hits

Outfit

finally

Det har vært rart å være i byen de siste dagene... Gatene har nærmest vært folketomme. Det føles litt som å være igjen på SFO, mens alle andre får dra hjem etter skolen. Så etter å ha tatt en tidlig dag på jobb i dag, kastet jeg meg inn i bilen og kjørte rett opp til Sjusjøen. Jeg har lengtet lenge etter noen dager fri, og spesielt dager med snø og ski! Det skal bli godt å komme seg ut i sporet og få svettet litt.
Jacket Won Hundred - Tee Holzweiler - Scarf Natura Cashmere - Sneakers Diemme - Pants Whyred - Shades Tom Ford

Med det ønsker jeg dere alle en god påske!

what happened?

Vi går inn i vårens første måned og hva skjer? Jo, det blir snøstorm. Det hadde snødd så mye i natt, at bilen min var fullstendig bortgjemt utenfor leiligheten! Jeg måtte måke meg frem til t-banen.. Etter jobb var selvfølgelig halvparten av snøen borte. Slik skal det være i morgen også.. Det nytter ikke å få noe snev av vårfølelse her til lands.
Mother nature is coming around to bite you in the ass anyways.


Peacoat Burberry - Sweater Acne Studios - Shirt Polo Ralph Lauren - Boots Diemme - Shades The Bespoke Dudes

I anlending drittvær og dårlig humør, holder jeg meg inne i kveld med god samvittighet. Det blir ingen svett økt på gymmen, men heller en rolig yoga-session på stuegulvet. Jeg elsker det.

shaking it out

Jeg har i etterkant av mageoperasjonen, forsøkt å holde helgene så rolig som mulig. Nå har det gått seks uker siden jeg ble skrevet ut fra sykehuset, så da synes jeg det er på tide å shake my tailfeather. Hadde en helaften/natt ute i går og møtte mange gode gamle (og nye). Har så mye å ta igjen! Det ble til slutt en kveld jeg virkelig har lengtet etter!

Jacket Moncler - Sweater COS - Jeans Cheap Monday - Boots R. M. Williams - Shades Ray Ban

Dagens form er likevel på topp og jeg har derfor fått unnagjort masse arbeid. Nå skal jeg ut å nyte det siste av sol denne helgen har å by på. Ha en fortsatt god fin søndag!

the peacoat

Enkelte plagg er en mann nødt til å eie i løpet av livet, essensielle plagg som gjør garderoben optimal til enhver situasjon. Dette kan være plagg som den perfekte hvite skjorten, den perfekte merino-genseren, en målsømdress, en skreddersydd blazer eller en elegant frakk. Et plagg som jeg totalt har oversett og som har tatt meg med storm denne sesongen er peacoat'en. 

Denne dobbeltspente ytterjakken har figurert mange motemagasiner på blant annet verdens best kledde mann Eddie Redmayne og er en gammel klassiker. Jakken er svær allsidig og passer etter min mening like godt til hverdags som til de fest. Jeg har funnet min favoritt fra Burberry, kjøpt på Ferner Jacobsen. Snittet er perfekt og jeg elsker den massive kragen. Her stylet med et kult skjerf fra Holzweiler og en skreddersydd dressbukse fra PT01. Jeg elsker dette antrekket.


Peacoat Burberry - Scarf HolzweilerPants PT01 - Slipons Lanvin - Tee COS

from work to workout

For å få mest mulig ut av dagene, bestemmer jeg meg ofte for å trene rett etter jobb. Det er så deilig å få en god økt overstått innen man kommer hjem! Så fort man er hjemme da, kan man kaste seg i sofaen med god samvittighet. Likevel er det et par ting jeg irriterer meg over ved å trene rett etter jobb.

Jeg liker lite å ta på meg jobbantrekket etter en hard økt, og tar derfor med meg joggedressen. Dersom jeg går i frakk på jobb, ser det passe rart ut med joggedress under. I tillegg må skoene ikke være for fine! De små hverdagskampene... Min løsning på slike dager er en kul lettdunsjakke som går like godt over en skjorte, som genser. I tillegg til å ta i bruk en stor, praktisk og nøytral bag, tar jeg også på meg noen cleane sneakers som går til det meste. Jeg digger denne sporty jakken fra Colmar!


Jacket ColmarShirt Polo Ralph LaurenPants Whyred - Sneakers Diemme - Bag SWIMS

kunsten å holde seg varm

Det at våren er ankommet, er som oftest for godt til å være sant. Et par varme dager dukker alltid opp midt på vinteren, som to like på et flaxlodd, for å gi oss forhåpninger. Om man ikke ønsker å kle seg i den varmeste vinterjakken hver eneste dag man skal til kontoret, er en halvfrossen kropp for de fleste alternativ 2. Derfor elsker jeg dunvesten!

Tidligere i år, fant jeg ut at en av vinterjakkene mine har en innervest som kan tas ut. Ikke bare er den ganske kul alene, men den er utrolig varm! Da denne passer ganske kult til et helsort antrekk, var den perfekt å ha under frakken på en kjølig morgen. En tynn dunvest er det lille som skal til for å gjøre et fint, men kjølig antrekk, varmt!Coat Whyred - Vest HM x Wang - Shirt The Kooples - Pants Whyred - Sneakers Adidas - Shades Kaibosh

Nå bærer det avgårde til Elixia. Jeg har sakte men sikkert begynt å komme i gang med treningen etter operasjonen og det er virkelig helt magisk. Det er ikke store greiene jeg får gjort på gymmen, men bare det å svette igjen føles fantastisk. Jeg ønsker deg en riktig fin kveld!

new beginnings

Det er ikke alltid ting går som planlagt. In fact, tror jeg ting aldri har gått som jeg faktisk har planlagt. Det betyr derimot ikke at gode ting ikke vil skje! Serendipity; gode hendelser som forekommer som et resultat av tilfeldigheter. Dette er et fenomen som faktisk har preget livet mitt, og det tar fortsatt ikke slutt.

Selv om jeg for kort tid tilbake lå nyoperert på sykehuset, har det nå i senere tid skjedd så mye positivt! Det første er at jeg har signert ny kontrakt med Nettavisen og vil nå jobbe for fullt med bloggen! I tillegg har jeg inngått et par avtaler med en person som skal få livet mitt i en retning jeg alltid har ønsket. Derfor blir dette innlegget mitt "nye første" innlegg!Coat Whyred - Tee & Pants COS - Sneakers Diemme - Shades Ray Ban

wrong gear

Er det en ting jeg har lært meg de siste dagene, er det at kroppen krever ofte lenger tid på å bli frisk, enn hodet. Uavhengig hvor rastløs man blir når man er syk eller dårlig, lønner det seg alltid å lytte til kroppen. Det å være tilbake på jobb var i første omgang veldig deilig. I hodet mitt var jeg klar for å kjøre på i høyeste gir, og kroppen fulgte etter. Det var ikke før jeg kom hjem samme kveld at ting sa stopp. Kroppen var virkelig ikke forberedt på dette.

Nå er jeg tilbake i sengen, og har bestemt meg i samråd med legen, å ta det hakket roligere. Denne gangen hører jeg på kroppen og jeg gjør det med respekt. Det siste jeg ønsker nå, er å forverre situasjon. Så... hei igjen Netflix!


Pea Coat Burberry - Sweater COS - Shades Ray Ban

tjuvstart

Det nye året har kanskje ikke ankommet ennå, men jeg orker ikke vente lenger. Jeg har lenge ventet på det øyeblikket der jeg virkelig klarer å ta meg i nakkeskinnet og gjøre det jeg virkelig har bedt meg selv gang på gang om å gjøre. Jeg ønsker å være en bedre versjon av meg selv! Om det så er på arbeidsplassen, med familien, hjemme eller på gymmen, så er det alltid rom for forbedring. For meg, starter det nå.Coat Whyred - Shirt Cheap Monday - Sweater COS - Jeans Diesel

 

the christmas getaway

Jeg girer meg opp de siste par timene på jobb. En smule ukonsentrert tar jeg på meg jakken noen minutter før tiden, for jeg kan virkelig ikke vente. Jeg har juleferie (eller om 5 minutter). Paraplyen må bli med på hjemreisen, for noe hvit jul i byen, er visst uaktuelt. Jeg løper enda raskere hjem enn hva jeg egentlig ville gjort. Regnet sørger for det. I løpet av det kommende døgnet går jeg fra å løpe fra regnet, til å gå på ski i snøen. Endelig får jeg en hvit jul.


Jacket
Whyred - Jeans Won Hundred - Sneakers Adidas Tubular - Scarf Holzweiler (HER)


Jeg tror jeg aldri har gledet meg såpass mye til julefeiringen. Det skal bli godt å endelig slappe av, og det sammen med familie, langt vekk fra alt og alle. Hytta på Sjusjøen er mitt desidert favorittsted.

the right spirit

Jeg kan ikke tro hvor fort tiden går om dagen. Det føles som jeg nettopp fullførte skolen, nettopp lå ute i solen, og nå er vi allerede i desember! Dette er en av de koseligste tidene av året, og det til tross for mye jobb. Hver dag jeg går til jobb går jeg igjennom Oslo julegater og kjenner julestemningen på kroppen. Selv uten snø. Jeg elsker denne tiden av året.Jacket Samsøe - Tee Holzweiler - Shades Rayban - Sneakers Lanvin

Jeg har allerede begynt å glede meg til pinnekjøtt, gløgg og pepperkaker. Eller glem det, jeg har allerede spist fory mye pepperkaker. Og julebrus...

buda

Det har vært en av de beste helgene på lenge! Fire dager i ny by var det som skulle til for å virkelig gjøre meg glad og fornøyd. Jeg har aldri vært i Budapest før, men nå har jeg allerede et stort ønske om å dra tilbake. Hver dag ble brukt på trasking, shopping, mat og drikke, slik man skal tilbringe tiden sin i spennende byer. Ekstra godt var det å tilbringe helgen med noen som kjenner byen godt!

Sweatshirt Polo Ralph Lauren - Jeans Replay Hyperflex - Sneakers Adidas Flux - Shades Kaibosh

Det er likevel godt å komme hjem, til egen seng og jobb. Fire dager borte fra jobb er mer enn nok! Med det tar jeg kvelden. God natt!

oh, right, hello

Dagene flyr av gårde og jeg blir like overrasket hver gang jeg ser hvor lenge det er mellom hver oppdatering her inne. Det at tiden går fort kan vel egentlig forklares av en spennende og hektisk hverdag, og det synes jeg er bra. For å bryte ned innlegget i to ulike oppdateringer, kan jeg aller først begynne med å si at ting går bra! Jeg blir mer og mer glad i jobben og leiligheten. Enkelte endringer krever mer tilpasning (les: økonomisk), naturlig nok, men ellers er alt topp!

Oppdatering nummer to er at jeg endelig, etter 11 måneder uten noe som helst ferie, skal ut på tur! Kommende uke flyr jeg til Budapest for å drive dank med en kompis som studerer der. Jeg er klar for å oppleve en helt ny by, i tillegg til å få litt velfortjent fri. Gi gjerne noen Buda-tips!
Jacket Samsøe - Tee Acne Studios - Jeans Won Hundred - Sneakers Puma x Stamped - Scarf Natura Cashmere

Denne søndagen har jeg tilbragt hos mor og far, sammen med søster. Vi har feiret farsdag med kake og presanger! Gi din far en ekstra god klem i dag. Han har fortjent det!

getting into it

Hver dag er bedre enn den neste. Hver dag føler jeg meg tryggere på det jeg driver med, selv om neste dag er mer utfordrende enn den forrige. Det å være ut i full jobb er krevende, men for meg er dette hverdagen min. Det er mye som motiverer meg, men det faktum at jeg har gått på skole i 16 år for å nå dette punktet, er hoveddriveren. Selvom de hverdagslige rutinene er mer distinke og avgjørende enn tidligere, prøver jeg så godt jeg kan å være spontan og sosial. Denne kombinasjonen kommer nok til å ta litt tid, but I'm getting into it.

Blazer Tagliatore - Shirt Brooks Brothers - Pants PT01 - Shoes Tods

Snakker om rutiner. Nå skal jeg dra rett fra jobb og til trening! Blir nesten litt stolt av meg selv jeg... Vi snakkes!

my new job

Det å starte i ny jobb er alltid nervepirrende. Man er usikker på hva man har i vente og har både forventninger og forhåpninger. Jeg var spesielt nervøs ettersom denne jobben, var min aller første lederstilling. I dag er jeg ufattelig trygg på det valget jeg tok og ser frem til hver eneste dag. Hverdagen er dynamisk og utfordrende, noe som passer meg perfekt. I tillegg, har jeg alltid drømt om en stilling innen mote. Stillingen min er e-commerce manager hos Ferner Jacobsen.

Endelig kan jeg bruke all min kunnskap fra bloggen, samtidig som utdannelsen min kommer godt til nytte. For å si det enkelt, er jeg ansvarlig for nettsiden og nettbutikken til Ferner Jacobsen. Det er en veldig spennende bransje som alltid er i utvikling. Dermed blir hver dag ulik den neste. Klikk deg inn her, og se hva jeg jobber med hver dag!
Blazer Tagliatore - Pants PT01 - Tee COS - Sneakers Lanvin - Watch Triwa

Det hjelper også at Ferner fører mange fantastiske brands! Det går ikke én dag, uten at jeg sikler etter produktene her. Over ser dere bare noe av hva jeg har klart å kapre med meg. Jeg digger det!

playing in the streets

"Endelig mandag!!", spør du meg. Endelig er jeg i gang i ny jobb! Endelig har jeg startet et liv med noe mer struktur enn tidligere. Jeg er opprømt og klar, og ser ingen grunn til å kalle denne starten for uka en blå start. Hvordan kan denne mandagen være blå, når man kan får danse med Astrid i gatene?

Astrid har på seg: lue fra Holzweiler og boots fra R.M. WilliamsJeg har på meg skjerf fra Holzweiler, jakke fra Acne og jeans fra Diesel

Visste dere at denne sjefsskreppa Astrid S er nominert til Best Norwegian Act i den kommende MTV EMAs? Det er ganske sjukt, og derfor fortjener hun masser av skryt og selvfølgelig en stemme. Du kan stemme på Astrid S her.

