hits

desember 2012

scarf maniac

Tittelen beskriver meg rimelig greit. Noe av det beste med vinteren er faktisk å gå med skjerf!

1. Turnbull & Asser - 2. Rag & Bone - 3. Missoni - 4. J.Crew - 5. Horiyoshi the Third - 6. Alexander McQueen - 7. Ami - 8. Drakes - 9. Drakes

Skjerfene over fant jeg på Mr. Porter og det er flere av disse jeg virkelig kunne tenkt meg. Skjerf passer også godt til høsten og våren, så man kan rett og slett ikke få nok av det! Jeg liker spesielt det oransje skjerfet fra J.Crew, i tillegg til det fra Horiyoshi the Third. Good thing at jeg har bursdag veldig snart! Hint hint. Fant du noen fine her?

winter not so wonderland

Julen er offisielt over, og for min del, kan vinteren også snart forsvinne.

Jacket Woolrich - Sweater Urban Outfitters - Bag Mulberry - Jeans Cheap Monday - Boots Dr. Martens

Kulde, slapsesnø, altfor mye klær, kalde hender, neser og ører, is og mørke dager holder for denne gang. Snø og kulde er fint på fjellet, men ikke i byen. Jeg begynner å bli lei, og regner med at jeg ikke er den eneste! Nesten så jeg teller ned dager til våren er i gang.

Forresten, avstemmingen til Vixen Blog Awards varer helt til 13. januar, så det er snaue 2 uker igjen å stemme før finalistene blir klare. Jeg setter pris på hver eneste stemme jeg får av dere, og er allerede kjempe fornøyd! Hvis dere ikke har stemt ennå, eller vil stemme mer, kan dere klikke her. Tusen takk!

snødd vekk

Selv om all snøen bekymrer meg for kjøreturen i morgen, er det virkelig noe koselig ved det hele.

Gårsdagens julaften var veldig fin. Selv om jeg forventet lite med gaver under juletreet ble jeg likevel overrasket, til de grader. Fikk fantastisk mye fint og mye jeg kan ta glede i fremover. Skal nok vise litt etterhvert! Håper dere alle fikk mye fint.

jul på foss

God jul!

Etter mye om og men med flere timer i bilen i går, kom vi endelig frem. Burde absolutt kjørt nedover en annen dag, for snøen gjorde hele turen dobbelt så lang. Nå sitter vi og ser på jul med Disney og gjør oss klar for kirken. Denne jula blir hvit og god!

23.12.12

Det er lille julaften og nå er vi på vei sørover for å feire.

Jacket Acne - Scarf Acne - Sweater Acne - Bag Mulberry

Bilturer er virkelig ikke noe for meg. Seks timer i en trang bil full av bagasje og julegaver blir fort ren tortur spør du meg. Føler meg som en liten shitkid der jeg roper "Er vi fremme snart!?" og sparker i setet til far av kjedsomhet. Heldigvis har jeg iPad'en på fanget med filmer og spill som skal holde meg underholdt. Skal bli deilig å komme frem til en brennende peis, mye snø og julestemning sammen med familie. Denne julen blir bra!

it has begun

Takket være dere, er jeg nå semifinalist i hele 3 kategorier til Vixen Blog Awards!

Det var litt av en overraskelse da jeg fikk mail om at jeg var semifinalist til VBA, og ikke bare i én kategori! Må si at jeg er veldig stolt og glad for at jeg er nominert i kategoriene Beste Dagens Outfit, Årets Herreblogger og den gjeveste prisen, Årets Blogger! Jeg er virkelig spent på hvordan det går denne gangen og jeg håper dere vil stemme på deres favoritt. Dere kan stemme på Vixen.no, og håper jeg er en av deres favoritter!

Dette året har gått mye til skole og jobb, men jeg har brukt mye tid på å gjøre bloggen så bra som mulig i mellomtiden. Det har blitt en stor del av min livsstil og jeg vil ikke gi den bort for noe. Så lenge jeg prioriterer riktig, kan jeg få det til. Bare ta en titt på alle antrekkene jeg har fått lagt ut i løpet av den siste tiden!

Hvilke er dine favoritter?

snart i mål

Nå er jeg straks klar til å dra på juleferie sørover. Bare noen småting som gjenstår!

