hits

Tips

The Man Box

What if you once in a while could get treated with the perfect grooming products, without even bother going to the mall? With out even thinking of what you might need, or what products that is actually any good for you. What if you can get a man box delivered on your door step every third month with exactly what you need to stay fresh? What if the Man Box actually existed?I have officially received my first Man Box and I love what's inside. Well, half of the excitement is the unboxing itself! This round, I got some really cool wristbands, an eye gel, shower gel, a razor and a hair mask. I've already emptied the shower gel and eye gel! Can't wait to try the rest. 

Glossy Box are the ones behind the Man Box, and I guess the concept is quite the same. You'll subscribe for a box delivered to you every third month and then you're all set for what ever may come your way! Check it out here.

Ambassador for MTV Play

Når kjente merkenavn ønsker at jeg skal fronte noe, synes jeg ikke bare det er gøy, jeg blir faktisk veldig glad. Ekstra glad blir jeg når MTV ønsker å ha meg som ambassadør for deres helt nye streamingtjeneste!

Ingenting fordriver tiden som å se på funny reality, folk som dummer seg ut, skader seg, folk som er gravide (og unge) eller bare god gammeldags drama(rama). Dette får du oppleve gjennom kjente serier som Ridiculousness, Geordie Shore, Teen Mom, Awkward, The Hills, The City og mange flere klassikere fra MTV. Se for deg alle disse seriene tilgjengelig, gratis, på én app! Jepp, nå får du tak i MTV Play.


Først tenkte jeg, "nok en streamingtjeneste jeg må begynne og abonnere på..", men denne koster ingenting i måneden! Du trenger ikke å lage profil eller noe. Så kast deg ned i sofaen, i sengen eller i godstolen med mobilen, ipaden eller macen, med venner eller alene, og trykk Play. Nå skal jeg starte på The Hills for 4 gang, med søster.

I samarbeid med MTV

 

 

hair routine

Til tross for at jeg sannsynligvis er over gjennomsnittet forfengelig, er jeg svært opptatt av å være effektiv på badet. Når det kommer til håret, er det viktig for meg å finne noe som fungerer bra, som jeg kan stole på og som hjelper meg å få håret slik jeg vil ha det, på kortest mulig tid. Sammenlignet med andre gutter, som tar en håndfull hårvoks og drar det gjennom håret, bruker jeg nok lengre tid... men det er fordi hår er viktig.

Da jeg startet som produktsjef for et år siden, fikk jeg prøve Schwarzkopf Professional sin Session Label serie. Dette er en hårserie, skapt av verdens fremst Session-stylister, som virkelig gir en kontroll over håret sitt. Jeg har lenge hatt god lengde på håret, så for meg er kontroll essensielt! Derfor er dette en hårserie for meg. Her er produktene jeg bruker hver eneste dag (i kronologisk rekkefølge, selvsagt);

1. Salt Spray - Denne sprayer jeg i håret etter jeg har dusjet, mens det ennå er vått. For at håret skal forme seg enda bedre på den måten jeg ønsker, bruker jeg deretter hårføner (noe gutter bør gjøre oftere). Saltvannssprayen sørger for en mer rufsete look.

2. Dust - Dette mattende premiumpulveret til håret er virkelig magisk. For en som har langt hår, og som sliter med at håret faller eller oppfører seg "ulydig", er dette helt perfekt. Drypp pulveret ned mot røttene for en skikkelig fleksibel styling. Jeg lover deg, at med Session Label Dust gjør håret ditt akkurat som du ber det om.

3. Molding Paste - Selv om jeg bruker mindre og mindre voks, er det alltid veldig greit å ta i bruk litt, for de små justeringene. Personlig bruker jeg Molding Paste'n for å forme håret på siden, og litt på toppen for at det ikke skal se altfor tørt ut. Session Label's Molding Clay er ikke for sterk, men heller ikke for svak. Den er helt perfekt.

4. Strong Hairspray - Altfor mange gutter blir overrasket da jeg forteller at jeg bruker hårspray.. Som om det er frowned upon å bruke det? Gutter som fikser håret ønsker vel at håret skal holde seg slik, og vare ut dagen? Ja, det trodde jeg også.. Da hjelper det med hårspray! Session Label's Strong Hairspray er den perfekte avslutningen på stylingen og sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for håret resten av dagen. Virkelig!

Normalt får man kun kjøpt disse produktene på frisørsalonger... Etter å ha brukt altfor lang tid på å finne den ene frisørsalongen i byen som selger Session Label, fant jeg ut at BliVakker.no har alt sammen, og det til gode priser! I tillegg har de masse annet både for han og henne. De ønsket som en liten bonus, at dere skal få -15% rabatt på alt i nettbutikken, om dere bruker rabattkoden; KJETIL. Det synes jeg er veldig raust.


Resultatet

Selv om alles hår er forskjellig, kommer slik produkter alltid til god nytte. Håper du fikk med deg noen gode tips!

 

Annonse

did you know?

Visste du at jeg er på Snapchat? 

Nå har jeg jo vært på snapchat ganske lenge (hallo?.), men for kort tid siden gjorde jeg profilen min offentlig! På den måten kan du følge meg og se hva slags morsomheter jeg driver med. Nå som jeg er ute i ny og spennende jobb, blir det nok enda mer gøy! Bare scan skjermen med mobilen din, eller følg med på KjettaLundis. Vi snappes!ring dem, handling foran ord

Noe vi i "sosiale medier-generasjonen" får høre daglig, er at vi er for mye online. Vi bruker for mye tid på mobilen eller laptopen vår og bør logge av oftere. Vi får høre at vi overser ting som faktisk betyr noe. Jeg kan likevel spare meg for pappas preken om at "Når jeg var ung sønn, så...". Ting har endret seg mye det siste tiåret, og det kommer til å forandre seg enda mer. Teknologien går ingen sted, tvert i mot. Men jeg er derimot enig at det er viktigere ting rundt oss, som vi ikke må glemme. Vi kan heller bruke teknologien som et hjelpemiddel. Som for eksempel å ringe besteforeldrene våres mer.