Jeg skal forresten utdype litt mer om min nye jobb litt senere. Liker den såpass godt, at den fortjener et aldri så lite eget innlegg! I kveld skal jeg feire et nytt liv med en flaske vann og en gulrot! Håper din mandag også har vært topp. Vi snakkes!

blacks

I blant er det deilig å kle seg ene og alene i svart. For meg betyr svart sikkert. Men selv om det er sikkert og trygt, er det fortsatt mange ulike muligheter. Man kan leke seg med detaljer, stoffer og strukturer. Svarte basics er uansett noe man aldri går lei, da det kan kombineres med nesten hva som helst.I dag gikk jeg for halvt bomull og halvt suede. Denne semskede bomberjakken fra Won Hundred er virkelig noe av det fineste jeg har i skapet. Så ren og enkel, men likevel helt fantastisk. Den kommer til å bli flittig brukt i høst.

a matter of time

Selv om hver dag som går, er gode dager, vet jeg at et sted ikke langt der fremme, blir ting enda bedre. Det å kjøpe leilighet, og så vente på å flytte inn er pinsomt. Jeg har nådd grensen for hva som er mulig av mental innredning, og videre (mentalt) plassert spisestuebordet seks forskjellige områder for å (mentalt) finne ut av hva som blir finest. Jeg har handlet kilovis med krimskrams på nett som ligger i en pose på soverommet, som bare venter på å pynte seg i den nye leiligheten. Tiden går altfor sakte..

I anledning "jeg dævver av å vente!!!", tar jeg kvelden. En ny dag er bare et snork unna, og vipps er det flyttedag!change of mindset

Akkurat når jeg har fått meg fulltidsjobb og får kjenne på hvordan det er å tjene godt med penger, som ikke skal gå til skole (og som for så vidt er lån), må jeg endre tankegang og forbruksvaner igjen. Jeg kan ikke lenger kalle meg fattig student... bare fattig. Heldigvis kan verdi måles i noe annet enn sifre på bankkonto når man kjøper leilighet. Det er deilig å vite at jeg investerer i noe og ikke kaster penger rett ut av vinduet som tidligere.

Tro det eller ei, er jeg ganske flink til å leve under "harde kår". Havregrøt er et utrolig allsidig måltid, lemme tell you! Dog, er det ikke bare hva man kjøper på butikken som påvirker økonomien. Det er nok andre vaner som må endres i tillegg..

a week to remember

Mye har skjedd denne uken og jeg merker at det har påvirket både kropp og sjel. Selvfølgelig er jeg glad, men kroppen roper likevel etter ekstra søvn og hvile. Av den grunn har helgen vært roligere enn på lenge. Har til og med rukket å se flere filmer og flere sesonger med serier. Det ligner på den perfekte helg spør du meg.

Må også innrømme at det er deilig å være tilbake her! Ikke bare er det mye spennende som skjer i livet som jeg vil dele, det er faktisk veldig deilig å kunne skrive mye. Jeg elsker å skrive, om det er smått eller stort, tips eller svada, jeg elsker det. Håper du også har hatt en god helg!

en leilighet rikere

Er det ikke litt gøy, at bare et par dager etter jeg skrev om jakten på den perfekte leiligheten, så finner jeg den? Og vet du hva, den er min! I går kjøpte jeg min aller første leilighet og om bare en måned flytter jeg inn. Selv om det ikke har gått opp for meg helt ennå, startet jeg feiringen i går med å handle masse møbler. Gleder meg allerede til å innrede!

På det tidspunktet jeg flytter inn i egen leilighet, begynner jeg også for fullt i ny jobb. Ting skjer fort, men jeg liker retningen alt er på vei. Nå er neste steg... en bikkje.

jakten

For de fleste av oss, er hver dag en søken etter noe bedre enn den forrige. Man slutter i jobben i håp om at den nye jobben er mer spennende, man dropper gutten eller jenta i håp om at den neste man møter passer deg bedre, man erstatter craptop'en med en MacBook i håp om at hverdagen blir enklere. Det er slik at avgjørelser man tar, på et eller annet vis skal gi en slags forbedring, enten om det er for en selv eller for andre. Jeg står overfor en av de mest nervepirrende "forbedringene" i mitt liv hittil. Jeg skal kjøpe leilighet.

Tenk om jeg kjøper leilighet på feil sted, tenk om jeg ikke blir fornøyd, tenk om jeg kommer til å savne St. Hanshaugen, tenk.. Selv om det er mange bekymringer som dukker opp, er en ting sikkert og det er at det skal bli godt å få seg noe eget. Alt som gjenstår er å finne drømmeleiligheten.


summer's over

Sommeren er offisielt over og de fleste av oss er tilbake på jobb. Vel, jeg har strengt tatt ikke gått noe sted, men heller vært hjemme og observert alle andre returnere til sine daglige rutiner. Egentlig er det bare deilig at ferien er over, for jeg begynte å bli lei av å se alle andre kose seg på tur og i sol, mens jeg satt inne hver dag. På ferie eller ei, så har tiden gått ufattelig fort de siste månedene. Tenk at jeg for to måneder siden ble ferdig med bachelor og nå er ute i full jobb?! Det er helt utrolig. Jeg er både stolt og svært svært fornøyd. Jeg gleder meg til å sette i gang for fullt!

Skal forresten gjøre mitt aller beste på å få bloggingen min til å bli mer frekvent. Jeg savner å skrive og ta bilder, så ønsker virkelig å bli bedre! Må bare beklage..

redusert

Det var ikke lange ferien jeg hadde, men den lille uken jeg hadde fri var upåklagelig! Forrige uke ble tilbrakt på Tjøme i anledning Slottsfjell Festivalen. Vi var ikke på selve festivalen, men vi fikk med oss mye av moroa rundt det hele. Personlig foretrakk jeg tiden som ble brukt på soling og bading, da jeg sammenlignet med andre år, har hatt et uvanlig underskudd av dette i år. Har hatt en fantastisk tur, men kjenner det hele tok på..


Det er trist at det ikke venter flere feriedager for denne gang, men jeg har faktisk savnet jobben! Det er deilig å være tilbake.

idyll

Sørlandsidyll er for meg noe av det beste med sommeren. Det går aldri en sommer uten at vi besøker søskenbarn sørover i landet. Det har ikke vært det lengste oppholdet, men vi har rukket å nyte tre fine dager her nede. Jeg har endelig tatt mitt første bad for i år, fått mitt første solskille og kost meg med mine kjære. Takk for et fint opphold.

Til tross for at jeg skulle ønske jeg kunne vært her lenger, ser jeg frem til å komme tilbake til ny jobb. Har allerede funnet meg godt til rette og trives veldig godt! Det er godt å vite at tiden fremover, kommer til å bli bra.

it has begun

Da var siste dag på jobben gjennomført før jeg trygt kan ta meg en velfortjent ferie! Det eneste er, jeg skal ikke ha ferie. Jeg har nemlig fått meg ny jobb og skal derfor bruke hele juli på ny arbeidsplass. Heldigvis er jeg så ufattelig spent på denne nye jobben, at jeg gledelig ofrer ferien for den. Jeg har likevel oppsigelsestid der jeg er nå, så derfor føler jeg det er verdt å bruke juli på opplæring. Ferie eller ei, jeg gleder meg!
Når ferien blir amputert, må man finne reserveløsninger. Derfor reiser jeg til sørlandet for å tilbringe helgen med slektninger. Det skal smake godt med en rolig helg i noe jeg krysser fingerne for er et varmere strøk. God natt!

backyard

Gårsdagens antagelser om starten på uken slo for en gang skyld rett. Mandagen har langt i fra vært blå og det til tross for lyn, torden og regn. Det hjelper å sitte inne på et kontor og se ut, og ikke føle at man går glipp av park- og gateliv. Hellet fortsatte å være med meg, da solen dukket opp akkurat i det jeg tok foten ut. Slik kan det fortsette helt til jeg har ferie.I dag har jeg vært innom Kaare Lund Agenturer på pre-sale, da de allerede fra i morgen startet sitt vareprøvesalg. Stakk av med denne genseren fra Whyred som jeg likte svært godt. Med litt bedre tid senere denne uken, skal jeg ta nok en tur innom og finne meg noe mer jeg liker. Jeg trenger sårt en sommergarderobe..

good sunday

Denne søndagen har ikke vært en sliten søndag. Til tross, har jeg med god samvittighet holdt meg inne og sett serier på serier, til jeg dro på kino, før jeg nå skal se serier til jeg sovner. Jeg liker sånne søndager, for da klarer jeg på bedre vis å imøtekomme en ny uke. Håper det blir en fin en.

ingen sommer

Det blir en amputert sommer i år. Om jeg har glemt å planlegge noe, ikke orket å planlegge noe eller bare ikke hatt lyst til å planlegge noe, er jeg virkelig ikke sikker på. Det som er sikkert, er at jeg ikke kommer til å bevege meg stort denne ferien. For å være ærlig, er det helt greit. Jeg har hatt et intenst år med skole og jobb, som sakte, men sikkert begynner å roe seg ned. Jeg trenger å få beina tilbake på jorda, for det er jo nå livet begynner.

I det siste har det som normalt har vært sene helger på byen med altfor mye drikke, blitt erstattet med familiehygge hos m og p. Her får jeg slappet av og roet meg ned etter lange arbeidsuker. Og så skal man ikke kimse av mors matlaging heller! Her er noen bilder fra helgens besøk.

er det sommer?

Normalt er jeg en type som tar sommeren på forskudd. Jeg tar frem tynne jakker og bukser så fort gradestokken viser tosifret, og hyller værgudene for å oppfylle ønskene mine. Likevel er det typisk min flaks at det uken etter begynner å snø og jeg må full av skam gå ned i kjelleren og hente varmere tøy. Men nå er det juni og jeg klarer ikke å overbevise meg om at sommeren er her. Kan man kalle det sommer når man fryser hver natt? Er sommeren her når man ikke kan gå ut av huset om morgenen uten jakke? Jeg er delt, og det gjør meg frustrert. Gi meg tropenetter og t-skjortemorgener.


Jacket Won Hundred - Jeans Dr. Denim - Sneakers Adidas Flux - Shades Kaibos

Men hvem er det som har tid til å nyte sommeren uansett?

det nærmer seg slutten

Jeg begynner sakte men sikkert å innse hva som faktisk er på vei til å skje i livet mitt om dagen. Ikke bare er sommeren rett rundt hjørnet og bringer frem savnede følelser i kroppen, men jeg ser faktisk enden på den hverdagen jeg har hatt de siste tre årene. Tre år er lang tid, men jeg føler likevel at det var i går jeg gikk inn i mitt første høyskoleauditorium, uten å kjenne mer enn et knippe klassekamerater. Det knippet er i dag blitt flere håndfuller. Det er virkelig vemodig.


Sweater Arnie Says - Sneakers Adidas - Shades Ray Ban

Men før jeg tar disse store følelsene på forskudd, har jeg én eksamen og én bacheloroppgave å levere! Tro meg, det er ikke bare bare...

what a week

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne helt egentlig.. Men kronologisk, kan jeg vel fortelle at hele forrige uke blet tilbragt i London! Det var jobbtur, bestående av både business and pleasure, og tro meg dette var pleasure! Tror jeg ærlig aldri har opplevd så mye spennende på såpass kort tid. Vi fikk nyte hver kveld på de fineste restaurantene, fikk besøke en av våre leverandører (ingen ringere enn Burberry), vi så The Lion King-musikalen pluss at vi fikk en spennende omvisning i hele byen. Er det rart jeg elsker London?

Skulle gjerne ha fortalt alt underveis, eller rett etter jeg kom hjem, men midt oppi det hele har jeg lest til eksamen (som for så vidt er i morgen....). Will this never end?


Suit Ferner Jacobsen - Shoes Lotusse - Shirt The Kooples - Shades Acne Studios

Ellers er det inget annet å si enn, ønsk meg lykke til i morgen!

klapp på skuldern

Du vet når søndagen nærmer seg slutten, og du kan se tilbake på uken som har gått og virkelig føle at du fortjener en klapp på skuldern? Slik har denne uken vært for meg. Dagene har vært rimelig like, bestående av trening på morgenen, jobb på dagen og skole på kvelden, men det er også med under slike rutiner jeg er mest effektiv. Selv når helgen ankom, holdt jeg skolearbeidet ved like. Kanskje det er derfor denne søndagen har vært over gjennomsnittet bra?


Jacket Acne Studios - Jeans Replay Hyperflex - Sneakers Adidas ZX Flux - Watch and shades - Triwa

Denne søndagen startet med frokost på Grunerløkka i strålende sol, marked på Birkelunden, før vi dro ned på skolen og jobbet med bacheloroppgaven. Nå kom jeg akkurat hjem fra noen venner etter å ha spist middag og sett på Graham Norton Show. Oslo på denne tiden er virkelig fantastisk.

/Adlink

reboot

Photo: Helene Kjærgård

Jaggu, da var det nesten en måned siden sist jeg oppdaterte her. Kunne ønske jeg kunne komme med en bedre unnskyldning enn den som faktisk er aktuell. Mye har skjedd. Det var ferie, der jeg fikk tilbringe hele påsken med familien og venner. Det har vært eksamen. Det har vært mye jobb. Nå jobbes det intenst med bacheloroppgave. Det er vanskelig å ha mange baller i luften, når man streber etter å gjøre alt best mulig. Da må man prioritere.

Likevel føles det godt å skrive igjen. Skrive noe annet enn juridisk metode og koding (les: studier). Men likevel er det bare 5 uker igjen til jeg er ferdig utdannet. Tenk det. Jeg tror jeg klarer å holde ut.
Jacket Whyred - Cardigan Tiger of Sweden - Pants COS - Boots Dr. Martens (HER)

Nå skal jeg nyte resten av søndagen ute i finværet. Våren gjør meg glad. Så utrolig glad!

etterlengtede rutiner

Dagene går i ett for tiden. Likevel er hver dag ulik den neste. Nå som rutinene endelig er på plass, føler jeg at jeg får tid til ting jeg ellers ikke har tid til. Ikke minst har jeg overskudd til det, takket være trening. Tidligere kom jeg hjem fra jobb, helt død etter en lang dag på jobb. Nå som treningen er på plass tåler faktisk kroppen min aktiviterer selv etter jobb. Håper det varer.

Nå er jeg hjemme etter en hyggelig middag ute med familien. Om ikke altfor lenge er det natta for min del. God natt.

sokkeløs og oppbretta bukser

Når det er helg og solen kommer frem etter lang tid i dvale, samtidig som gradestokken passerer 10 grader, ja da er det trygt å si at det er vår. Det har kriblet i kroppen hele helgen og jeg har kun lyst til å oppholde meg utendørs, og det er en deilig følelse. Nå er det allerede blitt søndag og uken er straks over, men jeg håper neste uke bare blir lysere!Jacket Acne - Pants COS - Backpack COS - Shades Ray Ban - Sneakers Nike

Det kjennes godt å gå uten sokker i skoene, brette opp buksene og ta frem solbrillene. Hvis værgudene bare lurer oss nå, og byr på snøvær i april, så klikker det for meg.

endelig

Foto: Emil Kjos Sollie

Sykdommen forsvinner sakte men sikkert fra kroppen min, og samtidig kommer solen frem. Hvor herlig er det ikke å gå til jobb om morgenen mens skolen skinner? Og tenk, nå skinner solen selv etter arbeidsdagen er over også! Jeg har aldri før vært så klar for vår som jeg er nå. Hvem bryr seg om at det fortsatt er litt kjølig ute, når solen varmer som den gjør? Keep it coming!