Det har vært travelt de siste dagene med julegaveshopping, jobb og trening. Merker denne tiden gjør meg utslitt, men ser virkelig frem til å feire med familien. Også spent på hva som ligger under treet i år! Jeg som har vært så snill gutt.

Hat Flat Top - Jacket Andrew Marc - Shirt TopMan - Cardigan American Vintage - Bag Rehard - Boots Tiger of Sweden

I tillegg til å ha kjøpt inn julegaver, har jeg også anskaffet julesveisen. Hendrix Hair stiller opp hver gang jeg trenger de. Deilig å ha kort hår om dagen. Sparer mye tid på styling, og det er luksus! Har en liten overraskelse til dere jentene som leser bloggen min forresten. Nå deler Hendrix Hair ut et årsforbruk av extensions. Bli med i konkurransen her!

Sponset hårklipp

festsesong

Julebord, julaften og nyttårsfeiring er rett rundt hjørnet. Har du funnet noe å ha på deg?

Jeg synes det alltid er like vanskelig å finne noe å ha på seg i disse tider. Det er av flere grunner. For eksempel er jeg redd for å ta på meg noe altfor fint og dermed å ende opp med fullstendig ødelagt klær dagen etter. En annen grunn er også fordi det er så utrolig mye fint å velge i! Er man på utkikk etter finklær, betyr det ikke nødvendigvis at man må bruke flere månedslønner. Butikker som for eksempel H&M har utmerket utvalg for festsesongen til en billig penge. Likevel tenkte jeg å fortelle litt hva jeg synes er fint under disse festive tidene.

1. Dolce & Gabbana - 2. NN07 - 3. Slowear - 4. Sandro

På julaften synes jeg det er fint å gå i passende farger for anledningen. Noen mener kanskje at det er på denne kvelden man bør pynte seg aller mest, men jeg synes man bør finne noe som er komfortabelt og enkelt, men samtidig litt pyntet. Det verste jeg vet er folk som sitter i finstasen under middagen, og deretter løper for å ta på seg joggisen. Da er det bedre å føle seg fin og komfortabel hele kvelden. En fin blazer, et par jeans, en skjorte som man kan erstatte med en god og varm genser utover kvelden, kommer til å bli tatt godt i mot. Jeg kommer nok til å gjøre noe lignende i år!

1. Sandro - 2. Sandro - 3. Sandro - 4. Joshua & Ellis - 5. Jimmy Choo

Når det gjelder nyttårsaften kommer det punktet jeg nevnte innledningsvis, kle deg for anledningen, men er du en som liker å rulle rundt i gjørma timer etter fyrverkeriet, bør du neppe ta på deg det dyreste i skapet. Likevel er nyttårsaften den kvelden man bør skinne! Sort dress med hvit skjorte, et fint mønstret skjerf med sko som skiller seg ut, er en sikker vinner. For all del, ikke være redd for å dra den litt lengre (hinter til skoene over). Ønsker man å stikke enda mer ut fra mengden, er det absolutt morsomt å bruke farget dress, men vær snill å la den turkise Moods-dressen ligge hjemme. Med det ønsker jeg dere alle lykke til med årets festsesong!

urbanisation

Denne uken var det pressevisning av Urban sin Spring/Summer'13 kolleksjon.

Som tidligere ansatt i Urban, er det spennende å se hvordan det går med dem i disse dager og ikke minst er det spennende å se hva slags godsaker deres private labels lanserer. For dere som kjenner til Urban, så har de egne merker som Flat Top, Johnny Leave Home og et nytt merke kalt Arkaiv. Fremover blir Flat Top bare for jenter, mens JLH og Arkaiv for gutter. Da Lilia Gjerstad gjør en ypperlig designjobb for JLH er det bare for oss gutta å glede seg til deres kommende kolleksjon. Her er noen godbiter!

Johnny Leave Home

Arkaiv

Flat Top

To siste bildene er m'gurl Chioma sine, her med Alexander og Lilia.

Vet at det er mye jeg har lyst på til våren, og jeg har blant annet fått forhåndsbestilt noe allerede! Denimvestene og leopardgenseren skal være i skapet mitt i løpet av 2013! Hva synes du?

konsertopplevelse

Jeg har kanskje vært fraværende her, men i Oslo sine konserthus derimot, har jeg bodd.