1/4 av oss unge har dårlig samvittighet for at vi har for lite kontakt med besteforeldrene våre. Nå som enda flere av de eldre har kommet seg på digitale platformer, er de til og med mye enklere å få tak i. Derfor har NetCom nå lansert SmartKontant som gir fri bruk av tale, SMS og MMS. Det eneste man må tenke på, er hvor mye data man ønsker. Med dette ønsker NetCom å oppfordre oss unge til å ta mer kontakt med de eldre. De eldre er bare en telefonsamtale unna, en samtale som jeg vet blir verdsatt høyt. Snutten over viser hvor viktig det er å holde kontakten. Dette minner meg på, at jeg må ringe farmor og farfar..

Les mer om SmartKontant her.

/Annonseinnlegg

wicked house

De fleste har et trofast forhold til sin frisør. Det er deilig å vite at man er i trygge hender, og når noe virkelig må fikses, vet man akkurat hvem man skal ringe. Jeg har begynt å gå til Kristine Svanem, som er en venn av meg jeg ble kjent med under L'oreal makeoveren vi gjorde en stund tilbake. Nå holder hun til på det nye Wicked House, midt i sentrum, som er et helt nytt sted med et sykt kult konsept. Det er en frisør- og makeupsalong og et fotostudio, og det ser utrolig kult ut!

Siden jeg klipper meg hos Kristine, har vi blitt enige om å gi deg som leser bloggen et finfint tilbud. Trenger du klipp, farge eller hva enn det skulle være, får du 20% avslag på behandlingen om du viser henne en screenshot av dette innlegget! Gjør du dette, er du i tillegg med i trekningen av en helt gratis behandling. Uansett hva, er dette et veldig gunstig tilbud. Jeg kan med hånda på hjertet si at hun vil gjøre deg fornøyd. Er ikke uten grunn at hun har vært kåret til Norges beste frisør! Du får tak i kjære Kristine her.

Etter dagens klipp er jeg superfornøyd. Det er så deilig å vite at jeg kan gå inn i frisørsalongen, fortelle hva jeg ønsker og så gjør hun akkurat det, bare enda bedre. Håper du finner tilbudet over interessant. Det varer helt frem til 1. mai.

season of the vikings

Det er nok en kald vinter i byen, og selvfølgelig presterer man å bli syk, igjen. Jeg har tullet meg inn i den varme dyna mi og finner glede fra skjermen foran meg. Det eneste positive med å være syk på en tid som dette, er at det har kommet en ny sesong med Vikings. Hardbarka Ragnar er endelig tilbake og jeg blir like trollbundet som før. HBO Nordic er min medisin, alltid. Jeg vil derfor gi to av dere et to måneders gratis abonomment!

For å stikke av med premien må du inn på min Instagramprofil @KjetilLundstein å regramme mitt bilde, eller publisere ditt eget Vikingsbilde. Ikke glem å hashtagge # vikingssæson3 (ja, på dansk). Trenger du litt bildeinspo, mener jeg å ha sett noen morsomme plakater rundt omkring i byen. Litt sånn som disse:

/ Sponset innlegg

all white everything

Med så lang vinter som vi har i Norge er man i blant nødt til å tvinge fram våren. Jeg har en egen måte å gjøre det på, og den går ut på å kle meg som om våren var på vei. Sånn cirka på denne tiden hvert år, går jeg til innkjøp av klær og sko fra vårkolleksjoner, slik at vinteren sakte men sikkert går over. Og hva skriker vel vår mer enn lyse farger, og ikke for å snakke om hvitt! Er det noe jeg skal ha mye av i år, er det hvite sko.


Dr. Martens - HER // Filippa K - HER // Tiger of Sweden - HER

Tuller du med meg? All white Dr. Martens!! Disse bootsene er noe av det deiligste jeg har sett i år, jeg kan nesten ikke styre meg selv. De skal så garantert inn i skoskapet mitt at du aner ikke. Man kan heller aldri få nok av lave skinnsneakers. Her er det to par veldig cleane og deilige par fra Filippa K og Tiger of Sweden, rimelige er de også. Jeg har hatt tilsvarende sko og de holder seg godt så lenge man tar vare på de. Pleier man skoene godt, er skinn virkelig det beste materialet når det kommer til sko.


Nike Air Force 1 Mid' - HER // Nike Air For 1 - HER // Converse - HER

Klassikere er og forblir klassikere. Nike Air Force 1 er nærmest ikonisk og er veldig ofte å se på trendbevisste folk i gatene om dagen. De vil sannsynligvis aldri gå av moten og er av virkelig god kvalitet. Hvordan jeg vet det? Jeg har solgt slike sko i flere år! Jeg liker også veldig godt denne modellen fra Converse. Converse er rimelige og freshe tøysko, men denne modellen har et litt annet design, noe jeg setter pris på. Og hvem setter ikke pris på sko man kan hive i vaskemaskinen?

 

Reebok - HER // Reebok - HER // Vans - HER

De hvite low og high tops'ene fra Reebok er også klassikere. De er litt smalere og mindre "massive" enn Nike Air Force 1, men likevel utrolige fete. Dette er et par rimelige sko, men som likevel er av deilig skinnkvalitet. Noe man også er nødt til å ha på beina i år er noen fine slipons. Store luksusmerker har det siste året hatt slike sko som en del av sitt sortiment, men her må man sette pris på innovatørene, Vans. Personlig liker jeg de ensfargede best, og da selvfølgelig de hvite.