Coat Whyred - Cardigan Acne - Boots Stockholm Design Group

Nå som jeg begynner å bli frisk, kjenner jeg at jeg har enda mer energi etter en lang dag på jobb. Jeg har til og med kommet i gang med trening, og etter en lengre periode med sykdom, er dette alltid det verste. Om noen få strakser bærer det videre til fine dining på Sawan på Frogner. Ha en fin kveld!

når helgen blir ødelagt

Med ukedager fyllt opp med skole og jobb, blir helgene hellige. Helgen er hellig uansett om man skal bruke den på byen eller hjemme i stua. Grunnen til dette er fordi i løpet av disse få dagene har man muligheten til å koble av og få tankene over på noe helt annet enn det som opptar hodet ditt ellers i uken. Når man da ender opp syk natt til fredag, vet man at helgen er fortapt.

Jeg hadde sett frem til noen rolige dager, med god mat, trasking i byen og film med popcorn. I stedet har jeg ligget i sofaen, så sløv at samme kanal har stått på hele dagen fordi jeg ikke har orket å strekke meg etter kontrollen. Du vet når tven står på så lenge at den går i standby-modus? Det har skjedd opp til flere ganger. Jeg hiver i meg paracet, tar nesespray og det nærmeste jeg kommer en spennende middag er sellerirot og kosttilskudd. I dag er det søndag, og jeg føler meg like dårlig som jeg gjør på kleine søndager, bare denne gangen er det ikke selvforskyldt. Snart er det en ny uke, og jeg kjenner flaksen min såpass godt at i morgen tidlig blir jeg frisk igjen.


Coat Brixtol - Shirt Polo Ralph Lauren (HER) - Jeans Diesel - Sneakers Stockholm Design Group

Nå kan ikke våren komme fort nok, spør du meg. Det skal bli godt å ikke forholde seg til kulde lenger og redusere oddsen for sykdom. Vel, det er 1. mars i dag, så i teorien er våren allerede her! Thank God..

going home

Som oftest er det tungt å reise fra en by fordi du har hatt det såpass fint der, i tillegg føler man at det er noe man ikke har fått sett eller opplevd (eller kjøpt). Det stemmer ganske greit i dette tilfellet, samtidig som det skal bli tungt å reise fra Mari. Selvfølgelig er det gøy å kjenne noen som bor i utlandet, for da har du et sted å bo og en som kan vise deg rundt, men Mari skulle aller helst vært hjemme. Hadet bra London og min kjære venn.

Jacket and sweater Brixtol - Shades Ray Ban - Sneakers Oil (HER)

Dover Street

Etter en rolig kveld med vin og god mat var vi i dag klare for å utforske byen!

Dagen startet med en deilig brunch på The Blues Kitchen, før vi tok tuben til Green Park for å sjekke ut Dover Street Market. Dover Street Market er en 5 etasjes department store midt i London, fullt av designerklær og tilbehør. Jeg har faktisk ikke sett noe lignende, da alt man ser i dette bygget er helt vilt. Etter masse inspo tok vi turen til Sketch for den klassiske afternoon tea'en. Storfornøyde med dagen, sitter vi og varmer opp til vorse. It's gonna be a night out.


Coat Brixtol - Shirt Dr. Denim - Pants COS - Sneakers Stockholm Design Group

Good evening

Allerede klokken 10 i formiddag var jeg i London, noe som ga oss muligheten til å få gjort en hel del bare på første dagen. Det ble peruiansk lunsj på Andina, shopping på Red Church Street og trening på Gymbox. Jeg besøker som sagt min gode venninne, Mari, som bor i bydelen Shoreditch i London. Dette er et av de kuleste stedene i byen og Mari kjenner til alle de kuleste stedene. Ettersom vi nettopp fullførte en hard treningsøkt (ikke verst når man er på tur), blir det en rolig kveld i sofaen slik at morgendagen kan utnyttes maksimalt. Dette kommer til å bli en forbanna god helg.


Jacket Whyred - Sweater Religion - Sneakers New Balance - Pants COS

rømmer landet

Foto: Emil Kjos Sollie

Det er studenthelg og jeg kan endelig senke skulderne etter en lang uke. Vel egentlig må jeg drøye den litt før jeg virkelig kan slappe av, da jeg har et tidlig fly i morgen å rekke. Jeg skal endelig tilbake til London for å besøke min kjære Mari. Hele helgen er planlagt og når det er Mari som har ansvaret for dette, kan det ikke slå feil. Det er virkelig ikke noen bedre måte å avslutte uken på!


Jacket Penfield - Sweater COS - Pants HM - Sneakers Nike (HER)

Vi sees i Lonodon!

når visdom tar knekken på deg

Foto: Emil Kjos Sollie

Det er fredag (TGIF btw), og jeg våkner opp med intense smerter i kjeften. Dere forstår, jeg trakk visdomstann på onsdag og hullet tanna etterlot har vært en forbanna plage siden da. Nå skal jeg ikke fullstendig bryte ned mitt maskuline image, men smerter i munnen ligger høyt oppe på lista over kjipe ting! I anledning hull i kjeften, har jeg tilbragt dagen hjemme med vaniljeis og yoghurt. Håper det hjelper.

Nå er det på tide å komme seg videre i livet og omfavne helgen for det den er verdt. Jeg skal på hyttetur!Jeg har gledet meg til denne helgen i lang tid. En helg på Sjusjøen med familien der vi står på ski, fyrer i peisen, spiller kort, spiser god mat og hygger oss. Jeg sier heller ja til det, enn en helg på byen. God helg til deg, uansett hva du skal finne på!

sunday strolling

Solfylte søndager i byen, er noe av det fineste jeg vet om. Spesielt søndager der hodet ikke er fylt med angst og pine. I dag er en av disse søndagene, i tillegg er det morsdag! For første gang på lenge var hele familien samlet i byen og i den anledning ble det trasking, café, kakao og sandwich. Det er på dager som dette jeg blir glad for at jeg bor i Oslo.


Coat Topman - Sweater COS - Shades Frank Walton - Jeans Cheap Monday
Det jeg liker så godt med Oslo, er at rundt hvert gatehjørnet finner man noe nytt og så lenge man våger å utforske det, kommer man alltid over noe fint eller spennende! I dag spiste vi lunsj på en liten café på Rodeløkka med en fantastisk god sandwich og en gigantisk kopp varm sjokolade med marshmallows og krem. I kveld venter film og popkorn. Have a good one!

forventninger

Foto: Emil Sebastian Karijord

Hvert år sitter man på en rekke forventninger på hva nyåret skal bringe. Skal man bli flinkere til å trene? Skal man tilbringe mer tid sammen med familie? Skal man jobbe ekstra hardt med skolen eller jobb? Eller skal man rett og slett fortsette i samme baner? Etter en trøblete og tung start på året, har jeg vært mer opptatt av å komme meg igjennom denne tiden, fremfor å se på hva jeg skal gjøre for at 2015 skal bli det beste året mulig. Men nå er jeg klar for å se fremover.

Dette året kommer til å bli ulikt noe annet for meg. Til sommeren er jeg ferdig på skolen og skal da ut i arbeidslivet. Heldigvis har jeg allerede startet å jobbe, så jeg kommer forberedt. Likevel vil det være en stor forandring, når man går fra en fleksibel og ung livsstil, til en mer rutinebasert og voksen hverdag. Dette ser jeg frem til. I tillegg har jeg begynt å smake på tanken av å kjøpe meg noe eget. Kanskje 2015 er året jeg blir voksen?
Coat Whyred - Scarf Holzweiler - Jeans Mardou & Dean - Boots Dr. Martens

Uansett hva som skjer, har jeg bestemt meg for å tenke mer på mitt eget beste dette året. Jeg skal fortsatt utfordre meg selv og oppholde meg utenfor min komfortsone, men det med en intensjon om å forbedre meg. Det er tross alt mitt siste semester på skolen, og ingen skal ødelegge for det. Kanskje like greit at undertegnede har blitt singel? Jeg er klar for nye utfordrninger!

start over

Året nærmer seg slutten, og om drøye to dager begynner vi på nytt.

Jeg har ingen planer om å lage en årskavalkade, en collage eller lage en bok om hva som har skjedd i 2014 på Facebook. Likevel tør jeg å si at dette året virkelig har vært avgjørende for meg. Ikke bare har jeg utrettet mye på skolen, her på bloggen og på jobb, jeg har utviklet meg som person. Dette høres selvfølgelig veldig klisjé ut, men det er sant. Det å komme ut her på bloggen har endret meg. Det har fått meg til å tørre mer!

Tidligere har jeg tatt meg selv i å si "nei" til mange ting. Enten om det har vært slitsomt, skummelt, tungvint eller vært noe jeg ikke har trodd jeg skulle klare, så har jeg valgt å stå over. Dette året har vært mitt første "ja"-år på lenge og jeg håper det kommer flere slike. Det å si "ja" til ting har blant annet gitt meg verdens beste jobb, selv ett år før endt utdannelse! Jeg har hatt mitt første presseevent til tross for hvor skummelt det var. Jeg har til og med takket ja til å være med på et kite-kurs...
Coat These Glory Days - Sweater COS - Jeans Diesel - Boots Stockholm Design Group - Shades Frank Walton

Jeg ser frem til å ta på meg enda flere utfordringer i 2015, til tross for hvor nervepirrende det er. En smart fyr fortalte meg en gang, at det er når du er mest nervøs, at du gjør det aller best. Så ikke vær redd for å være nervøs!

Men året er ikke omme helt ennå. Før den tid, venter det en morsom hyttetur med mange gode venner!

on the road

Driving south for Christmas.

Nok en gang feires julen på sørlandet. Det er først når jeg setter meg i bilen og kjører forbi snødekkede skoger sørover at jeg får julestemning. Sånn er det nesten hvert år.

Det er først nå jeg med god samvittighet kan forlate alt av forpliktelser, bekymringer og andre energikrevende tanker. Jeg ser frem til å tilbringe tiden med familien for en gangs skyld. Dette halvåret har kun gått til skole og jobb, så denne tiden krever andre prioriteringer. Jeg gleder meg!


Jacket Alexander Wang x HM - Sweater and sweatpants - COS - Sneakers New Balance

Og vet dere hva? På toppen av det hele er jeg blitt semifinalist i Vixen Blog Awards! Dette er vel mitt fjerde år som nominert og det er jo fantastisk. Tror dere jeg kan stikke av med seieren denne gangen da? Jeg setter pris på alle stemmene jeg kan få. Kategorien er Årets Herreblogg. Stem her, og jeg ønsker deg en god jul!

dagen før frihet

Deppingen er overstått, nå gunner vi på!

Om et halvt døgn sitter jeg der, i Hasle Tennishall (som for så vidt er det kjipeste stedet å ha eksamen (Hasle liksom)), og skribler ned formler, lav- og høykonjunktur, finansialisering og nasjonalregnskap. Hørt om det? Nei, for det er så kjedelig at det ikke fortjener noens oppmerksomhet (utenom oppmerksomheten til de som jobber med det og sørger for det går bra med oss i Norge, selvfølgelig). Om et halvt døgn, er jeg ferdig.

Coat Whyred - Tee Johnny Leave Home and Weekday - Pants Alexander Wang x HM - Boots Dr. Martens

Nå er jeg klar! Bring it!

countdown

Tenk dere det, at om en drøy uke har jeg ferie fra skolen! Tenk det! Og det eneste som gjenstår er to eksamener! Jeg skal hoppe i været, juble høyt og poppe minst tre champagneflasker. Det er ikke tull en gang, for denne tiden er virkelig noe av det kjipeste jeg vet om. Så kjipt at jeg ikke klarer å skrive om noe annet enn hvor kjipt det er, haha. Godt å vite at jeg ikke er alene.

Rekk opp en hånd hvis du er lei av eksamensperioden!?

in wang

Det er vanskelig å skrive et innlegg om dagen uten å ikke klage. I blant velger jeg å ikke skrive noe i det hele tatt, for å unngå å syte. Men dagene går sakte men sikkert forbi der bekymringene baller på seg bestående av jobb, eksamens stress og alt annet drit. Ja, livet er faktisk litt kjipt, men en stor pakke i posten full av klær fra Alexander Wang x HM bedrer humøret. Deilig å endelig ta favorittene i bruk!
Jacket, sweater, pants - Alexander Wang x HM

Det er derimot betryggende å vite at om drøye to uker, så er skolen over for denne gang og eksamensbekymringene forsvinner. Until then, fml.

grey sunday

Det har vært en lang og under middels kul uke.

Under slike forhold, er det begrensninger for hva som er spennende å lese om. Derfor har jeg latt være å skrive noe på bloggen denne uken, til hensyn for dere. Men nå er det søndag og uken er snart over. Jeg skal straks besøke familien for å feire farsdag, i den grad man feirer en slik dag. Jeg er egentlig bare veldig keen på hjemmelaget god mat, boller og brus og litt familiekos.


Håper neste uke blir en høydare. Det er en høydare jeg trenger nå!

wrapping up

Nok en lang dag har kommet til veiens ende.

Lesesalen i Kongensgate nærmer seg tømt. Et par frustrerte ekko siger igjennom lokalet, mens noen sukker lettet ut. Det er studenthelg. Noen er klare for å løfte ølen, mens andre stikker hjem for å hvile ut til en ny dag med arbeid. Slik går no faktisk dagan. Heldigvis begynner vi å bli ferdig og jeg er klar for helg!
Jacket, jeans, shades Acne - Sweater COS - Boots Dr. Martens - Scarf Holzweiler

Når sant skal sies venter det jobb både i morgen og på lørdag, så noe ordentlig helg blir nå ikke. Men jeg kan i alle fall late som.

ny hverdag

Tiden har kommet for å innta skolen permanent.

Pakkelisten består av: kaffekanne, kjeks, brus, vann, 3 x matpakke, pute, ekstra klær og alt som ellers er essensielt for fulle dager på skolens grupperom. Dagene blir lange, men gutta jeg er på gruppe med gjør dagene bedre! Ikke nok med to pågående eksamener, skolen skal nå attpåtil presse bacheloroppgaven nedover hodene våres. Jeg kjenner jeg blir ørlite stressa, og bekymrer meg nå for en umenneskelig kjedelig jul. Det eneste deilige nå, er tanken på at det ikke er lenge igjen til jeg er en fri mann.Jacket COS - Tee Acne - Scarf COS - Pants Soulland - Sneakers New Balance - Shades Frank Walton

En av mine favorittfarger denne sesongen er kamel, som antrekket for dagen var inspirert av. Selvom høsten tar med seg mørket, ønsker jeg å gjøre mitt beste for å lyse opp dagen med lysere farger. Jeg lever vel i fornektelse om at vinteren er på vei, I guess.

