hits

Nettbutikk

shop update

Det er ikke bare bare å drive en brukthandelsjappe på nett altså. Spesielt ikke når man flytter fra sted til sted flere ganger i året og lar det ligge igjen klær, sko og tilbehør på veien. Nå tror jeg at jeg endelig har funnet meg til ro, noe som egentlig kan bekreftes ved å se i klesskapet. Det renner virkelig over! Derfor tok jeg det som et hint og oppdaterte nettbutikken min!Over ser dere tidligere antrekk med plagg som nå er i nettbutikken. Det er noe det er tungt å si farvel til, men når det stadig ikke blir tatt i bruk, tror jeg en annen eier heller vil få glede av det. Håper du finner noe du kunne tenke deg!

Og husk, er det noe du har kommet over på bloggen min, som du virkelig kunne tenkt deg, så si ifra. Sannsynligheten er stor for at jeg har blingsa i det jeg gikk igjennom klesskapet.

Selling my baby

Min deilige og kjære baby, MacBook Pro 15 Tommer er til salgs!

For en liten stund siden var jeg nødt til å bytte ut min tidligere MacBook Pro. Det var kun fordi det var litt for stor når jeg begynte og ta den med på skolen. Jeg skulle gjerne ha hatt en stor hjemme og en liten på skolen, men det har jeg ikke råd til. Derfor er jeg på utkikk etter en ny eier til min store, deilige MacBook. Den ligger ute på Finn også, med enda mer informasjon. Du finner den her!

Er den ikke fin?! Den passer perfekt til deg som liker å se på film, serie, se på og redigere bilder eller film. En kreativ maskin for å si det sånn! Er du interessert kan du også sende meg mail direkte på Lundsteinblogg@hotmail.com. Håper noen vil ta den videre, så den kan fortsette å leve et fint liv.

shop update

Ettersom jeg skal flytte om kort tid, har jeg ryddet i klesskapet!

Med ekstrem rydding følger alltid ekstreme mengder klær. Jeg kan ikke ta med meg alt videre, så derfor har jeg oppdatert nettbutikken med noe dere kanskje kunne likt. Denne gangen har jeg også lagt til noe par med sko! Som regel så spiser jeg opp skoene mine, men disse er i veldig fin fatning. Det samme gjelder alle klærne her. Håper dere liker noe jeg har lagt ut, og da kan du se mer her!
Alt som ikke blir solgt blir etterhvert gitt bort til veldedighet, så hvis det er noe dere liker, husk at det fort kan bli borte. Er det noe mer dere kanskje kunne tenke dere at jeg skal legge ut, er det bare å si i fra. Ha en fin dag!

Fylt opp nettbutikken

Det er en stund siden jeg oppdaterte nettbutikken min, men nå er det gjort!

Hvis du ikke har sett nettbutikken min før, så er det en fin liten side der jeg selger klær jeg har brukt på bloggen min tidligere. Grunnen til dette er fordi jeg får og kjøper så mye hele tiden, at jeg ikke har plass! Siden man har etterspurt det jeg har lagt ut, tenker jeg at dette er en god løsning. Det som ikke blir solgt, donerer jeg til veldedighet. Nettbutikken min finner du her og her er det alt fra skjorter, shortser, gensere, jakker, capser, ja alt mulig! Her ser du noen bilder av det som jeg har lagt ut på butikken i dag!

I tillegg til det nye jeg har lagt ut, har jeg satt ned prisen på mye av det som allerede er i nettbutikken fra før. Håper du finner noe du liker!

min egen nettbutikk

Dette er så spennende og så gøy! Jeg har åpnet min egen bloggnettbutikk!

Jeg har så ufattelig mye klær, klær jeg ikke har plass til i garderoben, klær som ikke lenger passer, klær jeg ikke en gang har brukt, som jeg gjerne vil selge videre til dere. Det er mange som i løpet av den siste tiden, har etterlyst et sted å kjøpe tingene jeg har brukt og derfor gir jeg dere nå mulighet til å handle nesten hva dere vil. Velkommen til min butikk her!

Nettbutikken oppdateres jevnlig og måten å handle på er ufattelig enkel! Er det noen plagg eller ting du har sett på bloggen min, som du kunne tenkt deg å kjøpe, er det bare å ta kontakt så skal jeg se om jeg kan legge dette inn i butikken min. Håper du er like gira som meg!

nyheter: overdeler!

Over 20 nyheter på nettbutikken. Kun overdeler!

Synes det er så moro å bruke tid denne butikken. Det er noe både dere og jeg får ut av, og med så god respons jeg har fått, blir det ekstra moro. I den anledning har jeg lagt ut over 20 nye plagg på butikken! Her finner dere t-skjorter, skjorter, vester, jakker og frakker! Dere har kanskje sett noe av det før?

På hvert produkt dere klikker på inne på butikken, ser dere all informasjon dere trenger i margen til høyre. Her er det også link til bilder jeg har lagt ut på bloggen der jeg bruker plagget dere ser på. Er ikke det litt kult?

Håper dere liker det!