Som flere av dere sikkert er enig med meg i, så kan hvite sko til tider være stress å bruke. De blir rett og slett raskere skitne enn andre sko. Løsningen derimot er rett å slett og se an forholdene før du tar turen ut! Bruk de når bakken er bar og regnet er et stykke unna. Dropp å bruke de på de hardeste fyllekveldene og ta vare på de. Skinn trenger vedlikehold og følger man opp her, vil de holde lenge. Likevel, ser sko som de over alltid litt finere ut når de er litt brukt, så fortvil ikke.

 

// Annonselenker

the ultimate guide to insta

Slik jeg forstår det, får man smaken for noe etter man har smakt det. Altså, det er vanskelig å like noe før man har prøvd det. For min del gjelder dette også annet enn hva man stapper i kjeften, det gjelder egentlig alt. Hvordan kan du vite hva som virkelig inspirerer deg før du har funnet din optimale inspirasjonskilde? Jeg har derfor tatt på meg den umulige oppgaven i å finne dine nye favorittkontoer å følge på Instagram. For å gjør det enkelt, har jeg delt inn i ulike kategorier. Enjoy!

Livsstil

@fredrikrisvik

Jeg kom over denne fyren svært så nylig, noe jeg er veldig glad for. Fredrik er en fyr som bor i Stavanger med en over gjennomsnittet interesse for Common Projects, Eames Designs og speilet sitt i gangen. Stort mer vet jeg ikke om fyren, bortsett fra han har trapp i leiligheten (jeg elsker trapper). Han har en enkel og ren, men kul stil, noe som også gjenspeiler hvordan han har det rundt seg. Jeg ser frem til å følge han videre!

@christianengholm

Christian Engholm er en dansk fyr, lokalisert i København som daglig knipser bilder av alt det fine han kommer over. Han klarer på magisk vis å få frem det fineste i den minste lille ting. Han er også en fyr som setter pris på å omringe seg i, vel som å ha på seg, vakre gjenstander. Om ikke København var drømmebyen fra før, så er den på god vei til å bli det, det takket være Christian. Takk for inspirasjon!

Mote

@tobiassikstrom

Tobias Sikström er en svensk blogger som holder til i Stockholm. Han har en klassisk, men original stil som virkelig smitter over. Det han publiserer viser at det ikke er rakettforskning å kle seg godt, noe som er en trøst for oss nordmenn som stadig henger etter söta bror. Sjekk bloggen hans her.

@highsnobietyHighsnobiety er opprinnelig et nettmagasin, men som derimot stiller særdeles sterkt på Instagram. I blant er det bare de små inspirasjonsbitene man ønsker å suge til seg, og de finner man her. Highsnobiety dekker en rekke kategorier i tillegg til mote, men overall har en slags street approach til det hele. Dette kommer blant annet frem gjennom deres ekstreme fascinasjon for sneakers, noe jeg virkelig digger. Takket være dem har jeg kjøpt sneakers fra alle verdens kanter.

Design

@selectismSelectism er en del av Highsnobiety (se over), bare med en mer nisjé approach. Selectism er mestere på design, arkitektur og interiør. De publiserer et bredt spekter av bilder som fanger interesse, inspirerer og varmer mannesjela. De viser at vi menn kan ha enda flere interesser enn "biler", "dingser" og "djåmer". La deg inspirere!

@designboomHvis ikke du finner arkitektur og design interessant per nå, er jeg sikker på at ved å følge Desingboom, blir dette endret. Designboom er en nettside som publiserer noe av det beste av arkitektur, kunst og design. Her kommer man over mindblowing bygninger, futuristiske mesterverk og en hel haug av "potensielle" boliger. For en fantastisk verden vi lever i!

Funny shit

@beigecardiganNoe av det beste med å legge seg i sengen om kvelden og å stå opp om morgenen, er å scrolle igjennom funny shit fra ulike "humorkontoer" som virkelig får opp humøret. Men når man følger de det er å følge av humorkontoer, ser man et gremmelig tilfelle av reposting mellom de forskjellige. Har du samme problemet, kan jeg trøste deg med at jeg tror jeg har funnet innovatøren der ute. Beigecardigan er først ute med det meste og ikke minst det beste. Tenk at en cardigan daglig får meg i godt humør.

@naa_koser_vi_ossDere har vel fått med dere fenomenet #NKVO? Denne fantastiske, men misbrukte hashtaggen, er opprinnelsen til denne herlige kontoen. Jeg tør egentlig ikke komme med en videre forklaring, da dette egentlig er noe man må se selv for å forstå. Vel, jeg kan si såpass at med sin slående ironi og en god dose hjelp fra menneskeheten, er dette en konto det er verdt å følge. De har til og med laget bok!

Chixx

@julieaidaEn liten hyllest til flotte djåmer på Instagram er også på sin plass. I mine øyne er ei flott dame ei som har haugevis av selvironi og selvsikkerhet. Det at hun ser smashing ut og har drøssevis med talent er selvfølgelig et pluss. Derfor anbefaler jeg dere å følge Julie Aida. Hun er illustratør, grafisk designer, tattoo canvas, part time modell (men egentlig alltid litt modell), diva og en av mine beste venner. Hun er også forbanna morsom.

@veroniqmikeMike er definisjonen på et vakkert menneske. Ikke bare fordi hun er flott å se på, men fordi alt hun gjør, sier, har på seg og viser fram er vakkert. Det er kanskje ikke rart hun har en track record bestående av Årets Blogg fra 2013, Årets Inspirasjons Blogg fra 2012, i tillegg til å være sjefsredaktør for Antis nye magasin, A New Type of Imprint. Alt dette vakre jeg snakker om, får hun svært godt frem på sin Instagramprofil.