Innesøndag

Lørdagen i går ble tilbragt inne, noe som ga meg overskudd til å jobbe litt i heimen i dag!

Med jobb, skole, frivillig arbeid og eksamen, har det man normalt kaller fritid vært totalt fraværende. Det faktum at den eneste fritiden jeg har, går til soving, kommer tydelig frem i høyde ganger bredde på haugene med klær på soveromsgulvet. Derfor var det deilig at gårsdagen var rolig, slik at formen i dag gjorde det mulig å være litt housewife. Alt av klær og sengetøy er vasket og hengt opp og rommet mitt lukter friskere og deiligere enn noen gang. Makan til kar!
Jacket Won Hundred - Scarf Won Hundred - Pants COS - Tee COS - Shoes Barker

Heldigvis har jeg fått gjort unna en del store og omfattende oppgaver denne uken. Håper dermed at neste uke byr på mer moro. Ha en fin søndag!

colors of the fall

Sånn som det er nå, sånn kan det fortsette å være.

Tanken på kulde gir meg bokstavelig talt frysninger. Hver morgen ser jeg ut av vinduet og diskuterer stille med meg selv; "stryke skjorte, fine sko? / superundis, boblejakke?". TIl og med ovnen på rommet er skrudd på, slik at jeg kan våkne om morgenen og ikke være redd for å ha frosset fast. Heldigvis er dette verst tidlig om morgenen, og heldigvis blir ønsket om komfort slått av behovet for å se anstendig ut. Videre utover dagen kommer solen frem og lyser opp det friske og deilige høsten bringer med. Jeg elsker å gå igjennom parken på denne tiden. Sånn som det er nå, kan det fortsette å være. Men blir det noe kaldere, så dævver jeg.
Coat Whyred - Shirt Filippa K - Pants Soulland - Shoes Samsøe

new season

Det har vært en god dag i dag! En slik dag har jeg ventet lenge på.

Med alt som skjer om dagen, er det vanskelig å finne motivasjon til å gjennomføre absolutt alt med hundre prosent engasjement. Man kan vel si at jeg har litt vel mange baller i luften. Den store utfordringen er ikke å holde alle ballene i gang, men det å gjøre det beste ut av hver enkelt. I dag er første dagen på lenge jeg virkelig føler at alt er i rute. Det gir en deilig følelse på å holde alt sammen gående og det på best mulig måte.


Jacket Whyred - Sweater Acne - Pants HM - Shoes Surface to Air

Jeg synes også det er fantastisk at høsten er på vei. Jeg gruer meg til vinteren, mistforstå meg rett, men høsten er en vakker årstid. Det blir kaldere, men ikke for kaldt. Man kan gle seg godt, men ikke for godt. Det blir mørkere, men ikke for mørkt. Jeg elsker høsten.

suitable

Utnytter de anledningene jeg kommer over, to suit up.

Når jeg står opp om morgenen, står jeg som oftest og tenker over hva jeg har i skapet som både er fint og som er komfortabelt. Skal man ha lange dager på jobb eller skole, er ofte jeans, t-skjorte og sneakers en veldig god løsning. Men har man noen møter eller en viktig da på jobb, er det gøy å kle seg opp litt og finne frem en av dressene. I samsvar med høstens kjølige ankomst, er det også godt å få på seg noe mer klær.

Jeg elsker denne litt casuale dressen fra H&M. Materialet er varmere enn normalt, og strukturen gir den en mer hverdagsfølelse enn pyntet. Sammen med noen cleane sko og for eksempel t-skjorte, blir antrekket noe dresset ned. I jakkelomma har jeg det fine skjerfet jeg fikk fra Holzweiler.

sunny stroll

En fin dag for en formiddagstur ute i byen.

Dagen startet litt skeivt, da jeg forsov meg til skolen. Ikke noen minutter, ikke en time, men hele 3 timer. Jeg tolker det som at jeg har brukt mye krefter de siste dagene. Det kan jeg egentlig bekrefte da jeg på mandag blant annet tok en tur down memory lane og var på håndballtrening! 5 år siden sist og jeg lover at jeg for første gang siden da tok i bruk noen fremmede muskler. Jeg sliter med å gå.

Likevel dro jeg meg selv opp og tilbragte dagen sammen med søster i byen. Lot alt av yttertøy ligge og gikk kun i t-skjorte (vi er midt i september for christ sake!!), og selv det var varmt. Nå har jeg skifta til uniformen (joggiz) og skal diske opp med middag. #hjemmeværende


Tee COS - Jeans Acne - Shoes Stockholm Design Group


between seasons

Å mestre overganger er en kunst i seg selv, en kunst jeg aldri vil mestre.

Ferien er for lengst over, men jeg føler meg langt fra godt i gang med nytt semester. Rutinene henger ikke på greip. Det har nok mye med å gjøre at jeg har fått deltidsjobb i tillegg til skole og jobben på COS. Jeg har mindre tid til overs, mindre tid til venner, familie og ikke minst kjæreste. Ikke for å snakke om trening!

Ikke bare er det vanskelig å gå fra ferie til skole og jobb, men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg en gang. Hver morgen blir det genser, bukse og jakke, men på vei hjem skinner sola og gradene viser over 20, så jeg kommer hjem gjennomsvett... Jeg vil ha høst og det på ordentlig!
Knit sweater COS - Pants COS - Sneakers New Balance - Shades Frank Walton

Jeg har ikke noe i mot å kle på meg ekstra på denne tiden av året, men det forutsetter at det er litt kaldere! Hvis ikke blir jeg for varm! Skjønner ikke værgudene det? Herregud..

recovering

Når hverdagen virkelig er tilbake for fullt og rutinene skal settes, da er det typisk min flaks å bli syk.

Jeg har vært sengeliggende i over én uke. En uke der noen dager har vært bedre enn andre. Hver gang jeg er syk, smører jeg meg alltid med tålmodighet, for det er den beste medisinen i mine mange tilfeller. Det at det nå har gått en uke og jeg plutselig får beskjed om å holde sengen hele dagen, da begynner jeg å bli utålmodig. Ain't nobody got time for this!Jeg har ikke tid til å være syk... Og ikke for å snakke om hvor kjipt det er!

backyard

Hverdagen kommer sakte men sikkert på plass.

Det tar tid å tilpasse seg nye ting. Ikke bare er det for meg å komme tilbake til gamle rutiner, jeg må også lage nye nå som jeg har flyttet tilbake til byen. Forskjellen i år fra tidligere, er at hver eneste dag i et halvt år fremover er booket. Dagene er booket til skole og jobb, hver eneste dag. Tanken gjør meg svett. Dette er litt av grunnen til at jeg flyttet, for å forberede meg på noe som kommer til å være det tyngste, tøffeste og mest utfordrende året hittil. Men jeg er klar for alt!

Heldigvis er det søndag i dag, den ene dagen jeg faktisk har fri. Jeg skal spise godis og se film. Denne tiden av uken er høyt verdsatt.

visiting home

Etter å ha bodd i Oslo i over to uker, er jeg på snarvisit hjemme.

Det er deilig å bo i Oslo altså, men for å være ærlig har jeg ikke lagd middag mer enn én gang i løpet den korte tiden jeg har bodd her. Det blir den enkleste løsningen uansett. Derfor er det godt å komme hjem til deilig hjemmelagd mat! Mødre er undervurderte as.


Jacket Whyred - Tee COS - Pants COS - Sneakers New Balance - Shades Acne

Her ser dere forresten den nye sveisen! Er ganske fornøyd, men det er uvant uten manken.. Takk Hendrix Hair!

finally back

Jeg har vært lenge borte, men nå er jeg endelig tilbake!

I dag er første dagen hvor livet virkelig er tilbake på skinner. Sommeren er offisielt over, og skolen er i gang! Grunnen til at jeg ikke har vært tilstede her, er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye i det siste. Så snart jeg var hjemme fra Danmark var jeg i bryllup! Her var jeg toastmaster, noe som var utrolig gøy. Ikke bare var det mitt første bryllup, men jeg ledet faktisk hele middagen. Veldig stolt!

Siden bryllupet har jeg flyttet til Oslo, startet i ny jobb, jobbet som redaktør under hele fadderuken til Campus Kristiania og i morgen starter jeg på skolen. Det er veldig mye som har skjedd, men nå som hverdagen er ordentlig i gang, er det bare å komme inn i rutinene igjen. Jeg ser frem til det!


En annen ting som er nytt er sveisen. Ikke på bildene over altså, men siden de ble tatt. Har fjerna manken fullstendig. Hendrix sa jeg så ut som en uteligger, så da var det ikke stort å gjøre annet enn å fjerne den. I'll show you later!

back home

Det ble en lang reise i går, så det var deilig å endelig komme hjem.

Vi startet i Ebeltoft og kjørte gjennom Århus, Odense, København og Malmø før vi kom oss til Gøteborg. Det var nervepirrende å sitte på toget fra Sverige ettersom man har blitt fortalt så mye skummelt den siste uken. Vi ble blant annet stoppet av politiet på veien! Heldigvis gikk alt bra. Nå er vi trygt på norsk jord og har allerede rukket å ta en tur på stranden. Ingenting kan derimot slå dansk strand.

Pants Whyred - Shirt Fillipa K - Shoes Stockholm Design Group

Nå som jeg er hjemme igjen begynner hardkjøret. Heldigvis ikke noe skolerelatert, men det er absolutt mye på agendaen. Jeg har blant annet mine første dager i ny jobb denne uken! I tillegg skal jeg være toastmaster i bryllup, etterfulgt av jobbseminar i Tønsberg, Øyafestivalen og deretter Fadderuke. Dette skal bli gøy!

by the beach

Turen vår i Danmark har kommet til en ende, men den har vært helt utrolig.

Roadtrip'en vår er ikke over helt ennå. Vi skal nemlig kjøre igjennom hele Danmark, før vi kommer oss til Gøteborg. Grunnet vår manglende geografiske kompetanse, trodde vi broen over til Gøteborg var nord i Danmark. Det var den selvfølgelig ikke. Derfor må vi kjøre gjennom Århus, Odense, København og Malmø før vi kommer frem til Gøteborg! Men vi er tross alt på roadtrip, så hvorfor ikke se enda litt mer av dette vakre landet? Skal bli en fin hjemreise.

Shirt & shorts - COS

Det skal bli deilig å komme hjem, men kommer til å savne dette stedet. Jeg skal legge ut noen flere bilder fra dette fine stedet etter hvert. Men nå må vi dra!

favoritesSommeren er halvferdig og antrekkene blir flere og flere. Har nå samlet noen! Hvilket likte du best?

I morgen har jeg planer om å oppdatere nettbutikken min. Har ikke gjort det på en stund, noe som også er tydelig ettersom jeg ikke får lukket igjen klesskapet mitt. Er det noe du ønsker jeg skal legge ut for salg?

game night

En herlig helg er snart over, men først er det fotballfinale!

Det har vært en slapp søndag, ettersom hele gårsdagen gikk til utdrikningslag. Vi startet halv seks og avsluttet nesten 24 timer senere. Nå er jeg hjemme og reparer med en liten øl til fotballkampen. Har fulgt med på hele VM i denne gangen, så jeg er virkelig klar for en spennende finale! Dette må være den beste måten å avslutte en bra helg.Pigue COS - Shorts Arnie Says - Shoes Gregers - Shades Ray Ban

Hvem vinner VM i år mon tro?

as it should be

Popp champagnen, for nå er det virkelig sommer!

Aaaah, så deilig det er å våkne til en overhetet gradestokk som forteller deg "Nå er det syden i hagen!". Det var ingenting annet å gjøre enn å kle seg naken å legge seg på verandaen. Svetten har rent i hele dag og jeg liker det. Brunfargen bare fortsetter å komme selv nå som jeg er hjemme og det er ikke verst. Jeg valgte virkelig riktig tidspunkt å reise hjem til trope-Norge!

Photo: Veslemøy KastumTee & Shorts Won Hundred - Shades Kaibosh - Shoes Converse

Nå skal jeg sette meg ut på verandaen igjen, bare denne gangen har jeg med meg et glass rødvin og en god bok (for oss som mener Divergent er en god bok altså). Håper dere har det like topp hvor enn dere er i verden!

sweat

Jeg merker at jeg er tilbake i Norge for å si det sånn.

I det ene øyeblikket fryser jeg, og i det andre øyeblikket svetter jeg så mye at jeg sklir av stolen. Man må nærmeste ligge på solsengen med paraply i tilfelle det begynner å regne og i tilfelle solen kommer frem. Rutinene er heller ikke helt på plass selvom jeg har kommet meg hjem. Eneste jeg er godt i gang med er treningen. Klarer ikke å fokusere helt når jeg vet at jeg veldig snart skal ut å reise igjen. Jeg får ta ett steg av gangen.Tee COS - Pants Whyred - Shoes COS

Over ser dere et av mine favorittantrekk om dagen. De tynne chinosene er perfekte for sommeren, hvis man ønsker å droppe shortsen. I tillegg er jeg forelsket i de nye slip ons'ene fra COS. Vet ikke om man kan se det på bildet, men de er i sort semsket skinn! De er til å grine av..

home

Det føles som uken aldri har funnet sted, så fort har det gått!

Etter en altfor lei hjemreise er jeg nå tilbake i Norge. Den uken uten noen bekymringer eller forpliktelser, viser seg å slå tilbake nå som jeg er tilbake. Stacken med regninger, mail, avtaler og arbeid har hopet seg opp og forpliktelsene er allerede på plass selv før jeg rakk å spise frokost. Men jeg har ingen grunn til å klage, for jeg har hatt en helt fantastisk uke! Heldigvis er ikke ferien helt over ennå.

En uke uten kjærlighet er derimot litt tungt, så nå bærer veien videre til my man. Skal showe off brunfargen litt!

them summer nights

.. dette er kvelder man ikke bør ta for gitt.

Jeg ligger på solsengen til solen har passert taket på leiligheten. Jeg ruller meg inn i håndklet som en ball, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Jeg vil ikke gå opp helt ennå. Boken jeg leser er på et spenningspunkt som gjør den umulig å legge fra seg. Det er sommer i skyggen også. Kapitellet er over og jeg pakker tingene og går opp i leiligheten. På balkongen skinner solen fortsatt, så jeg legger bena på bordet i håp om å utligne i tænekonkurransen mellom Simen og meg. Jeg tar opp boken igjen og åpner en flaske øl. Dagen har så vidt begynt.Tee Acne - Shorts HM - Shades Cheap Monday

Sommeren er og forbli den beste tiden av året.

klar for en ny uke

Denne uken har vært den aller lengste uken i mitt liv.