Den siste måneden har jeg vært på fem konserter i Oslo og det har vært heftig og vilt. Jeg elsker musikk, og konserter even more! Fordelen med å bo i byen, er at jeg får med meg mye mer enn jeg gjorde tidligere og alt er bare ca. 5 minutter unna. Det er så deilig!

Bloc Party

Mitt desidert favorittband var endelig tilbake i Oslo og jeg så dem igjen. Jeg var selvfølgelig på forrige konsert, men det er nesten fire år siden så dette var på tide. Med armen min tatovert med favorittlåta fra dette bandet og et nytt album ute var forventningene høye. Konserten svarte til alle forventningene bortsett fra armen min sin.. Da kan dere tenke dere hvor bittert det var å se set-listen deres i etterkant der Sunday stod som avslutningslåta. Arg.

The XX

Sammen med roomie Jenny, dro vi på en av høstens største konserter, med utsolgt hus, som ble holdt av The XX. De også har sluppet et nytt album, bestående av en haug orgasmiske låter som jeg gledet meg til å se live. Har sett The XX to ganger tidligere så jeg var klar over at jeg gikk til en opplevelse som kom til å gi meg gåsehud, noe som ble et faktum denne gangen også. Typisk var det dog at jeg måtte på do under begge favorittlåtene mine. Må slutte å drikke på konserter altså.

Lady Gaga

Ikke akkurat den konserten som glir rett inn i resten av rekka med band jeg har fått med meg, men kunne ikke unngå å få med meg Gagas BTW-Ball. Selv med sitteplasser lengre bak, presterte hun å gi meg en opplevelse som toppet alt av lignende konserter. Dansingen spiller selvfølgelig en stor rolle for meg, da jeg også har danset med flere av hennes dansere tidligere. Med sinnsyke kostymer, en scene lik ingen andre, en stemme som fyller Telenor Arena og en personlighet som får en til å gapskratte selv på konsert, var jeg utrolig fornøyd i etterkant. Synd opplevelsen ble etterfulgt av 2 timers bilkø ut fra Telenor Dritt Arena.

Team Me

Dette bandet fra Elverum har tatt Norge (og Japan) med storm den siste tiden og jeg har hatt gleden av å ha følge de lenge. Det at de har fått så stor suksess så fort er utrolig og det skinner igjennom på scenen. Jeg var vitne til de først på Hove, men fant fort ut at jeg ville ha mer. Låtsortimentet deres er bredt, men alle er like fulle av gledesspredning som gjør det umulig å ikke kose seg. Var faktisk hes da jeg kom ut fra Sentrum Scene denne kvelden, etter å ha sunget med for full hals. Kanskje dere så meg der, jeg stod ved siden av den gjengen med dansende pingviner. No shit.

Yeasayer

Yeasayer så jeg først på Øyafestivalen, men dette har jeg blitt fortalt i ettertid for jeg husker det ikke. Som sagt, må slutte å drikke på konserter. Likevel, gjorde det ikke stort for denne konserten var så kanon at det gjerne kunne være førsteinntrykket mitt av denne gjengen. Jeg har alle albumene deres og så frem til favorittlåtene mine live. Selv om flere av disse låtene ble gjort om i den grad at de ikke var like kule som jeg hadde håpet, klarte de å gjøre de låtene jeg ikke hadde hørt og tidligere ikke likte til noe ufattelig funky shit! Jeg kunne ikke stoppe å danse. Jeg klarte ikke! For en konsert. Synes synd på dere som ikke var der.

Nå gjenstår det å se hva som venter seg på Oslo sine scener i 2013. Kan garantere at det er en haug av gode konserter i vente, og med det kan jeg også garantere at jeg vil være tilstede. Får virkelig ikke nok av konserter.

christmas break

Vet dere hva? Jeg har juleferie!

Jacket Dobber - Scarf Acne - Jeans Nudie Jeans - Boots Dr. Martens

For bare noen timer siden fullførte jeg dette semesterets siste eksamen og det føles fantastisk deilig. Var redd for at tørsten etter ferie skulle gjøre at jeg dreit meg ut på denne eksamen, men klarte heldigvis å holde roen. I kveld er det lagt opp til feiring, og tro meg, there's no holding back! Livet er fantastisk!