Jeg kommer ukentlig over nye Instagramkontoer som fyller dagene mine med inspirasjon og glede, som jeg ønsker å dele videre. Som nevnt innledningsvis, er man ikke fornøyd før man har funnet det aller beste og dette er en evig søken. Det er godt det finnes mange som er på god vei! Håper disse tipsene falt i smak.

holder du grimaser lenge nok, blir du sånn

.. dette sa min mor, og jeg er bestemt på å unngå dette.

Når man barberer seg skjærer man flere grimaser enn man trodde var mulig. Men hvorfor gjør man dette? Jo, for å få en tett barbering overalt i ansiktet. Man tar hele halsen, haka, under øra, over munnen (mustache) og under munnen. En skulle tro at i løpet av alle disse årene vi menn har barbert oss, at det skulle finnes en høvel som fjernet alt man vil ha vekk, uten at man skal se ut som en dust foran speilet. Da er det godt Gillette tenker på alt, og tar vare på oss menn.

Gillette har utviklet en ny høvel kalt Flexball, som tar alle de bråe svingene for deg. Høvelen sklir over de mest vriene vinklene, uten at du må strekke på hver eneste muskel i ansiktet. Det er ikke alltid jeg tar hele skjegget, men ønsker likevel en tett barbering på spesifikke områder. Da kommer denne til svært god nytte! Den er fantastisk og den kan bli din, gratis!

For å stikke av med din egne, flunka nye Gillette Flexball trenger du bare å klikke deg inn på konkurransesiden her og laste opp ditt #ShaveFace ! Det er enkelt, morsomt og utrolig høye vinnersjanser. Det loddes nemlig ut 100 barberhøvles hver dag! En ny høvel kommer alltid godt med, tro meg. Jeg håper å se mange morsome #ShaveFace fremover! Her er mitt:
/ Annonse

gjesteredaktør

God dag alle sammen!

Det er endelig mandag, og jeg sier endelig fordi det er en god start på uken. Fra i dag og helt frem til søndag er jeg gjesteredaktør på @AcerNordics sin profil på Instagram. Temaet for uken er 7 things I love, så jeg skal vise dere litt hvilke deler av min hverdag jeg virkelig er glad i. Dette er en morsom utfordring, som jeg håper dere også setter pris på.

Utenom dette, er jeg veldig glad for at helgen er over. Den har vært tung og travel, not in a good way, så denne uken skal jeg sørge for blir bedre. Ha en god mandag alle sammen!

Annonse

førjulsgave

Det er ikke juleaften helt ennå, men en liten førjulsgave kan ikke skade.

Jeg går ikke en dag uten musikk. For å være ærlig, så er musikk noe av det første jeg setter på om morgenen. Selv før kaffen! Se derfor for deg at du kan sette på musikk fra en god høytaler på soverommet og så bevege deg ut på kjøkkenet der en annen høytaler spiller akkurat det samme. Slik hjemmeteknologi blir bare mer og mer utbredt og jeg har fått tak i to helt nye hjemmesystemhøytalere fra Philips! De er helt fantastiske.

Jeg har en høytaler på soverommet og den andre er i stua, og jeg planlegger allerede å kjøpe en til som skal på badet! Siden slikt hjemmesystem kun blir optimalt hvis du har flere, passer det perfekt at prisen er supergunstig. De finnes i to størrelser, den minste SW700M koster 995kr og den største SW750M koster 1495kr. Det som er så bra med disse er at de kobles til via Wifi, så man slipper å koble opp med Bluetooth hver gang. Den er derimot kun kompatibel for Spotify, men det gjør meg ingenting da dette er den eneste musikktjenesten jeg bruker. Så det er bare å trykke play, og velge hvilket rom du skal spille fra. Har du fest, så kan du spille fra alle rommene!

Jeg er virkelig fornøyd, selv etter å bare prøvd i en uke. Det skader jo heller ikke at den ser superclean ut.

pocket cam

Jeg har lenge ønsket meg et kompaktkamera, men siden jeg er såpass opptatt av gode bilder, er jeg redd for at størrelsen skal på bekostning av kvaliteten. Etter å ha drasset rundt på et speilreflekskamera i altfor mange år, er jeg klar for noe nytt. Derfor var det som mine bønner ble hørt da Sony ønsket at jeg skulle teste deres nye a5100. Et kompaktkamera med byttbar linse og bevegelig LCD skjerm (for selfies of course), 24,3 megapixler og wi-fi. Jeg har brukt det i snart en måned slik at jeg i enda større grad kan videreformidle hvordan det er å bytte fra et speilrefleks, til dette.

Det er så deilig å slippe og pakke ned det gigantiske speilreflekskameraet hver eneste dag, i tilfelle jeg får tatt noen bilder. Det er med meg nesten hver eneste dag, og så ender jeg opp med å bruke det 1 av 10 ganger. Sony-kameraet derimot, går i lomma mi. Jeg glemmer nærmest at det er med meg, siden det er så lite. Og det beste er at størrelsen absolutt ikke går på bekostning av kvaliteten.

Enkelte funksjoner, krever ytterligere læring og jeg bør nok ta en lengre session med bruksanvisningen, men hittil er jeg svært fornøyd. Det har blitt mye nye følgesvenn, virkelig. Og hvor gøy er det ikke med en egen selfiefunksjon?!

Bildene over er tatt med mitt nye Sony a5100

 

Sponset produkt

Test: Honor 6

Er det noe jeg virkelig synes er spennende, så er det å teste dingser. Jeg er alltid på utkikk etter teknologi som kan gjøre hverdagen min enklere og litt morsommere. For en som alltid har vært tilhenger av visse produkter, er det derimot vanskelig å overbevise meg. Det er mest fordi jeg er opptatt av brukervennlighet!