Altfor mye har skjedd denne uken, så mye jeg helst skulle unngått å oppleve. Inni alt det vonde har jeg også hatt fine dager, noe som tilsammen er litt utmattende. Det at det i dag er søndag gjør meg glad, for i morgen er det en ny uke som jeg skal nyte. Jeg har tross alt ferie og ved tidligere erfaringer, går sommerferien altfor fort. Håper neste uke gir meg flere grunner til å smile!Den lille tiden som er igjen av uka skal tilbringes med min kjære. Det er deilig å være hjemme igjen.

day at work

Første dagen hjemme igjen, og jeg klarte ikke å komme meg opp av sofaen..

Dagen i dag startet med frokost til Millionær Søker Kjæreste, og mens jeg så på det tok jeg opp Ellen Show, slik at jeg fikk med meg begge programmene. Det sier vel kanskje sitt om hvilken grad av motivasjon som er i meg om dagen. Stusselig.. Da passet det rimelig greit å bli ringt av jobben som trengte hjelp. Noen ganger trenger man et lite dytt bak.

Jeg trodde disse sommerdagene skulle bli tilbragt på stranden med soling og bading, men hittil har det vært mest jobb. Godt reiseplanene har blitt oppdatert! Trenger litt sol på kroppen..

livet går videre

Noen veldig spesielle dager er over, og med det er vi klare for hjemreise.

De siste dagene har blitt tilbragt i Kristiansand, i anledning begravelse. Den pårørte siden av familien holder til her på sørlandet, så det har vært et veldig sosialt opphold. Men livet går videre. Nå venter en lang biltur med søster, som endelig flytter hjem igjen. Sammen skal vi på Norwegian Wood i slutten av uken. Ja, livet er både trist og fint. Man må bare passe på å nyte det fine man har sammen.Sørlandet er fantastisk på denne tiden av året. Har allerede planlagt en tur nedover i løpet av ferien, for solfylte dager på fiskebrygga og på bystranda er vel så fint som utlandet. Ha en fin dag!

smak av sommer

Skoleferien er endelig her, men det betyr ikke nødvendigvis at man kan kaste fra seg alt man har i hendene og nyte livet.

Nå som man har mer tid for hånden, fylles planleggeren opp av jobbvakter og andre prosjekter. Jeg har allerede fått smakt litt på ferielivet, med årets første bad, masse is, kald pils i solen og tæneskille. Men selv om solen står alene på himmelen og stranden frister intenst, skal jeg stå på denne sommeren, jobbe og trene, ja gjøre mye jeg ikke har hatt tid til grunnet skolen. Allerede i morgen skal jeg på jobb tidlig på morgenen og dagen etter drar jeg på en spennende tur utenlands for å jobbe et par dager. Til tross for dette, føler jeg meg friere enn på lenge og jeg ser frem til en sommer styrt av ingen andre enn meg selv.

Tee COS - Pants Whyred - Sneakers Stockholm Design Group - Shades Kaibosh

Nå skal jeg leke grillmester og diske opp med tidenes sommermåltid i heimen. Nyt solen og sommeren, så skal jeg gi lyd fra meg snart!

vacay

Gjett hvem som er ferdig på skolen for i år og har ferie a?!

Semesterets siste eksamen ble i dag gjennomført, noe som betyr at ferien er her! Hvertfall for min del. Er ikke meningen å gni det inn for de som fortsatt har skole altså.. Joda! Jeg følte en uvirkelig lettelse da jeg gikk ut av eksamenslokalet tidligere i dag, fordi dette semesteret har vart altfor lenge. Nå kan jeg sitte ute i solen uten å ha dårlig samvittighet. Jeg kan egentlig gjøre akkurat hva jeg vil, uten å føle at jeg sluntrer unna. Endelig!Nå er det avgårde til byen hvor det skal feires! Sier bare sol, park, øl og grilling. Og til deg som ikke ennå er ferdig med eksamen, stå på! Det er verdt det, for snart er friheten din!

one week left

I dag er det akkurat én uke igjen, én uke igjen til sommerferie.

Helt siden jeg leverte og fremførte forrige eksamen, har jeg hatt feriefølelse. Det skremmer meg litt, med tanke på at jeg fortsatt har en eksamen igjen. Alt jeg egentlig vil er bare å ta med håndkle på stranda og bade! Trangen på sol og bading, er rimelig distraherende hva gjelder eksamenslesing... Æsj as...Shirt Filippa K - Shorts Won Hundred - Shoes Tod's - Shades Cheap Monday

En ting er sikkert, og det er at det er forbanna deilig å ta i bruk shorts igjen! Monsterbeina mine passer ikke noen bukser, så shortsen er hellig for min del. I tillegg er det deilig og luftig!

17.05

Ja siden sist dere, siden sist..

Fredag 16. mai stod min gruppe foran sensorene og presenterte gruppeoppgaven vår. Oppgaven vi hadde jobbet med i lang tid. Det øyeblikket vi gikk ut derfra, ga jeg blaffen i hvilken karakter vi kom til å få, rett og slett fordi jeg endelig var ferdig (for so long). Heldigvis stakk vi av med en fantastisk karakter, som ga meg samvittighet til å nyte den kommende nasjonaldagen til det fulle. Gratulerer med dagen som var da dere!Over ser dere bilde av hva jeg gikk med på nasjonaldagen. Dressen, skjorta, slipset og tørklet er fra MQ og jeg var storfornøyd. Første gang på lenge jeg faktisk har følt meg fin! Ikke kul, men fin. Sjeldent jeg dresser opp, men når man har klærne til det føles det godt! Skoene er fra Lotusse og solbrillene er fra Cheap Monday.

short little update

Ja, livet er kjipere enn aldri før. Eller hva?

Skolen tar alt fokus. Det er riktig det, for så vidt, men det er ikke veldig gøy. Selv når jeg har noen timer ledig klarer jeg ikke å slappe av. Det faktum at eksamen skal fremføres om to dager henger over meg uansett hva. Akkurat nå skriver jeg raskere enn aldri før, slik at jeg kanskje rekker å lese litt før jeg legger meg. Deilig skal det da bli, å gå rett fra fremføring til 17. mai feiring. Her er noen deprimerende bilder som forklarer sinnstilstanden jeg er i.Nei nå må jeg faktisk neste gå å legge meg, slik at jeg får ligge våken å stirre opp i sengen mens jeg gruer livsskiten ut av meg et par timer eller tre før jeg sovner. God natt.

pause

Etter mye jobbing, kommer det et tidspunkt der man simpelthen er nødt til å ta en pause.

Gårsdagen ble tilbragt hos my man, før jeg i dag nok en gang satt på skolebenken igjen. Utrolig hvor deilig det har vært med bare noen timer uten skole i tankene. Den tiden blir virkelig satt pris på! Overraskende nok, har denne perioden hittil gått veldig fort. Jeg var bombesikker på at dagene kom til å gå forbi i sneglefart, men når effektiviteten viser seg i arbeidet, dukker motivasjonen opp som et resultat. Vi ligger godt an, men stressnivået er likevel slitsomt høyt.Jacket Surface to Air - Sweater Surface to Air - Boots Dr. Martens

Helgen blir også brukt til eksamen, ja jeg vet at livet mitt er kjipt om dagen, men jeg skal forsøke å slappe av litt. I den grad det er mulig.

school boy

Jeg har offisielt flyttet. Flyttet inn på skolen.

Eksamenstiden er i gang, så i en måned fremover har jeg rett og slett ikke noe liv. De siste to dagene er blitt brukt, sjokkerende nok, på skolen. Men dette semesteret har vært relativt rolig, så noen intense uker med hardt arbeid er faktisk ikke så ille. Er man student så er man student. Hvorfor ikke da gjøre det beste ut av det?

Photo: Martine Eliassen

Jacket Surface to Air - Sweater COS - Shirt Cheap Monday - Jeans Acne Studios - Shoes Stockholm Design Group - Bag Mulberry

Denne fredagskvelden skal være tilbakelent i sofaen med god mat, tv-titting og familien. Slike nytelser kjennes ekstra godt når man ellers bruker dagene effektivt. Ha en god helg!

it's time

Den kjipe tiden jeg lenge har gruet meg til er kommet. Eksamenstid.

I morgen får vi utdelt vår hjemmeeksamen som skal konsummere alt av tid frem til 16. mai. Deretter er det full eksamenslesing frem til den 28. mai. Jeg har lenge fryktet denne perioden, rett og slett fordi når perioden først er kommet er det kun dette som opptar tankene. Likevel er jeg forberedt og klar! Jeg er klar for å naile dette!Jacket Whyred - Tee Whyred - Shirt American Apparel - Jeans Acne - Backpack COS - Sneakers Nike

Jeg kickstarter eksamensperioden med en hard treningsøkt. Trenger virkelig å klarne hodet, slik at jeg virkelig er klar! Wish me luck.

all norwegian

Sommeren har tatt en kort tur innom og jeg tok for første gang i år, i bruk shortsen.

Det sies at sommerens visitt, var en snar en. I morgen er det visst over for denne gang. Derfor tok jeg frem shortsen mens jeg ennå kunne. Følelsen av å kjenne vinden på beina er virkelig undervurdert! Synd det skulle vare så kort.

Uten at jeg var klar over det, gikk jeg kun med norsk design i dag! Alt utenom klokken er fra norske merker, noe jeg synes er veldig kult. Norge har stort potensiale, så jeg har dette gledelig på meg. I tillegg ser det veldig kult ut!Sweater Graa - Shorts Arnie Says - Shoes Gregers - Shades Kaibosh

Solbrillene kjøpte jeg faktisk i København og jeg elsker de. De er fra det norske merket Kaibosh og de er fantastisk gode på, samt at de ser veldig kule ut. Skoene er fra Gregers, brodermerket til Noodles som jeg er stor tilhenger av. Disse får man kjøpt på bland annet Shoebar i Oslo. Genseren er fra merket Graa og er kjøpt på F5 Concept Store i Øvre Slottsgate i Oslo, som er drevet av noen rimelig ålreite karer. Denne butikken selger kun norske merker! Jeg kommer uten tvil, til å holde et ekstra øye åpent for norsk design i fremtiden.

never home

Påsken er offisielt over og jeg rakk akkurat en tur hjemom, før det er ut på tur igjen.

Noen dagers pause fra alt og alle, så langt vekk som på de høyeste fjell er virkelig uvurderlig. Man får slappet av, pleiet familiebånd og virkelig kost seg på en helt annen måte enn vanlig. Vi kom hjem på søndag der jeg nøt en saftig grandis før jeg dro avsted til my man. De siste dagene har blitt brukt i solen med fine folk. Akkurat nå som jeg har funnet meg til ro hjemme og forberedt meg på en kommende tid på skolen (eksamenshelvete coming up), er det på tur igjen. I'm off first thing in the morning.

Cardigan
Tiger of Sweden - Jeans Joggjeans by Diesel - Tee COS - Shades Oliver Peoples - Shoes Surface to Air - Backpack COS

I morgen er jeg i et annet land, et av mine favorittland faktisk! Skal bli godt å komme seg tilbake nok en gang. Kanskje du kan gjette hvor jeg skal?

strolling in the sun

Jeg trodde ferien bydde på mye mer slacking og drittspising enn dette. Eller kanskje jeg bare har vært overraskende flink?

Denne ferien er en uke jeg har ventet lenge på. Det har vært mye jobb, skole og diverse at en pause har vært svært etterlengtet. Jeg så for meg sofasliting, sene morgener, Dr. Phil på tv'en, lukkede gardiner for å beholde samvittigheten og pizza til middag. Jeg må si at jeg har overrasket meg selv på dette punktet! Ferien startet på fredag for min del, og jeg har trent hver dag siden da og holdt meg rimelig ofte unna godteposen. Jeg er stolt!

Jacket Acne - Shirt COS - Jeans Cheap Monday - Sneakers Saucony - Bag Mulberry - Shades Le Specs

Med et vær som dette, var jeg nødt til å ta turen ut! Søster og jeg tok en tur til Oslo for litt ferieshopping og hygge. Deilig å ha godjenta hjem igjen. I morgen reiser vi alle sammen til Sjusjøen og jeg gleder meg veldig. Treningen fortsetter videre lengre over havet, men da med skia på beina. Man kan svette på ferie også!

change

Ikke bare er det helg, men det er jammen meg også påskeferie!

Jeg kickstartet det hele i går med en skikkelig hårklipp hos Hendrix Hair. Med skikkelig, mener jeg at vi fjernet nesten halvparten av manken. Blir så forbanna fort lei av sveisen min, så innså at noe måtte gjøres. Er deilig å være skamklipt igjen! Ble veldig fornøyd.

Jacket Surface to Air - Sweater Avenue - Backpack COS - Sneakers Nike

Gratulerer med ferie alle sammen! Er vel kanskje noen som ikke er helt ferdig med jobb, men fortvil ikke. Jeg starter ferien med hygge hos my man, før vi reiser på fjellet! Som i fjor, tilbringes mesteparten av ferien på Sjusjøen med hele familien. Gleder meg til fine dager i snø og sol (hopefully)!

mist monday

Dette er min første blåmandag, på lenge.

Selvom jeg allerede har vært og trent, og fått gjort veldig mye arbeid, er denne dagen dømt til å gå skeis. Formen er ikke på topp og jeg har ikke mer krefter igjen til å gjøre annet enn å ligge rolig resten av dagen. Heldigvis er jeg i godt selskap. Er derimot veldig glad jeg fikk gjort mye i dag, for da kan jeg bli litt syk uten å få dårlig samvittighet.

Jeg merker jeg bare blir dårligere av å se ut. Jeg kan ikke se lenger enn ti meter, takket være tåken. Mother nature vet å gi forhåpninger, for så å knuse de igjen kort tid etter. På lørdag snødde det til og med! Norge i et nøtteskall..Håper din mandag er bedre enn min! Og så håper jeg du sitter og venter på dagens ordentlig store begivenhet! Vet du hva jeg snakker om?

grey but not so grey

Fredagsoppdateringen blir presentert fra solveggen på terrassen. 

Det er fredag og helg (JADDA!) og jeg sitter ute i varmen og skriver. Har åpnet en kald pils som skal holde meg med selskap mens jeg nyter det som er en nydelig fredagskveld. Etter to kvelder ute i Oslo, holder jeg meg inne i kveld. Jeg har vært på kick-off, generalforsamling, Stress-fest og Natt & Dag-fest, nå er det tid for familietid. Fredagskvelder er best hjemme.

