer fra Heisann Montebello, som alle er tilgjengelig på Spotify og YouTube. Jeg går ikke dypere inn på de politiske budskapene i de ulike låtene, det får avisene og kommentarfeltene ta seg av, men jeg kan si såpass at de har fått meg til å gråte. Anbefaler en titt og et lytt på hver av disse tre låtene (opp til flere ganger).

Nå har du mer enn nok deilig musikk for helgen. God lørdag!