For en stund tilbake fikk jeg tilsendt en helt ny telefon kalt Honor 6. Dette er en android-telefon, noe jeg er veldig lite kjent med. Jeg forventet at oppstarten skulle ta lang tid og være komplisert. At det skulle komme dumme og irrelevante spørsmål jeg ikke kunne besvare. Til min overraskelse tok ikke formateringen av telefonen mer enn et par minutter! Deretter var alt klart til bruk. 

Det jeg ikke er så veldig glad i med android-telefoner er selve brukergrensesnittet. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være en stor åpning midt på skjermen der det ikke er noe som helst. Dette til tross for at full meny er bare ett swipe unna. Uten om dette, var brukervennligheten svært optimal for min del. Alt er lett tilgjengelig! Noe som etter min mening er viktig. I tillegg er den rask! Responsen var utrolig! Dette gjør bruken mer effektiv, og for en utålmodig person som meg, var dette overraskende behagelig.

Dette er en av de mer billige telefonene på markedet, da den koster under 3 lapper. Med en sånn prislapp, forventer man en vesentlig reduksjon av alt som har med tilleggsfunksjoner å gjøre. Dette var derimot ikke tilfelle. Kamerakvaliteten for eksempel var overraskende god og displayet er sylskarpt. Den kjennes kanskje ikke så dyr ut i hånda, men det er for meg ikke vesentlig, spesielt ikke når den faktisk ikke er dyr. Dette er en smarttelefon langt bedre enn jeg hadde forventet meg!

Les mer om telefonen her.

Sponset produkt

tenk om du kunne starte noe eget

Som markedsføringsstudent, deler jeg mange tilsvarende drømmer med mine medsstudenter. Det å kunne starte opp for seg selv, innen noe man virkelig interesser seg for er en av disse drømmene. Om det er en aldri så liten kafé eller noe mer ambisiøst som en egen klesbutikk, er bare det å kunne drive noe og tjene penger på det noe som høres fantastisk spennende ut. Denne kampanjen igangsatt av iZettle, får meg til å ville ønske dette enda sterkere.

Jeg kommer nok ikke til å få noe hjelp til å åpne egen butikk i Londons største shoppinggate, men det er godt å vite at det er noe ved det å starte for seg selv som er enkelt. Nå gjenstår det bare å komme på en god idé, så er jeg in business!

strikkekonge

Strikk er kult igjen folkens, og nå kan du bli strikkekonge helt uten strikkepinner.

I anledning VM i sjakk, gjør vi nordmenn det vi kan best, heie på andre nordmenn (gjelder for så vidt kun under idrettsprestasjoner (og sjakk er idrett!)). Siden det er begrenset med tribune og muligheter for bjellringing har VG kommet med det nest beste, hei på Magnus Carlsen med å lage din veldig egne Magnusgenser. Jeg mangler litt kunnskap om sjakk generelt, så jeg viser herved min andel patriotisme gjennom mitt eksemplariske genserdesign:Ikke nok med at Magnus Carlsen personlig kommer til å se og nyte synet av hvert enkelt bidrag, det beste bidraget vil faktisk bli produsert av Moods of Norway! Jeg la virkelig store deler, om ikke hele sjela i bidraget over, men hvis du tror du kan slå meg må du designe din egen her. Dommerpanelet består av sjakkeksperten i egen person, Hans Olav Lahlum, kongen av Moods of Norway Simen Staalnack, og fashionistaene Charlotte Thorstvedt og Sonia Huanca Vold. Dermed vil din "strikkedesignkompetanse" bli vurdert av de beste. Lykke til!

Annonse

fresh'n up

Vekkerklokken ringer en gang, to ganger, tre ganger, til slutt gidder du ikke slumre lenger og prøver å sove med alarmen i bakgrunnen. Du finner etterhvert ut at den eneste måten å slippe unna på, er å faktisk stå opp. Det første du gjør er å sette på kaffetrakteren, du er fortsatt ikke helt våken. Du hiver i deg noe mat, sipper noen slurker kaffe og pusser tenna, og da ser du det. To blå hovne poser, en under hvert øye.

Jeg står i blant opp litt før jeg egentlig trenger, rett og slett for å få tid til å våkne. Men det å våkne handler ikke kun om å være bevisst, det handler for meg også om å se våken ut. Selvom jeg har ligget og slumret i halvannen time, skal det ikke se ut som om jeg har vært på tidenes fyllekule dagen før. Derfor bruker jeg Talika.Talika er eksperter på øyepleie, noe jeg er veldig interessert i. Jeg bruker Talika Eye Patches hver gang jeg virkelig trenger en oppfrisker i ansiktet, noe som er altfor ofte.. Har man de på i 15-30 minutter er ringene så godt som borte og man kan møte dagen mye freshere. Selve maskene kan brukes opp til 3 ganger noe som er helt unikt, så her får man mye for pengene. Du får tak i de hos Fredrik & Louisa! Talika har mange forskjellige produkter, men akkurat dette er faktisk Brad Pitt sin favoritt! Og nå er det min også.

jobbintervjuet

Riktig valg av bekledning kan være avgjørende for et førsteinntrykk. Et av de viktigste førsteinntrykkene man gir, er under et jobbintervju.

Dresskode; et sett av regler som indikerer et type antrekk en skal gå med til en gitt situasjon. Man dukker ikke opp i et bryllup med jeans, man stiller ikke med joggebukse i en begravelse og man kommer ikke på et jobbintervju uten slips. Dette er uskrevne regler som igjennom mange tiår, sakte men sikkert har blitt etablert. De to første eksemplene er å banne i kirka (bokstavelig talt), men hva gjelder jobbintervju, der stiller jeg meg kritisk.