Photo: Frida Marie Grande

Jacket Whyred - Pants Whyred - Shoes COS - Shirt Filippa K - Shades Cheap Monday

På bildene over, som ble tatt i går, går jeg med jakke og bukse fra Kaare Lund sitt vareprøvesalg. Jakken er helt fantastisk og buksene sitter som et skudd. Jeg er veldig kresen på bukser, det er mye som skal stemme, så derfor blir jeg ekstra fornøyd når de sitter perfekt fra første stund. Begynner å bli lei av å besøke skredderen.. Håper du får en fin fredag, om det er i sola, på byen, med familien, venner eller alene. Vi snakkes!

latest

Jeg har den siste tiden tatt veldig mange antrekksbilder, så har samlet alle sammen!

Blir nesten litt imponert av meg selv, ettersom jeg har vært flink til å oppdatere bloggen med mye forskjellig veldig ofte. I tillegg får jeg også en oversikt over hvor mye klær jeg faktisk har, haha. Skal fortsette å være flink med å ta meg tid til og ta bilder!

Neste gang jeg samler antrekk, håper jeg at noen av dem er i shorts! Blir lei meg av å se på bildene med snø.. Likte du noen av antrekke over?

sneakered

Endelig mandag sier jeg bare.

Startet mandagen med trening og "Millionair Matchmaker", som faktisk må være en av mest funny seriene å se for og få en god start på dagen, før jeg dro på skolen. Solbrillene var på og jakken ble jeg nødt til å bære i hånda. Det er så varmt! Og det er så deilig! Har derimot på følelsen av at flere nordmenn veldig snart kommer til å begynne og klage på varmen. Er det ikke for kaldt, så er det for varmt. Vet du hva, jeg svetter heller fremfor å fryse.Jacket Whyred - Shades Cheap Monday - Sweater Carhartt (kjøpes her) - Sneakers New Balance (kjøpes her)

I morgen skal jeg innom Kaare Lund for årets første vareprøvesalg. Skal plukke med meg noe fint før det virkelige vareprøvesalget kickstartes. Dere får vite mer om dette i morgen!

 

Affiliatelenker

coming to an end

Jeg tør å påstå at dette er en avsluting på min aller beste uke. Tusen takk!

Det er søndag kveld og jeg sitter her og skriver med god samvittighet. Jeg føler meg lettere, med én stor bekymring mindre. Tenk at det finne så mange fine mennesker der ute, som kun ønsker andre godt! Det er nesten slik at jeg ønsker å publisere alle de fine kommentarene jeg har fått i et innlegg, for hver og enkelt av de gir meg ufattelig mye. Og tenk, jeg har ikke fått noe hat! Jeg trodde at det var så mange internettmonstere der ute, som tok enhver sjanse de fikk til å spre litt misnøye. Den minst hyggelige kommentaren jeg har fått denne uken er "Sjokk" og "Big whoop..", haha. Det sier ganske mye, spør du meg!

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket Won Hundred - Jeans Emilio - Sneakers Gregers

Jeg kommer til å sove godt i natt, selv om neste uke garantert ikke kan toppe denne. Eller kan den? Den gjenstår å se. Uansett, takk nok en gang for at du har gjort denne uken til den beste noen sinne. God natt!

Another day at work

De dagene man våkner av seg selv, uten vekkerklokke, fordi solen skinner inn gjennom persiennene, det er fine dager.

I dag var en sånn dag. Jeg tok meg ekstra tid i morges slik at jeg kunne gå sakte til toget og nyte solen. Nå venter jeg på at gresset og trærne skal bli grønne, parallelt med at jeg kan begynne å kle meg mindre. Det er fortsatt den tiden på året der man må kle seg godt hvis man skal være ute lenge. Det er kanskje varmt på dagen, men det blir kaldere på kvelden. Dette er meg, på vei til jobb.Ser frem til å jobbe i dag faktisk. Det er rart med det, men jo mer jeg jobber desto bedre blir hver arbeidsdag! Har jobbet mye i det siste rett og slett fordi det er så gøy. Kom gjerne innom!

the weekend feeling

Kom akkurat inn døra etter en deilig dag på jobb.

Helgen starter for så vidt ikke før arbeidsdagen er ferdig, men uansett har man en bedre følelse i kroppen når uken nærmer seg slutten. Spesielt deilig føltes det når jeg kom inn døra og det luktet hjemmelaget pizza, det er smaken av helg. Heller har jeg ingen planer, annet enn å sitte i sofaen med familien og kose meg. I morgen er det jobb igjen, så sparer på festivitasen i kveld. En kveld med familien er absolutt bra nok.

Photo: Emil Kjos Sollie

Coat Whyred - Sweater Whyred - Jeans Acne - Sneakers Gregers

Men nå tar pizzafristelsen knekken på meg! Vi snakkes!

Tusen takk!

Etter gårsdagens innlegg var planen å fortsette som vanlig, som om ingenting hadde skjedd. Rett og slett fordi dette innlegget ikke endret noen ting, for jeg er fortsatt meg! Men jeg kan ikke fortsette uten å vise min største takknemlighet.

Jeg satt lenge og ventet på at jeg skulle trykke på "publiser" i går. Skal jeg gjøre det? Det er ikke for sent å snu, tenkte jeg. Og vet du hva, jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde det. Jeg må innrømme at jeg var veldig spent på responsen, spesielt etter at Side3 og Nettavisen valgte å publisere innlegget mitt. Jeg var forberedt på det verste. Man tror hele tiden at det er veldig mange som har andre tanker rundt dette temaet, konservative og fordomsfulle tanker. I stedet ble jeg virkelig tatt på sengen. Aldri hadde jeg forventet så god, varm og stor respons!

Det er godt å se at målet med innlegget er på god vei til å bli nådd. Tilbakemeldingene jeg har fått, viser dette. Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bruke stemmen min, for å spre glede og inspirasjon. Jeg vil gjerne takke alle som har lest innlegget mitt, kommentert, likt det, delt det og satt pris på det. Denne opplevelsen har overgått mine største forventninger og jeg er virkelig glad. Tung vekt har blitt løftet fra mine skuldre. Jeg vil aldri glemme denne dagen.

Photo: Emil Kjos SollieJacket Whyred - Shirt Whyred - Sneakers Nike

Jeg får fortsatt mange fine tilbakemeldinger, det er fortsatt mange fine mennesker som deler innlegget mitt videre, noe som er veldig koselig. Noen spurte meg om det var greit at de delte det, og det er selvfølgelig lov! Det gjør meg bare enda mer glad. Nok en gang, tusen takk, alle sammen!

effektiv

Uken har startet som jeg forutså, kanonbra!

Det var skole i går og jobb i dag, men det gjør ingenting. Jeg elsker å ha ting og drive med, spesielt fremfor å ligge hjemme i sofaen uten å ha noe og gjøre. Startet på jobb allerede klokken 8 i dag! Med andre ord, jeg kunne traske hjemover i strålende sol med solbrillene på. Det gir meg skikkelig sommerfølelse! Er nesten så jeg får lyst til å finne frem shortsen, samt pakke ned vinterjakkene. Men skal ikke jinxe den forløpig fine våren. Får bare nyte det mens det ennå er slik!

Photo: Emil Kjos Sollie

Sweater Whyred - Jeans Acne - Boots Dr. Martens - Shades Le Specs

Denne kvelden er satt av til en intens treningsøkt, etterfulgt av å sakte men sikkert sovne inn på sofaen med TV'en på. Skal tømme kroppen for krefter på gymmen i dag, så forventer å være rimelig utkjørt senere i kveld. Vi snakkes!

no monday blues

Jeg hører ofte om disse blåmandagene, men det er sjeldent at jeg opplever de selv. Dette har vært en fantastisk start på ny uke!

Gårsdagen var kanskje en av de slappeste dagene jeg har opplevd på lenge. Det var null motivasjon til å gjøre noe som helst, annet enn å bli kjent med home feed'en på Facebook i den grad at jeg kunne den utenat, samt switche gjennom kanalene frem til jeg begynte å komme på radiokanalene (da har du switcha lenge..). Fikk samlet opp nok mot til å i det minste komme meg på trening, men det var det hele.

I dag derimot, kom det endelig en dag med planer! Ikke nok med det, dagen fulgte med strålende sol og varmt vær. Hvordan kunne denne dagen bli "blå"? Den kunne ikke det, rett og slett. Jeg er med det klar for en ny uke, full av hardt arbeid, hygge og i følge YR.no, meget fint vær.

Photo: Emil Kjos SollieJacket Won Hundred - Tee COS - Boots Dr. Martens

Vil avslutte innlegget med å takke for alle tilbakemeldingene i det siste. Merker en vesentlig forskjell fra etter jeg flyttet bloggen til Side3, og det er veldig gøy! Morsomt at det skjer en vesentlig endring på bloggen, både når det gjelder innhold og hvem som stikker innom. Takk for det!

At night

For en deilig dag dette har vært!

Starter jeg dagen med en god treningsøkt, vet jeg at dagen kommer til å bli bra. Jeg går ut av huset, setter meg i bilen, tar på meg solbrillene og kjører med musikken på full guffe! Spiller selvfølgelig musikk som minner om sommer, for dette er jo det nærmeste vi har hatt sommer på lenge! Nå er jeg i byen og skal få i meg litt god mat på favorittstedet Tullins.

Photo: Martine Eliassen

Sweater Won Hundred - Shirt Cheap Monday

Over ser dere noen fete bilder vi tok på natterstider i København! Genseren er fra Won Hundred og kommer i butikken til høsten. Skjorta er til å dø for, da den er akkurat så lang at den henger fint ut under genser. Har fått helt dilla på dette i det siste!

en av de beste søndagene

Når søndagen starter med trening, så er dagen dømt til å bli deilig.

Og når man har trent, kan man unne seg noen ekstra friheter. Spesielt siden det er helg! Mor har bakt boller og kaker, så jeg sitter her og godter meg litt. Jeg trøster meg med den tanken at "hva gjør vel et par boller, når man ikke har drukket en kalori med øl denne helgen?". Resten av dagen skal bli brukt ute i skogen, jeg skal gå tur, haha.


Sweater Won Hundred (i butikk til høsten) - Jeans Emilio - Sneakers Saucony

Dette er med andre ord en perfekt og avslappende avslutning på en helg full av jobb! Håper du får en fin søndag du og.

Follow my blog with Bloglovin

sun's out

Typisk at man skal jobbe de dagene solen først stikker innom...

Nå sitter jeg på COS, og venter på at dagen skal begynne for fullt. Det er kanskje bittert å jobbe inne når det er såpass fint vær ute, men uansett om man er inne eller ute, blir man automatisk i bedre humør uansett hvor man er. Folk rundt deg smiler ekstra bredt, flere ler og koser seg, og dette smitter. Selv over på de som jobber! En dag som denne, kan umulig bli dårlig!

Photo: Martine Eliassen
Dr. Martens - Sunglasses & Other Stories

Håper alle koser seg i finværet! Og har du ikke finvær, prøv å ha en fin lørdag uansett.

at home

Det er deilig å reise altså, men det er rimelig deilig å komme hjem igjen også.

Reisen hjem gikk veldig greit, mest fordi jeg sov hele veien. Flyturen tok i mitt hode ca 5 minutter, takket være lite høneblunden, takknemlig for det. Nå har jeg kastet meg ned i sofaen og her skal jeg sløve frem jeg til jeg sovner. I morgen er det jobb, og det samme er det på lørdag. Det var den ferien!
Jacket Won Hundred (kommer i butikk til høsten) - T-shirt COS - Jeans Cheap Monday - Boots Dr. Martens

Tok forresten en tur innom en herlig frisørsalong i København! Våknet opp og så meg i speilet og tenkte "Nei vet du hva. Det her funker ikke..", så da dro jeg rett til frisøren! Jeg er superfornøyd! 

christiania

København har så vanvittig mye å tilby. Rundt hvert hjørne er det noe nytt og spennende!

Jeg hadde hørt om Christiania, en by inne i byen, med helt andre regler enn resten av København og Danmark for den saks skyld. Da vi gikk inn, var det som å være i et helt annet land. Folkene gikk kledd annerledes, oppførte seg annerledes, musikk ble spilt over alt og det var ingen bekymringer. Dessverre var det ikke lov å ta bilder her inne, så da får det rekke med litt gjenfortelling.

Photo: Martine Eliassen
Jacket Emilio - Shirt Whyred - Sneakers New Balance

Været her er fantastisk. Solen vekket meg tidlig i dag, da den skinte rett inn gjennom gardinene. Jeg har spist frokost i øverste etasje med utsikt over hele byen, så nå er jeg klar for å møte dagen. Ha en fin dag!

the longest week

Det har vært en lang uke, altfor lang..

Mye har skjedd denne uken og det har vært mye slit. Eksamen konsumerte hodet mitt totalt og jeg har ikke klart å fokusere på stort annet. Da kan man tenke seg hvor deilig det var å få den overstått, spesielt da med neste toppkarakter. Så snart den var over, har jeg brukt tid på å slappe av, hente meg inn igjen, da lørdagen bestod av jobb på COS. Etter en slik uke, finnes det ingenting bedre enn å bare ta det helt med ro og slappe av. Selv om denne uken føles som den lengste på lenge, møter jeg denne søndagen stolt og fornøyd.

Photo: Veslemøy Kastum
Coat Whyred - Sweater River Island - Shirt Filippa K - Shoes Lotusse

Neste uke byr på mindre stress og mer eventyr. Jeg skal nemlig tilbake til en av verdens fineste byer, København, og denne gangen med klassen. Det skal bli en morsom tur!

today's

Det føles nesten som om jeg har ferie, nå som første eksamen er overstått..

Men noe sommerferie er det hvertfall ikke. Er det bare her det pøseregner som bare det? Er så lei av dette været. Kan ærlig ikke huske sist jeg så sola! Da er det bra jeg stikker til København neste uke, der det er meldt skyfritt og sol hele uken. Det skal bli deilig det!

Uansett kan ikke noe regn holde meg inne hele dagen! I dag har jeg vært og gjort noen ærend, fått handlet litt og besøkt noen venner. Under ser dere hva jeg hadde på meg i dag.


Jacket Carven - Sweater Won Hundred - Boots Dr. Martens - Jeans Acne - Tee Lindex Man

Men nå som jeg er ferdig med dagens gjøremål, hva i huleste er det man kan bruke dagen med dette været?

for new beginnings!

Fra i dag er bloggen min knyttet til Side3 og dermed har jeg flyttet tilbake til blogg.no.

Det føles litt rart å være tilbake til blogg.no. Brings back memories! Det var jo her jeg virkelig startet å blogge! Hadde riktig nok en blogg før det igjen, men den er gjort privat, og det for en god grunn. Jeg synes også det er veldig spennende å være en del av Nettavisen og Side3, da dette er en ny satsning fra deres side med herrebloggerne.Til informasjon, kommer du inn på denne bloggen både ved å skrive inn TheGiant.no og TheGiant.blogg.no, så det er opp til deg. Håper denne endringen er positiv for din del også, og ikke bare min. Håper det å starte på nytt, på en ny platform, vil være en motiverende endring slik at jeg kan oppdatere oftere og bedre! Men akkurat nå, skal jeg ha eksamen..


manning up

Det har vært en fin helg, men nå begynner nervene å komme og jeg trenger virkelig å manne meg for den kommende uken.

