hits

desember 2013

getting there

 Siste eksamen er rett rundt hjørnet...

Vet det er svært lite spennende å lese om at jeg leser til eksamen og at livet handler om bøker og studier. Men slik er det nå, og jeg drukner i notater, slitte pensumbøker og milelange powerpoint'er. Jeg er så klar for ferie at jeg nesten driter i hvordan den siste går (neida, unnskyld eksamen, jeg mente det ikke). Det er én dag igjen, så sitter jeg der, kaster alt av notater i søpla, gjemmer unna bøkene og ønsker nissen velkommen.

Jacket Johnny Leave Home

Wish me luck!

pics

Har fått noen bilder fra konkurransen på Oslo City jeg var med på. Tenkte å vise noen av dem!

Det er ikke hver dag man får muligheten til å gå i en burgunderfarget dress, så jeg har gledet meg til å få noen ordentlig bilder fra denne dagen. Dressen jeg har på meg kjøpte jeg hos Tiger of Sweden for en stund siden. Siden da har den vært en stund hos skredder for at den skulle bli så fin som mulig! Jeg er så fornøyd med den.

Photo: Susanne Vedvik

Det at jeg ikke vant shopping til 500 000 kr, er ikke noe nedtur egentlig. Man skulle tro det, men det er utrollig hvor deilig det er å slippe og betale 200 000kr skatt for alt sammen, pluss jobbe for Oslo City et helt år. Jeg har nok å tenke på fra før. Skole, jobb og dere. Det kommer i første rekke.

let's go

Er det noe jeg trenger nå, så er det inspirasjon og motivasjon for å få en pangstart på nyåret. Det å gå inn i et nytt år med tonnevis av planer og forsetter fungerer ikke optimalt når man starter 2014 som sengeliggende, tvert i mot. Feberen gjør at hodet og magen tenker vidt forskjellige ting, så når jeg vet at cottage cheese'n skal åpnes, går magen min og henter nugattien. Hodet er på vei og henter treningsskoa, men magen snur og henter joggisen. Derfor gjør de forberedelser mulig til jeg er på beina igjen. Jeg trenger nytt treningstøy, for det vet jeg motiverer meg til å stå på hardere og lengre. Nytt treningstøy gir en ekstra god følelse når jeg går inn på treningsstudioet. H&M har kommet med en heftig sportskolleksjon for både damer og herrer, så her finner jeg masse inspirasjon. Untitled-1

Fordelen med å henge litt etter på treningsfrontet, er jo at jeg slipper de enorme mengdene med mennesker som er på treningsstudioene om dagen. Her er det manko på plassen hører jeg! Krysser fingerene på at folk har gitt opp når jeg kommer og shower off nytt treningstøy og motivasjon på topp. Untitled-3 Annonse

7/8

Det har vært et langt semester, men nå nærmer det seg slutten.

I dag rundet vi hele syv overståtte eksamener, som betyr at det kun er én igjen. Om en uke har jeg altså juleferie, og det kommer til å bli helt fantastisk! Dette semesteret har jeg virkelig stått på, jobbet hardt med høye ambisjoner. En ting er å jobbe hardt og få helt greie resultater, men hittil i år har jeg fått tre A'er av tre mulige! Jeg er så stolt.

De eksamene vi har hatt, som vi ikke har fått tilbakemelding på, er jeg også veldig fornøyd med. Det er spesielt gøy å gjøre det bra på skolen når jeg samtidig klarer å kombinere det med jobb, blogg og andre ting. Nå venter jeg bare spent på å få tilbakemelding på resten! Dette er gøy!

ønskeliste #3

Jeg lever for musikk. Jeg har musikk på ørene hver dag, flere timer om dagen.

Som iPhone-bruker, går jeg rundt med de vanlige øretelefonene som hører med, men jeg synes ikke de er særlig gode. Det er ikke optimal lyd, de knitrer av elektrisitet om vinteren (redd jeg skal få støt i øra!), de faller lett ut og de isolerer ut ekstern lyd dårlig. Har tittet rundt etter noen ordentlige øretelefoner, men vil nødig gå rundt med noe gigantisk headset. Jeg fant derimot noen fra Bose, som jeg veldig gjerne kunne tenkt meg til jul!

Disse øretelefonene skal ha imponerende lyd, de blokkerer all støy utenfra på lik linje med avanserte headset og de ser utrolig behagelig ut. Enhver musikkelsker bør ha et par ordentlig øretelefoner som gjør hverdagens musikkopplevelser bedre. Du kan lese mer her, eller kjøpe de (til meg (takk)).

tropico

Late night del Rey.