Under et jobbintervju skal man kunne skille seg ut. Man ønsker å bli husket! Jeg kjenner mange som mener at dress, hvit skjorte og slips, er en sikker vinner i et jobbintervju. For det første er det altfor mange som mener at dress er dress, og kaster på seg en de har hengende fra russeballet. For det andre, mener jeg at hva man har på seg skal si noe om deg som person. Antrekket gir karakter og kan være med å påvirke et førsteinntrykk. "Innovatører og nerder går sine egne veier, og har selvsikkerhet til å kle seg annerledes enn forventet", forteller rektor på min skole, Trond Blindheim, til forskning.no og jeg kunne ikke sagt meg mer enig.

Man må også se an jobbintervjuet. Hva slags jobb er det man søker på? Søker du som økonomirådgiver er kanskje dressen et klokt valg, men skal man på jobbintervju til en stilling av det kreative slag, som markedsfører, kommunikasjons- eller PR-rådgiver, grafisk designer, kreatør eller lignende, bør man se på mulighetene til å skille seg ut. Selv dukket jeg opp i hvit oxford-skjorte, navy chinos og burgunderrøde semskede sko på mitt intervju. Antrekket i seg selv ble en snakkis på intervjuet bare etter et par minutter, noe som dro hele intervjuet i en positiv retning.


Her er noen av mine favorittantrekk, som jeg mener hadde passet godt til et jobbintervju

Ny forskning viser at "De som kler seg utradisjonelt og gir blaffen i kleskoder, blir gjerne oppfattet som mer kompetente enn de som kler seg mer korrekt". Tenk på det neste gang du skal i et jobbintervju. Hva du velger å ha på deg, kan faktisk være avgjørende!

sponset video: how to shave your body

Let's face it. Vi gutter har hår visse steder på kroppen, som vi ønsker å gjøre noe med. Men det har vel egentlig ikke vært noen særlig gode eller enkle metoder for oss å gjøre noe med det. Barbermaskiner har vel egentlig ingenting å gjøre utenfor ansiktet og voksning er dyrt og smertefullt (har jeg hørt). Det vi trenger er noen skikkelig gode barberhøvler!

Gillette stiller alltid opp for mannfolka når det kommer til barbering, selv når det gjelder barbering av kroppen! Den nye Gillette BODY er mer nøyaktig og skånsom og er tilpasset for bruk i dusjen. Det er ikke noe overraskelse at vi menn har blitt mer opptatt av utseende den siste tiden, og "bodygrooming" er ikke et ukjent uttrykk. I am a bodygroomer!Og er du ikke helt sikker på hvordan du best mulig kan trimme og stelle resten av kroppen, så får du litt tips og triks her fra Andreas Wilson!

Sponset video

new in

Etter diverse stjålne, knuste og bortkomne mobiler, er det godt å endelig ha en fin og fersk en i hånda.

Daglig har jeg tittet ut vinduet på leting etter en eller annen fyr fra UPS, Bring eller DHL. Jeg har nemlig ventet på min nye telefon. Etter litt for mye venting, kom den endelig til slutt. Bestilte også et deksel, slik at den holder seg ekstra fin, ekstra lenge. Nå er jeg glad!Det fine røde dekselet passer perfekt til laderen fra Happyplugs. De har haugevis av fargerike ladere, deksler og ørepropper! Nå ser denne iPhone'n virkelig ut som Kjetil sin!

cliff diving

Hva passer vel bedre på sommeren enn stupeshow?

Om nøyaktig 2 dager (lørdag), rigges det opp til stort show i Kragerø. Etter stor suksess i 2010, er Red Bull Cliff Diving tilbake i Kragerø, så dette er jeg nødt til å få med meg. Red Bull Cliff Diving er en konkurranse mellom 10 deltagere som reiser rundt på turné for å vinne sammenlagt. Jeg er så glad for at konkurransen har kommet tilbake hit, for det er så fantastisk kult å se på. All inngang er gratis, så hvis du er i området bli med!


Bildene er fra fjorårets finale

Kanskje vi sees i Kragerø til helgen!

boost

SK14 (sommerkroppen 2014) er ikke akkurat i rekkevidde, men man kan alltids prøve å komme så nærme som mulig!

Selvom dagene er travle, stappfulle av eksamensjobbing, forsøker jeg å alltid ta meg tid til å trene. Om ikke jeg rekker en økt på studio, rekker det med en deilig løpetur i lysløypa. Ikke bare er det deilig å kjenne svetten renne, men det gjør meg også mye mer klar for harde dager.

Nå som sommeren er her, er det deilig å endelig løpe ute igjen. Spille høy musikk, mens trærne suser forbi ved siden av meg. Norsk sommer byr også på mye regn, men det gjør faktisk turene enda deiligere. Dette er kanskje den beste måten å tømme hodet for tanker som gjør liten nytte oppi hodet og heller erstatte de med motiverende og energigivende tanker. Akkurat nå, fosser regnet ned utenfor og det taler for en løpetur.Forrige uke fikk jeg tak i et av de nye løpeskoene fra Adidas, de nye Adidas Energy Boost 2. Jeg har testet de en uke nå og de er virkelig noe for seg selv. Løpeskoene jeg har brukt tidligere har vært slitte, tunge og ikke minst ufreshe. De nye skoene fra Adidas føles utrolig lette på og når jeg er ute løper føler jeg meg faktisk litt raskere. I tillegg er det forbanna fine! De finnes også i flere forskjellige farger.Annonse

god dekning, overalt

Som blogger er jeg veldig avhengig av god dekning.

Om det er et Instagrambilde som skal ut, et innlegg som skal skrives, mail som skal besvares, telefoner som skal tas, ja da er dekning viktig. Av den grunn, byttet jeg til Telenor før jul, for jeg var virkelig lei av dårlig dekning. I tillegg jobber andre mobiloperatører med å annonsere for sitt 4G, men dette skulle visst ikke fungere i Oslo.. Da føltes det godt å ha en mobiloperatør som er til å stole på og som kan garantere god dekning, slik at jeg alltid kan være oppdatert. Telenor beskriver sin superdekning ganske godt i videoen under.