Om bare noen få dager, skal vi levere semesterets første eksamen og bare dagen etter, skal vi fremføre det hele. Tro meg, jeg er langt fra sjenert når det kommer til sånt og jeg nailer alt som har med muntlig å gjøre, men det begynner å bli en stund siden sist. Dette er høyere utdanning og jeg er pissredd! Kommer til å jobbe og jobbe og jobbe frem til jeg kan gå inn med 100% selvtillit. Men skal ikke kjede dere med slikt, så her er noen bilder fra en fotografering Kristoffer og jeg gjorde forrige uke!

Photo: Veslemøy Kastum

Jeg: Jacket  Matinique - Sweatshirt Playtype - Sneakers Saucony

Kristoffer: Jacket Acne - Sweatshirt Givenchy - Pants COS - Shoes Filippa K

Noen husker kanskje at Kristoffer startet en blogg for en stund siden? Det varte ikke akkurat lenge og jeg har mast på han til å starte igjen, men det har ikke nyttet så langt. Er ikke dere like keene på at han skal starte igjen?!

going strong

Mens folk svetter i Thailand og Dubai, svetter jeg på Elixia..

Hadde noen tilbydt meg en gratis tur til et varmere strøk, hadde jeg takket ja på sekundet, men selvfølelsen blir betraktelig bedre av å bruke ferien på å trene fremfor å drikke mojitos og paraplydrinker på stranda mett på ghyros og bolognese. Grunnen til at jeg skriver dette, er fordi jeg er misunnelig og for at jeg selv skal føle meg bedre. I et øyeblikk derimot, trodde jeg våren var på vei hit! Forberedte meg derfor på å vise fingeren på de som flykter landet, men trakk den kjapt tilbake når jeg våknet opp til snøstorm i dag tidlig. Er det mulig..

Jacket Matinique - Sweatshirt COS - Jeans Acne - Shoes Samsøe

winter break?

Jeg driver og forbereder meg for en nye skoleuke, men så får jeg beskjed om at vi har vinterferie? Er det noe som heter det?

Kan ikke huske å ha hatt vinterferie siden barneskolen jeg, så trodde dette var et fenomen jeg ikke skulle få oppleve igjen. Jammen meg har vi ikke fri fra skolen denne uken. Hva gjør man da egentlig? Leser? Nei, jeg tror det nå er på tide å ta frem Playstation'en! Det har vært en deilig helg med en FANTASTISK konsert med Haim, innflytningsfest i går og håndballkamp i dag. Da blir man selvfølgelig litt sliten, og kan sette seg ned å game med god samvittighet!

Coat Whyred - Shirt Won Hundred - Shoes Surface to Air - Shades & Other Stories

Jeg elsker denne frakken fra Whyred! Det asymmetriske snittet er sinnsykt kult og den henger fantastisk kult på kroppen. Sjekk også ut skoene mine fra Surface to Air! De består av kalvehår, så man får lyst til å kose med de, haha. Endelig har jeg et par hårete sko, og jeg digger de!

falling

Det er helg!!! Men denne helgen er spesiell!!!

Det er Valentine's Day og det er slik at man skal tilbringe kvelden med that special someone, men ikke i mitt tilfelle. Jeg skal nemlig tilbringe kvelden med TRE spesielle mennesker, søstrene Haim! De spiller på Rockefeller i kveld og jeg gleder meg sykt. Dere har vel hørt om Haim? "Forever we tried to make it right, together we saw the end in sight!", dere vet. Så jentene i sommer på Øyafestivalen og det var fantastisk. Først er det tacovorse. En perfekt kveld dette!

Jacket Whyred - Tee Whyred - Sneakers Saucony

Kanskje vi ses i kveld! Hvis du er der det skjer da, selvfølgelig.

back home

Det er kanskje deilig å være norsk i Danmark, men det er deiligst å være norsk i Norge.

Jeg elsker å reise, oppleve nye steder, eller oppleve steder jeg har vært før, på en helt ny måte. Etter bare et par dager i København, har jeg fått et helt nytt inntrykk av byen. Nå gleder jeg meg til å dra tilbake og vise fram de skjulte skattene byen har å by på til venner og familie. Skal allerede tilbake i mars med klassen! Tror jeg har funnet min nye favorittby (etter New York så klart).

Jacket Carven - Shoes Saucony

Over ser dere min desidert favorittjakke! Den er fra Carven og den er perfekt. Jeg har alltid hatt lyst på en litt tynnere dunjakke, som kan brukes på våren, vinteren og høsten, og nå har jeg funnet den. Fargen er jo også perfekt! Sammen med de nye skoene mine fra Saucony, kan det ikke gå feil.

højbro plads

Tiden går så fort og timeplanen er så full!

Hadde jeg hatt tid, hadde jeg sittet mye mer inne og skrevet om alle opplevelsene jeg får med meg her i København, men når vi er ferdig med én ting, er det over til noe annet. Snedronningen på Teater Republique i går var helt sinnsyk, det går ikke an å forklare en gang, men jeg skal gi det et forsøk i et senere innlegg. I dag har vi testet maten på flere forskjellige steder i byen, nærmere sagt ble det hele tre forskjellige måltider til lunsj. Jeg er på god vei til å bli den ballen jeg forventer å være i morgen, slik at jeg kan rulle hjem. Dette ble etterfulgt av spa på hotellet, med massasje, sauna, boblebad og avslapping. Jeg er så forbanna bortskjemt.

Jacket Whyred - Sweatshirt Whyred - Shoes Saucony - Backpack Whyred

Om litt skal vi på intim konsert i kunstsuiten på hotellet. Det skal bli spennende. Sært, men spennende. Vi får oppleve mye sært her, men sammenlignet med en ordinær hverdag, er dette fullstendig himmelsk.

snö

Ny måned, mer snø, helg og tre dager igjen til bursdagen min!

Helgen fikk en kanonstart med Veronica Maggio i Oslo Spektrum med gode venner. For en dame, virkelig fantastisk! Klarte ikke å slutte og synge før jeg var kommet meg hjem og i sengen. Dagen etter, i dag altså, synger jeg fortsatt "det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder". Mor og far synes jeg er irriterende, men jeg er bare glad.

Resten av helgen skal bli brukt til å forhåndsfeire bursdagen min med mor og far. På den offisielle dagen sitter jeg i møter på skolen, noe som kan legge en demper på den ellers spesielle dagen (disse gebursdagene blir mindre og mindre spesielle må jeg si), forutsatt at ingen lager kake da, og kommer med gaver. Jeg ønsker meg en juicemaskin.

Jacket Penfield - Sweatshirt Carhartt - Jeans Acne - Shoes Saucony - Bag Adax by Soulland

Over ser dere noen antrekksbilder som ble tatt på skolen i går. Jeg holdt på å bli påkjørt av trikken.

latest

Her kommer en outft recap fra den siste tiden.

Siden den 1. desember er det mye som har skjedd. Jeg endte opp med å ta en liten ferie fra bloggen, og som resulterte i færre antrekksinnlegg. Deilig å la hjernen hvile litt. Jeg gjorde derimot opp for denne pausen ved å "ansette" Emil Sollie en liten periode for noen ordentlige bilder. Er veldig fornøyd med resultatet. Har du noen favoritter?

Normalt er jeg mest fan av den casualle look'en, som er komfortabel og kul, men her er antrekk nummer 1 en sikker favoritt. Elsker frakken fra Whyred, får ikke sagt det nok. Sammen med skoene fra Lotusse jeg fikk til jul, og bagen fra EBEN, er antrekket veldig gjennomført. Ellers er jeg veldig glad i den røde bomberjakken jeg har fra Replay. Ser frem til varmere tider, slik at jeg kan ta den mer i bruk. Er du enig? Eller uenig?

busy

Denne helgen blir ikke tilbragt hjemme, men på fjellet.

Jeg er på seminar sammen med Studentunionen. Vi er 23 studenter fra CK i Oslo og Bergen på Kvitfjell. Det er kanskje jobb, men vi koser oss. Snøen går høyere enn vinduene og etter én dag får vi nærmest ikke opp døren. Jeg elsker å være på fjellet, men jeg trives best når skiene er med. Nå gleder jeg meg til påske.

Photo: Emil Kjos Sollie

Coat Whyred - Shirt Acne - Jeans Acne - Shoes Samsøe Samsøe - Case Mulberry

I morgen reiser vi hjem igjen og da starter det. Alle mine forsetter jeg satte meg tidligere i år, blir iverksatt fra og med mandag. Jeg vet heldigvis at når jeg går inn for noe, gjør jeg det hundre prosent og dette er intet unntak. Har forberedt meg sakte, men sikkert. Jeg er klar, jeg gleder meg.

tiles

Det er mandag allerede, men denne mandagen er langt fra blå.

Utrolig hva en god frokost og en kopp kaffe gjør med morgenen! Jeg var redd starten av denne uken skulle by på stress og bekymringer, men sola skinner, snøen glitrer og kroppen er klar for nye utfordringer. Jeg skal snart ha forelesning, før jeg blir værende på skolen hele kvelden sammen med utvalget mitt i SCK. Som jeg nevnte før nyttår, er jeg blitt leder for Kommunikasjonsavdelingen i Studentunionen. 1. januar, var det hele i gang. Hittil har det gått veldig bra, og jeg er spent på hvilke utfordringer som venter!

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket Jofama - Sneakers Aigle

Ønsker alle sammen en god mandag og en herlig uke!

freezing

Vinteren er nå så smertefull at det gjør vondt å gå ut døren..

Jeg trosser likevel kulden, og har trasket rundt i Oslos gater de siste dagene. Så lenge man kler seg godt, kan ikke en gang denne drittkulda ødelegge dagen. Det er noe sjarmerende med denne snøen som har kommet, som jeg har savnet å se på vår fine by. Salg er også ganske sjarmerende, som egentlig er hovedgrunnen til alle Osloturene. Har handlet massevis!

Photo: Emil Kjos Sollie

Coat Whyred - Cardigan COS - Gloves COS - Shoes Lotusse - Bag EBEN

ace

Denne ferien har vært bedre enn jeg hadde forestilt meg!

Selv om jeg nå har pådratt meg irriterende sykdom, smiler jeg bredt. Selvfølgelig er det kjedelig at man blir syk når man har fri, men da føles det ekstra godt å bli oppmuntret. Feriens oppmuntring er nemlig totalt seks A'er for høstsemesteret! Med andre ord, jeg har bare fått A'er, og det er kun én karakter som gjenstår. Er pokkern meg stolt! Feiret dette med å kjøpe inn litt gaver til meg selv i dag. Det gjorde humøret enda bedre!

Jacket Replay - Tee COS - Shoes COS

Elsker den jakken jeg har fått meg på bildet over. Tok den med meg fra Kaare Lund sitt julesalg og er sykt fornøyd. Får aldri nok av bomberjakkene, noe som er tydelig etter en titt i garderoben. Har nesten for mange. Bare nesten...

forberedelser

Ferien varer kanskje i tre uker, men så fort julen er over, starter forberedelsene til et nytt år.

Bøker skal kjøpes og åpnes, treningsmedlemskap skal inngås, regninger skal betales, regnskap skal gjøres, møter skal planlegges og avtaler skal signeres. Det sies at den første uken av ferien går til å omstille seg og at den siste uken av ferien går til å innstille seg på at den snart er over. Det føles veldig riktig, spør du meg. Heldigvis kan mye av det nevnte gjøres fra sengen.

Jacket Matinique - Sweater Zara

Men jeg må si at jeg savner dagene på landet..

getting there

 Siste eksamen er rett rundt hjørnet...

Vet det er svært lite spennende å lese om at jeg leser til eksamen og at livet handler om bøker og studier. Men slik er det nå, og jeg drukner i notater, slitte pensumbøker og milelange powerpoint'er. Jeg er så klar for ferie at jeg nesten driter i hvordan den siste går (neida, unnskyld eksamen, jeg mente det ikke). Det er én dag igjen, så sitter jeg der, kaster alt av notater i søpla, gjemmer unna bøkene og ønsker nissen velkommen.

Jacket Johnny Leave Home

Wish me luck!

break

Det er ikke ofte jeg har samvittighet til å gjøre dette, men nå tar jeg en kort, men velfortjent pause fra skolen.

Den mest intese eksamen er over, nemlig bedriftsøkonomieksamen. Jeg hadde virkelig hjernen på høygir den siste uken, for å kunne gå inn i eksamenslokalet med i hvertfall et snev av selvtillit. Nå er den over, og jeg er faktisk fornøyd! Da er det bare to eksamener igjen, men de er ikke like ille, så tar derfor en velfortjent pause, langt vekk fra skolen.

Coat Topman - Gloves COS - Sweater River Island

Jeg vil bare avslutte med å si tusen takk for at dere stemmer, kommenterer og engasjerer dere! Det er ikke like gøy å jobbe for å oppdatere dere, uten tilbakemeldinger. Tusen takk. Jeg fortsetter takket være dere.

latest

Denne høsten har jeg fått lagt ut veldig mange antrekk, og i den anledning, ønsker jeg din tilbakemelding.

Motivasjonen til å legge ut antrekksbilder øker betraktelig når jeg får mange kommentarer. Det er fortsatt ikke noe å juble for, men det er absolutt noe forbedring, som er litt av grunnen til at jeg prøver å ta flere bilder og oppdatere oftere. Siden jeg har vært ute og fartet i diverse land den siste tiden har det vært ekstra moro å legge ut antrekk! Under ser dere de siste. Fortell meg hvilke som er din favoritt!

Liker du bildene? Liker du antrekkene? Da synes jeg du skal stemme på meg til å vinne Årets Herreblogg til Vixen Blogawards. Klikk her, og stem! Og siden du er så flink til å kommentere, kan du gjerne skrive hvilke antrekk over du liker best og legge til at du har stemt. Jeg er litt kravstor i dag, hehe, men det er fordi jeg er så fornøyd med leserne mine!

Husk at du kan stemme på dine favoritter opp til 2 ganger daglig!

windy

Det er en perfekt dag å holde seg inne på, foran peisen med bedriftsøkonomibøkene.

Minus bøkene, ville denne søndagen vært veldig deilig, men en student må gjøre det en student må gjøre. To dager igjen til ny eksamen og jeg merker at feriefølelsen sniker seg innpå. Det er derimot IKKE bra, for jeg blir bare mer og mer bakover lent og rolig og tenker altfor ofte "ordner seg". Jeg setter ganske høye krav til meg selv, noe som betyr at jeg har to lange dager med studying igjen.