En lang uke er forbi. Jeg er helt død og er klar for sengen. Før jeg sovner inn og går over til en ny uke, har jeg macen på fanget med Lana del Rey på skjermen. Hun har lansert en kortfilm kalt Tropico. Enjoy.

God natt.

heia norge

Endelig er det klart for nytt håndballmesterskap. Jeg er klar!

For noen er det nisser, snø, stjerner i vinduet og gaveshopping som skaper julestemning. For meg er det håndballmesterskap! Ingenting roper jul mer, enn de norske håndballjentene på parketten. Og nå er det snart dags! Frem med landslagsdrakta, flagg, pepperkaker og gløgg, nå skal det sjåast kamp!

YT er stolt sponsor av håndballjentene, og får jentene til yte maks under trening. Jentene er så heldige at de får tilsendt YT-produkter rett ned til Serbia, slik at de lettere skal vinne (får vi håpe!). Jeg derimot, kjøper de selv, men det gjør jeg med glede. For at ikke julen skal ødelegge meg fullstendig, gjør jeg som håndballjentene, trener hardt (nesten like hardt) og effektivt, så kan jeg kose meg med god samvittighet når jula virkelig setter inn.

I dag starter hele mesterskapet, og jeg skal se følge med selv om det bare er Serbia mot Japan. Er vel ikke bare jeg som skal følge med på VM i jula?

mr marsden

En velkledd, kjekk, talentfull, morsom fyr. Det er James Marsden. Han er å se på kino veldig snart i oppfølgeren til en av tidenes morsomste filmer, Anchorman 2. Bildene over er fra et intervju han gjorde med Mr.Porter.

break

Det er ikke ofte jeg har samvittighet til å gjøre dette, men nå tar jeg en kort, men velfortjent pause fra skolen.

Den mest intese eksamen er over, nemlig bedriftsøkonomieksamen. Jeg hadde virkelig hjernen på høygir den siste uken, for å kunne gå inn i eksamenslokalet med i hvertfall et snev av selvtillit. Nå er den over, og jeg er faktisk fornøyd! Da er det bare to eksamener igjen, men de er ikke like ille, så tar derfor en velfortjent pause, langt vekk fra skolen.

Coat Topman - Gloves COS - Sweater River Island

Jeg vil bare avslutte med å si tusen takk for at dere stemmer, kommenterer og engasjerer dere! Det er ikke like gøy å jobbe for å oppdatere dere, uten tilbakemeldinger. Tusen takk. Jeg fortsetter takket være dere.

latest

Denne høsten har jeg fått lagt ut veldig mange antrekk, og i den anledning, ønsker jeg din tilbakemelding.

Motivasjonen til å legge ut antrekksbilder øker betraktelig når jeg får mange kommentarer. Det er fortsatt ikke noe å juble for, men det er absolutt noe forbedring, som er litt av grunnen til at jeg prøver å ta flere bilder og oppdatere oftere. Siden jeg har vært ute og fartet i diverse land den siste tiden har det vært ekstra moro å legge ut antrekk! Under ser dere de siste. Fortell meg hvilke som er din favoritt!

Liker du bildene? Liker du antrekkene? Da synes jeg du skal stemme på meg til å vinne Årets Herreblogg til Vixen Blogawards. Klikk her, og stem! Og siden du er så flink til å kommentere, kan du gjerne skrive hvilke antrekk over du liker best og legge til at du har stemt. Jeg er litt kravstor i dag, hehe, men det er fordi jeg er så fornøyd med leserne mine!

Husk at du kan stemme på dine favoritter opp til 2 ganger daglig!

windy

Det er en perfekt dag å holde seg inne på, foran peisen med bedriftsøkonomibøkene.

Minus bøkene, ville denne søndagen vært veldig deilig, men en student må gjøre det en student må gjøre. To dager igjen til ny eksamen og jeg merker at feriefølelsen sniker seg innpå. Det er derimot IKKE bra, for jeg blir bare mer og mer bakover lent og rolig og tenker altfor ofte "ordner seg". Jeg setter ganske høye krav til meg selv, noe som betyr at jeg har to lange dager med studying igjen.

Jacket Rock'n Blue - Scarf COS - Sweater Won Hundred - Boots Dr. Martens

Etter vareprøversalget denne uken hos Kaare Lund fant jeg faktisk enda en vinterjakke! Den er fra Rock'n Blue og er en parkas. Den er varm, god og veldig fin. Genseren kjøpte jeg også på salget, så det ble et førjulskupp for min del! Hva synes du?