Nå har også Telenor åpnet for 4G på hele 1000 nye stasjoner, der de fokuserer blant annet på å forbedre innendørs dekning. Det er jeg veldig glad for! Håper dette også hjelper når jeg sitter på toget, for det verste jeg vet er å bli brutt på de mange togturene jeg tar i løpet av en måned. Jeg er glad jeg byttet mobiloperatør, det er sikkert.


Annonse

solbriller på

Finnes det et bedre tidspunkt enn dette å lage en ordentlig solbrilleguide? Jeg tror ikke det.

Sola har for alvor gjort sin entre og man kan endelig tørke støv fra sitt eksisterende solbrillesortiment eller begynne søken etter nye. Som alt annet innen for mote og trender, er det alltid noe som er inn akkurat denne sesongen, om det så er rammen på brillene eller fargen på glasset. Det som er deilig med årets trend, er at det ikke er noe særlig trend. Alt handler om at du finner de parene som passer til deg og ditt ansikt, og som du er fornøyd med! Er ikke det litt deilig a?

Personlig synes jeg man ikke skal styres av trendene, men heller gå for det man liker og føler passer en selv. Aviatorbrillene hadde derimot en stor tilbakekomst i fjor, spesielt med Ray Ban sine fargede versjoner. Selv kjøpte jeg meg et par og liker de veldig godt. I tillegg har jeg det siste året, virkelig fått dilla på briller med spreke farger i glasset, noe jeg fortsetter med denne sommeren. Personlig synes jeg det er gøy å finne inspirasjon fra eldre og nye bilder på nettet, da av kjendiser eller gatemote. Det er tydelig hvem som går igjen her!Gutta over er stilsikre og klassiske. De er opptatt av å kombinere riktige par solbriller til riktige antrekk, noe som er viktig. Derfor kan man aldri få nok par med solbriller! Jeg har samlet noen av mine favoritter fra nettet med lenker direkte til steder man kan kjøpe de, hvis du skulle være interessert i det. De utvalgte parene varierer veldig, nok en gang på bakgrunn av at det ikke er noe som er riktig eller galt. Alt handler om hva du liker!


Oliver Peoples - 1. Her - 2. Her - 3. Her - 4. Her - 5. Her - 6. Her

Oliver Peoples er mitt desidert favorittmerke når det gjelder solbriller. Grunnen til det er det brede utvalget de har av modeller. De er mestere på å kombinere riktig glass til riktig rammer og jeg kan gå så langt og kalle dem genier. Jeg kjøpte et par sorte solbriller fra Oliver Peoples i New York og det er kanskje det kjøpet jeg er mest fornøyd med noen gang. Er ikke parene over fine?

1. Dior Homme - 2. Dior Homme - 3. Saint Laurent - 4. Saint Laurent - 5. Ksubi - 6. Ksubi

Her er det også mye variasjon av modeller. Jeg har tatt med noen klassiske pilotbriller fra Saint Laurent som aldri slår feil. Mest sannsynlig, vil disse modellene aldri gå av moten, så dette er en investering de fleste kan dra nytte av. Jeg får fullstendig vann i munnen av å skrive om solbriller, det kiler i fingrene etter å få fatt i et nytt par. Håper du finner deg ditt favorittpar, slik at du kan komme sola godt i møte!

crack the dress code

Har du noen gang blitt invitert til en fest eller et event med en dresscode som ikke sier deg noe som helst? Det har jeg.

Jeg tør å anta at jeg ikke er den eneste som har stått i lang tid i klesskapet for å pønske ut hvilken bukse og skjorte jeg skal plassere inn under dresscode'n smart casual. Er casual i det hele tatt casual? Eller er det bare en fin måte å si, "ikke fullt så formelt" på? Ja, man må ofte drøfte seg frem og det kan i blant slå feil. Jeg har både vært under- og overdressed i flere anledninger! For at flere skal unngå dette har jeg laget en kort og enkel guide med de tre viktigste dresskodene vi har.

Black Tie / Tuxedo:

Dette er et antrekk for feiring. Her snakker vi de virkelig formelle anledningene som bryllup, nyttårs, prisutdelinger eller veldig formelle middager. Her er det strengt, da det skal være sort dress, hvit skjorte, sløyfe, pocket square og sorte sko. Likevel kan man alltids leke seg med detaljene, som denne dressjakken med silkedetaljer. Dette antrekket er det fineste antrekket man har i skapet, så enhver anledning som byr på en slik dresscode, bør man ta!

 

Lounge / Cocktail:

Dette er en vanlig dresscode når det gjelder litt formelle anledninger knyttet til jobb, eller viktige begivenheter. En slik dresscode passer også godt til jobbintervjuer, samt begravelser (men da skal dressen være svart). Marineblå eller grå dress med en hvit er et godt utgangspunkt. I motsetning til Black Tie, kan man variere litt når det gjelder farger. Skoene må ikke være svarte og skjorten må ikke være hvit, men det er et trygt valg. Men koder har regler og her er regelen; ikke jeans og ikke t-skjorte. Det er greie regler det, som åpner opp for litt mer variasjon.

Smart Casual:

Dette er vel den dresscode'n som forvirrer flest. Hvordan kan man kle seg smart og casual? Hva betyr det egentlig å kle seg smart? Når det gjelder denne dresscode'n har man egentlig mye frihet. Det lønner seg å se godt an situasjonen og anledningen. Ta i betrakning hvem som inviterer og hva som skal skje i løpet av begivenheten. Det er nå man har muligheten til å være kreativ og uttrykke seg med sin egne personlige stil, samtidig som man er kledd riktig for anledningen. De få reglene som gjelder her er at hvis man skal gå i jeans, er de nødt til å være slim fit. Ikke noe baggy jeans her!