Jacket Rock'n Blue - Scarf COS - Sweater Won Hundred - Boots Dr. Martens

Etter vareprøversalget denne uken hos Kaare Lund fant jeg faktisk enda en vinterjakke! Den er fra Rock'n Blue og er en parkas. Den er varm, god og veldig fin. Genseren kjøpte jeg også på salget, så det ble et førjulskupp for min del! Hva synes du?

new do

Bedre sent enn aldri. Endelig fått klipt skallen!

Det at jeg hadde time hos frisøren, var et perfekt tilfelle av "argh, jeg får ikke lest til eksamen folkens". Har gått rundt og drasset på en massiv manke på skallen den siste tiden, og har hatt tankene på noe helt annet enn å gjøre noe med det. Men til slutt kom jeg til et punkt hvor jeg fikk grøssninger av å se et fugleskremsel av noe tryne i speilet. Hvem er vel bedre til å gjøre noe med det enn Hendrix hos Hendrix Hair?

Jacket H&M by Maison Martin Margiela - Shirt Acne - Shoes COS

Deilig å endelig kunne ta frem den fine sauejakken min. Den er så god å ha på seg, og ikke minst, ser den så heftig ut! Nå kan vinter komme altså, for jeg er forberedt.

study mode

Det er den verste perioden av året, eksamensperioden.

Jeg er ikke alene når jeg sier at denne tiden av året, virkelig er den verste. Angeren rundt det faktum at man ikke har åpnet bøkene før nå, er sterk. Jeg er til og med nødt til å gå til innkjøp av bøker jeg ikke en gang visste at jeg trengte. Ikke nok med at vinteren bringer med seg nok mørke som det er, men med fire skoleeksamener for tur, blir hverdagen brått enda mørkere enn man trodde var mulig. MEN, jeg holder motet oppe og finner motivasjon i juleferie med pinnekjøtt og playstation. Dette skal gå så bra så.

Jacket Johnny Leave Home - Sweatshirt Arkaiv - Tee Acne

Første eksamen er allerede på onsdag, og den siste er 17. desember. Jeg ringer julen inn med eksamen.

staying home

Hvit helg, foran skjermen, alene.

Det er eksamenstid og hver time teller. Derfor er det dumt å kaste bort en hel dag, med å være bakfull, i fosterstilling, i sengen. I tillegg så er jo fredagen på TV noe av det beste! Har kjøpt inn Pepsi Max, sjokolade og popcorn og koser meg. Alene derimot.

Jacket Whyred - Sweatshirt COS - Jeans Acne - Shoes COS

photo: Johnny Huynh

I morgen er en spesiell dag, og da er det greit å være fin i formen. Skal nemlig flytte hjem i morgen! Og jeg gleder meg faktisk. Kommer til å savne Nancy, men akkurat nå savner jeg mor og far. Skal bli godt å slippe og lage min egen mat!

køben

Lenge siden sist! Og nå er jeg også i et annet land!

Nå sitter jeg i København sammen med hele Studentunionen. Vi er på seminar, der nye og tidligere aktive medlemmer samles årlig for å bli kjent, jobbe med teambuilding og for litt morsomheter. I dag har vi vært på Café Norden midt i byen, i tillegg til at jeg har fått shoppet litt. Har med meg den nye vinterjakken min, som dere kan se her.

Jakken er fra Penfield og jeg kjøpte den på en liten fet butikk i Shoreditch, London. Liker veldig godt at det er en jakke og ikke en parka, noe som jeg alltid har hatt tidligere. Fargene er også fantastisk, synes nå jeg! Gleder meg til å bruke den mer.

coming home

Kofferten er pakket og jeg sitter klar for å reise hjem.

Kjenner jeg har en klump i magen nå som jeg skal forlate dette fine stedet, og ikke minst fine Mari. Siste kvelden, i går, viste jentene meg rundt her i Shoreditch og det er helt ufattelig hvor mange kule barer det er her! Vi var innom The Bookclub, Roadtrip og det kuleste, nemlig "Open mic night" på Troy Bar. Nå sitter vi her og surmuler for at jeg skal reise hjem, men det er klart at jeg kommer tilbake. Har fortsatt mye igjen å oppleve!

Coat Topman - Scarf Wills - Tee COS

Over ser dere litt av hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her. Fant en fantastisk frakk på Topman som jeg var nødt til å ta med meg. Har alltid hatt lyst på en camel-farget frakk, så nå er jeg fornøyd! Skal vise mer, selvfølgelig. Men akkurat nå, må jeg løpe!

shoreditch

Nok en dag har gått her i London og avreisen nærmer seg.

Hittil har jeg fått smakt på utelivet her i byen, samt mye spennende mat og drikke. Jeg har også fått kjøpt inn alt av klær jeg ønsket! Ikke minst en ny vinterjakke. Årets mest vriene kjøp er den forbanna vinterjakken, men jeg tror jeg har funnet min virkelige favoritt. Har også fylt opp kofferten med litt greier fra Topman som jeg ser frem til å vise dere. I kveld skal vi ut med andre kjentfolk som bor i byen, som en avskjed på et herlig opphold. Gleder meg til å komme tilbake.

Jacket Johnny Leave Home - Sweater COS - Hat Acne - Shoes COS

Har nesten dårlig samvittighet her jeg sitter, da jeg ikke har fått jobbet noe med skole, i tillegg til et langt opphold fra treningen. Skal bli fint å komme inn i rutinene igjen, men aller mest vil jeg bare bo her for alltid! Godt jeg har en bestevenn som bor her.

the good life

London er herlig, godt å være tilbake.

Briter er et folkeslag jeg virkelig synes godt om. De er kanskje litt lik nordmenn på en måte, men de garantert hyggeligere. I tillegg, snakker de verdens fineste språk! Skal være i byen til onsdag, på besøk hos Mari. Det er godt å se jenta igjen, samt er det godt å være med og oppleve livet hennes her. Et liv som hadde passet meg godt!

Da jeg kom i går dro vi ut og spiste på en spennende restaurant kalt Dishoom, som er en indisk konseptrestaurant. Deretter dro vi på en jazzbar og hørte på liv musikk, mens vi drakk enorme og fantastisk gode drinker. Dagen i dag har kun godt til å shoppe, med innspill av mat selvfølgelig. Har fått brukt litt penger i dag, for å si det mildt.

Jacket Jack & Jones - Sweater Johnny Leave Home - Shirt Acne - Jeans Acne - Boots Dr. Martens

Noen som har noen tips om steder jeg bør dra å se mens jeg er her? I morgen skal nemlig Mari og jeg være turister og da er det greit med noen ekstra tips. Tar alt til meg med stor takk!

dark

Jeg rakk så vidt å komme inn døren, før jeg nå skal ut på tur igjen.

Det ble en lang lørdag med jobb hjemme i Norge, før jeg nå igjen hiver meg på flyet. Denne gangen i retning London. Min gode venn Mari studerer sitt andre år i denne fine byen, så jeg reiser rett og slett for å gjendyrke det beste vennskapet noen sinne og for å kose meg i en av mine favorittbyer. Det blir nok mye shopping, mye god mat, litt drikke og mye mye latter. Vi sees i London!

Coat A.O.CMS - Shirt Won Hundred - Chinos A.O.CMS - Shoes COS - Shades Oliver Peoples

Må innrømme at jeg digger dette antrekket fra Amsterdam. Skjorten fra Won Hundred er utrolig stillig og kommer ut i butikkene til våren. Har også fått meg et par nye favorittsko, fra min egen arbeidsplass, COS. Hva synes dere?

red

Var ikke lang tid jeg tilbragte i Amsterdam. Nå er jeg hjemme igjen.

Sarah og jeg kom hjem i går, og avsluttet en spennende reise med litt hardcore norsk svadamat, nemlig pizza. Etter å ha spist så mye fancy mat, trengte vi noe ordentlig karbohydrater. Må innrømme at det var ganske heftig i Amsterdam. Ikke minst var det utrolig moro å testkjøre BMW i3, så moro at jeg allerede nå har lyst til å skaffe meg en! Haha, bare å begynne og spare.

Jacket A.O.CMS - Tee Whyred - Jeans Acne - Sneakers Noodles - Shades Ray Ban

I morgen er det på farten igjen, da jeg skal til London å besøke min kjære kjære Mari. Sist jeg var i London, var det for å intervjue Maroon 5 sammen med Coca Cola. Da fikk jeg ikke mye tid til å oppleve byen, så gleder meg til å bo sammen med en "innfødt" og få se byen på skikkelig vis. Dere skal selvfølgelig få bli med!

ut på tur

Endelig. Endelig skal jeg ut av landet og fylle opp registeret av opplevelser!

Er for øyeblikket på Gardermoen sammen med ingen andre en fine fine Sarah. Vi skal ut på tur, sørover i Europa. Spenningen stiger og vi er så ufattelig gira begge to. Blir gøy å reise med denne jenta, da vi har konstant latterkrampe hver gang vi er sammen. Håper hun også er en kløpper på å spoone.

Fått meg ny koffert og greier! Den er fra Stylepit.no. Er så lei av å ha stygge og slitte kofferter som alltid blir tatt av surrete gamle damer på flyplassen fordi de tror det er deres koffert. Not anymore! Min koffert skiller seg ut fra alle! Kjøp en i mange forskjellige farger her.

school outfit

Nok en dag med intenst skolearbeid, men nå er det torsdag. Det betyr helg!

Eller helg og helg, skal jobbe med eksamen hele helgen, så kall det hva du vil. I kveld derimot blir det litt fest og fanteri. Jeg er med å arrangere Beerfest på skolen i kveld, så da skal jeg være konfransier! Det blir gøy, spesielt da jeg skal kle meg ut som en ølflaske! Haha, dere skal få se bilder. Men først, dagens antrekk.

Jacket Johnny Leave Home - Tee Acne - Jeans Acne - Shoes COS

Digger å jobbe med folka i Studentunionen! Er så bra gjeng og folka jeg skal jobbe med i kveld er jo bare kremen. Kommer til å bli et kjempekult arrangement! Vi snakkes.

fra sted til sted

Dagene er intense..

Nærmest hver morgen starter med pressefrokost, tett etterfulgt av forelesning og deretter eksamensjobbing. Videre fortsetter kvelden med møter knyttet til Studentunionen. Det er vanskelig å være blogger, venn og flink og engasjert student på en gang. Likevel får jeg alle dager til å klaffe, men ender som regel opp som et slakt i sengen altfor tidlig på kvelden. Hvis dere ikke visste det, resulterer dette ofte i en morgen der man kjemper for livet for å komme seg opp. Men siden jeg sitter her og skriver, har jeg overlevd hittil.

Jacket Whyred - Jeans Acne - Scarf Acne - Tee COS - Bag Adax by Soulland - Boots Dr. Martens

Neste uke er det pressevisninger fra morgen til kveld, så blir nok like travelt da. Får håpe jeg overlever!

siste

Jeg synes det er spennende å gå nye årstider i møte når det kommer til klesveien.

Den siste tiden har det vært frem med jakker, frakker, skjerf og gensere, mens jeg har pakket bort haugevis av t-skjorter og shortser. Er det noe jeg aldri kan få nok av så er det jakker og gensere, så jeg elsker årstidsskiftet (så lenge snøen holder seg unna). Her er mine siste antrekk.

Av de antrekkene over, er min favoritt nummer seks. Elsker kombinasjonen av en fin frakk og et deilig skjerf. Det er heller ingen hemmelighet at jeg liker det virkelig komfortabelt, så nummer 4 og 7 er også antrekk jeg foretrekker. Hva synes du?

at home

Helg hos mor og far.

Alltid deilig å komme hjem til foreldrene. Her føler man at man alltid har det man behøver og bekymringene blir så mye færre enn normalt. Stikker tilbake til Oslo i kveld, men skal nyte et godt familiemåltid først. Sommeren er tilbake også, gitt!

Sweater COS - Jeans Acne - Sneakers Noodles

Litt av grunnen til at jeg dro hjem til Oppegård, var for å fikse litt mer med nettbutikken. Det har jo gått så utrolig bra!? Fått solgt flere ting allerede, på så kort tid! Jeg er ufattelig fornøyd. I gjengjeld har jeg nå lagt ut litt ekstra stæsj til dere. Sjekk ut nyhetene her!

whyred

Denne dagen har vært fantastisk produktiv. Jeg overrasker meg selv!

Jeg var oppe kvart på 6 for å rekke og trene før skolen (snikskryt), da dagen skulle bli stappfull av skole, event og møter. Utrolig hva denne derre treningen gjør med overskuddet altså, og ikke for å nevne samvittigheten! Føler meg også utenom det vanlig fresh på slike dager.

Nevnte tidligere denne uken, at jeg nylig fikk meg en fantastisk fin frakk fra Whyred. Tok den med meg fra Kaare Lund Agenturer sitt vareprøversalg for noen uker siden og har nå endelig tatt den i bruk. Elsker den!

photo: Sara Strand

Coat Whyred - Shirt COS - Jeans Acne - Scarf Acne - Shoes Gregers

Selv om jeg er en tilhenger av tøffe bomberjakker, collegegensere og sneakers, er det deilig å kle seg litt finere i blant. Følte også at dette antrekket passet fint til brunchen hos Tommy Hilfiger. Hva synes du?

roar

Ny uke, nye muligheter.

For første gang på lenge, har jeg en uke fri for jobb. Det er kun for å få ekstra tid til skole, men jeg må innrømme at det skal bli godt å sove litt lenger, samt få trent litt (host, vi får se). Samt se litt serier jeg har gått glipp av. Dere vet den følelsen av ferie? Ja, selvfølgelig vet dere det, for dere har hatt høstferie (so unfair), den følelsen har jeg nå og det er deilig. Utrolig at en skoleuke føles som ferie.

Jacket Johnny Leave Home - Tee COS - Sneakers Noodles

Elsker fargene som endres utenfor døra. Er så deilig å kunne kle på seg litt ekstra, med flere lag, jakker og skjerf osv. I dag tok jeg på meg den animalistiske jakken fra Johnnyl Leave Home. Tigerprint-armene er heftige og gir meg perfekt camo for høsten, haha.

hundreds

Torsdag, er min fredag.

Jeg er ferdig med forelesninger hver torsdag, og pleier alltid å ta meg en tur ned på Hvelvet som er vår studentpub. Her prates det løst og fast, og nye vennskap oppstår. Det å ha forelesning til klokken 18 hver torsdag, og fortsette dagen videre med en kald pils i kjellern, er ikke feil. Men hey! Ikke drikk før du er myndig!

Jacket Whyred - Sweater The Hundreds - Bag Becksöndergaard

Tok i bruk den fresheste genseren i garderoben i dag, må jeg si. Fikk den med meg fra Urban forrige uke og digger den. Feeling childish, men kul. God helg a dere.