Man kan ta utgangspunkt i at denne dresscode'n er det som gjelder hvis det ikke er noe dresscode! I tillegg passer den fint hvis man skal på date, eller møte svigerforeldrene. Jeg har funnet et antrekk jeg personlig synes er kult, som er min tolkning på Smart Casual. Som sagt vil dette være en mulighet til å vise frem sin personlige stil og siden det ikke er så strenge regler her, kan man i større grad skille seg ut fra mengden.Det finnes sikkert mange flere dresscode's der ute, men her har jeg tatt for meg de tre mest vanlige. I løpet av hundretalls invitasjoner på facebook og mail, har jeg fått med meg en del ymse dresscode's. Er en del som finner opp sine egne, videreutvikler eksistrende eller rett og slett bommer fullstendig på dresscode'n, så det er forståelig at det noen ganger er vanskelig å forstå hva de betyr. Håper dette hjalp litt!

endelig ferdig!

Første eksamen er levert og fremført! Endelig!

Og vet du hva? Vi fikk B! Det å jobbe intenst med en lang oppgave, deretter en presentasjon og til slutt fremføre denne i løpet av en uke, sliter på kreftene. Men det er tydelig verdt det når vi avslutter med såpass gode karakterer. Som tradisjon etter enhver gjennomført eksamen, kjøper jeg med meg noe ekstra godt å spise som en liten feiring. Feiring av godt gjennomført, men denne, feiring av karakter!

Jeg kjøpte med meg den nye Gilde Eat! Den finnes både i gyros og kebab, men jeg kjøpte med meg gyrosen. Alt man trenger fulgte med, utenom salaten! Den inneholdt pitabrød, kjøtt, tzatziki og krydder til kjøttet. Jeg kan si det slik at det var et perfekt feiringsmåltid!
Se så godt det ser ut da? Men nå er det tilbake til det litt mer sunnere kostholdet.

Annonse

brennheit sivilstatus

Valentine's Day nærmer seg, og da er det greit å kartlegge hvem som er ledig, opptatt eller usikre.

7-Eleven gjør jobben mye enklere for de der ute som er på utkikk etter en date eller for de som vil skryte av sitt fantastiske forhold. Med en grønn, rød eller gul kaffekopp kan du formidle din sivile status på en "brennheit" måte, samtidig som du får i deg deilig kaffe. Den grønne koppen er for de single, den røde koppen er for de som er opptatt og den gule (yolo) koppen er for de som er i kompliserte forhold, #YOLO. Tar du bilde av din heite sivilstatus i form av en kaffekopp, og hashtagger med #7elevenkaffedate på Facebook eller Instagram, kan du faktisk vinne en tur for to til Paris. Da kan den gule eller grønne koppen brått bli rød, (eller den røde bli grønn eller gul).

Jeg kjøpte min kopp i dag, og den er forløpig gul, #YOLO. Hva skal jeg si, det er komplisert! Det er vel bare snakk om å definere forholdet, men det kan ofte ta litt tid. Men jeg drømmer om den dagen jeg kan gå rundt i byen med en rød kopp og dele den med noen. Derfor passer yolokopppen bra for meg! Man lever bare en gang, og det er grunnlag for mye morro skal dere vite! Men i blant kan det være litt ensomt, og da må man finne kreative løsninger. Her er en av mine løsninger på ellers ensomme dager:

Utrolig hvor mye kjærlighet man kan finne i en ballong altså! Og så smiler den hele tiden, og da smiler jeg... Nesten... Håper å erstatte ballongen veldig snart, med et litt mer levende vesen. I mellomtiden ønsker jeg å se mange kopper ute i gatene i de tre forskjellige fargene! Og hvis du er ekstra ensom denne Valentine's Day, kan du lage din digitale kopp på 7-Eleven.no og dele denne med dine venner eller noen spesielle. I mellomtiden skal jeg jobbe med å få denne gule koppen til å bli rød!

Annonse

murphy's law

Noen kaller det uflaks, noen kaller det Murphy's Law.

Rett før nyttår, byttet jeg bank til DnB. Tidligere har jeg kun tilhørt småbanker som ingen andre enn gamle mennesker kjenner til. Det var trøblete og jeg ville ha det enkelt. Jeg er tross alt en student! DnB har overrasket veldig, for alt er så enkelt! Men det jeg ikke visste, er at DnB også driver med forsikring! Dette beskriver DnB uten å spare på kruttet. Se deres nye kampanjefilm under:

Hvis kaffekoppen velter over macen min eller hvis en bikkje tisser på mine dyre sko, er det greit å ha forsikring. Det viser seg å være nyttig.

Annonse

let's go

Er det noe jeg trenger nå, så er det inspirasjon og motivasjon for å få en pangstart på nyåret. Det å gå inn i et nytt år med tonnevis av planer og forsetter fungerer ikke optimalt når man starter 2014 som sengeliggende, tvert i mot. Feberen gjør at hodet og magen tenker vidt forskjellige ting, så når jeg vet at cottage cheese'n skal åpnes, går magen min og henter nugattien. Hodet er på vei og henter treningsskoa, men magen snur og henter joggisen. Derfor gjør de forberedelser mulig til jeg er på beina igjen. Jeg trenger nytt treningstøy, for det vet jeg motiverer meg til å stå på hardere og lengre. Nytt treningstøy gir en ekstra god følelse når jeg går inn på treningsstudioet. H&M har kommet med en heftig sportskolleksjon for både damer og herrer, så her finner jeg masse inspirasjon. Untitled-1

Fordelen med å henge litt etter på treningsfrontet, er jo at jeg slipper de enorme mengdene med mennesker som er på treningsstudioene om dagen. Her er det manko på plassen hører jeg! Krysser fingerene på at folk har gitt opp når jeg kommer og shower off nytt treningstøy og motivasjon på topp. Untitled-3 Annonse